اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد مدار افزاینده 12 به 18.5 ..؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد مدار افزاینده 12 به 18.5 ..؟

نوشته اصلی توسط amirpcp30 نمایش پست ها
    سلام

ممنون همینکارو کردم ، کابل 2 در 4 گرفتم در 8 متر هنگام کار سنگین با لپ تاپ نیم ولت دو سر سیم اختلاف بود که البته 8 متر رو کمتر میکنم

ممنون

درست متوجه منظورتون نشدم به همین دلیل عکس گرفتم
    http://img.upload724.com/images/9102...3752898710.jpg
    http://img.upload724.com/images/5194...9569246015.jpg
    سمت راست نیچیکون 3900 ، 16 ولت - وسط روبیکون 6800 ، 16 ولت - سمت چپ 6800 ، 25 ولت
    یکی از دوستان در یک فروم قبلا پرسیده بودم در مورد esr گفتند مارک نیچیکون بزارم که تقلبیش رو ندیدن تا حالا
    ----
    بدون دیود و خازن مدار افزاینده رو تست کردم ببینم چطوره بعدا دیود خازن اضافه کنم بهش
    حدود دو ساعتی با لپ تاپ کار کردم جالب بود این مدار در حالت عادی 19.6 تنظیم کردم در حالت لود لپ تاپ هم همین ولتاژ بود و تغییر نکرد ، اما نمیدونم به چه دلیلی ضریب سی پی یو به 13 افت میکرد ولتاژ رو 19.9 هم گذاشتم تفاوتی نکرد ، بعدا با خازن و دیود میزنم ببینم متفاوت میشه یا مشکل از سیم خروجی مدار (اتصال به لپ تاپ) هست
    بعد دو ساعت کار میخواستم ببینم چقد امپر میگیره از باطری ماشین چند دفعه قطع و وصل شد مدار سوخت ولتاژ خروجیش شد 12 ، به نظرتون مشکل از کجای مدار هست که تعویضش کنم ؟ ، این مدار رو در یک سایت دیگه دیدم در نظرات نوشته بودند 24 ساعت بدون بار متصل بوده همین مشکل براشون پیش اومده
    با سپاس
    .
    فکر کنم در همون تاپیکی که میگین در این موردی هم که من گفتم صحبت کرده بود
    الان خازن سمت راستی جنسش خوبه
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام
      مسلما وقتی مدار زیر فشاره باید خنک بشه وهیچ وقت نباید قطع ووصل بشه شوک وارد میشه بهش
      جریان خوب به لپ تاپ می رسید؟؟؟سیم ها باید کلفت باشن هاا تا جایی هم که ممنکنه از سیم خوب استفاده کن من این ماژول رو باسیم ظعیف وصلش کردم خروجیش جریان کم میورود ولی افت ولتاژ نداشت سیم خوب بزاری نباید مشکلی پیش بیاد و بدون مشکل کار کنه.
      خازن ها ودیود هارو حتما قرار بدید تست کنید
      موفق باشی بدرود
      سلام
      اتفاقا فن گذاشته بودم ، قطع و وصل خاصی نبود که نوسان دار باشه فقط یکی دو مورد قطع و وصل شد برای میزان امپر میخواستم
      احتمالا جریان کم بوده که ضریب کم میشده من فک میکردم اگه جریان کم باشه ولتاژ تغییر پیدا میکنه
      انشالله بعد از تعمیر مدار حتما تست میکنم
      فقط الان نمیدونم کجای مدار سوخته که تعویض کنم
      نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
      .
      فکر کنم در همون تاپیکی که میگین در این موردی هم که من گفتم صحبت کرده بود
      الان خازن سمت راستی جنسش خوبه

در مورد شکل ظاهری صحبتی نشده بود (فروم سخت افزاری بود)
      از روی همون شکل مثبت گفتید درسته؟ که برامده هست و مثل اون دوتا خازن دیگه صاف نیست
      --------
      اگه دوستان راهنمایی کنند برای تعمیر مدار ممنون میشم ، چون این مدار در یک فروشگاه دیگه هم برای فروش هست در نظرات دیدم این مشکلی رو دیگران هم داشتند که زود میسوزه و ولتاژ ورودی مستقیم میشه در خروجی ، احتمال میدم با خریدن جنس خوب قطعه ی سوخته این مشکل زود سوختن حل شه
      با سپاس

