اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی SMD

با حرفایی که ایشون زدن فکر کنم باید یه بخش مثل مهاجرت از avr به pic بزنیم اسمشم بذاریم مهاجرت از protel به orcad
    اگه orcad اینقدر قوی باشه بهتره هر چه زودتر به فکر یادگیری و آموزشش باشیم مثل arm
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
      پس مورد سوم رو قبول دارین؟

دوست عزیز من تو پست اولم گفتم من بجز این دو با نزم افزار دیگه ای کار نکردم و در مورد هیچکدوم اظهار نظر نکردم من نگفتم ارکد سخته بده یا نیست من گفتم پروتئوس هم خیلی خوبه

دوست عزیز این بیکاری نیست این اجباره (اگر میخوایید مدارتون خوب و تمیز و حرفه ای باشه)
      فقط مدارات ماهواره نیاز به حساسیت نداره که جابجایی یک ترک تو یک مدار فرستنده معمولی هم میتونه فرکانس کاری رو عوض و نویز پذیری رو بیشتر کنه!

اگر هم میبینید که ناراحت شدم به خاطر زود قضاوت کردن شماست نه بخاطر توهین به پروتئوسمن تو یکی از پستهام گفتم پروتئوس رو تو یک روز میشه یاد گرفت اگر جایی هم مشکل داشتید خودم در خدمتتون هستم
      درضمن فایلهای پروتئوس رو راحت میشه به پروتل تبدیل کرد
      تو این که شما ی مهندس حرفه ای هستید شکی نیست(از اون برد خفنتون معلومه!)
      اما شما نمی تونید نظر دیگران را برگردونید...
      به نظر من ارکد بهترینه...
      این نظر را هم از آسمون نیاوردم!
      بعد از کلی تحقیق و پرس و جو از اساتید به این نتیجه رسیدم...
      اگه هم ناراحت شدید معذرت می خوام ازتون
      "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

جناب کارا pcb
        با توضیحات شما ، بهترین نرم افزار برای طراحی pcb نرم افزار orcad هست ؟
        من تا الان اصلاً سراغ ارکد نرفتم ! همین پروتل و آخریش هم پروتئوس و تازگیها بلوپرینت یه نمه کار کردم .
        الان نرم افزارهای ساخت pcb خیلی زیاد شدند و حتی همون ewb قدیم هم الان صاحب یک نرم افزار ساخت pcb هست
        سوال من اینه ،
        بین این همه نرم افزار ، کدوم نرم افزار به درد کارای آزمایشگاهی و کارهای تکی که تو خونه یا کارگاه میشه ساخت می خوره ؟
        به نظر من هم معیارها
        1- راحت بودن
        2- کم ترین تنظیمات و سردرگمی
        3- سریع بودن

ممنون از شما
        ==============================================
        یه پشنهاد هم دارم !
        فکر کنم شخصی با معلومات شما اگر اسم کاربری واقعی خودش رو بنویسه خیلی بهتره ! خطاب کردن اسم کارا pcb یه جورایی جالب نیست ! ( البت نظر شخصی )

دیدگاه

درسته که آتوروت در اورکد به مراتب از آلتیوم قوی تره اما شما چرا این قدر اصرار به ترسیم خودکار دارید ؟

ترسیم خودکار در مدارات سوییچینگ و فرکانس بالا به هیچ دردی نمی خوره ... کدوم ترسیم خودکار می تونه برای هر المانی ، GND مخصوص خودشو بیاره ؟ یا اینکه از Loop شدن زمین توی مدار جلوگیری کنه ؟

کدوم ترسیم خودکار وبا کدوم DRC و Rules می تونه از مس ، به عنوان هیت سینک برای قسمتای خاص مدار استفاده کنه ؟

نه تنها در مدارات سویچینگ بلکه مدار های معمولی دیجیتال رو هم بعضی موقع ها با چالش روبه رو می کنه

