اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رهنمایی برای خرید اینورتر...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رهنمایی برای خرید اینورتر...

1- گفتم که این تصور غلطه ، اینطور نیست که شما 10 آمپر رو 6 ساعت از باتری بکشید ، چون باتری بعد مدت زمانی از حالت خطی ، میگذره. مثلا تو بعد 3 ساعت ، باتری زودتر خالی میشه ، ممکنه بعد 4 ساعت باتری تخلیه کامل شه ، حالا این مثال بود. شما برای اینکه بفهمین کی تخلیه میشه باید از روی نمودار زمان تخلیه رو بدست بیارید، نمودار غیرخطی هست.

2-بله دقیقا همینطوره ، بعد مدتی که کار کنه ، گرما رو بازدهی اینورتر ها ی بی کیفیت تاثیر میزاره ، و حتی شکل موج هم تا حدودی تغییر میکنه ، چون مشخصات نیمه هادی ها بعد گرم شدن تغییر میکنه.علاوه بر خاصیت تخلیه غیر خطی باتری که درصد بالایی دخیل هست در این موضوع ، اینم میتونه تاثیر بزاره.

3-
    4- خواهش میکنم دوسته عزیز.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
      1- گفتم که این تصور غلطه ، اینطور نیست که شما 10 آمپر رو 6 ساعت از باتری بکشید ، چون باتری بعد مدت زمانی از حالت خطی ، میگذره. مثلا تو بعد 3 ساعت ، باتری زودتر خالی میشه ، ممکنه بعد 4 ساعت باتری تخلیه کامل شه ، حالا این مثال بود. شما برای اینکه بفهمین کی تخلیه میشه باید از روی نمودار زمان تخلیه رو بدست بیارید، نمودار غیرخطی هست.

2-بله دقیقا همینطوره ، بعد مدتی که کار کنه ، گرما رو بازدهی اینورتر ها ی بی کیفیت تاثیر میزاره ، و حتی شکل موج هم تا حدودی تغییر میکنه ، چون مشخصات نیمه هادی ها بعد گرم شدن تغییر میکنه.علاوه بر خاصیت تخلیه غیر خطی باتری که درصد بالایی دخیل هست در این موضوع ، اینم میتونه تاثیر بزاره.