دیدگاه

سلام
        اتفاقا فن گذاشته بودم ، قطع و وصل خاصی نبود که نوسان دار باشه فقط یکی دو مورد قطع و وصل شد برای میزان امپر میخواستم
        احتمالا جریان کم بوده که ضریب کم میشده من فک میکردم اگه جریان کم باشه ولتاژ تغییر پیدا میکنه
        انشالله بعد از تعمیر مدار حتما تست میکنم
        فقط الان نمیدونم کجای مدار سوخته که تعویض کنم

از روی همون شکل مثبت گفتید درسته؟ که برامده هست و مثل اون دوتا خازن دیگه صاف نیست
        --------
        اگه دوستان راهنمایی کنند برای تعمیر مدار ممنون میشم ، چون این مدار در یک فروشگاه دیگه هم برای فروش هست در نظرات دیدم این مشکلی رو دیگران هم داشتند که زود میسوزه و ولتاژ ورودی مستقیم میشه در خروجی ، احتمال میدم با خریدن جنس خوب قطعه ی سوخته این مشکل زود سوختن حل شه
        با سپاس
        سلام مشکل کمبود جریان به خاطر سیم های نازک هستش سیم های ورودی باید خیلی کلفت باشن سیم های خروجی هم کلفت..من خودم تستش کردم ماژول رو هرچی جریان ورودی بیتر باشه اون مشکل جریان خروجی کمتره چون قشنگ معلومه که مشکلش کجاست.با سیم ضخیم مشکل حل میشه خازن های ورودی خروجی رو هم بزارید
        در مورد تعمیرش هم باید تست کنی قطعات رو ببینی ماسفتاش سالمن یا....باید برسی بشه همش.
        موفق باشی بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

.
          آره از همون شکل گفتم.....اونیکه قلمبگی داره بهتره

فک کنم یکی از بچه ها از همین ماژول ها داشت....سوخته بود
          داد به من تعمیر کنم،فکر کنم بار اولی بود که دیدم آیسی سوخته!
          آیسی رو عوض کردیم درستش شد
          فک کنم ایسیش هم 3843 بود
          چیز تعمیر نشویی نبود....تعمیرش راحته

دیدگاه

سلام
            سلام مشکل کمبود جریان به خاطر سیم های نازک هستش سیم های ورودی باید خیلی کلفت باشن سیم های خروجی هم کلفت..من خودم تستش کردم ماژول رو هرچی جریان ورودی بیتر باشه اون مشکل جریان خروجی کمتره چون قشنگ معلومه که مشکلش کجاست.با سیم ضخیم مشکل حل میشه خازن های ورودی خروجی رو هم بزارید
            در مورد تعمیرش هم باید تست کنی قطعات رو ببینی ماسفتاش سالمن یا....باید برسی بشه همش.
            موفق باشی بدرود
            ممنون،سیم رو همونطور گفتم با سیم نمره ی 4 که دوستمون گفتند تست کردم مگر اینکه سیم خروجی مشکلی داشته باشه که بعد از تعمییر حتما چک میکنم
            .
            آره از همون شکل گفتم.....اونیکه قلمبگی داره بهتره

فک کنم یکی از بچه ها از همین ماژول ها داشت....سوخته بود
            داد به من تعمیر کنم،فکر کنم بار اولی بود که دیدم آیسی سوخته!
            آیسی رو عوض کردیم درستش شد
            فک کنم ایسیش هم 3843 بود
            چیز تعمیر نشویی نبود....تعمیرش راحته

ممنون از شما
            من فقط سلف و دیود رو تونستم تست کنم که سالم بودن ، این ایسی رو نمیدونم چطور تست کنم یکی میخرم تعویضش میکنم ببینم چی میشه
            با سپاس

دیدگاه

ممنون از شما
              من فقط سلف و دیود رو تونستم تست کنم که سالم بودن ، این ایسی رو نمیدونم چطور تست کنم یکی میخرم تعویضش میکنم ببینم چی میشه
              با سپاس
              .
              مگه ماژول سوزوندین؟!!
              به این زودی هم خریدین هم تست کردین هم سوزوندین؟!
              برای اینکه ببینین سوخته یا نه به دیتاشیت رجوع کنید و ببینید شاخه ای که باید 5 ولت داشته باشه ولتاژ داره یا نه
              و یا با فرکانس متر موجود در مولتی متر ها ببینید پایه خروجی فرکانسی حدود 50 کیلو داره یا نه