قدرت آلتیوم و اورکد توی PCB زدن اصلا با پروتیوس قابل قیاس نیست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_kavoosi
            قدرت آلتیوم و اورکد توی PCB زدن اصلا با پروتیوس قابل قیاس نیست .
            این حرف آخرتون ، یعنی پروتئوس خیلی بهتر از ایناست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
              هیچ وقت یادم نمی ره، اولین بردی که زده بودما!
              با ارکد بود اما خیلی برد ضایعی بود!
              وقتی بردا گرفتم رفتم چندتا قطعه براش بخرم...
              توی فروشگاه طرف بردا ازم گرفت ی نگاهی کرد گفت"با پروتیوس کشیدی دیگه"!!!

این یعنی بدترین فوحش به پروتوس و هرکی مدعیه خیلی نرم افزاره قابلیه!
              (پیشاپیش از دوستانی که قراره ناراحت بشن عذر خواهی می کنم!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                دقیقا برعکس ... منظورم قدرت برتر اورکد و آلتیوم بود .

دیدگاه

آقای کارا پی سی بی خیلی ممنون از توضیحات به جا تون
                  من نمیدونم چرا بعضی از دوستان فکر میکنند من میخوام نظروم رو به به کسی تحمیل کنم
                  من به کی گفتم اونا رو تست نکن فقط پروتئوس؟
                  اصلا کی گفته من از ارکد و امثالهم بدم میاد در حالی که اصلا من محیطشون رو ندیدم؟
                  چرا دارید بحث الکی میکنید شما چند تا تهمت به این نرم افزار زدید من هم با دلیل و مدرک ردشون کردم نکنه باید حرف شما رو قبول میکردم در صورتی که جز تهمت و دروغ چیز دیگری نبود؟من همه جا با افتخار میگم من با پروتئوس و بسکام کار میکنم (حالا یه عده بیان بگن بسکام اینجوری اونجوریه)
                  (من تو یک تاپیک دیگه اسمبلی کارهایی که خیلی ادعاشون میشه رو به مبارزه طلبیدم ولی تا حالا که کسی جواب نداده)
                  درمورد پروتئوس من نگفتم بهترینه و از این بهتر وجود نداره من گفتم این رو از قلم انداختید!
                  درضمن برای اطلاع بعضی از دوستان که تعصب بیجا ندارند میگم پروتئوس اکثر قریب به اتفاق امکاناتی که کارا پی سی بی گفت رو داره و حتی در مدارهای بسیار بزرگ مثلا 3 متر در 1 متر هم به هیچ عنوان خرفت نمیشه و سرعت کامپیوتر حتی ضعیف رو نمیگیره
                  در مورد ساخت قطعه جدید در صورتی که بلد باشید باید چیکار کنید در کمتر از 2 دقیقه هر قطعه ای رو میشه ساخت
                  امکان DRC سفارشی هم پروتئوس داره
                  درکل بگم من با این نرم افزار حال میکنم و خدایش نه بخاطر این بحث و تعصب بلکه ته دلی من این نرم افزار رو بهترین نرم افزار و خوش دست ترین نرم افزار بین تمام نرم افزارهایی که تا حالا باهاشون کارکردم میدونم و وقتی قراره باهاش کار کنم خداییش حال میکنم
                  هرچند که سادگی محیط نرم افزار شاید باعث بشه بعضی ها فکر کنن نرم افزار ابتدایی و کم امکاناتیه

درضمن من پدرم این نرم افزار رو نساخته که بخوام به خاطر چرت و پرت هایی که بعضی ها (فروشنده قطعات که اگه هنر داشت فروشنده یک مغازه نمیبود) ناراحت بشم
                  شما بیا ثابت کن پروتئوس بد ترین نرم افزار تاریخه چرا من ناراحت بشم وقتی من باهاش حال میکنم؟!
                  من فقط وقتی ناراحت شدم که دیدم الکی به این نرم افزار دروغ بستید در صورتی که واقیت نداشت