3-
      4- خواهش میکنم دوسته عزیز.
      سلام
      ممنون از شما که باعث شدید بیشتر یاد بگیرم
      1- نمودار رو سرچ کردم و بیشتر فهمیدم که خلاصه ای رو اینجا میزارم:
      اینورتور مگه برای هر 1 آمپر در خروجی 20A در ورودی لازم نداره؟
      بدون در نظر گرفتن تلفات و با فرض ولتاژ باتری 12 ولت و دمای 25 -20 درجه ، 18.3 آمپر .
      که خب ما اینجا هر 100 وات رو 10امپر مصرفی حساب کردیم با تلفات
      حالا که میخواهیم از همین باتری خودرو برای مصارف غیر معمول استفاده کنیم با محدودیتهایی مواجه خواهیم بود . جریانی معادل 5% ظرفیت =====> 20ساعت ( یعنی باتری معادل 100% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 10% ظرفیت =====> 9 ساعت ( یعنی باتری معادل 90% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 20% ظرفیت =====> 4 ساعت ( یعنی باتری معادل 80% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 50% ظرفیت =====> 1ساعت و 20 دقیقه ( یعنی باتری معادل 65% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 100% ظرفیت =====> 33 دقیقه ( یعنی باتری معادل 55% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 200% ظرفیت =====> 12 دقیقه ( یعنی باتری معادل 20% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      جریانی معادل 300% ظرفیت =====> 7 دقیقه ( یعنی باتری معادل 12% ظرفیت خود توان تولید می کند )
      همانطور که مشاهده میکنید اگر از باتری جریانی غیر متعارف بگیرید باتری به سرعت تخلیه شده و در ضمن به صفحات داخلی باتری آسیب خواهد رسید .
      مسلما هیچ منطقی نمیگه که به خاطر استفاده غیر متعارف باتری خودرو رو تا حد نابودی ببریم . مطمئنا در اینصورت عمر باتری زیاد نخواهد بود .
      استاندارد چی میگه ؟
      حداکثر جریان مجاز : باتریها باید بتوانند جریان Im=40´I20برای مدت 300 ثانیه و جریان In=300´I20 برای مدت 5 ثانیه بجز مشخصات دیگر تعیین شده توسط سازنده رابدون اینکه به باتری تغییر شکل و صدمه‏ای وارد سازد , تحمل نمایند .
      یعنی اگر باتری 100 آمپر ساعت داریم حداکثر جریان مجاز 200 آمپر برای 5 دقیقه و 1500 آمپر برای 5 ثانیه است . بعد از اون باتری رو به قبله میشه .
      خب پس خرید باطری با ظرفیت بیشتر از دو جهت سود داره 1- خودم به دلیل اینکه ظرفیت بیشتر باعث میشد بیشتر از اینورتر استفاده کنم 74 خریدم 2-وقتی که با لپ تاپ حدود 10 امپر از باطری استفاده میکنیم جدا از ظرفیت خود باطری به دلیل نمودار غیر خطی درصد کمتری از ظرفیت باطری رو از دست میدیم
      البته تست های میزان کارکرد بنده روی باطری 66 امپر و 55 بود که حدودا یک مقدار جواب دادند که خب 66 از خریدش بیشتر میگذشت
      خب با این حساب باید باطری 55 یا 66 ، باز هم حدود 4 ساعت تحمل کنه نه حدود 2 ساعت و 15 دقیقه... ، نتیجه گیری خودم این هست مقدار تلفات این اینورتر چینی که البته با حساب خودم (فقط در چند ثانیه تست) کم بود و در پست های قبلی گذاشتم ،همونطور که سایت سازنده ی اینورتر ایرانی توضیح داده در دقایق بعدی تلفات دوبرابر میشه و به همین دلیل هست که باطری این افت رو داشته و حدود 2 ساعت و 15 دقیقه کارکرده و بعد خالی شده ، اما اینجا این اینورتر چینی 2 برابر تلفات نداشته چون اگه داشت به دلیل نمودار غیر خطی بودن باطری باید حدود یک ساعت و نیم کارمیکرده مثلا جای 100 تلفات 60 دصد تلفات داشته
      ممنون میشم نظرتون رو در مورد درست بودن چیزهایی که فهمیدم و هچنین نوشتم بدید
      با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
        سلام
        ممنون از شما که باعث شدید بیشتر یاد بگیرم
        1- نمودار رو سرچ کردم و بیشتر فهمیدم که خلاصه ای رو اینجا میزارم:

که خب ما اینجا هر 100 وات رو 10امپر مصرفی حساب کردیم با تلفات

خب پس خرید باطری با ظرفیت بیشتر از دو جهت سود داره 1- خودم به دلیل اینکه ظرفیت بیشتر باعث میشد بیشتر از اینورتر استفاده کنم 74 خریدم 2-وقتی که با لپ تاپ حدود 10 امپر از باطری استفاده میکنیم جدا از ظرفیت خود باطری به دلیل نمودار غیر خطی درصد کمتری از ظرفیت باطری رو از دست میدیم
        البته تست های میزان کارکرد بنده روی باطری 66 امپر و 55 بود که حدودا یک مقدار جواب دادند که خب 66 از خریدش بیشتر میگذشت
        خب با این حساب باید باطری 55 یا 66 ، باز هم حدود 4 ساعت تحمل کنه نه حدود 2 ساعت و 15 دقیقه... ، نتیجه گیری خودم این هست مقدار تلفات این اینورتر چینی که البته با حساب خودم (فقط در چند ثانیه تست) کم بود و در پست های قبلی گذاشتم ،همونطور که سایت سازنده ی اینورتر ایرانی توضیح داده در دقایق بعدی تلفات دوبرابر میشه و به همین دلیل هست که باطری این افت رو داشته و حدود 2 ساعت و 15 دقیقه کارکرده و بعد خالی شده ، اما اینجا این اینورتر چینی 2 برابر تلفات نداشته چون اگه داشت به دلیل نمودار غیر خطی بودن باطری باید حدود یک ساعت و نیم کارمیکرده مثلا جای 100 تلفات 60 دصد تلفات داشته
        ممنون میشم نظرتون رو در مورد درست بودن چیزهایی که فهمیدم و هچنین نوشتم بدید
        با سپاس
        بله ، تلفات تاثیر داره ، باید بررسی بیشتر بشه ، این درصدهایی هم که گفتید هنوز هم خطا داره و درست نیست. ببین هرچی جلوتر بری در استفاده از باتری خشک ، مقدار درصد خالی شدن بیشتر میشه ، مثلا شما تا نیم ساعت اول استفاده از همین چیزی که گفتید محاسبه میکنید ، ولی بعد نیم ساعت دیگه این مشخصات نیست ، یعنی مثلا انگار داری از 50 درصد مقدار جریاندهی نسبت به اولین مقدار شماست ، و همینطور به یک ساعت رسیده داری از 70 درصد انرژی ذخیره شده استفاده میکنید ،
        این نموداری که دادی ، هنوزم خطیه. ولی مشخصه باتری بعد یه زمانی کاملا غیر خطیه ، و نموداری ، یعنی شما باید از زمانی که باتری کاملا شارژ هست بیاید بزارید زیر یه بار با آمپر مشخص ، بعد با گذشت هر دقیقه تو نمودار زمان و ولتاژ بیاید مقدار ولتاژ یا هرچی دیگه که قرار از اون اطلاعات استفاده کنی رو یاداداشت کنید ، و روی نمودار نقطه گذاری ، حالا اون نقاط به دست اومده رو بهم وصل کنید ، اون نمودار میشه ، مشخصه این باتری برای مثلا اون جریان مورد نظر.
        یا بیاید از نموداری که شرکت سازنده تست کرده و نقطه یابیشو کرده و بدست آورده استفاده کنید و مقدارشو بدست بیارید.