دیدگاه

.
                مگه ماژول سوزوندین؟!!
                برای اینکه ببینین سوخته یا نه به دیتاشیت رجوع کنید و ببینید شاخه ای که باید 5 ولت داشته باشه ولتاژ داره یا نه
                و یا با فرکانس متر موجود در مولتی متر ها ببینید پایه خروجی فرکانسی حدود 50 کیلو داره یا نه
                سلام مجدد
                بله حدود 8 روز قبل به دستم رسید که چند روز قبل هم تست کردم (این موارد رو صفحه ی قبل گفته بودم) ، بدون دیود و خازن تست کردم که بعد از دوساعت کار خواستم ببینم چند امپر میگیره احتمالا در همین حین قطع و وصل شده و سوخته که ورودی روی خروجی مستقیم شده
                ممنون تست میکنم
                ویرایش:حدستون درست بود
                یک مدار دیگه هم دارم (دو تا خریده بودم) با اون یکی که سالمه ولتاژ پایه ها رو گرفتم ببینم کدوم 5 ولته ، اونی که در عکس علامت زدم 4.9 ولت بود ، در مدار سوخته هم چک کردم ببینم اون هم همین حدود ولتاژ رو داره که دیدم اینطور نیست و ولتاژش 0 هست ، انشاالله فردا از همین نوع ایسی میخرم و تعویضش میکنم ، همونطور که گفتید uc3843a هست
                http://img.upload724.com/images/06196653463973866000.jpg
                با سپاس
                جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۳:۵۶ ۱۳۹۵/۰۸/۲۸.

دیدگاه

.
                  مگه ماژول سوزوندین؟!!
                  سلام مجدد
                  ممنون از شما
                  ایسی رو خریدم و تعویض کردم درست شد البته 3843b خریدم که از خودش uc3843a بود (دفعه ی اولی که تعویض کردم کار نمیکنم نامید شدم دوباره جای لحیم هاشو لحیم کردم درست شد)
                  سیم ورودی رو کمتر کردم (حالا حدود 5 متر هست)
                  تفاوتش خیلی زیاد نیست همچنان برق کمتر به لپ تاپ میرسه و باید با فرکانس پایینتر کارکنه
                  ورودی رو 3 تا دیود 3 امپر گذاشته بودم دیروز یادم اومد قبل از تست که وقتی در خروجی 6 امپر میخواهیم ورودی که 12 ولته 10 امپر نیاز داریم که 4 تاش کردم
                  دیود ها حدود 0.5 ولت افت ولتاژ ایجاد میکنند
                  تستی هم که انجام دادم ولتاژ رو مثل خروجی شارژر لپ تاپ 19.6 گذاشتم (البته روی شارژر زده 18.5) اما حواسم به 0.5 ولت افت نبود 0.5 بیشتر میکنم که بعد از دیود های خروجی ولتاژ همون 19.6 باشه
                  تستی که امروز انجام دادم حدود 1 ساعت و ربع فقط کارکرد که بعد باطری به 10.5 رسید ، وقتی باطری به 10.5 برسه به مدار کمتر از 10 میرسه وقتی مدار ولتاژش از 10 کمتر بشه ولتاژ خروجی هم کاهش پیدا میکنه و شارژ قطع میشه
                  دفعه ی قبل که تست کرده بودم (یکی دو هفته قبل) دو ساعت لپ تاپ کارکرد و البته باطری هم ولتاژش به 10.5 نرسیده بود و همچنان شارژ داشت نمیدونم چقد دیگه کار میکرد ، تست قبلیم فقط مدار بود بدون دیود و خازن ها... سیم هم 8 متر بود
                  حالا سیم شده بود حدود 5 متر و دیود و خازن در ورودی و خروجی اضافه شده بود
                  ایا میتونه دیود و خازن تاثیر در تلفات بزاره یا در همین یکی دو هفته باطری خراب شده (یک دفعه برف هم اومد)؟
                  نتونستم جریان ورودی رو با مولتی متر بگیرم وقتی میخوام اینکار رو انجام بدم ولتاژ کاهش پیدا میکنه و برق لپ تاپ تامین نمیشه
                  با سپاس

