اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رهنمایی برای خرید اینورتر...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رهنمایی برای خرید اینورتر...

آفرین به ECA , و شما
    می اندیشم، پس هستم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
      سلام
      ممنون از پاسختون
      1-اینورتر رو به ups هم متصل کردم (ssp 1500 فاراتل) اصلا ups رو روشن هم نکردم اما صدای ویز ویز ups کاملا مشخص بود
      به دلیل شبه سینوسی بودنه یا مشکل از اینورتر هست؟ اینها مشکلی برای شارژر لپ تاپ و.. ایجاد نمیکنه؟
      منظور شما که گفتید "
      چون اینورتر توانایی حذف اونرو نداره ، خوب این حالات ره پیش میآره
      "افزایش و کاهش نور لامپ بود یا صدای شارژر؟
      2-برای استارت حرفتون درسته منظور من این بود نباید تاثیر بزاره روی خروجی وقتی نمیتونه درست تغذیه کنه باید خاموش کنه ، اینطور نیست؟
      3-باطری بیش از دو ساعت کارمیکنه در صفحات قبل هم گفتم بیشتر برای زمانی میخوام که ماشین خاموشه اما خب این اینورتر مشکلش اینه که کلا آلارم نمیده قبل از خالی شدن باطری و البته به جای 10.5 ولت زیر 9.4 خاموش میکنه
      با سپاس

1-عملکرد دستگاه رو باید با اسیلوسکوپ چک کرد ، تا شکل موج رو ببینیم بعد بگیم چه شکلی هست .
      معمولا روی لامپ 100 نویز نمیتونه تاثیر محسوسی داشته باشه ، چون یه بار مقاومتیه ، و براش شکل موج یا ولتاژ ac ، یا dc زیاد فرقی نداره ، شاید بشه گفت وقتی دارید کارگرافیکی میکنید ، دیگه شکل موج از حالت نرمال خودش خارج میشه ، چون توان پایدار موندن زیر بار رو نداره ، مثلا زمان تناوبش کم یا زیاد میشه ، و این اتفاق میاوفته برا شارژر لپ تاپ، . گفته بودم انتظار کارهای سنگین نباید داشته باشید.

2-کاملا حق با شماست ، یه شرکت باید مطابق با گفته هاش رو ی اینورتر ، عمل کنه ، ولی خوب فقط در حد همون حرفه ، فقط هدفشون اینه که همون ولتاژ رو تقویت کنه و تمام.
      3-اگه گفتین برای جایی میخوایید که ماشین خاموش هست و من متوجه نشدم ، پوزش . همونطور که گفتم اگه روی اینورتر نوشته باشه یا فروشنده گفته باشه کمتر از 10.5 قطع میکنه ، خوب باید همخین اتفاق بیوفته ، ولی اگه غیر اینه که مثلا 9.4 خاموش میکنه ، دیگه کیفیت اینورتر هست. ولی این اینورتر ها برای زمانی هست که باتری کاملا شارژ هست، تا بتونه پاسخ مناسبی داشته باشه ،

شما سعی کنید ماشین روشن باشه ، ببینید چه نتیجه ای میگیرید!!!
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
        1-عملکرد دستگاه رو باید با اسیلوسکوپ چک کرد ، تا شکل موج رو ببینیم بعد بگیم چه شکلی هست .
        معمولا روی لامپ 100 نویز نمیتونه تاثیر محسوسی داشته باشه ، چون یه بار مقاومتیه ، و براش شکل موج یا ولتاژ ac ، یا dc زیاد فرقی نداره ، شاید بشه گفت وقتی دارید کارگرافیکی میکنید ، دیگه شکل موج از حالت نرمال خودش خارج میشه ، چون توان پایدار موندن زیر بار رو نداره ، مثلا زمان تناوبش کم یا زیاد میشه ، و این اتفاق میاوفته برا شارژر لپ تاپ، . گفته بودم انتظار کارهای سنگین نباید داشته باشید.

2-کاملا حق با شماست ، یه شرکت باید مطابق با گفته هاش رو ی اینورتر ، عمل کنه ، ولی خوب فقط در حد همون حرفه ، فقط هدفشون اینه که همون ولتاژ رو تقویت کنه و تمام.
        3-اگه گفتین برای جایی میخوایید که ماشین خاموش هست و من متوجه نشدم ، پوزش . همونطور که گفتم اگه روی اینورتر نوشته باشه یا فروشنده گفته باشه کمتر از 10.5 قطع میکنه ، خوب باید همخین اتفاق بیوفته ، ولی اگه غیر اینه که مثلا 9.4 خاموش میکنه ، دیگه کیفیت اینورتر هست. ولی این اینورتر ها برای زمانی هست که باتری کاملا شارژ هست، تا بتونه پاسخ مناسبی داشته باشه ،