تلفات تا این حد فکر نکنم باشه که 2 ساعت بیاد زودتر دشارژ کنه باتری رو.اگه تا این حد باشه باید گفت پول دادی آشغال خریدین . بازم باید نمونه بگیرید که ببینید آیا این اینورتر اینقدر آشغاله یا نه.

حالا باید ببینید کدوم حالات از این دو حالت براتون پیش اومده. البته من زیاد به حالت دومی مشکوک نیستم .حالا شاید باشه.
        موفق باشید.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

1-بله ، تلفات تاثیر داره ، باید بررسی بیشتر بشه ، این درصدهایی هم که گفتید هنوز هم خطا داره و درست نیست. ببین هرچی جلوتر بری در استفاده از باتری خشک ، مقدار درصد خالی شدن بیشتر میشه ، مثلا شما تا نیم ساعت اول استفاده از همین چیزی که گفتید محاسبه میکنید ، ولی بعد نیم ساعت دیگه این مشخصات نیست ، یعنی مثلا انگار داری از 50 درصد مقدار جریاندهی نسبت به اولین مقدار شماست ، و همینطور به یک ساعت رسیده داری از 70 درصد انرژی ذخیره شده استفاده میکنید ،
          2-این نموداری که دادی ، هنوزم خطیه. ولی مشخصه باتری بعد یه زمانی کاملا غیر خطیه ، و نموداری ، یعنی شما باید از زمانی که باتری کاملا شارژ هست بیاید بزارید زیر یه بار با آمپر مشخص ، بعد با گذشت هر دقیقه تو نمودار زمان و ولتاژ بیاید مقدار ولتاژ یا هرچی دیگه که قرار از اون اطلاعات استفاده کنی رو یاداداشت کنید ، و روی نمودار نقطه گذاری ، حالا اون نقاط به دست اومده رو بهم وصل کنید ، اون نمودار میشه ، مشخصه این باتری برای مثلا اون جریان مورد نظر.
          3-یا بیاید از نموداری که شرکت سازنده تست کرده و نقطه یابیشو کرده و بدست آورده استفاده کنید و مقدارشو بدست بیارید.

4-تلفات تا این حد فکر نکنم باشه که 2 ساعت بیاد زودتر دشارژ کنه باتری رو.اگه تا این حد باشه باید گفت پول دادی آشغال خریدین . بازم باید نمونه بگیرید که ببینید آیا این اینورتر اینقدر آشغاله یا نه.