بازم میگم هرکی با هرچی حال میکنه کار کنه من نظرم رو به هیچ کس تحمیل نکردم و نمیکنم
                  فقط دیدم دوستی احتیاج به راهنمایی داره خواستم کمکش کنم وبس
                  پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                    1-(من تو یک تاپیک دیگه اسمبلی کارها که خیلی ادعاشون میشه رو به مبارزه طلبیدم ولی تا حالا که کسی جواب نداده)
                    2-درمورد پروتئوس من نگفتم بهترینه و از این بهتر وجود نداره من گفتم این رو از قلم انداختید!
                    3-درضمن من پدرم این نرم افزار رو نساخته که بخوام به خاطر چرت و پرت هایی که بعضی ها (فروشنده قطعات که اگه هنر داشت فروشنده یک مغازه نمیبود) ناراحت بشم
                    1-هیچ کس ادعاش نمی شه و ما همه با هم دوستیم(لطفا لینکشا بدید تا ما هم ببینیم چی بوده...!)
                    2-من هم فقط گفتم ارزش وقت گذاشتن نداره، ولی شما ناراحت شدید...
                    3-لطفا به دیگران توهین نکنید...

دیدگاه

دوست عزیز من سرور من آقای من چی بگم شما راضی بشی
                      شما میگی به فلان دلایل ارزش وقت گذاشتن نداره من میگم دلایلتون کاملا خلافه
                      در مورد توهین هم اولا فروشنده بودن توهین نیست ولی اگه شما توهین برداشت کردین چطور وقتی که او به کسایی که با پروتئوس کار میکنن با دیده تمسخر نگاه میکنه بد نیست ولی من که بهش میگم یک فروشنده بیشتر نیستی توهینه؟
                      این هم لینکی که خواسته بودین
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=40258.0
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

دوستان من الان orcad رو نصب کردم خیلی از طرز کارش و مخصوصا قسمت auto route ش خوشم اومد اگه استقبال میکنین یه بخش بزنیم واسه آموزش طراحی pcb با orcad ؟ همکاری میکنین؟

دیدگاه

خوب من یه برد 4 لایه رو تو دوتا نرم افزار پروتل و ارکد تست کردم نتایج اینطور شد. عکساشم میذارم

پروتل تو نیم ساعت روت کرد و اعلام کرد نمیتونم 2 تا نت رو وصل کنم منم گفتم بیخود میکنی دویاره زدم تا روت شد بعد نگاه کرد دیدم یه جا بد سوتی داده و vccو gnd بهم وصل شده.ممکنه بازم ایرادایی باشه که اعلام نکرده.

ارکد تو 5 ساعت روت کرد و گفت همه روت شده ولی نمیدونم چجوری میشه فهمید که تو سیم کشی ایراد داره یا نه؟

در ضمن اینهمه نگین اتوروت مال کارای حرفه ای نیس اگه اشتباه میکنم بگید فایل این مدار رو پلود کنم شما یه سال وقت دارین اینو دستی روت کنین.اگه اینکارو کردین هر چی دارم میدم به شما ( شامل لپ تاپ نمیشه). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

اگر بتونیم خوب برای شماتیکی که میخواهیم به PCB تبدیل کنیم کوئری درست کنیم مشکل Auto Route تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                              اگر بتونیم خوب برای شماتیکی که میخواهیم به PCB تبدیل کنیم کوئری درست کنیم مشکل Auto Route تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد. :nerd:
                              میشه بگید واسه 993 تا نت چجوری اینکارو میکنین و به نتیجه میرسین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                                میشه بگید واسه 993 تا نت چجوری اینکارو میکنین و به نتیجه میرسین؟
                                اگه لازم باشه کوئری ایجاد کنم حتما برای قطعه این کار رو انجام میدم. نت ها زیاد طول میکشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X