شما سعی کنید ماشین روشن باشه ، ببینید چه نتیجه ای میگیرید!!!
        سلام مجدد
        1- فرکانس رو تست کردم به صورت زیر:
        در حالت عادی بدون بار فرکانس = 6
        لامپ رشته ای 100 وات فرکانس = 1-2
        لپ تاپ در حالت idle فرکانس = متغیر 20 تا 60
        لپ تاپ در حالت idle + لامپ فرکانس = متغیر 100 تا 400
        لپ تاپ در حالت لود فرکانس = متغیر 30-90
        لپ تاپ در حالت لود + لامپ فرکانس = متغیر 600-730
        فک میکنم بیش از حد بی کیفیت و غیر استاندارد هست نظرتون رو در مورد فرکانس ها بفرمایید ممنون میشم
        2-به نظرتون یک شبه سینوسی با کیفیت که تغییر های این چنینی نداشته باشه برای شارژر لپ تاپ کفایت میکنه؟
        3-خواهش میکنم همینکه بنده رو راهنمایی میکنید یک دنیا از شما ممنونم ، ماشین تا حدود 2 ساعت ولتاژی روی 12.2 هست با لپ تاپ بعد کم میکنه
        با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد
          1- فرکانس رو تست کردم به صورت زیر:
          در حالت عادی بدون بار فرکانس = 6
          لامپ رشته ای 100 وات فرکانس = 1-2
          لپ تاپ در حالت idle فرکانس = متغیر 20 تا 60
          لپ تاپ در حالت idle + لامپ فرکانس = متغیر 100 تا 400
          لپ تاپ در حالت لود فرکانس = متغیر 30-90
          لپ تاپ در حالت لود + لامپ فرکانس = متغیر 600-730
          فک میکنم بیش از حد بی کیفیت و غیر استاندارد هست نظرتون رو در مورد فرکانس ها بفرمایید ممنون میشم
          2-به نظرتون یک شبه سینوسی با کیفیت که تغییر های این چنینی نداشته باشه برای شارژر لپ تاپ کفایت میکنه؟
          3-خواهش میکنم همینکه بنده رو راهنمایی میکنید یک دنیا از شما ممنونم ، ماشین تا حدود 2 ساعت ولتاژی روی 12.2 هست با لپ تاپ بعد کم میکنه
          با سپاس
          من یه موتوربرق (نام مستعار) گرفته بودم ، میزدم به لپ تاپ ، فرکانس 100 نشون میداد ، البته با فرکانس متر مولتی متر گرفته بودم ، این عدد اشتباه بود ، به خاطر اینکه ، یه بار سوئیچینگ به زنراتور اضافه شده بود ، همینطور وقتی لامپ کم مصرف روشن میکردم ، همین اتفاق میاوفتاد ، بعد اینکه گفتم اگه این فرکانس باشه ، حتما آسیب میبینه ، بعد گفتم چی بزارم که فرکانس رو واقعی رو نشون بده ، گفتم یه بار مقاومتی مثل لامپ 100 ، همین کار رو کردم با کم یا زیاد شدن گاز روبین ، فرکانس از 48 تا 55 متغییر بود ، گفتم میتونه محدوده ی خوبی باشه ، ولی نه به طور دائمی .ولی خوب استفاده میکنم.صحت عملکرد فرکانس متر رو با زدن به برق شهر فهمیدم.

حالا برای شما که گفتین فرکانس با لامپ 100 ، گرفتین شده 2 اگه واقعا همینطور باشه که خیلی افتضاح هست ، فرکانس 600 تا 730 ، به خاطر هارمونیکی هست که اینورترتون تولید میکنه ، یعنی فرکانس این نیست ، با اضافه شدن هارمونیک به ولتاژتون این اتفاق میاوفته ، یعنی اونا هارمونیکن.
          من فکر نمیکنم فرکانسی که شما محاسبه کردین واقعی باشه ، حال چرا وقتی بار مقاومتی مثل لامپ 100 رشته ای وصل کردین ، فرکانس 2 نشون داده ؟؟!! فکر کنم موجی که این اینورتر میده مربعی هست و فرکانس متر نمیتونه اندازه بگیره (دوستان الکترونیکی باید اطمینان بدن در این مورد) . خوب شما برای نقض اینکه فرکانس متر اشتباه نشون میده ، میتونید یه پمپ آب کوچک بگیرید بزنید به اینورتر و ببینید سرعت پمپ مثل قبل هست یا نه ، چون سرعت موتور با فرکانس رابطه مستقیم داره ، در حالت عادی پمپ با فرکانس 50 میگرده با دوری که میده مثلا 3000 دور در دقیقه ، حالا اگه فرکانس اینورتر 2 باشه ، خوب خیلی باید سرعت کم بچرخه ، مثلا 45 دور در دقیقه ، که میتونید حسش کنید .

در کل فرکانس واقعی باید نزدیک به 50 باشه ،تا وسایل به درستی کار کنه ، یا اگه لپ تاپ باشه معمولا رو آ داپتورش نوشته که از 50 تا 60 هرتز میتونه کار کنه. حالا این بین میتونه متغییر باشه.
          در ضمن بهترین راه اندازه گیری اوسیلوسکپ هست ، سعی کنید با اوسیلوسکپ تست بگیرید.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

من یه موتوربرق (نام مستعار) گرفته بودم ، میزدم به لپ تاپ ، فرکانس 100 نشون میداد ، البته با فرکانس متر مولتی متر گرفته بودم ، این عدد اشتباه بود ، به خاطر اینکه ، یه بار سوئیچینگ به زنراتور اضافه شده بود ، همینطور وقتی لامپ کم مصرف روشن میکردم ، همین اتفاق میاوفتاد ، بعد اینکه گفتم اگه این فرکانس باشه ، حتما آسیب میبینه ، بعد گفتم چی بزارم که فرکانس رو واقعی رو نشون بده ، گفتم یه بار مقاومتی مثل لامپ 100 ، همین کار رو کردم با کم یا زیاد شدن گاز روبین ، فرکانس از 48 تا 55 متغییر بود ، گفتم میتونه محدوده ی خوبی باشه ، ولی نه به طور دائمی .ولی خوب استفاده میکنم.صحت عملکرد فرکانس متر رو با زدن به برق شهر فهمیدم.