حالا باید ببینید کدوم حالات از این دو حالت براتون پیش اومده. البته من زیاد به حالت دومی مشکوک نیستم .حالا شاید باشه.
          موفق باشید.
          سلام
          1-اگه منظورتون درصدی که خط اخر گفتم بود که فقط مثال زدم ، حساب نکردم ،و البته ادامه فرموده ی شما رو کامل متوجه نشدم
          2-اگه منظورتون نقل قولی بود که کردم فک میکردم همین یعنی غیر خطی و همین مورد رو هم توضیح داده بودن که مثلا اگه از باطری 60 ، 60 آمپر بگیریم یک ساعت کار نمیکنه نیم ساعت کار میکنه در صورتی 60 امپر رو خواهد داد که 3 امپر بگیریم و در 20 ساعت خالی شه (یک بیستم ظرفیت)
          در مورد ولتاژ هم اتفاقا با باطری 55 تست کرده بودم
          ولتاژ در حالت عادی باطری 12.65
          بعد اتصال اینورتر و لپ تاپ در حالت گیم 12.20
          بعد گذشت یک ساعت همچنان 12.20
          بعد گذشت دو ساعت 12:00
          که بعد از حدود 2 ساعت و 15 دقیقه زیر 10 ولت اومد
          3-متاسفانه نمودار غیر خطی رو سرچ میکنم کلا چیزی نمیاد که برای این باطری ها ببینم
          4-اینورتر رو برگشت زدم و متاسفانه تست دیگه ای برام مقدور نیست تا اینکه اینورتر دیگه ای بخرم ، مگه اینکه یک لامپ 10 امپر متصل کنم ببینم مثل اینورتر خالی میکنه یا نه (البته در حالت لود کامل سی پی یو و گرافیک 103 وات مصرف لپ تاپ شد که گیم به صورت صد در صد تحت لود هر دو رو قرار نمیده و مقداری کمتر هست)
          با سپاس
          جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۷:۴۲ ۱۳۹۵/۰۷/۱۹.

دیدگاه

بیا اینو دانلود کن ، بگیر بررسی کن ، مشخصات باتری 65 آمپر ساعته. یکم بگرد توش .

دانلود کنید.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بیا اینو دانلود کن ، بگیر بررسی کن ، مشخصات باتری 65 آمپر ساعته. یکم بگرد توش .

دانلود کنید.
              سلام
              ممنون از شما
              چیزهایی که من از این pdf فهمیدم باز هم به همون نتایج قبلی رسیدم :

اینجا زده اگه 11 امپر بگیریم 5 ساعت میتونیم استفاده کنیم (در 25 درجه که دمای ما یا بیشتر یا همین حدود هست)
              اینجا هم زده دمای بیشتر تا 40 درجه حتی بهتر هم هست

این هم ولتاژ رو زده که بعد از 10 ساعت کمتر از 12 میشه و در ساعت 20 به زیر 11 میاد (البته احتمالا منظور در 3 آمپر هست)

ممنون میشم اگه اشتباه میکنم درستش رو بفرمایید
              با سپاس

دیدگاه

سلام
                ممنون از شما
                چیزهایی که من از این pdf فهمیدم باز هم به همون نتایج قبلی رسیدم :

اینجا زده اگه 11 امپر بگیریم 5 ساعت میتونیم استفاده کنیم (در 25 درجه که دمای ما یا بیشتر یا همین حدود هست)
                اینجا هم زده دمای بیشتر تا 40 درجه حتی بهتر هم هست

این هم ولتاژ رو زده که بعد از 10 ساعت کمتر از 12 میشه و در ساعت 20 به زیر 11 میاد (البته احتمالا منظور در 3 آمپر هست)

ممنون میشم اگه اشتباه میکنم درستش رو بفرمایید
                با سپاس
                این عکس دشارژ شدن باتری رو در دمای 25 درجه نشون میده ، منظورم از نمودار همین عکس بود :

