اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد تولید PCB به روش پرینت و اتو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد تولید PCB به روش پرینت و اتو

3بار رو لیبل زدمو شکست خوردم دل سرد شدم اما باز به خودم روحیه دادم اینبار با گلاسه گرفتم اونم چون پرینتی که برام گرفته بودن بزرگ تر از اندازه واقعی مدار بود رو فیبر جا نشد اما نتیجه داد اینم بعد از اتو و آب کشیدن ، کاغذشم گلاسه نازک :wow: :wow:

در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
      3بار رو لیبل زدمو شکست خوردم دل سرد شدم اما باز به خودم روحیه دادم اینبار با گلاسه گرفتم اونم چون پرینتی که برام گرفته بودن بزرگ تر از اندازه واقعی مدار بود رو فیبر جا نشد اما نتیجه داد اینم بعد از اتو و آب کشیدن ، کاغذشم گلاسه نازک :wow: :wow:

سلام
      منکه همون اول گفتم با گلاسه کار کن.
      خداروشکر که نتیجه گرفتید

دیدگاه

درود
        آره والله این لیبل اذیت میکرد اعصابم خورد شده بود
        حالا یه سوال دیگه این رنگی که الان دیدید الان سفید شده مثل لایه نازک کاغذ میمونه اصلا مشکی نیست انگار جوهر زیر این لایه است
        همینجوری بندازم تو اسید حله؟چرا جوهرش دیده نیست؟خوب نشستمش؟

دیدگاه

درود
          آره والله این لیبل اذیت میکرد اعصابم خورد شده بود
          حالا یه سوال دیگه این رنگی که الان دیدید الان سفید شده مثل لایه نازک کاغذ میمونه اصلا مشکی نیست انگار جوهر زیر این لایه است
          همینجوری بندازم تو اسید حله؟چرا جوهرش دیده نیست؟خوب نشستمش؟
          اینها لایه های کاغذ هست با دست بکشی روش (توی اب گرم) راحت کنده میشه
          اگر دیدی بین تریس ها هست(خطوط) با سوزن راحت بزن زیرش میاد بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
            اینها لایه های کاغذ هست با دست بکشی روش (توی اب گرم) راحت کنده میشه
            اگر دیدی بین تریس ها هست(خطوط) با سوزن راحت بزن زیرش میاد بالا
            زیاد تو آب گرم شستمش اما باز سفید هست میترسم زیاد شستشوش بدم کلا بپره..........

دیدگاه

زیاد تو آب گرم شستمش اما باز سفید هست میترسم زیاد شستشوش بدم کلا بپره..........
              انگشت با یکم فشار بکش روش نترس چیزیش نمیشه.نهایتش با سمباره خیس بکش روش.نشده هم مهم نیست بنداز تو اسید خود اسید ترتیبش میده

دیدگاه

اینم نتیجه کار با اینکه مدارش ناقص بود و اسیدم کیفیت خوبی نداشت باید دفعه بعد از آب اکسیژنه + جوهرنمک استفاده کنم :eek:

دیدگاه

با سلام من قبلا با انواع کاغذ pcb زدم و خوب درامده اما بعد از این که نظرات بقیه رو خوندم یه pcb چند بار خراب کردم تا اعصابم خورد شد و اخر به روش خودم انجام دادم
                  چند نکته رو قابل بیان میدونم که امیدوارم به درد بقیه بخوره
                  1.در حین طراحی برد های پیچیده عجله نکنید و بین چند ساعت یا چند روز فاصله بندازید تا در مورد چیدمان ایده های جدیدی به ذهنتون بیاد (اگر براتون سایز و منظم بودن براتون مهمه)
                  2. بعد طراحی از برد یه پرینت رو کاغذ معمولی بگیرد و روی یه یونولیت قرار بدید و قطعات دو در اون فرو کنید تا مناسب بودن اندازه ها و عدم تداخل مطمعن بشد.
                  3. موقع چاپ تنظیم اسکیل رو رو حالت دستی و اسکیل 100 بزارید تا اندازه واقعی بده . توی همون پنجره ی اول پرینت قسمت page sizing & Handling و تیک Custom Scile
                  4 اگر طرحتون پیچیده و دارای مسیر های ریز نیست بهتره با همون کاغذ معمولی بگیرید و بعد اتو بندازید توی اب و فقط سوراخ ها رو با سوزن تمیز کنید ئاقعا بهتر درمیاد اگه نه با کاغذ مخصوص زرد که تو فروشگاه های اینترنتی هست استفاده کنید
                  5 .اگر انتقال روی بردتون خراب شد هی سنباده نزنید ذخامت و کیفیت برد میاد پایین با تیغه ی کاتر راحت تیونر روی اون رو بتراشید
                  6. تمیز کاری برد که نیاز به گفتن نداره از بس دوستان تاکید کردن
                  7. بازم زمان اتو کاری عجله نکنید مطمعن بشید که مسیر ها چسبیدن اگر از کاغذ زرد استفاده میکنید گوشه طرح رو بلند کنید و اگر دیدید نچسبیده دوباره اتو کنید و تست کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gasemi.m100 نمایش پست ها
                    5 .اگر انتقال روی بردتون خراب شد هی سنباده نزنید ذخامت و کیفیت برد میاد پایین با تیغه ی کاتر راحت تیونر روی اون رو بتراشید
                    6
                    در این مورد نه سنباده میخواد نه تیغه کاتر و... کمی استون بزنید به دستمال یا پارچه و خیلی راحت و تمیز و سریع تیونر رو پاک کنید.