حالا برای شما که گفتین فرکانس با لامپ 100 ، گرفتین شده 2 اگه واقعا همینطور باشه که خیلی افتضاح هست ، فرکانس 600 تا 730 ، به خاطر هارمونیکی هست که اینورترتون تولید میکنه ، یعنی فرکانس این نیست ، با اضافه شدن هارمونیک به ولتاژتون این اتفاق میاوفته ، یعنی اونا هارمونیکن.
            من فکر نمیکنم فرکانسی که شما محاسبه کردین واقعی باشه ، حال چرا وقتی بار مقاومتی مثل لامپ 100 رشته ای وصل کردین ، فرکانس 2 نشون داده ؟؟!! فکر کنم موجی که این اینورتر میده مربعی هست و فرکانس متر نمیتونه اندازه بگیره (دوستان الکترونیکی باید اطمینان بدن در این مورد) . خوب شما برای نقض اینکه فرکانس متر اشتباه نشون میده ، میتونید یه پمپ آب کوچک بگیرید بزنید به اینورتر و ببینید سرعت پمپ مثل قبل هست یا نه ، چون سرعت موتور با فرکانس رابطه مستقیم داره ، در حالت عادی پمپ با فرکانس 50 میگرده با دوری که میده مثلا 3000 دور در دقیقه ، حالا اگه فرکانس اینورتر 2 باشه ، خوب خیلی باید سرعت کم بچرخه ، مثلا 45 دور در دقیقه ، که میتونید حسش کنید .

در کل فرکانس واقعی باید نزدیک به 50 باشه ،تا وسایل به درستی کار کنه ، یا اگه لپ تاپ باشه معمولا رو آ داپتورش نوشته که از 50 تا 60 هرتز میتونه کار کنه. حالا این بین میتونه متغییر باشه.
            در ضمن بهترین راه اندازه گیری اوسیلوسکپ هست ، سعی کنید با اوسیلوسکپ تست بگیرید.
            سلام
            ممنون از شما
            این هارمونیک دقیقا چه مدل هست یعنی ولتاژ رو تغییر میده؟ این 600 تا 730 که زده یعنی این مقدار در ثانیه ولتاژ تغییر کرده یا مربوط به چیز دیگه ای هست؟ مثلا اینورتر شبه سینوسی زده 25 درصد ، این موردی چقد با اینورتر من متفاوت هست
            بله حدستون درست بود پنکه زدم به اینورتر هم به صورت تکی و هم با لامپ ، در حالت تکی سرعتش با برق شهری متفاوت نبود اما با لامپ مقداری کم شد (اصلا دیده نمیشه فقط از صدای لرزش فهمیدم کمتر شد) که دیدم بله ولتاژ از 230 اومده 210
            بنده دو مورد پیدا کردم برای خرید (شبه سینوسی) ، مورد اول thd 25% رو زده دومی کلا نزده اما دومی روی 11 ولت الارم میده که اولی متاسفانه این امکان رو نداره
            این مدل dp512 که کره ای هست

و این مدل ایرانی

سینوسی هم اگه تا 300 باشه مشکلی با خریدش ندارم اما بیش از این قیمت برام ارزشی نداره
            با سپاس

دیدگاه

سلام
              هارمونیک ها تو جاهای مختلف شکلشون فرق میکنه ، مثلا تو ماشین های الکتریکی سینوسی هستند ، تو سوئیچینگ میتونه مربعی باشه ،
              هارمونیک ها به طور خلاصه یه مقدار ولتاژ لحظه ای هستند که به مدار تغذیه اعمال میشه و میتونه باعث کاهش یا افزایش ناگهانی ولتاژ بشن ، و این اثر میتونه به داخل مدار هم نفوذ کنه، که تو میکرو بهش میگیم نویز.
              حالا چرا فرکانس متر میآد میگه فرکانس 700 ؟!! چون فرکانس متر شما فکر میکنه همه افزایش و کاهش ولتاژ یعنی یه دوره تناوب اتفاق افتاده ، و همونو به شما نشون میده.اون بیچاره که نمیدونه مدار نویز داره ، برای همین شما واقعی نمیبینیدش.برای همین میگم شما اسیلوسکپ نیاز دارین برای دیدن دقیق موج ها.

