اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    دایی مسعود عزیز
    اصلا فکر نکن هوای داغ خیلی کارتو راحت می کنه!
    چندتا نکته که خودم تجربه کردم:
    1- از نظر زمان لحیم کاری تفاوت چندانی بین هوای داغ و هویه معمولی وجود نداره.
    2- برای در آوردن قطعه، هوای داغ خیلی بهتره و با هویه معمولی خیلی سخته.
    3- برای فیبرهایی که چاپ سبز دارند و روی پدها قلع اندود شده باید خمیر فلکس استفاده کرد نه خمیر قلع. در این حالت لحیم کاری با هوای داغ امکانپذیره. فیبر تمام موبایلها اینطوریه.
    4- برای فیبرهای معمولی باید خمیر قلع(قلع پودر شده غرق در روغن که توی بازار به PPD معروفه) استفاده کرد تا بشه با هوای داغ لحیم کرد. تازه لحیمکاری چندان هم خوب از کار در نمیاد.
    5- روش دیگه برای فیبرهای معمولی اینه که اول فیبر رو قلع اندود کنی یا با هویه معمولی جای پدها رو قلع بزنی.

در نهایت برای لحیم کاری فیبرهای معمولی، هویه معمولی خیلی راحتتره.
    من فقط برای در آوردن قطعات یه هیتر 28 تومنی که به سشوار صنعتی معروفه، خریدم.
    اینها تجربیات من بود و اگه دوستان تجربیات بیشتری دارند، استفاده می کنیم.
    سلام استاد احمد عزیز راستش در کار من به ندرت در آوردن قطعه اس ام دی پیش میاد شاید ماهی یکبار هم پیش بیاد یا نیاد که یک قطعه رو در بیارم و اصل کار من لحیم کردم قطعات اس ام دی به فیبرهای معمولی (بدون چاپ سبز) میباشد و در روز شاید 100 قطعه لحیم کنم.
    الان که دارم با هویه با سر نازک کار میکنم بدین ترتیب که اول میام پد رو قلع اندود میکنم بعد قطعه اس ام دی رو با پنس میذارم روش و با نوک پنس نگش میدارم و بعد نوک هویه رو روی پد میذارم و قطعه بطرف فیبر فشار میدم که در قطع فرو بره و برای پایه یا پایه های دیگه هم همچنین کاری میکنم .اینکار خیلی زمان میبره.
    راستش به فکرم رسید که اول پد ها رو خمیر قلع بزنم و قطعات رو موقتی بذارم روشون بعد با هیتر بگیرم روشون که محکم بشن و به نظرم رسید که اینکار بسیار سریع تره اینطور نیست؟ اگه فکر میکنید از لحاظ زمانی و غیره فرق چندانی نداره پس 65 یا 95 هزار تومان هزینه نکنم و با همین هویه نوک ریز کار کنم.
    در آخر اگه روشی سریع و تمیز برای لحیم کاری قطعات اس ام دی سراغ دارین بفرمایید با تشکر
    راستی از لحاظ آلودگی و خطرهای حاصل از لحیم کاری مثل سرب و غیره کدام ایمن تره ؟ کدام سلامتی رو بیشتر حفظ میکنه کار با هویه یا هیتر؟ با تشکر
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

بابا دمت گرم دایی جان
      منم کارم دقیقا مثل خودته و به ندرت قطعه در میارم.
      اما روش لحیم کاری من معمولیه. یعنی دونه دونه پایه ها رو لحیم می کنم. اولش هم قلع اندود نمی کنم.
      کار کردن با خمیر قلع زیاد آسون نیست و معمولا نیاز به یه شابلون داره. درواقع خمیرش خیلی شبیه خمیر نیست و مالیدنش به فیبر اصلا آسون نیست.
      من که هر کاری کردم یه آی سی هم با خمیر قلع نتونستم درست لحیم کنم و آخرش مجبور شدم با دست تک تک پایه هارو با هویه معمولی لحیم کنم.
      تازه من یه بار با فر برقی خونه هم امتحان کردم. جالبه که از هیتر هوای گرم هم بهتر شد. اما کیفیت کار دست یه چیز دیگست. خیالت راحته که همه پایه ها درست لحیم میشه.
      به نظر من تو هم قبل از هویه هوای داغ، یه هیتر 28 تومنی بگیر. بعد از اینکه پایه ها رو قلع اندود کردی یه مقدار مایع فلکس(بصورت سرنگ می فروشن) بمال روی فیبر. بعد آی سی رو بزار و با هیتر پایه هاشو گرم کن. آی سی خودش میشینه سرجاش. اما ممکنه بعضی از پایه ها درست لحیم نشن که باید با دست لحیم کنی.

به نظر من ایمن ترین راه روش فر برقیه که تو فضای باز انجام بشه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد QUICK 706

سلام
        در QUICK 706 هم آیا پیچی هست برای پمپ هوا که باید باز کرد؟ (از فروشنده پرسیدم گفت پیچ خاصی ندارد) یا مورد خاص دیگری هست که باید به آن دقت شود؟

دیدگاه

زیر یا پشت دستگاه رو نگاه کن
          داخل دفترچه راهنما هم همه ی مطالبی که قبل راه اندازی باید بهشون توجه کنی هست

دیدگاه

من خودم یک هویه طراحی کرده بودم ( در ایام جوانی البته به امکانات جوش کاربید نیاز هست ) که خیلی راحت smd رو هم لحیم میکرد و هم جدا میکرد تکنیکش ایجوری بود که چهار تا المنت 60 وات خریده بودم و با یک دیمر ساده توان کل رو کم و زیاد میکردم و چهار تا نوک هویه پارو شکل ساخته بودم که حول یک لولا چهار سو دوران میکردند المنت هار را روی پاروها محکم میکردم و با توجه به اندازه آی سی پارور هار رو نزدیک هم میاوردم و با پیچمحم کی کردم
            شکل زیر میتونه کمک کنه کلش رو اگه خودتون بسازید از 3 هزار تومن هزینه کمتر می خواد

