اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید انبوه pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید انبوه pcb

برای تولید مدارچاپی محافظ یخچال
    این محافظ یخچال مگه چقدر بازار داره دور و برمون هر کس رو میبینیم داره محافظ یخچال میزنه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
      دوست من شما اون ویدئو رو که لینکش رو داده بودم رو دیدید؟ تو یک فضای کوچک و با امکانات دستی و ابتکاری طرف داره برد یک لایه تولید میکنه با کیفیت قابل قبول.با چاپ سیلک هم داره چاپ مدار اصلی رو میزنه و هم قطعات و هم چاپ سلدر ماسک....هنوز جواب سوالتون رو نگرفتید؟
      جهت اطلاع عرض کنم که با چاپ سیلک شما میتونید به راحتی به ظرافت 15mil برسید ، هر چند که ظرافت کمتر هم ممکنه اما با توجه به فرمایش دوست عزیزمون alila باید تجربه و تبحر لازم رو داشته باشید که اون هم بعد از یک مدت بدست میاد...برای تولید مدارچاپی محافظ یخچال و امثالهم در تیراژی که شما نیاز دارید چاپ سیلک اسکرین بهترین گزینه ست
      ببخشید شما فقط لینک ویدئو اسید کاری رو قرار دادید نه سیلک اسکرین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
        ببخشید شما فقط لینک ویدئو اسید کاری رو قرار دادید نه سیلک اسکرین
        تو یه تایپیک دیگه درخواست کرده بودی که یک فیلم درباره ی سیلک اسکرین بگذاریم ما هم گذاشتیم :

هر چند که با فیلم و کتاب و عکس و ...تجربه بدست نمیاد اما دیدن این ویدئو رو به تمام دوستان علاقه مند توصیه میکنم خیلی ساده و در عین حال کامل یه پروسه ی چاپ سیلک اسکرین رو در محیط کارگاهی کوچک نشون میده:
        http://www.youtube.com/watch?v=8-WGaAmpfOU
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
          تو یه تایپیک دیگه درخواست کرده بودی که یک فیلم درباره ی سیلک اسکرین بگذاریم ما هم گذاشتیم :

هر چند که با فیلم و کتاب و عکس و ...تجربه بدست نمیاد اما دیدن این ویدئو رو به تمام دوستان علاقه مند توصیه میکنم خیلی ساده و در عین حال کامل یه پروسه ی چاپ سیلک اسکرین رو در محیط کارگاهی کوچک نشون میده:
          http://www.youtube.com/watch?v=8-WGaAmpfOU
          مرسی خیلی ممنون
          درباره این روش اسید کاری نظرتون چیه... http://www.chromationsystems.com/etchtank.html

دیدگاه

البته میدونم که داره از hcl استفاده میکنه که شما گفتید گازهای سمی تولید میکنه فقط پمپ هوا برای چی استفاده کرده ...؟

دیدگاه

فکر کنم از پمپ هوا به جای هم زدن وتکان دادن ظرف استفاده می کنه .

یک سوال:این اسیدهای مختلف که دوستان برای حل مس استفاده میکنند چسبآکواریوم هم داخل خودش حل میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی میشه ظرف اسید کاری را با پلکسی و چسب آکواریوم بسازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                البته میدونم که داره از hcl استفاده میکنه که شما گفتید گازهای سمی تولید میکنه فقط پمپ هوا برای چی استفاده کرده ...؟
                بیشتر از جوهر نمک اون آب اکسیژنه خطر داره در ضمن پمپ هوا کمک به اکسیداسیون میکنه بدون نیاز با اضافه کردن پراکسید هیدروژن بیشتر
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                  فکر کنم از پمپ هوا به جای هم زدن وتکان دادن ظرف استفاده می کنه .