خوب هردو گزینه شما میتونه خوب باشه ، ولی thd 25% رو اولی گفته ، ولی نسبت به کدوم اینورتر ؟!! بقیه اینورتر هارو که نمیدونیم چنده این عدد. در نظر داشته باشین که هرچه thd اینورتر ها پایین تر باشه ، از کیفیت بالاتری بهره میبره اون اینورتر . درصد وجودیت هارمونیک هست thd.
              ولی اگه کره ای رو بگیری مدل 300 واتیشو ، میتونه برای 15 دقیقه ازش 500 وات توان بگیری . ولی اون دومیه انگار فقط میتونی 300 وات ازش توان بگیری و در چند لحظه میتونه 1200 وات توان بده ، مثلا برای استارت زدن موتورهای کوچیک.

فکر کنم گفته بودیم لپ تاپ شما 400 وات توان برای کار در بار نامی نیاز داره ، خوب شما باید کدوم رو انتخاب کنی؟؟
              اگه طبق چیزایی که دیتاشیت شرکتها گفته باشن هردوشون خوبن .
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                هارمونیک ها تو جاهای مختلف شکلشون فرق میکنه ، مثلا تو ماشین های الکتریکی سینوسی هستند ، تو سوئیچینگ میتونه مربعی باشه ،
                هارمونیک ها به طور خلاصه یه مقدار ولتاژ لحظه ای هستند که به مدار تغذیه اعمال میشه و میتونه باعث کاهش یا افزایش ناگهانی ولتاژ بشن ، و این اثر میتونه به داخل مدار هم نفوذ کنه، که تو میکرو بهش میگیم نویز.
                1-حالا چرا فرکانس متر میآد میگه فرکانس 700 ؟!! چون فرکانس متر شما فکر میکنه همه افزایش و کاهش ولتاژ یعنی یه دوره تناوب اتفاق افتاده ، و همونو به شما نشون میده.اون بیچاره که نمیدونه مدار نویز داره ، برای همین شما واقعی نمیبینیدش.برای همین میگم شما اسیلوسکپ نیاز دارین برای دیدن دقیق موج ها.

2-خوب هردو گزینه شما میتونه خوب باشه ، ولی thd 25% رو اولی گفته ، ولی نسبت به کدوم اینورتر ؟!! بقیه اینورتر هارو که نمیدونیم چنده این عدد. در نظر داشته باشین که هرچه thd اینورتر ها پایین تر باشه ، از کیفیت بالاتری بهره میبره اون اینورتر . درصد وجودیت هارمونیک هست thd.
                ولی اگه کره ای رو بگیری مدل 300 واتیشو ، میتونه برای 15 دقیقه ازش 500 وات توان بگیری . ولی اون دومیه انگار فقط میتونی 300 وات ازش توان بگیری و در چند لحظه میتونه 1200 وات توان بده ، مثلا برای استارت زدن موتورهای کوچیک.

3-فکر کنم گفته بودیم لپ تاپ شما 400 وات توان برای کار در بار نامی نیاز داره ، خوب شما باید کدوم رو انتخاب کنی؟؟
                اگه طبق چیزایی که دیتاشیت شرکتها گفته باشن هردوشون خوبن .
                سلام مجدد
                ممنون از لطف و پاسخ های کامل شما
                1-با توجه به چیزهایی که فهمیدم یعنی thd این اینورتر شده بالای 1000 درصد؟ 60 هرتز شده 700 تغییر ولتاز و میشه بیش از 1000 درصد
                و همینطور وقتی این مدل کره ای زده 25 درصد یعنی حداکثر باید مولتی متر 80 رو نشون بده درسته؟
                2-منظورتون از این جمله رو درست متوجه نشدم "ولی نسبت به کدوم اینورتر ؟!! "
                اگه منظورتون کلی بود ، سینوسی کاملش رو زده کمتر از 1.1 درصد که خب قیمت 600 تومانی رو داره ، و خب مدل ایرانی هم که نزده و میتونم تماس بگیرم ببینم چند هست حداکثر
                3-لپ تاپ همونطور که گفتم زده دو امپر ولی نزده روی 110 ولت یا 220 ولت ، خروجی 120 امپر هست اگه راندمان بالای 70 درصد هم داشته باشه نباید بیش از 200 بخواد و باید 300 کفایت کنه ، میتونم این مولتی متر های معمولی رو سری کنم تا امپر استفاده از 220 رو بدست بیارم یا خراب میشه؟
                با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد
                  ممنون از لطف و پاسخ های کامل شما
                  1-با توجه به چیزهایی که فهمیدم یعنی thd این اینورتر شده بالای 1000 درصد؟ 60 هرتز شده 700 تغییر ولتاز و میشه بیش از 1000 درصد
                  و همینطور وقتی این مدل کره ای زده 25 درصد یعنی حداکثر باید مولتی متر 80 رو نشون بده درسته؟
                  2-منظورتون از این جمله رو درست متوجه نشدم "ولی نسبت به کدوم اینورتر ؟!! "
                  اگه منظورتون کلی بود ، سینوسی کاملش رو زده کمتر از 1.1 درصد که خب قیمت 600 تومانی رو داره ، و خب مدل ایرانی هم که نزده و میتونم تماس بگیرم ببینم چند هست حداکثر
                  3-لپ تاپ همونطور که گفتم زده دو امپر ولی نزده روی 110 ولت یا 220 ولت ، خروجی 120 امپر هست اگه راندمان بالای 70 درصد هم داشته باشه نباید بیش از 200 بخواد و باید 300 کفایت کنه ، میتونم این مولتی متر های معمولی رو سری کنم تا امپر استفاده از 220 رو بدست بیارم یا خراب میشه؟
                  با سپاس
                  1- ببینید تا اسیلوسکپ نباشه نمیتونیم دقیق بحث کنیم ، و یا با جمع و کمه ریاضی بیایم عددی که قراره اون اینورتر نشون بده رو بدست بیاریم ، شاید این مولتی متر شما تغییرات در حد 5 ولت رو یه پریود زمانی بدونه ، اصلا اینجوری محاسبه نکنید. شما باید یهترین کیفیت رو انتخاب کنید برای خریدن ، تا شاید مشکلی نداشته باشه و همچی خوب پیش بره.
                  2- ببینید دقیقا منظورم همینی که گفتی بود ، شما باید یه اینورتر دیگه رو نسبت به این بسنجین ، مثلا این اینورتر نسبت به 50 درصد خیلی بهتره ، و خود همین اینورتر نسبت به مدل 1 درصدی خیلی بدتره. ،خوب شما با حساسیتی که دارین مثلا برای لپ تاپ در خرید اینورتر ، باید تو همون رنج دنبال اینورتر بگردید دیگه ، تو رنج پایینتر TDH میره بالا دیگه.
                  3- مطمعنی خروجی 120 آمپر هست؟؟ یبار دیگه نگاه کن.
                  بله دقیقا میتونید جریان رو در حداکثر استفادتون بدست بیارید با مولتی متر. البته دقت کنید که مولتی مترتون بتونه جریان ac رو پشتیبانی کنه ، و فیش مولتی متر رو بزارید داخل جریان بالای مولتی متر و اندازه بگیرید.
                  منم فکر میکنم همون توان خروجی رو باید اندازه میگرفتیم ، حالا شما اندازه بگیرید جریان و .اگر اطلاعاتتون از مولتی متر کمه ، میتونید یه عکس بزارید ببینیم چطوریه ، اگه نه که انجام بدین.

