اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار یا کیت mp3 پلیر با خروجی spk

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار یا کیت mp3 پلیر با خروجی spk

نوشته اصلی توسط ab88
    سلام
    دیتا شیت تمام آیسی ها به جز ab214h7jb45 تونستم پیدا کنم
    8002 یا LM4871 همونطور که خودتون فرمودین برای آمپلی فایر هستش
    http://pdf.datasheetcatalog.com/data...tor/LM4871.pdf
    bk1080 گیرنده اف ام هستش
    http://www.kingroad-china.net/Upload...3471154996.pdf
    24c02 هم یک ایپرام هست که اطلاعات مربوط به راهاندازی دستکاه زونگهداری میکنه
    http://aitendo3.sakura.ne.jp/aitendo...4C02/24c02.pdf
    برای خروجی ابتدا شما با یک هدفون پایه 4 آیسی 8002 امتجان کنید و از وجود صدا در ورودی آیسی مطمئن بشید و بعد یک سیم لجیم کنید و به ضبط وصل کنید اگر با این روش صدا خوب بود احتمالا میشه از طریق هدفون با تغییر خروجی به صدای استریو دست پیدا کرد.
    طبق فرموده جناب mohsen++ ورودی هد واقعا حساس هستش و اگر این روش ها جواب ندادند بهترین و مطمعن ترین روش دادن صدا به ورودی آیسی ظبط به طور مستقیم هست شما لطف کن و مدل ظبط رو قرار بده شایده بتونم نقشه ظبط رو پیدا کنم و دقیقتر خدمتتون توضیح بدم.
    AB88 عزیز و گرامی شما واقعا محشری واقعا میگن باید کار رو بدست کاردان سپرد واسه همین روزهاست واقعا دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنون و متشکرم خیلی خیلی لطف و محبت کردین ممنون و متشکر با اجازتون دوست عزیز چندتا عکس هم از این پخشمون هم بزارم ولی سوال اساسی من اینجاست شما فرمودید روی آیسی خود آمپ امتحانش کنم ولی من از خروجی هدفون خود دستگاه مستقیم به یه آمپ دیگه وصل کردم صدا تا 30 درصد دیستور داشت میخاستم خروجی MP3 پلیر رو بدون تقویت داشته باشم چونکه هدفون دستگاه با ولوم کم و زیاد میشد این یعنی تقویت یا پیش تقویت میخاستم بدونم تو همچین دستگاهی ولوم دیجیتالش تو کدوم آیسیه که احتمالا تو همونم پیش تقویت هم هست که بشه خروجی رو از قبل از اون بگیریم نظر شما دوستان عزیز چیه؟؟؟

دیدگاه

با اجازه ab88 عزیز و گرامی و آقا محسن عزیز و گل من این پخش رو خدمتتون برای کمک و راهنماییتون قرار میدم از کمک . همت و حسن نیتتون واقعا ممنونم دوستان مهندس من متشکرم صمیمانه صمیمانه امید وارم همیشه موفق و موید باشید. این مدل دستگاه تویوتائیه که حتما باهاش برخورد داشتین

اینم نمای داخلش با مکانیکیشه حتما لازم نیست بگم این یه دستگاه کارخانه ماتسوشیتاست به سفارش تویوتا ساخته شده کیفیت صداش واقعا معرکه و صاف و شفافه حرف نداره یه دستگاه تراکت یاب داره که وقتی نوار رو روی فوروارد یا بکوارد میزدین درست مثل ام پی تری میره روی آهنگ بعدی بدون اینکه از وسط آهنگ فعلی در بیاد فکر کنم حدود 20 واته خیلی برای بیسوادی مثل من پیچیدست من میخاستم ورودی هدشو بگیرم چنان ...گیجه گرفتم که نفهمیدم اصلا خروجی هد کجاست این مکانیکی پیچیده با دوتا کابل پهن 6تایی و 9تایی به برد اصلی وصل میشه که اون باریکه احتمالا مال سیستم هد اونیکی دیگه مال دوتا موتور میکانیزم تیپ هستش چون این میکانیکیها ایجکتشونم موتور دارن ه رله هم تو میکانیزمش بود که نفهمیدم مال چیه صاحب ابله قبلیش نمیدونم چرا یه نوار تو مکانیکش جا گذاشته که درم نیومد منم ترسیدم دستکاریش کنم ولی رادیوش کار میکرد