دیدگاه

سلام مجدد
                    ممنون از شما
                    ایسی رو خریدم و تعویض کردم درست شد البته 3843b خریدم که از خودش uc3843a بود (دفعه ی اولی که تعویض کردم کار نمیکنم نامید شدم دوباره جای لحیم هاشو لحیم کردم درست شد)
                    سیم ورودی رو کمتر کردم (حالا حدود 5 متر هست)
                    تفاوتش خیلی زیاد نیست همچنان برق کمتر به لپ تاپ میرسه و باید با فرکانس پایینتر کارکنه
                    ورودی رو 3 تا دیود 3 امپر گذاشته بودم دیروز یادم اومد قبل از تست که وقتی در خروجی 6 امپر میخواهیم ورودی که 12 ولته 10 امپر نیاز داریم که 4 تاش کردم
                    دیود ها حدود 0.5 ولت افت ولتاژ ایجاد میکنند
                    تستی هم که انجام دادم ولتاژ رو مثل خروجی شارژر لپ تاپ 19.6 گذاشتم (البته روی شارژر زده 18.5) اما حواسم به 0.5 ولت افت نبود 0.5 بیشتر میکنم که بعد از دیود های خروجی ولتاژ همون 19.6 باشه
                    تستی که امروز انجام دادم حدود 1 ساعت و ربع فقط کارکرد که بعد باطری به 10.5 رسید ، وقتی باطری به 10.5 برسه به مدار کمتر از 10 میرسه وقتی مدار ولتاژش از 10 کمتر بشه ولتاژ خروجی هم کاهش پیدا میکنه و شارژ قطع میشه
                    دفعه ی قبل که تست کرده بودم (یکی دو هفته قبل) دو ساعت لپ تاپ کارکرد و البته باطری هم ولتاژش به 10.5 نرسیده بود و همچنان شارژ داشت نمیدونم چقد دیگه کار میکرد ، تست قبلیم فقط مدار بود بدون دیود و خازن ها... سیم هم 8 متر بود
                    حالا سیم شده بود حدود 5 متر و دیود و خازن در ورودی و خروجی اضافه شده بود
                    ایا میتونه دیود و خازن تاثیر در تلفات بزاره یا در همین یکی دو هفته باطری خراب شده (یک دفعه برف هم اومد)؟
                    نتونستم جریان ورودی رو با مولتی متر بگیرم وقتی میخوام اینکار رو انجام بدم ولتاژ کاهش پیدا میکنه و برق لپ تاپ تامین نمیشه
                    با سپاس
                    سلام
                    طول سیم رو کم کردی یه دیود هم اضافه کردی خوب جریان بهتر می رسه وسه همین بیشتر می کشه ماکزیمم جریان ورودی 16امپره نه 10 امپر حالا شما بگیر از 10 امپر یکم اینور واونور

هیچ وقت وقتی خاموشه ماشین از باتریش جریان نکش اونم به این زیادی......بابای باتری در میاد
                    مولتی متر سیم هاش ضعیفه و جریان افت می کنه واسه همینه که نتونستی جریان رو اندازه بگیری
                    دیود تلفات دارهه خوب..که طبیعی هم هست خازن رو هم اضافه کنیم بد نیست ولی خازن تلفات نداره...
                    نه باتری که خراب نمیشه مگر این که شارژش کم بشه که اونم باید شارژش کرد وگرنه ....
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                      طول سیم رو کم کردی یه دیود هم اضافه کردی خوب جریان بهتر می رسه وسه همین بیشتر می کشه ماکزیمم جریان ورودی 16امپره نه 10 امپر حالا شما بگیر از 10 امپر یکم اینور واونور