موفق باشین.
                  (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

1- ببینید تا اسیلوسکپ نباشه نمیتونیم دقیق بحث کنیم ، و یا با جمع و کمه ریاضی بیایم عددی که قراره اون اینورتر نشون بده رو بدست بیاریم ، شاید این مولتی متر شما تغییرات در حد 5 ولت رو یه پریود زمانی بدونه ، اصلا اینجوری محاسبه نکنید. شما باید یهترین کیفیت رو انتخاب کنید برای خریدن ، تا شاید مشکلی نداشته باشه و همچی خوب پیش بره.
                    2- ببینید دقیقا منظورم همینی که گفتی بود ، شما باید یه اینورتر دیگه رو نسبت به این بسنجین ، مثلا این اینورتر نسبت به 50 درصد خیلی بهتره ، و خود همین اینورتر نسبت به مدل 1 درصدی خیلی بدتره. ،خوب شما با حساسیتی که دارین مثلا برای لپ تاپ در خرید اینورتر ، باید تو همون رنج دنبال اینورتر بگردید دیگه ، تو رنج پایینتر TDH میره بالا دیگه.
                    3- مطمعنی خروجی 120 آمپر هست؟؟ یبار دیگه نگاه کن.
                    بله دقیقا میتونید جریان رو در حداکثر استفادتون بدست بیارید با مولتی متر. البته دقت کنید که مولتی مترتون بتونه جریان ac رو پشتیبانی کنه ، و فیش مولتی متر رو بزارید داخل جریان بالای مولتی متر و اندازه بگیرید.
                    منم فکر میکنم همون توان خروجی رو باید اندازه میگرفتیم ، حالا شما اندازه بگیرید جریان و .اگر اطلاعاتتون از مولتی متر کمه ، میتونید یه عکس بزارید ببینیم چطوریه ، اگه نه که انجام بدین.

موفق باشین.
                    ُسلام
                    ممنون
                    2-کدوم رنج منظورتون بود، 25 درصد؟
                    3-ببخشید خروجی 120 وات منظورم بود (18.5 ولت 6.5 امپر) و همونطور که گفتم اگه راندمان 70 درصد هم داشته باشه نباید بیش از 200 وات بخواد + با باطری 55 آمپر کمی بیشتر از 2 ساعت در لپ تاپ بازی ران بود که کل دستگاه در حالت لود باشه و این هم همین مورد رو نشون میده
                    اگه 200 وات در نظر بگیریم مدل 300 وات 50 درصد برق بیشتری تولید میکنه که به قول خودتون قدرت بیشتر باشه بتونه بهتر جلوی نویزها رو بگیره
                    این هم عکس مولتی متر:

با سپاس

دیدگاه

ُسلام
                      ممنون
                      2-کدوم رنج منظورتون بود، 25 درصد؟
                      3-ببخشید خروجی 120 وات منظورم بود (18.5 ولت 6.5 امپر) و همونطور که گفتم اگه راندمان 70 درصد هم داشته باشه نباید بیش از 200 وات بخواد + با باطری 55 آمپر کمی بیشتر از 2 ساعت در لپ تاپ بازی ران بود که کل دستگاه در حالت لود باشه و این هم همین مورد رو نشون میده
                      اگه 200 وات در نظر بگیریم مدل 300 وات 50 درصد برق بیشتری تولید میکنه که به قول خودتون قدرت بیشتر باشه بتونه بهتر جلوی نویزها رو بگیره
                      این هم عکس مولتی متر:

با سپاس
                      2-کلا منظورم این بود که اینورتر ها رو نسبت به هم بسنجیم.