از اونجایی که شما 11 آمپر مصرف دارید ، پس میشه 0.205c ، که حساب کنید میشه : 0.205 * 65 = 13 (65 ظرفیت باتری موجود)آمپر دارید از باتری میکشید ، و بعد از 4 ساعت افت ولتاژ تا 10 رو خواهید داشت ، همونطور که تقریبا خودتون گفتید. ببینید چطور یهویی باتری تخلیه میشه ، یعنی شما بعد از 40 دقیقه دیگه باید انتظار خالی شدن باتری رو داشته باشید ، اونم خیلی با سرعت بالاتر ، تا 40 دقیقه رفتار باتری خطی هست ولی بعد اون دیگه غیر خطی.
                و دقیقا همون 2 ساعتی که میگید ولتاژ باتری 11 هست ، و قابل استفاده برای اینورتر.
                و تازه این مشخصه برای این نوع باتری هست ، اون باتری که شما دارید مطمعنا جنسش فرق داره با نمودار مشخصه مخصوص به خودش، اگه جنس بد باشه که ... .
                اگه جنس خوب باشه شاید به همین مشخصه نزدیکه ، همون 2 ساعت کارکرد درسته.
                امیدوارم گرفته باشید داستان رو.

اون دوتا عکس بالایی شما ، مشخصات تک تک سلول های باتری هست ، نه کلش.

موفق باشید.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

این عکس دشارژ شدن باتری رو در دمای 25 درجه نشون میده ، منظورم از نمودار همین عکس بود :

از اونجایی که شما 11 آمپر مصرف دارید ، پس میشه 0.205c ، که حساب کنید میشه : 0.205 * 65 = 13 (65 ظرفیت باتری موجود)آمپر دارید از باتری میکشید ، و بعد از 4 ساعت افت ولتاژ تا 10 رو خواهید داشت ، همونطور که تقریبا خودتون گفتید. ببینید چطور یهویی باتری تخلیه میشه ، یعنی شما بعد از 40 دقیقه دیگه باید انتظار خالی شدن باتری رو داشته باشید ، اونم خیلی با سرعت بالاتر ، تا 40 دقیقه رفتار باتری خطی هست ولی بعد اون دیگه غیر خطی.
                  و دقیقا همون 2 ساعتی که میگید ولتاژ باتری 11 هست ، و قابل استفاده برای اینورتر.
                  و تازه این مشخصه برای این نوع باتری هست ، اون باتری که شما دارید مطمعنا جنسش فرق داره با نمودار مشخصه مخصوص به خودش، اگه جنس بد باشه که ... .
                  اگه جنس خوب باشه شاید به همین مشخصه نزدیکه ، همون 2 ساعت کارکرد درسته.
                  امیدوارم گرفته باشید داستان رو.

اون دوتا عکس بالایی شما ، مشخصات تک تک سلول های باتری هست ، نه کلش.

موفق باشید.
                  سلام
                  خیلی ممنون از شما
                  این نمودار رو نتونستم درست بفهمم ، همین حالا فهمیدم اون c یعنی ظرفیت و باید با عدد کناری ضرب شه
                  خب ما حداکثر 10 آمپر میگیریم پس چیزی بین 0.205 و 0.1 هست اما دوساعتی که بنده گفتم بعد از دوساعت به زیر 9.5 ولت میاد
                  باطری اتمیک ایرانی و تایگر کره ای رو تست کردم که به هم نزدیکن اولی 55 و دومی 66 هست که همونطور گفتم باطری تایگر از زمان خریدش بیشتر میگذره
                  مشخصات تک تک سلول ها رو هم با این نمودار چک کردم که خیلی نزدیکه مثلا 6.5 بگیریم دقیقا در هر دو یکسان زده شده
                  غیر خطی هست به دلیل اینکه ولتاژ میاد پایین و تمام ظرفیت رو در یک ساعت نمیتونه بده یا درصدی از ظرفیت در ولتاژ 0 تا 10 ولت هست؟ خودم اولی رو حدس میزنم چون اگه 20 برابر کمتر از ظرفیت توان بگیریم تمامی ظرفیت رو به ما میده
                  راستش داستان رو اینطوری که من گرفتم بازم باید حدود 4 ساعت کارکنه مگه اینکه اینورتر تلفات زیادی داشته باشه بعد چند دقیقه یا مشکلی از سمت باطری باشه ، در این نمودار و ظرفیتی نوشته شده باید بیشتر کارکنه من با احتساب کارکرد باطری + دما و... گفتم
                  در مورد گارانتی باطری ، در شرایط همین باطری خوندم زیر 10.5 ولت نباید بیاد داخل دوتا سایت هم دیدم استانداردش اینه که زیر 10.5 نیاد حالا جالبه مدل کره ای که اعتماد من بیشتر بود بهش تا مدل ایرانی ، کره ای روی 9.7 خاموش میکنه که همینطوری هم استاندارد نیست اما ایرانی روی 10.5 خاموش میکنه
                  اما مدل ایرانی داخی سایتشون چیزی در مورد غیر خطی بودن باطری نگفته بودن و طور دیگه ای حساب کرده بودن (فقط با یک تقسیم...)
                  درمورد thd هم سوال کردم گفتن در سینوسی خالص زیر 3 درصد اما در شبه سینوسی این مورد تعریف نمیشه (کاتالوگی که لینک دادم برای مدل صنعتی هست اما گفتند مدل خانگی مثل همین هست فقط برای 24 ساعت کار نیست و طول عمر کمتری داره)
                  نظر شما خرید کدوم مورد هست؟
                  با سپاس
                  جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۰:۵۶ ۱۳۹۵/۰۷/۲۲.

