اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد تولید PCB به روش پرینت و اتو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد تولید PCB به روش پرینت و اتو

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
    پس این دفعه بیشتر بندازم تو آب گرم، آب جوش باشه یا ولرم؟راستی من فکر کنم اینو از لحاظ میرور کردن هم اشتب زده بودم امروز یعنی چن ساعت پیش باز پرینت گرفتم و طرحمو یجور دیگه پرینت زدم به نظرم درست باشه

الان این فایل رو دان کنید ببینید درسته خروجی گرفتم؟

http://uplod.ir/vwm410gdyuy3/pcb_12ch.zip.htm

اون فایل pdf که داخلشه رو پرینت گرفتم درسته الان؟ا
    اب در حدی که بخار ازش بلند بشه
    زیاد تو اب بمونه چیزیش نمیشه من شده سه روز طرحم تو اب بوده اخم نگفته اما کم بمونه دردسرهست
    چون میچسبه به برد باید اب بره زیرش تا کامل خیس بخوره
    الان چکش میکنم خبرت میدم

دیدگاه

دوست عزیز نیاز به mirror کردن نداره
      الان این نمای روی برد هست که شما مشاهده میکنید
      وقتی میزنید روی برد خودش میرورر میشه
      بعد از اون طرف برد که نگاهش میکنی(طرفی که مس نیست)میشه همین طرح
      الان این نمای روی برد هست(همون که مس نداره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
        دوست عزیز نیاز به mirror کردن نداره
        الان این نمای روی برد هست که شما مشاهده میکنید
        وقتی میزنید روی برد خودش میرورر میشه
        بعد از اون طرف برد که نگاهش میکنی(طرفی که مس نیست)میشه همین طرح
        الان این نمای روی برد هست(همون که مس نداره)
        یعنی این اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟ من دفه پیش برعکس اینو پرینت گرفتم وقتی پرینت گرفتم اون حروف برعکس شد اما این دفعه حروف برعکسه و وقتی بیافته رو مس درست خونده میشه
        الان اگه اینو بزنم و اتو کنم اشتباهه مگه؟این فایل پی دی اف میرور نشده و همونیه که تو شبیه ساز دیدید
        در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

ضمنا دوست عزیز پایه 6 که لیبل خورده توی پی سی بی انگار قطعی داره بهتره درستش کنی که بعدا نخوای سیم بکشی بجاش

دیدگاه

یعنی این اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟ من دفه پیش برعکس اینو پرینت گرفتم وقتی پرینت گرفتم اون حروف برعکس شد اما این دفعه حروف برعکسه و وقتی بیافته رو مس درست خونده میشه
            الان اگه اینو بزنم و اتو کنم اشتباهه مگه؟این فایل پی دی اف میرور نشده و همونیه که تو شبیه ساز دیدید
            گفتم که نیاز به mirror کردن طرح اصلی نیست.
            نه الان فایل pdf رو پرینت کنید درسته.
            تنها نوشته ها باید mirror بشن که توی این فایل pdf شدن.

دیدگاه

گفتم که نیاز به mirror کردن طرح اصلی نیست.
              نه الان فایل pdf رو پرینت کنید درسته.
              تنها نوشته ها باید mirror بشن که توی این فایل pdf شدن.
              یعنی هر دفعه که من مداری بخوام طرح کنم هرچی که تو شبیه ساز هستش رو باید عینن تو فایل پی دی اف ببینم؟بدون میرور کردن؟کلا میرور کردن برای نوشته هاست فقط؟
              من همین فایل رو پرینت گرفتم و میخوام اتو بزنم البته خودم طراحیش نکردم برای نمونه از یجا دان کردم میخوام فقط روش کار رو یاد بگیرم بعدا خودم طرح میزنم برای مواردی که لازم باشه