حالا شما بیایدجریان لپ تاپ رو از ورودی در رنج کامل بدست بیارید ، ببینیم چخبره.
                      شما فیش قرمز رو بگیرید بزارید داخل اولین سوراخ از چپ مولتی مترتون ، که تا 20 آمپر رو ساپورت میکنه ، و بعد سلکتور مولتی متر رو بزارید رو 20 آمپر ac که بارنگ سفید مشخص شده ؛ بعد بگیرید سری کنید با ورودی.
                      دوتا سیم بگیر یکی رو مستقیم از پریز بزن به یه طرف شارژر و یکی دیگه رو از پریز بزن به یه سر مولتی متر و اون سر مولتی متر رو بزن به اون طرف شارژر .
                      مواظب باش برق هم نگیرتت
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

2-کلا منظورم این بود که اینورتر ها رو نسبت به هم بسنجیم.

حالا شما بیایدجریان لپ تاپ رو از ورودی در رنج کامل بدست بیارید ، ببینیم چخبره.
                        شما فیش قرمز رو بگیرید بزارید داخل اولین سوراخ از چپ مولتی مترتون ، که تا 20 آمپر رو ساپورت میکنه ، و بعد سلکتور مولتی متر رو بزارید رو 20 آمپر ac که بارنگ سفید مشخص شده ؛ بعد بگیرید سری کنید با ورودی.
                        دوتا سیم بگیر یکی رو مستقیم از پریز بزن به یه طرف شارژر و یکی دیگه رو از پریز بزن به یه سر مولتی متر و اون سر مولتی متر رو بزن به اون طرف شارژر .
                        مواظب باش برق هم نگیرتت
                        سلام مجدد
                        خدارو شکر همچنان زنده ام
                        در حالت عادی 0.15-0.18
                        لود سی پی یو 0.33-0.35
                        لود سی پی یو + گرافیک 0.46-0.47
                        البته من با نرم افزار prime و occtgpu تست زدم که هیچ بازی و نرم افزاری اینقد تحت لود نمیزاره ، فقط یک نکته شارژر فک میکنم در این چند سال ضعیفتر شده اگه سی پی یو + گرافیک با هم در لود کامل باشن ضریب سی پی یو رو کم میکنه که مشکلی در برق نباشه من خودم همینکارو انجام دادم که مشکلی نباشه و حداکثر توان رو بگیرم البته در حال شارژ هم بوده که حداکثر توان شارژر رو گرفته
                        بیش از اون چیزی که من فک میکردم کم مصرفه مطمعنن اگه نو بود و تمام خروجی رو میداد ورودیش بیش از 140 نمیشده با این حساب
                        من بعد این تست میخواستم ولتاژ برق رو هم چک کنم حواسم نبود که سیم قرمز رو بزارم روی VHz روی همون 20A بود همین که زدم برق رفت ، البته بعد چک کردم ولتاژ رو گرفت حالا اون قسمت آمپر مترش خراب شده یا میتونم باز هم استفاده کنم؟
                        ویرایش: همون تست آمپر رو انجام دادم سالم بود
                        با سپاس
                        جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۷:۵۴ ۱۳۹۵/۰۷/۱۶.

دیدگاه

سلام مجدد
                          خدارو شکر همچنان زنده ام
                          در حالت عادی 0.15-0.18
                          لود سی پی یو 0.33-0.35
                          لود سی پی یو + گرافیک 0.46-0.47
                          البته من با نرم افزار prime و occtgpu تست زدم که هیچ بازی و نرم افزاری اینقد تحت لود نمیزاره ، فقط یک نکته شارژر فک میکنم در این چند سال ضعیفتر شده اگه سی پی یو + گرافیک با هم در لود کامل باشن ضریب سی پی یو رو کم میکنه که مشکلی در برق نباشه من خودم همینکارو انجام دادم که مشکلی نباشه و حداکثر توان رو بگیرم البته در حال شارژ هم بوده که حداکثر توان شارژر رو گرفته
                          بیش از اون چیزی که من فک میکردم کم مصرفه مطمعنن اگه نو بود و تمام خروجی رو میداد ورودیش بیش از 140 نمیشده با این حساب
                          من بعد این تست میخواستم ولتاژ برق رو هم چک کنم حواسم نبود که سیم قرمز رو بزارم روی VHz روی همون 20A بود همین که زدم برق رفت ، البته بعد چک کردم ولتاژ رو گرفت حالا اون قسمت آمپر مترش خراب شده یا میتونم باز هم استفاده کنم؟
                          ویرایش: همون تست آمپر رو انجام دادم سالم بود
                          با سپاس
                          ایشالله همیشه زنده باشین.