اینم برد گیجیتالشه که واقعا گیجیتاله توش پر است از آی سی های سرپا رو خوابیده و خرچنگی که ما که سر درنیاوردیم نشون کار بلدهایی مثل شما باید داده بشه

محسن جان عزیز و گرامی این آی سی که فرموده بودید من نفهمیدم تو این آی سیها هستش یا نه بیزحمت اونی که میفرمایید رو تو این آی سی ها مشخص کنید خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارتون میشم از سمت چپ پهار تا آی سی بغل هم هستن که با این تصویر مدلهاشون راحت خونده میشن نیازی به توضیح بیسوادانه من نیست بیشتر آبروم میره تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد جلوی مهندسها هر چی کمتر آبروم بره بهتره خودتون بیزحمت لطف کنید ببینید اسماشونو ممنونتون میشم لطف میکنید

یه آیسی رگول و ایستاده مال سمت چپشه

و دیگری نزدیک آی سی سونی که احتمالا مال پری یا تون کنترله

اینم آی سی با مارک سونیه که چون نزدیک ورودی کابل هد هستش مال پری باشه فکر کنم البته

بیر دنه آیسی بوردا باخ بیزحمتده

این شومای آمپیلی فایرش هستش که درست در یک مدار جداگانه در پشت دستگاه تو محفظه یک هیت سینک قرار گرفته که بیشک یکی از با کیفیت ترین و معرکه ترین آمپیلی های تو کلاس 20 واته اتوموبیله چون من واقعا کیفیتشو با چشمای خودم دیدم و شنیدم خیلی خیلی صلف و شفافه فقط حیف که یه مهندس با سواد و با تجربه مثل شما اینجانیستش که این مدار رو بهش بدم اونم تحلیلش کنه و جای نقشش تو این فرومها خایه خالیه چون مطمئنم اگر نقشه پری یا تون کنترل یا آمپیلیش اینجا با مثمر بیشترین اثمار خواهد بود خودمم حقیقتش باید محافظش رو که به بورد لحیم شده بود رو با کمربند آی سیش مکندم تا میدیدم مدل و شماره آیسیش چیه دیگه یا خودتون فقط نفهمیدم این چوک نسبتا بزرگ تو مدارش چیه من فکر میکنم یا مچینگه برای باندها یا مدار ضد سوزش آیسی آمپه نمیدونم والله بیلمیرم سن باخ شاید بهمید انشالله

نمای دیگر

و دیگر

ینم یه عکس 10 مگا پیکسلی از خود برد که خیلی چیزاش معلومه چون دوربینش یه سونی با کیفیته

اینم یه برچسبش شاید کمک کنه

این مکانیکی بسیار پیچیده و شاهکار مهندسیش

در پایان از شما ab88 عزیز و گرامی و همچنین آقا محسن گل و عزیز وگرامی خیلی خیلی ممنون و متشرم و از بذل عنایات و توجهتاتتون ممنون و متشرم مهندسین گرامی و عزیز

دیدگاه

با سلام
        متاسفانه هیچ کدوم از آی سی های روی برد اصلی مربوط به کنترل صدا نبودند اگر امکان داره شماره آی سی رو دستگاه مکانیکی رو هم بنویسید و پشت مدار رو هم کنترل کنید و ببینید آیا آی سی دیگری هست یا خیر.

دیدگاه

سلام

شماره آی سی an72xx
          دو رقم بعدی و ترجیحا پسوند رو لطف کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            سلام

شماره آی سی an72xx
            دو رقم بعدی و ترجیحا پسوند رو لطف کنین
            ببخشید محسن جان شرمنده عذر میخوام باید قبلا میگذاشتم چشم شماره آی سی بزرگه AN7285SC و آی سی کوچیکه هم B912 وخط بعدی JF 1 هستش اینم عکسش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
              با سلام
              متاسفانه هیچ کدوم از آی سی های روی برد اصلی مربوط به کنترل صدا نبودند اگر امکان داره شماره آی سی رو دستگاه مکانیکی رو هم بنویسید و پشت مدار رو هم کنترل کنید و ببینید آیا آی سی دیگری هست یا خیر.
              عجیبه من آی سی دیگه ای ندیدم فقط اگر توی برد دقت کنید دقیقا اون طرفی که اون آی سی خفنه که میکرو هستش یه آی سی دیگه ای هست که با چهارتا خازن الکترولیت پوشونده شده طوری که پشتش طرف برده و اون رویی که نوشته داره طرف اون چهارتا خازنه همونطور که میبینید اون آی سی مخفیه مثل آی سی های SDK و امثالهم یه آی سی ایستاده هستش که جای اتصال به رادیاتور و هیت سینک هم داره و لی پشتش به دنیاست اصلا پشت به دنیا آفریده شده اینم اون آی سی مخفیه شاید همون آی سی مورد نظر ما باشه بله آخه تا آی سی رو درش نیاریم اصلا روش خونده نمیشه نگاه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
                با سلام
                آی سی روی برد مکانیکی خیلی مخدوش شده خیلی سخت قابل خوندنه شما هم یه نگاه بندازیم بلآخره یه متخصص دیدش با من فرق داره ببینید لطفا