هیچ وقت وقتی خاموشه ماشین از باتریش جریان نکش اونم به این زیادی......بابای باتری در میاد
                      مولتی متر سیم هاش ضعیفه و جریان افت می کنه واسه همینه که نتونستی جریان رو اندازه بگیری
                      دیود تلفات دارهه خوب..که طبیعی هم هست خازن رو هم اضافه کنیم بد نیست ولی خازن تلفات نداره...
                      نه باتری که خراب نمیشه مگر این که شارژش کم بشه که اونم باید شارژش کرد وگرنه ....
                      موفق باشید
                      سلام مجدد
                      ممنون از توجتون
                      نسبت به تست دفعه ی قبل فقط طول سیم کمتر شد ، بعد اضافه کردن خازن و دیود فقط دیروز تست شد اگه قبلش تست کرده بود مطمعنن دیود سوخته بود
                      تست اول فقط با 8 متر سیم بود + مدار افزاینده
                      تست دوم سیم 5 متر شد + اضافه شدن دیود ها و خازن
                      باطری هم مطمعنن شارژ بوده چون قبلش با ماشین بیش از 20 کیلومتر رفتیم قبلش هم که خالی نبوده بخواد از صفر شارژ شه
                      مشکل همینه که مولتی متر باعث افت میشه اینطوری یعنی تستی که قبلا از ماشین گرفته بودم با دولامپ که شده بود 10 امپر معلوم نیست چند امپر بیشتر بوده باشه
                      ضمنن این کار رو برای این کردم که وقتی ماشین خاموشه ازش باطری استفاده کنیم ، البته باطری وقتی 50-60 امپره ما 10 امپر بگیریم یک ششم توان باطری ازش کشیدیم فک نمیکنم خیلی فشاری بیاد مگه اینکه زیر 10.5 بیاد
                      با سپاس

دیدگاه

به جای این ها یه ماژول افزاینده میگرفتید بهتر نبود؟؟؟
                        از همین افزاینده های سوئچینگ؟؟؟
                        خیلی حجم کوچیک و قیمت کمی دارن
                        یا نه اگه برای برد خودتون میخوایید شماتیکش هست تو نت راحت میتونستید به میل خودتون اضافه کنید به مدارتون
                        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                        --------------------------------------------------------
                        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                        --------------------------------------------------------
                        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام مجدد
                          ممنون از توجتون
                          نسبت به تست دفعه ی قبل فقط طول سیم کمتر شد ، بعد اضافه کردن خازن و دیود فقط دیروز تست شد اگه قبلش تست کرده بود مطمعنن دیود سوخته بود
                          تست اول فقط با 8 متر سیم بود + مدار افزاینده
                          تست دوم سیم 5 متر شد + اضافه شدن دیود ها و خازن
                          باطری هم مطمعنن شارژ بوده چون قبلش با ماشین بیش از 20 کیلومتر رفتیم قبلش هم که خالی نبوده بخواد از صفر شارژ شه
                          مشکل همینه که مولتی متر باعث افت میشه اینطوری یعنی تستی که قبلا از ماشین گرفته بودم با دولامپ که شده بود 10 امپر معلوم نیست چند امپر بیشتر بوده باشه
                          ضمنن این کار رو برای این کردم که وقتی ماشین خاموشه ازش باطری استفاده کنیم ، البته باطری وقتی 50-60 امپره ما 10 امپر بگیریم یک ششم توان باطری ازش کشیدیم فک نمیکنم خیلی فشاری بیاد مگه اینکه زیر 10.5 بیاد
                          با سپاس
                          سلام خواهش
                          حالا فرضا بگیر 10 امپر می کشیم ازش....شما فقط کافیه این 10امپر رو مدام بکشی فرض کن باتری 50امپر و شما داری 10امپر می کشی باتری کمتر از 5ساعت خالی خالی میشه.....ودیگه ماشین هم نمی تونه روشن کنه...به نظرم من این کار رو خیلی خواستی انجام بدی 1ساعت که همون یه ساعتش هم اصلا خوب نیست...فک کن یه ساعت 10امپر بکشی..الان اینو گفتم هرکی ببینه می خنده بهم...
                          خلاصه نکن این کار رو وقتی ماشین روشنه استفاده کن چون دینام باتری رو در حالت شارژ نگه میداره هم جریان دینامم هست و هم باتری اینجوری خالی نمیشه
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خیلی عالی
                            پس جواب گرفتین
                            من یادم نمیاد.....برای چی تو خروجی دیود گذاشتین؟! نیازی نیست که!