دیدگاه

یعنی هر دفعه که من مداری بخوام طرح کنم هرچی که تو شبیه ساز هستش رو باید عینن تو فایل پی دی اف ببینم؟بدون میرور کردن؟کلا میرور کردن برای نوشته هاست فقط؟
                من همین فایل رو پرینت گرفتم و میخوام اتو بزنم البته خودم طراحیش نکردم برای نمونه از یجا دان کردم میخوام فقط روش کار رو یاد بگیرم بعدا خودم طرح میزنم برای مواردی که لازم باشه
                ببینید شما طراحی میکنید به طرحتون کاری ندارید
                فقط اون نوشته رو شما mirror میکنید.نوشته وقتی پرینت هم میگیرید باید mirror شده باشه بعدکه اتو زدید چون دوباره برمیگرده روی برد نوشته درست در میاد

دیدگاه

ببینید شما طراحی میکنید به طرحتون کاری ندارید
                  فقط اون نوشته رو شما mirror میکنید.نوشته وقتی پرینت هم میگیرید باید mirror شده باشه بعدکه اتو زدید چون دوباره برمیگرده روی برد نوشته درست در میاد
                  پس ما وقتی قطعات رو توی محیط پروتئوس میچینیم و طبق سلیقه خودمون مسیرهارو میکشیم اون طرح وقتی میخوره پشت فیبر برعکس در میاد درسته؟یعنی این طرحی که هست از بالا برد (منظورم روی فیبر و قسمت غیر مسی هست) دیده میشه در واقعیت؟

دیدگاه

پس ما وقتی قطعات رو توی محیط پروتئوس میچینیم و طبق سلیقه خودمون مسیرهارو میکشیم اون طرح وقتی میخوره پشت فیبر برعکس در میاد درسته؟یعنی این طرحی که هست از بالا برد (منظورم روی فیبر و قسمت غیر مسی هست) دیده میشه در واقعیت؟
                    احسنت
                    التیوم هم همینطور هست دقیقا
                    این نمای روی فیبر هست.

دیدگاه

احسنت
                      التیوم هم همینطور هست دقیقا
                      این نمای روی فیبر هست.
                      ایول جا افتاد برام :applause: اون 3d که تو محیط پروتئوس هست و قطعات رو از بالا روی برد میچینه خیلی خوبه ، تو ورژن 8 نبود
                      ورژن 7.8 رو که نصب کردم توش هست و مفید هست از نظر چینش قطعات و دیدی که به کاربر میده :rolleyes:

دیدگاه

این سمباده پوستاب یا پوسته آب رو مصالح فروشی ها دارند؟یا همین سام باید بپرسم که دارن یا نه؟عکسی ازش داری؟

دیدگاه

این سمباده پوستاب یا پوسته آب رو مصالح فروشی ها دارند؟یا همین سام باید بپرسم که دارن یا نه؟عکسی ازش داری؟
                          آره همین ها دارند.
                          عکس:
                          http://upload7.ir/uploads//a4057e0d884c514ed33a8e1efb4a1218b7eb1666.jpg
                          http://upload7.ir/uploads//6326e4820b777645a4c83713cd5c097e553be33a.jpg

دیدگاه

آره همین ها دارند.
                            عکس:
                            http://upload7.ir/uploads//a4057e0d884c514ed33a8e1efb4a1218b7eb1666.jpg
                            http://upload7.ir/uploads//6326e4820b777645a4c83713cd5c097e553be33a.jpg
                            بابت عکس ممنون
                            این سمباده ها با اونایی که مخصوص گچ کار ها هست فرق داره یا همونه؟چون واسه گچ کار ها هم همچین سمباده ای هست :rolleyes:

دیدگاه

بابت عکس ممنون
                              این سمباده ها با اونایی که مخصوص گچ کار ها هست فرق داره یا همونه؟چون واسه گچ کار ها هم همچین سمباده ای هست :rolleyes:
                              دوست عزیز نمیخوای که کار ساختمونی انجام بدی که مهم باشه که.
                              شما اسکاج هم بکشی روش جواب کارت میده

دیدگاه

دوست عزیز نمیخوای که کار ساختمونی انجام بدی که مهم باشه که.
                                شما اسکاج هم بکشی روش جواب کارت میده
                                نمیخوام رو مسش خط و خش بیفاته و تمیز در بیاد واسه همین مهمه :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X