دیدگاه

با سلام
                      من یک نقشه*ی PCB دادم روی کاغذ گلاسه برام به صورت لیزری پرینت گرفتن
                      برای انتقال طرح به فیبر از روش اتو استفاده میکنم، نقشه هم کامل روی برد میفته، فقط موقعی که تو آب جوش میندازم و کاغذ رو کامل جدا میکنم، نقشه کمرنگ نشون داده می*شه، انگار که لایه های کاغذ روی خط ها چسبیده و خطوط مشکی براق دیده نمیشن، چند بار هم شستمش ولی بازم اون حالت سفیدی وجود داره... به نظرتون مشکل از کاغذه یا از خوب چاپ نشدن نقشه روی کاغذ یا اتو.... ممنون میشم کمکم کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pejman Pe نمایش پست ها
                        با سلام
                        من یک نقشه*ی PCB دادم روی کاغذ گلاسه برام به صورت لیزری پرینت گرفتن
                        برای انتقال طرح به فیبر از روش اتو استفاده میکنم، نقشه هم کامل روی برد میفته، فقط موقعی که تو آب جوش میندازم و کاغذ رو کامل جدا میکنم، نقشه کمرنگ نشون داده می*شه، انگار که لایه های کاغذ روی خط ها چسبیده و خطوط مشکی براق دیده نمیشن، چند بار هم شستمش ولی بازم اون حالت سفیدی وجود داره... به نظرتون مشکل از کاغذه یا از خوب چاپ نشدن نقشه روی کاغذ یا اتو.... ممنون میشم کمکم کنید.
                        مشکلی نداره شما همونجوری بزارید داخل اسید اون حالت کمرنگ همون کاغذه که مونده وقتی توی اسید بندازید از بین میره

دیدگاه

آهان مرسی، یعنی باعث قطعی اتصال نمیشه که، نه؟ آخه چون فقط روی خطوط دیده میشه، کاغذ داخل پد ها و کنار پایه ها رو کندم ولی اونا نرفتن
                          ببخشید یه سوال دیگه، من از چندتا کافی*نت درخواست کردم که واسه صرفه جویی چندتا از این نقشه رو با سایز واقعی روی "یک" کاغذ A4 گلاسه بندازه که گفتن نمیشه، در حالیکه استاد گفته این کار رو کنین، شما بلدین چطوری یه نقشه رو چند جای صفحه میندازن؟ اینم بگم که طرح رو به صورت pdf ذخیره کردم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط morteza.slk نمایش پست ها
                          مشکلی نداره شما همونجوری بزارید داخل اسید اون حالت کمرنگ همون کاغذه که مونده وقتی توی اسید بندازید از بین میره
                          آهان مرسی، یعنی باعث قطعی اتصال نمیشه که، نه؟ آخه چون فقط روی خطوط دیده میشه، کاغذ داخل پد ها و کنار پایه ها رو کندم ولی اونا نرفتن
                          ببخشید یه سوال دیگه، من از چندتا کافی*نت درخواست کردم که واسه صرفه جویی چندتا از این نقشه رو با سایز واقعی روی "یک" کاغذ A4 گلاسه بندازه که گفتن نمیشه، در حالیکه استاد گفته این کار رو کنین، شما بلدین چطوری یه نقشه رو چند جای صفحه میندازن؟ اینم بگم که طرح رو به صورت pdf ذخیره کردم.
                          جدیدترین ویرایش توسط Pejman Pe; ۱۹:۵۸ ۱۳۹۸/۰۹/۰۸.

دیدگاه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما باید با استفاده از فتوشاپ این کارو انجام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza.slk نمایش پست ها
                              شما باید با استفاده از فتوشاپ این کارو انجام بدین
                              1. سایز مدارم تغییر نمیکنه؟ ( چون گفتن موقع پرینت گزینه Actual size رو انتخاب کنید)
                              2. کیفیت نقشه کم نمیشه؟

دیدگاه

1. سایز مدارم تغییر نمیکنه؟ ( چون گفتن موقع پرینت گزینه Actual size رو انتخاب کنید)
                                2. کیفیت نقشه کم نمیشه؟
                                بستگی به فایل پی دی افت داره شما فایل پی دی اف رو با فتوشاپ باز کن ببین به چه صورته بعدش یک صفحه a4 باز کن و نقشتو توی اون به تعداد دلخواد کپی کن
                                کیفیتش کم نمیشه و به همون صورت پی دی اف میتونی خروجی بگیری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X