دیدگاه

سلام
                    خیلی ممنون از شما
                    این نمودار رو نتونستم درست بفهمم ، همین حالا فهمیدم اون c یعنی ظرفیت و باید با عدد کناری ضرب شه
                    خب ما حداکثر 10 آمپر میگیریم پس چیزی بین 0.205 و 0.1 هست اما دوساعتی که بنده گفتم بعد از دوساعت به زیر 9.5 ولت میاد
                    باطری اتمیک ایرانی و تایگر کره ای رو تست کردم که به هم نزدیکن اولی 55 و دومی 66 هست که همونطور گفتم باطری تایگر از زمان خریدش بیشتر میگذره
                    مشخصات تک تک سلول ها رو هم با این نمودار چک کردم که خیلی نزدیکه مثلا 6.5 بگیریم دقیقا در هر دو یکسان زده شده
                    غیر خطی هست به دلیل اینکه ولتاژ میاد پایین و تمام ظرفیت رو در یک ساعت نمیتونه بده یا درصدی از ظرفیت در ولتاژ 0 تا 10 ولت هست؟ خودم اولی رو حدس میزنم چون اگه 20 برابر کمتر از ظرفیت توان بگیریم تمامی ظرفیت رو به ما میده
                    راستش داستان رو اینطوری که من گرفتم بازم باید حدود 4 ساعت کارکنه مگه اینکه اینورتر تلفات زیادی داشته باشه بعد چند دقیقه یا مشکلی از سمت باطری باشه ، در این نمودار و ظرفیتی نوشته شده باید بیشتر کارکنه من با احتساب کارکرد باطری + دما و... گفتم
                    در مورد گارانتی باطری ، در شرایط همین باطری خوندم زیر 10.5 ولت نباید بیاد داخل دوتا سایت هم دیدم استانداردش اینه که زیر 10.5 نیاد حالا جالبه مدل کره ای که اعتماد من بیشتر بود بهش تا مدل ایرانی ، کره ای روی 9.7 خاموش میکنه که همینطوری هم استاندارد نیست اما ایرانی روی 10.5 خاموش میکنه
                    اما مدل ایرانی داخی سایتشون چیزی در مورد غیر خطی بودن باطری نگفته بودن و طور دیگه ای حساب کرده بودن (فقط با یک تقسیم...)
                    درمورد thd هم سوال کردم گفتن در سینوسی خالص زیر 3 درصد اما در شبه سینوسی این مورد تعریف نمیشه (کاتالوگی که لینک دادم برای مدل صنعتی هست اما گفتند مدل خانگی مثل همین هست فقط برای 24 ساعت کار نیست و طول عمر کمتری داره)
                    نظر شما خرید کدوم مورد هست؟
                    با سپاس
                    بله توضیحاتتون درسته ، منم کلا از نمودار حرف زدم ، شما باید نمودار باتری مورد نظر رو داشته باشید ، تا بتونید در موردش حرف بزنید. دیگه خودتون میتونید میزان حداقل شارژ یا شارژدهی باتری رو بررسی کنید و به نتیجه برسید. حالا شاید اون اینورتر به قول شما تلفات زیادی داشته باشه.
                    از اون دوتا هردو شبیه به هم بودن ، زیاد تفاوتی نداشتن ، حالا شما یه بهترشو بخرید ، از روی دیتاشیت هردو تو یه رنج بودن ، همین مدل صنعتی رو بگیرید که میشه 24 ساعت ازش استفاده کرد. به احتمال زیاد محکم تر و دقیقتر خواهد بود دیگه.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