پس با این حال اگه حداکثر جریانتون رو در نظر بگیریم ، میشه 0.5 آمپر ، که توان کلی شما میشه 110 وات ، خوب یه اینورتر 300 واتی با کیفیت میتونه پاسخگوتون باشه ، سعی کنید مطمعن شید از کیفیتش بعد خرید کنید ف الان که اطلاعاتتون تا حدی زیاد شده برای انتخاب اینورتر.

منم چندبار همینطوری فیوز پروندم ، طبیعیه این فراموش کاری ها . معمولا اگه مولتی متر رو باز کنی داخلش یه فیوز هست که در اینگونه مواقع اون میسوزه ، و شما با تعویض اون میتونید دوباره از آمپرمتر استفاده کنید.
                          البته فکر کنم قبل از سوختن فیو مولتی متر ، فیوز کنتور پریده بالا.

موفق باشید.
                          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ایشالله همیشه زنده باشین.

پس با این حال اگه حداکثر جریانتون رو در نظر بگیریم ، میشه 0.5 آمپر ، که توان کلی شما میشه 110 وات ، خوب یه اینورتر 300 واتی با کیفیت میتونه پاسخگوتون باشه ، سعی کنید مطمعن شید از کیفیتش بعد خرید کنید ف الان که اطلاعاتتون تا حدی زیاد شده برای انتخاب اینورتر.

منم چندبار همینطوری فیوز پروندم ، طبیعیه این فراموش کاری ها . معمولا اگه مولتی متر رو باز کنی داخلش یه فیوز هست که در اینگونه مواقع اون میسوزه ، و شما با تعویض اون میتونید دوباره از آمپرمتر استفاده کنید.
                            البته فکر کنم قبل از سوختن فیو مولتی متر ، فیوز کنتور پریده بالا.

موفق باشید.
                            سلام مجدد
                            ممنون
                            یک لامپ صد به اینورتر متصل کردم بین باطری و اینورتر هم مولتی متر رو گذاشتم که ببینم چقد تلفات داره و چه مقدار از باطری در ساعت مصرف میشه
                            درحالت متصل به اینورتر 0 بود(اینورتر خاموش) البته usb در حالت خاموش فعاله
                            در حالت روشن 0.40
                            با لامپ صد 9.06-9.02
                            ولتاز باطری هم حین اتصال به لامپ 12.24 بود
                            لامپ صد رو هم با برق شهری تست کردم 0.40-0.39 بود ولتاژ برق هم قبلش تست کردم 226 بود که حدود 90 رو نشون میده ، حالا برام سوال شده که چطور اینقد تلفات کمه اما لپ تاپ کمی بیشتر از دو ساعت فقط میتونه با اینورتر کارکنه بعد باطری خالی میشه؟ چون با این حساب باید حداقل 4 ساعت لپ تاپ کارکنه
                            داخل همین سایتی که این اینورتر ایرانی رو داره نوشته اینورتر های غیر استاندارد بعد از کمی کارکرد گرم میشند و تلفاتشون زیاد میشه چنین چیزی واقعیت داره؟
                            در مورد thd از فروشگاهی که این مدل رو تولید میکنند میپرسم اما چطور میشه چک کرد که درست گفته باشند؟
                            مولتی متر قسمت 20A زده unfused اما خب خداروشکر کارمیکنه ، با چنین کارهایی میشه مولتی متر دقت خودشو از دست بده یا تا زمانی که کار میکنه درست کار میکنه؟
                            با سپاس
                            جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۲۳:۳۹ ۱۳۹۵/۰۷/۱۷.

دیدگاه

سلام مجدد
                              ممنون
                              یک لامپ صد به اینورتر متصل کردم بین باطری و اینورتر هم مولتی متر رو گذاشتم که ببینم چقد تلفات داره و چه مقدار از باطری در ساعت مصرف میشه
                              درحالت متصل به اینورتر 0 بود(اینورتر خاموش) البته usb در حالت خاموش فعاله
                              در حالت روشن 0.40
                              با لامپ صد 9.06-9.02
                              ولتاز باطری هم حین اتصال به لامپ 12.24 بود
                              لامپ صد رو هم با برق شهری تست کردم 0.40-0.39 بود ولتاژ برق هم قبلش تست کردم 226 بود که حدود 90 رو نشون میده ، حالا برام سوال شده که چطور اینقد تلفات کمه اما لپ تاپ کمی بیشتر از دو ساعت فقط میتونه با اینورتر کارکنه بعد باطری خالی میشه؟ چون با این حساب باید حداقل 4 ساعت لپ تاپ کارکنه
                              داخل همین سایتی که این اینورتر ایرانی رو داره نوشته اینورتر های غیر استاندارد بعد از کمی کارکرد گرم میشند و تلفاتشون زیاد میشه چنین چیزی واقعیت داره؟
                              در مورد thd از فروشگاهی که این مدل رو تولید میکنند میپرسم اما چطور میشه چک کرد که درست گفته باشند؟
                              مولتی متر قسمت 20A زده unfused اما خب خداروشکر کارمیکنه ، با چنین کارهایی میشه مولتی متر دقت خودشو از دست بده یا تا زمانی که کار میکنه درست کار میکنه؟
                              با سپاس
                              شما دقت کنید که باتری های خشک مثل باتری ماشین ، به طور خطی خالی نمیشند ، یعنی تو یه بازه ای خطی هستند و و بعد اون بازه چند برابر سریعتر خالی میشند، یعنی باید طبق نمودار محاسبه کنید که چطور خالی میشند ، نه با ضرب و جمع که خطی محاسبه میکنند. حالا شاید لپ تاپت با اینورتر بیشتر جریان بکشه ؟!

