درسته از این تاپیک خیلی گذشته ولی سوالی داشتم که به این تاپیک بی ارتباط نیست
در تبدیل فایل بورد مدارچاپی از پروتئوس به آلتیوم بورد من متالیزه میشه
میخواستم علت رو بدونم و نحوه غیر متالیزه کردن بورد رو بدونم
من با پروتئوس کار میکنم ولی تسلط چندانی بر آلتیوم ندارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بردت ررو بده فدک pcb خودشون تبدیل به آلتیوم میکنن
fvnj v, fni
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و چاره چیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور
سلام اگه برد مون رو روکش محافظ رنگی نکیم چخ مشکلی پیش میاد
سلام. اگر ترک کشی ها و ... با قلع (یا سالدر مسک) پوشیده نشده باشد اولین مشکل اکسید شدن و از بین رفتن ترک های مسی بعد از چند سال خواهد بود. اگر روکش قلع و سرب داشته باشد مشکل اکسیدشدن کمتر خواهد شد ولی لحیم کردن قطعات بسیار سخت خواهد شد. سالدرمسک در واقع پوششی هست که هم از اکسید شدن و از بین رفتن فلز جلوگیری میکند ، هم تا حدودی از جذب رطوبت توسط فیبر جلوگیری میکند هم احتمال اتصالی توسط یک شی خارجی(مثل تراشه ی فلزات) رو کاهش میدهد و مهم تر لحیم کردن قطعات راحت تر انجام میپذیرد
سلام. اگر ترک کشی ها و ... با قلع (یا سالدر مسک) پوشیده نشده باشد اولین مشکل اکسید شدن و از بین رفتن ترک های مسی بعد از چند سال خواهد بود. اگر روکش قلع و سرب داشته باشد مشکل اکسیدشدن کمتر خواهد شد ولی لحیم کردن قطعات بسیار سخت خواهد شد. سالدرمسک در واقع پوششی هست که هم از اکسید شدن و از بین رفتن فلز جلوگیری میکند ، هم تا حدودی از جذب رطوبت توسط فیبر جلوگیری میکند هم احتمال اتصالی توسط یک شی خارجی(مثل تراشه ی فلزات) رو کاهش میدهد و مهم تر لحیم کردن قطعات راحت تر انجام میپذیرد
این روش برای هر بردی لازمه
برای بردهای ساده و یک رو اگه خودمون روی ترک ها قلع بریزیم و زیر برد هم یک صفحه محافظ قرار بدیم چی؟
با سلام
دوستان می*دونم تاپیک خیلی قدیمی هست ولی یک سوال دارم که برام خیلی مهمه
من با پرتیوس کار میکنم و میخوام قسمتی از ندارم رنگ نشه چون ازش آمپر زیاد رد میشه و باید قلنندود کنم
میشه بفرمایید چی کار باید بکنم تا یک سیم در مداری که طراحی کردم رنگ نشه ؟
دیدگاه