بله توضیحاتتون درسته ، منم کلا از نمودار حرف زدم ، شما باید نمودار باتری مورد نظر رو داشته باشید ، تا بتونید در موردش حرف بزنید. دیگه خودتون میتونید میزان حداقل شارژ یا شارژدهی باتری رو بررسی کنید و به نتیجه برسید. حالا شاید اون اینورتر به قول شما تلفات زیادی داشته باشه.
                      از اون دوتا هردو شبیه به هم بودن ، زیاد تفاوتی نداشتن ، حالا شما یه بهترشو بخرید ، از روی دیتاشیت هردو تو یه رنج بودن ، همین مدل صنعتی رو بگیرید که میشه 24 ساعت ازش استفاده کرد. به احتمال زیاد محکم تر و دقیقتر خواهد بود دیگه.
                      ممنون
                      فقط در مورد غیر خطی نفهمیدم همون موردی که خودم حدس زدم درسته یا... چون هنوز معنی دقیقشو یادنگرفتم
                      اینورتر کره ای 200 وات رو قیمت پرسیدم 120 ، مدل ایرانی هم 300 وات خانگی 198 و صنعتی 354 ، خانگی 24 ماه گارانتی و صنعتی 36 ماه ، اما فقط همین مورد رو گفتند که میتونه 24 ساعته کارکنه و عمر بیشتری داره ، اما اختلاف قیمت خیلی زیاده با این قیمت به نظر شما خانگی به صرفه تر نیست؟ مارک و مدل بهتری میشناسید برای خرید؟
                      برای این راهنمایی های این چند روزه از شما یک دنیا ممنونم
                      با سپاس

دیدگاه

ببینید خطی یعنی اینکه ما از باتری 60 آمپر ساعتی انتظار داریم که در یک ساعت 60 آمپر به ما بده ، یا 6 ساعت 10 آمپر ، یا 3 ساعت 20 آمپر ، یا 20 ساعت 3 آمپر ، یا دو ساعت 60 آمپر ، یا 60 ساعت 2 آمپر ، که اگه این اعداد رو روی نمودار بکشیم ، میشه یه خط ، که ما به این رفتار تو ریاضی میگیم خطی . ولی همونطور که مشاهده کردید اصلا اینطوری نیست ، یعنی بعد دو ساعت کاملا کاهش پیدا میکنه جریان دهی ، و مشخص نیست چجوری و کی تموم میشه ، یا راحتتر بگم اگه جریاندهی رو در ساعت های مختلف بگیری و نقطه یابی کنی و این نقاط رو به هم وصل کنی بهش میگین غیرخطی.این تصور ریاضی هست.

راستش اگه فروشگاه میگه خوبه و مشکلات اینورتر قبلی رو نداره ، 300 وات ایرانی خوبه ، باز باید ببینی که راست میگن یا نه ، ما داریم روی گفته ی دیتاشیت بحث میکنیم . ولی tdh ایرانی اگه همون 3 درصدی که گفتی باشه خوبه.

خواهش میکنم.موفق باشید.
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

ببینید خطی یعنی اینکه ما از باتری 60 آمپر ساعتی انتظار داریم که در یک ساعت 60 آمپر به ما بده ، یا 6 ساعت 10 آمپر ، یا 3 ساعت 20 آمپر ، یا 20 ساعت 3 آمپر ، یا دو ساعت 60 آمپر ، یا 60 ساعت 2 آمپر ، که اگه این اعداد رو روی نمودار بکشیم ، میشه یه خط ، که ما به این رفتار تو ریاضی میگیم خطی . ولی همونطور که مشاهده کردید اصلا اینطوری نیست ، یعنی بعد دو ساعت کاملا کاهش پیدا میکنه جریان دهی ، و مشخص نیست چجوری و کی تموم میشه ، یا راحتتر بگم اگه جریاندهی رو در ساعت های مختلف بگیری و نقطه یابی کنی و این نقاط رو به هم وصل کنی بهش میگین غیرخطی.این تصور ریاضی هست.