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام

خواهشن این رو ببینید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60538.0
              http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                سلام ؛
                آقا
                من پنجشنبه می خوام برم بازار و قصد دارم gordak 952-b رو بگیرم ،

نظرتون چیه ؟
                سلام بچه ها من این هویه رو خریدم 30 هزار تمن
                ولی یه مشکلی داره
                هیترش کار نمیکنه
                من هم هیتر نو گرفتم و جای اون قبلی بستم ولی وقتی کلید هیتر رو میزنم توی سر دسته جرقه ای زده میشه و فیوز میپرره
                نظرتون چیه؟؟؟/ :angry:
                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام جناب باغبانزاده

آقا شما مطمئنید همینو خریدید 30 تومن !
                  من اون موقع یعنی تقریبا یک سال پیش خریدم 65 تومن .

در رابطه با مشکلش ، بنظرم بهتره ببرید پیش همون که ازش خریدید تا دیر نشده !

دیدگاه

یه چیزی رو دقت کنید دوستان
                    وقتی دستگاه رو گرفتید چند تا پیچ مربوط به کمپرسور هواش هست زیرش که باید باز بشه و فقط موقع حمل و نقل باید ببندینشون

دیدگاه

سلام جناب باغبانزاده

آقا شما مطمئنید همینو خریدید 30 تومن !
                      من اون موقع یعنی تقریبا یک سال پیش خریدم 65 تومن .

در رابطه با مشکلش ، بنظرم بهتره ببرید پیش همون که ازش خریدید تا دیر نشده !
                      سلام بله دسته دوم خریدم و قسمت هیترش هم همین مشکل رو داشت
                      اون طرف هم یه موبایل فروش بود نتونسته بود درستش کنه
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                        سلام بله دسته دوم خریدم و قسمت هیترش هم همین مشکل رو داشت
                        اون طرف هم یه موبایل فروش بود نتونسته بود درستش کنه
                        اینجاست که باید چشم بسته غیب گفت.
                        بنظرم قسمت هیترش اتصال بدنه داره ، یجورایی فاز و نول به هم اتصالی دارن باید دنبال همچین چیزی تو دسته هیتر یا داخل دستگاه باشید .

دیدگاه

اینجاست که باید چشم بسته غیب گفت.
                          بنظرم قسمت هیترش اتصال بدنه داره ، یجورایی فاز و نول به هم اتصالی دارن باید دنبال همچین چیزی تو دسته هیتر یا داخل دستگاه باشید .
                          دسته ی هیتر نو نوه
                          ولی با اتصالی مه صورت گرفت و فیوز هم نپرید به همین خاطر دسته ی هیتر هم از بین رفت
                          به نظرتون دسته ی هیتر میشه درستش کرد؟؟؟؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام

ببخشید
                            پست قدیمی رو کشیدن بالا
                            من هیتر Gordak 952 دارم
                            قبلا با تنظیم کردن دما روی حدودا 270 به راحتی قلع آب میشد و لحیم کاری میکردم
                            ولی حالا تا 420 میرم بالا ولی به زور لحیم آب میشه oo:

نمیدونم چیکارش کنم ، خودم احتمال میدم که شاید این سرامیک داخل هویه قلمیش خراب شده باشه ، میخاستم دسته هویه کامل عوض کنم گفتم یه سوالی بکنم :agree:

ممنون منتظرم
                            سپاس
                            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

با سلام
                              دوستان من هم یه هیتر هوای گرم خوب میخوام چه مدلی بگیرم به نظرتون؟؟؟
                              درضمن به نظر شما نو بگیرم یا دست دوم؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد gordak 952

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                                خواهش میکنم این نظر لطفتونه !
                                شما میتونید خمیر قلع رو از بازار بگیرید که معمولا توی ظرفای گرد مثل واکس هست و بعد خودتون داخل یه چیزی مثل سرنگ بریزید یا به قول دوستان تو سرنگهای خالی شده فلاکس جامد استفاده کنید . کلا هر چیزی که بتونید باهاش تزریق کنید و تا حد امکان ریز باشه یعنی تقریبا در حد ضخامت پد ها.
                                من دیدم بعضی ها با چوب کبریت میمالند رو برد که مطمئنا کار سختیه.
                                ولی خوب همیشه این شمایید که تعیین می کنید کارتون چقدر سخت یا راحت باشه! مثلا برای لخت کردن سیم راههای مختلفی هست که هر کس به میزان خلاقیت یا راحتیش از اون استفاده می کنه مثلا : سیم چین ، انبر دستی ، شعله ، دندون ، ناخن ، ناخن گیر ، چاقو ، سیم لخت کن چینی ، سیم لخت کن آلمانی و ...
                                اینا هم قیمتشون فرق میکنه هم نتیجه شون ولی در نهایت شمایید که تصمیم می گیرید!!!
                                به نظر من خوبه که با چند تا از فروشنده ها هم صحبت کنید. درسته که در 60% موارد ... می گن ولی تو حرفاشون اطلاعات خیلی خوبی هم پیدا میشه!!!

درود بر شما،

پیشنهاد می کنم برای آشنایی بیش تر با خمیر قلع و مشخصات آن این مطلب زیبا را بخوانید:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/08/12/Some_Important_Points_about_Solder_Paste

پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X