اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط Mr.Yaghoubi
    میگم آقای دادگستر من احساس کردم فاصله بین LED ها در اون تابلوی شما کمه. آیا اگر فاصله رو بیشتر میکردید بهتر نبود؟ چون ابعادش الان خیلی بزرگ شده بود.
    الان اندازه یکی از اون بردهای 16 در 16 ال ای دی بر حسب سانتیمتر چند در چنده؟
    راستی چرا از رنگ سفید استفاده کردید؟ توی نور روز و آفتاب خوب جواب میده؟
    سپاس...

دیدگاه

آقای گرجی شما که تو کار خرید و فروش هستید آیا اطلاعی دارید که الان قطعاتی مثل 74595 یا اوال تک رنگ برای انبوه سازان چقدر در میاد؟
      تابلوهایی که در همین سطح تابلوی آقای دادگستر هست تقریبا قیمتش چقدره؟
      ممنون؟
      باسلام و خسته نباشید
      خوب زاستش ما توی تابلوهایی که خودمون می سازیم از این آی سی استفاده نمیکنیم و قیمتش روهم نمیدونم
      متاسفانه کار آقای دادگستر رو ندیدم کجاس ویدئوش؟
      هر سری یه فکری داره! :read:
      ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
        از دوستان خواهش میکنم کلیپ از تابلوی چینی قرار ندند
        www.ledsigner.ir/Video/3C.mp4
        :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
          سلام
          آیا دراین تابلو از روش دینامیکی استفاده کردید یا استاتیک؟
          از چه نوع میکروکنترولری استفاده کردید؟
          اگر از 74595 استفاده نمیکنید پس از چه چیز دیگری استفاده می کنید؟
          ممنون

دیدگاه

سلام به همه
            ما که کارشناسی هم گرفتیم ولی از این حرفه بهمون درس ندادن.!
            هرچی هم که بلدیم نتیجه تلاش و گفت و گو با دوستان بوده و حس میکنم اینجا تفریبا همه در یک سطح هستیم.
            این کلیپ آقای گرجی نگاه میکردم ، رفتم تو فکر :-??
            به ابن نتیجه رسیدم که یه سری دوستان تلاششون از ما خیلی بیشتر بوده و واقعا ما پیششون حرفی نداریم که بزنیم :-w
            من ترجیح میدم در مقابل علم و اطلاعات شما سکوت کنم
            قومی متفکرند اندر ره دین
            قومی بگمان فتاده در راه یقین
            میترسم از آن که بانگ آید روزی
            که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام
              ممنون
              سلام
              این کیلیپی که مهندس قرار داده تابلوش 7 رنگ معمولی نیست ، بلکه 7 رنگ طیف دار هست که باعث تولید 16 میلیون رنگ میشه !آ‌ حالا شما فکر کن که واس ساختش چه تکنولوژی و دانشی میخواد

دیدگاه

سلام
                ممنون
                سلام دوست من
                در این تابلو از روش داینامیکی یا همون رفرش ستونی بقول خودمون استفاده شده که از آی سی های 74574 و 74573 استفاده شده. البته برای نویز گیری هم چون تابلو بزرگه از بافر 74245 استفاده شده
                معمولاً از میکروی مگا64 یا مگا128 استفاده میشه که بستگی به سایز تابلو داره :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
                  سلام به همه
                  ما که کارشناسی هم گرفتیم ولی از این حرفه بهمون درس ندادن.!
                  هرچی هم که بلدیم نتیجه تلاش و گفت و گو با دوستان بوده و حس میکنم اینجا تفریبا همه در یک سطح هستیم.
                  این کلیپ آقای گرجی نگاه میکردم ، رفتم تو فکر :-??
                  به ابن نتیجه رسیدم که یه سری دوستان تلاششون از ما خیلی بیشتر بوده و واقعا ما پیششون حرفی نداریم که بزنیم :-w
                  من ترجیح میدم در مقابل علم و اطلاعات شما سکوت کنم
                  دوست من اصلا اینطور نیست. شاید چون ما تلاشمون تیمی بوده زودتر به نتیجه رسیده. شماهم اگه ادامه بدی جلو میزنی داداش من. کار شماروهم دیدم نمیدونم چقد کار کردی تا به این رسیدی ولی خیلی جای پیشرفت داری. این کاری که از ما دیدی نتیجه 4سال تلاش کاری و تجاری هستش تا به اینجا رسیده
                  مطمئنم با استعدادی که شما داری ایشالا فول کالرشو میزنی بزودی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayanmelody
                    سلام
                    این کیلیپی که مهندس قرار داده تابلوش 7 رنگ معمولی نیست ، بلکه 7 رنگ طیف دار هست که باعث تولید 16 میلیون رنگ میشه !آ‌ حالا شما فکر کن که واس ساختش چه تکنولوژی و دانشی میخواد
                    سلام. ایکاش اینی که میگفتی بود ولی این تابلو هفت رنگ هم نیست. 3 رنگه ولی چون کیفیت فیلم پایینه اینطور بنظر می رسه. :biggrin:
                    بابت کیفیت پایین عذر میخام :redface:
                    کسایی که میخان کارو از نزدیک ببینند میتونن تشریف ببرن اصفهان-خ چهارباغ-مجتمع تجاری پارک