-بله تلفات باعث گرم شدن اینورتر های نامرغوب میشه ، البته تو اینورتر های خوب هم گرما هست ، ولی به خوبی دفع میشه ، و باعث تداخل در عملکرد نمیشه.
                              -باید رو دیتاشیتش نوشته باشه ، اگه نبود ، اطلاعات زیادی ندارم از بدست آوردنش. با متلب میشه یه کارهایی کرد ، ولی من انجام ندادم.
                              -پس مولتی مترتون بدون فیوز هست ، فکر نکنم دقت از بین بره ، ولی در کل باید الکترونیکی ها نظر بدن ، من قدرت خوندم. به نظر من باید کلا بسوزه ، اگه نسوخت دقتشم از بین نمیره.
                              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

1-شما دقت کنید که باتری های خشک مثل باتری ماشین ، به طور خطی خالی نمیشند ، یعنی تو یه بازه ای خطی هستند و و بعد اون بازه چند برابر سریعتر خالی میشند، یعنی باید طبق نمودار محاسبه کنید که چطور خالی میشند ، نه با ضرب و جمع که خطی محاسبه میکنند. حالا شاید لپ تاپت با اینورتر بیشتر جریان بکشه ؟!

2-بله تلفات باعث گرم شدن اینورتر های نامرغوب میشه ، البته تو اینورتر های خوب هم گرما هست ، ولی به خوبی دفع میشه ، و باعث تداخل در عملکرد نمیشه.
                                3-باید رو دیتاشیتش نوشته باشه ، اگه نبود ، اطلاعات زیادی ندارم از بدست آوردنش. با متلب میشه یه کارهایی کرد ، ولی من انجام ندادم.
                                4-پس مولتی مترتون بدون فیوز هست ، فکر نکنم دقت از بین بره ، ولی در کل باید الکترونیکی ها نظر بدن ، من قدرت خوندم. به نظر من باید کلا بسوزه ، اگه نسوخت دقتشم از بین نمیره.
                                سلام
                                بازم ممنون
                                1-چیزی که من میدونم وقتی باطری 60 آمپر هست اگه 60 امپر بگیریم باید یک ساعت کارکنه پس اگه 10 امپر بگیریم باید 6 ساعت کارکنه ، در مورد ولتاژ باطری این مورد رو دیدم وقتی از حدود 12 کمتر میشد (بعد دوساعت کار با لپ تاپ) بعد از اون خیلی سرعتر ولتاژ کم میشه در کمتر از نیم ساعت به 10 ولت میرسه ، در مورد لپ تاپ هم خب وقتی 110 وات حسابش کنیم باید 11 امپر از باطری بگیره مگه اینکه چیز خاصی داره که بنده بی اطلاع باشم
                                2-در مورد گرم شدن با تلفات درسته ، منظورم این بود که این سایت نوشته اگه اینورتر غیر استاندارد باشه بعد از کمی کارکردن و گرم شدن بیشتر تلفات زیادتر میشه :
                                بازدهی بالای 90 درصد بصورت مداوم و بدون تغییر، تنها منحصر به اینورترهای با زمان کارکرد 24 ساعته است.
                                در اینورترهای با زمان کارکرد معمولی بازدهی بالای 90 درصد بصورت پیوسته مطلقا وجود ندارد، زیرا به دلیل داغ کردن اینورتر و افزایش تلفات در مدت زمان روشن بودن اینورتر، بازدهی در مدت زمان بسیار کوتاهی به شدت کاهش می یابد که این امر سبب دشارژ سریع باطری خودرو و کاهش طول عمر آن می شود.

به عنوان مثال یک اینورتر معمولی کار 1000 وات، ممکن است در لحظه ابتدایی 1000 وات را به وسیله برقی تحویل دهد اما به دلیل تلفات و داغ شدن اینورتر، در همان دقیقه اول مقدار توان خروجی به 500 وات کاهش می یابد، زیرا 500 وات از توان در اثر داغ شدن بصورت گرما تلف می شود و این بدین معنی است که بازدهی اینورتر در دقیقه اول به زیر 50 درصد رسیده است و در دقیقه پنجم توان خروجی به کمتر از 300 وات می رسد و این یعنی در طول این مدت، اینورتر بیش از 700 وات را بصورت گرما تلف کرده است پس بازدهی این اینورتر کمتر از 30 درصد شده است و در صورت ادامه روشن بودن آن به دلیل داغ شدن بیش از حد خاموش خواهد شد.
                                این مورد درسته؟ چون اگه درست باشه حدس خودم این هست که این اینورتر به همین صورت بعد از چند دقیقه تلفات میداده که با لپ تاپ کمی بیش از دوساعت باطری خالی میکرده
                                3-در لینکی که در پست های بالا گذاشتم در مورد thd ننوشته بود
                                4-ممنون از نظر شما
                                جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۱:۱۶ ۱۳۹۵/۰۷/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X