دیدگاه

سلام
                  اگر امکان داره سیم های هد رو بررسی کنید و ببینید به کدوم آیسی متصل شده (شاید با این روش بشه راه حلی پیدا کرد).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
                    سلام
                    اگر امکان داره سیم های هد رو بررسی کنید و ببینید به کدوم آیسی متصل شده (شاید با این روش بشه راه حلی پیدا کرد).
                    با سلام خدمت دوست عزیز مهندس جان حالا این کاری که فرمودین رو انجام میدم ولی قبل از اون آیا امکان داره از طریق ولوم هم به آی سی کنترل حجم صداش پی برد یعنی اون ششتا سیم ولوم رو تعقیب کنم به جایی میرسم دوم اینکه اون کپسولهای بوبینهای رادیو که دوتا بغل هم مستطیلی شکل هستن دقیقا بغلش اون آی سی AN7285SC که برو یک برد دیگه سوار شده عکسشم گذاشتم روی یک برد دیگه که با فاصله چند میلی متر از برد اصلی تقریبا چسبیده به نظر شما اون آی سی مزبور نیست؟

دیدگاه

دوستان عزیز من یه آی سی هم خانواده AN7285SC رو که دیتاشو پیداکردم نوشته بود آی سی FM & AM پخش اتوموبیل بنظر شما از این آی سی به آمپیلی فایر مستقیما پایه ای متصل نمیشه؟؟؟
                      http://www.utsource.net/pdf/pdf-AN7283S.htmlو همچنین آی سی LA2000 هم نوشته یک آی سی حسگر صداست با این آی سی
                      http://html.alldatasheet.com/html-pdf/40018/SANYO/LA2000/125/1/LA2000.html
                      همونطور که AB88 ucdc , محسن جان فرمودند این همون آی سیه لطف و محبت میفرمایید بیزحمت به دیتا شیتهاش یه نگاه بندازین و بفرمائید آیا به آمپیلی فایر وصل میشن یا نه ممنون میشم از لطفتون

دیدگاه

سلام
                        احتمالا پشت اون بردی که AN7285 روشه یک آی سی استریو دکدر قرار داره که مشه با قطع کردن خروجیهای اون و قرار دان یک جک و اعمال اتصالات لازم خروجی mp3 player رو به اون اعمال کرد این کار کمی سخته ولی همونطور که قبلا هم کفتم شما میتونین بعنوان یک راه حل دم دستی از سر کناری ولوم صدا و منفی سیگنال mp3player رو به مدار رادیو پخشتون اعمال کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hojamin2000
                          با سلام خدمت دوست عزیز مهندس جان حالا این کاری که فرمودین رو انجام میدم ولی قبل از اون آیا امکان داره از طریق ولوم هم به آی سی کنترل حجم صداش پی برد یعنی اون ششتا سیم ولوم رو تعقیب کنم به جایی میرسم دوم اینکه اون کپسولهای بوبینهای رادیو که دوتا بغل هم مستطیلی شکل هستن دقیقا بغلش اون آی سی AN7285SC که برو یک برد دیگه سوار شده عکسشم گذاشتم روی یک برد دیگه که با فاصله چند میلی متر از برد اصلی تقریبا چسبیده به نظر شما اون آی سی مزبور نیست؟
                          با سلام
                          بله از طریق ولوم هم امکان یافتن آی سی مورد نظر وجود داره. آی سی AN7285SC برای قسمت رادیو هستش اگر خروجی صدا داشته با شه میشه از طریق این آی سی هم به آی سی مورد نظر رسید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X