برای اندازه گیری جریان میتونید مولتی متر بسازین....یه دونه از این عقربه ها (از همیناییکه مولتی متر قدیمی ها داشتن یا ضبط های قدیمی یا....)بعد مثلا بردارید ده تا مقاومت یک دهم اهم 5 وات رو موازی کنید بعد یک سر مقاومت هارو بزنید به عقربه و سر دیگش رو با یه پتانسیومتر
                            حالا اگر جریان رو از مقاومت ها عبور بدین و مولتی متر رو هم بزارین روی امپرمتر و باهاش سری کنین با پیچوندن پتانسیومتر میتونید عقربه رو کالیبره کنید....به همین راحتی،افتش هم خیلی کم میشه

استفاده از باتری ماشین تا جاییکه ولتاژش از همون حدود ده ولت کمتر نشه مشکلی نداره،البته بالاخره دارین ازش استفاده میکنین و استهلاک داره اما خب خیلی مشکلی نیست......میتونید یه مدار بسازین که وقتی ولتاژش کمتر از 10.5 شد قطع کنه

ممکنه دلیل اینکه ایندفعه باتری زودتر خالی شده این باشه که باتری ماشینتون مشکل پیدا کرده باشه....باتری های سربی بعضی مواقع خیلی سریع خراب میشن....مثلا میبینی تا دیروز کار میکرده بعد یهو امروز کلا خراب میشه ماشین روشن نمیشه!!

دیدگاه

سلام
                              سلام خواهش
                              حالا فرضا بگیر 10 امپر می کشیم ازش....شما فقط کافیه این 10امپر رو مدام بکشی فرض کن باتری 50امپر و شما داری 10امپر می کشی باتری کمتر از 5ساعت خالی خالی میشه.....ودیگه ماشین هم نمی تونه روشن کنه...به نظرم من این کار رو خیلی خواستی انجام بدی 1ساعت که همون یه ساعتش هم اصلا خوب نیست...فک کن یه ساعت 10امپر بکشی..الان اینو گفتم هرکی ببینه می خنده بهم...
                              خلاصه نکن این کار رو وقتی ماشین روشنه استفاده کن چون دینام باتری رو در حالت شارژ نگه میداره هم جریان دینامم هست و هم باتری اینجوری خالی نمیشه
                              موفق باشید

اتفاقا قبل اینکارو کامل در مورد دینام و باطری تحقیق کردم که مشکلی نباشه ، اینطور که فهمیدم باطری زیر 10.5 ولت نباید بیاد
                              خیلی عالی
                              پس جواب گرفتین
                              من یادم نمیاد.....برای چی تو خروجی دیود گذاشتین؟! نیازی نیست که!

برای اندازه گیری جریان میتونید مولتی متر بسازین....یه دونه از این عقربه ها (از همیناییکه مولتی متر قدیمی ها داشتن یا ضبط های قدیمی یا....)بعد مثلا بردارید ده تا مقاومت یک دهم اهم 5 وات رو موازی کنید بعد یک سر مقاومت هارو بزنید به عقربه و سر دیگش رو با یه پتانسیومتر
                              حالا اگر جریان رو از مقاومت ها عبور بدین و مولتی متر رو هم بزارین روی امپرمتر و باهاش سری کنین با پیچوندن پتانسیومتر میتونید عقربه رو کالیبره کنید....به همین راحتی،افتش هم خیلی کم میشه

استفاده از باتری ماشین تا جاییکه ولتاژش از همون حدود ده ولت کمتر نشه مشکلی نداره،البته بالاخره دارین ازش استفاده میکنین و استهلاک داره اما خب خیلی مشکلی نیست......میتونید یه مدار بسازین که وقتی ولتاژش کمتر از 10.5 شد قطع کنه