راستش اگه فروشگاه میگه خوبه و مشکلات اینورتر قبلی رو نداره ، 300 وات ایرانی خوبه ، باز باید ببینی که راست میگن یا نه ، ما داریم روی گفته ی دیتاشیت بحث میکنیم . ولی tdh ایرانی اگه همون 3 درصدی که گفتی باشه خوبه.

خواهش میکنم.موفق باشید.
                          ممنون
                          مارک ایرانی هم خانگی و هم صنعتی هر دو شبه سینوسی هستند اولی 198 دومی 354 قیمت 300 واتشون هست و تفاوت رو گفتند در کارکردشون هست ، thd که گفتم برای سینوسی خالص هست و گفتند که در شبه سینوسی ها thd تعریف نمیشه که برای بنده جالب بود... و چون زیاد نمیدونم نتونستم چیزی بگم
                          با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد
                            مارک اینول رو دیدم یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه پیشنهاد داده بودند که سرچ کردم و مثل اینکه در ایران موجود هست مدل سینوسی 540.000 تومان:

مدل شبه سینوسی 190.000 اما مشکل اینجاست که در 9.5 ولت خاموش میکنه

مدل ایرانی رو کامل پرسیدم ، کاتالوگی برای مدل خانگی طراحی نکردند گفتند کاملا مشابه صنعتی هست فقط مداوم کار نیست و در حد چند ساعت کارمیکنه و تلفات بیشتر میشه ، البته پرسیدم که زمانی ما از 300 وات فقط 150 استفاده کنیم باز این مورد هست که گفتند خیر
                            اسیلوسکوپ یک نفر میشناسم که داره چه چیزی رو میشه باهاش تست کرد برای خروجی که از اینورتر مطمعن شم؟
                            نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
                            با سپاس

دیدگاه

با سلام
                              برای اطمینان از خروجی میتونید از کارت اسکوپ یا بعضی اسکوپ های دیجیتال استفاده کنید که THD رو هم اندازه میگیرن.....خروجی اینورتر رو بهش وصل کنید و به اینورتر بارهای مختلف با توان و پاورفکتور های مختلف وصل کنید....هرچقدر THD کمتر باشه اینورتر بهتره
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام مجدد
                                مارک اینول رو دیدم یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه پیشنهاد داده بودند که سرچ کردم و مثل اینکه در ایران موجود هست مدل سینوسی 540.000 تومان:

مدل شبه سینوسی 190.000 اما مشکل اینجاست که در 9.5 ولت خاموش میکنه

مدل ایرانی رو کامل پرسیدم ، کاتالوگی برای مدل خانگی طراحی نکردند گفتند کاملا مشابه صنعتی هست فقط مداوم کار نیست و در حد چند ساعت کارمیکنه و تلفات بیشتر میشه ، البته پرسیدم که زمانی ما از 300 وات فقط 150 استفاده کنیم باز این مورد هست که گفتند خیر
                                اسیلوسکوپ یک نفر میشناسم که داره چه چیزی رو میشه باهاش تست کرد برای خروجی که از اینورتر مطمعن شم؟
                                نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
                                با سپاس
                                خوب اون مدل دومیه در حالت بی باری 0.36 آمپر میکشه ، و اون اولیه 1.25 آمپر ، خوب بدیهی هست که مدل دومیه بهتره.تازه توان دومی هم بیشتره.
                                حالا مدل دومیه گفته تو رنج 10 ولت آلارم میده ، با تلرانس +- 5 ولت البته.
                                خوب شما آلارم و دیدیدن قطعش کنید.
                                البته من تو دومیه thd رو ندیدم ، و نمیدونم اعتماد کنم که thd کمی داره یا نه ، ولی اولیه کمتر از 3 درصد هست ، و این خوبه.
                                ببینید چه اطلاعاتی دارید ، یکی رو از ایندوتا انتخاب کنید.
                                علاوه بر گفته دوستمون جناب علی ، مهمترین چیزی رو که میتونید چک کنید دیدن شکل موجشه ، که آیا فرکانسش 50 هست یا نه ، پریود زمانیش چطوره ، و شکل موجش چطوریه که این خیلی مهمه ، و این اگه به ولتاژ برق نزدیک باشه ، میتونید بهش اعتماد کنید. تمرکز رو شکل موج و فرکانس باشه . زیر بار تست بگیر ، همجوره تست بگیر ، و رفتارهاشو ببین.

موفق باشید.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X