دیدگاه

سلام به همه دوستان .میشه یکمی درباره روش دینامیکی توضیح بدین؟(فقط یه کوچولو!!!!!!!!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali#1
                        سلام به همه دوستان .میشه یکمی درباره روش دینامیکی توضیح بدین؟(فقط یه کوچولو!!!!!!!!)
                        سلام دوست عزیز .
                        تو روش دینامیک هر لحظه فقط یه ستون روشنه و بقیه خاموشه . روش کار به این صورته که ابتدا اطلاعات ی ستون بهش داده میشه و سپس ستون مربوطه روشن میشه و همین جوری تا ستون آخر ادامه پیدا میکنه. البته توضیحم ناقصه برا همین ی مقاله برات میذارم . اگه غلط املایی داره به بزرگی خودت ببخش.
                        https://rapidshare.com/files/2605141603/payan name.rar
                        آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                        آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                        آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                        آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                          سلام. ایکاش اینی که میگفتی بود ولی این تابلو هفت رنگ هم نیست. 3 رنگه ولی چون کیفیت فیلم پایینه اینطور بنظر می رسه. :biggrin:
                          بابت کیفیت پایین عذر میخام :redface:
                          کسایی که میخان کارو از نزدیک ببینند میتونن تشریف ببرن اصفهان-خ چهارباغ-مجتمع تجاری پارک
                          سلام. خسته نباشی مهندس
                          اگه امکانش هست یه کم اطلاعات دیگه هم به ما بده که ما همچنان نیازمندیم
                          مثلا فایلها رو چطوری میریزید تو تابلو؟ با mmc ؟ چطوری فایلهای اولیه رو به فایل موردنظر تابلو تبدیلش میکنید؟ فایلهای اولیه و ثانویه چه فرمتی هستند؟
                          آیا از این نرم افزار تابلوهای چینی هم میشه برای کارهای خودمون استفاده کرد؟
                          از چه نوع ال ای دی استفاده کردید؟ مارکش و قیمتش؟ الان قیمت اون تابلو تقریبا چنده؟
                          ممنون

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

سلام به دوستان عزیز.
                            موضوع اصلی این تاپیک نرم افزار تابلو روانه و همینطور تابلوهایی که بچه ها خودشون درست می کنن.
                            جای تبلیغات نیست.
                            وگرنه من خودم تابلوهای چینی مونتاژ می کنم و همینطور خیلی از بچه های دیگه.
                            منم می تونم از تلویزیون شهریها فیلم بگیرم بذارم اینجا.
                            این درست نیست.
                            هر کس با من موافقه اعلام کنه.
                            http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                              سلام به دوستان عزیز.
                              موضوع اصلی این تاپیک نرم افزار تابلو روانه و همینطور تابلوهایی که بچه ها خودشون درست می کنن.
                              جای تبلیغات نیست.
                              وگرنه من خودم تابلوهای چینی مونتاژ می کنم و همینطور خیلی از بچه های دیگه.
                              منم می تونم از تلویزیون شهریها فیلم بگیرم بذارم اینجا.
                              این درست نیست.
                              هر کس با من موافقه اعلام کنه.
                              سلام استاد تفرشی
                              منم اینو قبول دارم
                              الان تمام فکر وذهن من اینه که آیا منم می تونم یه تابلوی چند رنگ در سطح همین تابلو چینیا بسازم یا نه
                              برای محقق شدن این موضوع ابتدا باید یه نرم افزار قوی بتونه فایلهای فلش و غیره رو به فایل مورد نیاز میکرو تبدیل کنه. اگر این کار امکانپذیر باشه اونوقت با ابتکار خودمون میشه سخت افزار رو پیاده کرد.
                              الان آقای تفرشی شما دارید روی این موضوع کار میکنید؟

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

سلام دوست عزیز.
                                نرم افزارهای چینی به درد شما نمی خوره.
                                چون اساس کارش فرق داره و فقط روی سیستم خودش جواب میده.
                                شما باید نرم افزاری رو استفاده کنید که با سخت افزارتون مچ باشه.
                                من ماژولای چینی رو با میکروی PIC راه انداختم.
                                نرم افزارهای زیادی هست واسه تبدیل.
                                منم نوشتم.
                                http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X