ممکنه دلیل اینکه ایندفعه باتری زودتر خالی شده این باشه که باتری ماشینتون مشکل پیدا کرده باشه....باتری های سربی بعضی مواقع خیلی سریع خراب میشن....مثلا میبینی تا دیروز کار میکرده بعد یهو امروز کلا خراب میشه ماشین روشن نمیشه!!
                              عجب ، من اصلا حواسم به این مورد نبود فک کردم برای خازن در خروجی هم باید قبلش دیود بزارم که به مدار برنگرده ، البته اگه تلفات جریان خاصی نداره من نیم ولت مدار رو بیشتر تنظیم میکنم تا در خروجی همون 19.6 رو داشته باشم
                              در مورد روش اندازه گیری جریان هم ممنون
                              برای قطع ولتاژ من ولت متر روی مدار گذاشتم که ولتاژ رو همیشه نشون میده و کنار لپ تاپه هر زمان ولتاژ پایین بیاد خودم خاموش میکنم ، البته دیود های ورودی و سیم ورودی با هم حدود 0.7 ولت افت دارند و مدار هم اگه زیر 10 ولت بهش بدیم دیگه درست کار نمیکنه و شارژ قطع میشه یعنی اگه ولتاژ باطری به زیر 10.7 برسه ولتاژ ورودی مدار به زیر 10 میرسه و شارژ قطع میشه
                              دقیقا من هم همین شک رو دارم که باطری در این دو سه هفته خراب شده باشه چون یک سرما هم این بین بوده ، و فک نمیکنم دیود و خازن هایی که اضافه کردم تلفات خاصی داشته باشند
                              البته این هم بگم این ماشین دوستم یکم دیر روشن میشه با این ولتاژ استارت میخورد اما روشن نمیشد خیلی استارت زدیم تا باطری کامل خوابید دیگه نفهمیدم از ضعف باطری بود یا همون استارت ماشین ، باطری هم در حالت لود لپ تاپ این ولت رو داشت وقتی مدار رو از باطری قطع کردیم ولتاژ بالای 12 اومد (بدون بار)
                              هر زمان تست جریان رو انجام دادم حتما اینجا مینویسم
                              با سپاس

دیدگاه

سلام
                                من تستی رو انجام دادم که اینجا مینویسم
                                حالت ایدل
                                ورودی
                                باطری 12.0
                                قبل دیود 11.9
                                ورودی مدار 11.5 (منظور:بعد از دیود)
                                خروجی
                                قبل از دیود 19.7
                                بعد از دیود 19.4

دوسر دیود خروجی با امپر متر 0.8 امپر جریان
                                مصرف از ورودی 1.9 امپر
                                دو سر دیود ورودی 1.6 امپر جریان

حالت لود البته سی پی یو روی 1300 کارمیکرد
                                ورودی
                                باطری 11.7
                                قبل از دیود 11.2
                                ورودی مدار 10.7

خروجی
                                بعد از دیود 19.3
                                قبل از دیود 19.7

امپر متر دوسر دیود خروجی 2.2 امپر

لود گرافیک 6.8 امپر در ورودی ، مطمعنن با لود سی پی یو همون 10 امپر میشه ، (با یک پراب دیگه چک کردم تونستم امپر ها رو بگیرم اما با لود سی پی یو دیگه افت زیادتر میشد می اومد زیر 10 ولت نمیشد بدست اورد)

در حالت روشن بودن ماشین (حالت لود)

ورودی
                                باطری 13.7
                                قبل از دیود 13.3
                                ورودی مدار 12.8

خروجی
                                قبل از دیود 19.7
                                بعد از دیود 19.3

همونطور که مشخصه ولتاژ ورودی در خروجی تاثیر نمیذاره ، مطمعنن در جریان خروجی تاثیر گذار هست اما زیاد نیست چون همچنان سی پی یو 1300 بود و 2000 نشد ، قبلا یک تست گرفته بودم سی پی یو رو 1600 گذاشته بودم با باطری ماشین 1300 بود در حالت روشن بودن ماشین 1600 میشد اما چون الان 2000 بود این اتفاق نیافتاد و مشخصه تاثیر زیاد نیست (البته سی پی یو 2600 هست اما برای تست 2000 بهتر بود که توربو رو غیر فعال کردم)
                                دور موتور رو هم بیشتر کردم ضریب تغییر نکرد و ولتاژ سر باطری همچنان 13.7 بود
                                اگه به نظرتون دیود در خروجی بی فایدس حذف کنم؟ و اگه حذف کنم 2 امپر بیشتر در خروجی داریم درسته؟ یا به دلیل تغییر ولتاژ این امپر رو میزد؟(در حالت لود)
                                با سپاس
                                جدیدترین ویرایش توسط amirpcp30; ۱۳:۱۲ ۱۳۹۵/۰۹/۱۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X