یک سوال:این اسیدهای مختلف که دوستان برای حل مس استفاده میکنند چسبآکواریوم هم داخل خودش حل میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی میشه ظرف اسید کاری را با پلکسی و چسب آکواریوم بسازیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  تو همون لینیکی که دوستمون گذاشته بودند توضیح داده بود که میتونید از آکواریوم هم استفاده کنید فقط بعضی از اسید ها شیشه رو تو خودشون حل میکنند ولی اون اسیدی که معرفی کرده کوپریک کلراید با شیشه مشکلی نداره
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                    مرسی خیلی ممنون
                    درباره این روش اسید کاری نظرتون چیه... http://www.chromationsystems.com/etchtank.html
                    داره از کوپریک کلراید استفاده میکنه که شما برای ساختن اون محلول باز به جوهر نمک و اب اکسیژنه نیاز دارید.به قول دوست عزیزمون alila : دوست عزیز سر این موضوع جنگ جهانی 8 در eca صورت گرفت و تلفات شدیدی داده ...درباره ی اسید کاری تو همین انجمن بحث های زیادی شده که بهتره برای جمع شدن تمام مطالب ذر یک جا تو تایپیکی که قبل بحث شده در باره ی اسید کاری تحقیق بفرمائید
                    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                      داره از کوپریک کلراید استفاده میکنه که شما برای ساختن اون محلول باز به جوهر نمک و اب اکسیژنه نیاز دارید.به قول دوست عزیزمون alila : دوست عزیز سر این موضوع جنگ جهانی 8 در eca صورت گرفت و تلفات شدیدی داده ...درباره ی اسید کاری تو همین انجمن بحث های زیادی شده که بهتره برای جمع شدن تمام مطالب ذر یک جا تو تایپیکی که قبل بحث شده در باره ی اسید کاری تحقیق بفرمائید
                      در وهله اول از شما ممنونم که به سوالات من جواب میدید........ :agree:
                      در باره اسید کاری تمام موضوع های که بحث شده بود را خوندم خیلی ها میگفتن اب اکسیژنه خوبه اما خطر داره و باید موارد ایمنی را رعایت بکنیم (من خودم هم که استفاده کردم واقعا نسبت به اسید مدار چاپی fecl3 قدرت بیشتری داره اما گاز های بدی تولید مکند ) شما در جاهای دیگه گفته بودید که از شامپو استفاده کنیم که امتحان کردم تاثیر ان چنانی نداشت و شما گفته بودید از مواد ضد گاز استفاده کنیم اما نگفتید چه موادی ....؟ و گفته بودید از دستگاه های ایزوله استفاده کنیم ایا این دستگاه ها را جای هستند که بشه سفارش داد و بسازن یا نه .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                        در وهله اول از شما ممنونم که به سوالات من جواب میدید........ :agree:
                        در باره اسید کاری تمام موضوع های که بحث شده بود را خوندم خیلی ها میگفتن اب اکسیژنه خوبه اما خطر داره و باید موارد ایمنی را رعایت بکنیم (من خودم هم که استفاده کردم واقعا نسبت به اسید مدار چاپی fecl3 قدرت بیشتری داره اما گاز های بدی تولید مکند ) شما در جاهای دیگه گفته بودید که از شامپو استفاده کنیم که امتحان کردم تاثیر ان چنانی نداشت و شما گفته بودید از مواد ضد گاز استفاده کنیم اما نگفتید چه موادی ....؟ و گفته بودید از دستگاه های ایزوله استفاده کنیم ایا این دستگاه ها را جای هستند که بشه سفارش داد و بسازن یا نه .......
                        در باره ی خرید دستگاه که قبلا هم گفته شده باید از موارد قبلی ایده بگیرید و یک دستگاه جمع و جور خودتون بسازید .برای ساخت هم به پمپ ضد اسید -هیتر ضد اسید-مخزن پلی اتیلنی و چند نازل برای پاشش اسید بر روی مدارچاپی.در ضمن ظرف اسید باید در دار و مجهز به خروجی بخارات و گازهای متصاعد شده به فضای آزاد باشه-مواد ضد گاز رو هم معمولا فروشندگان مواد اولیه آبکاری دارند و به همین نام میشناسند.
                        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                          در باره ی خرید دستگاه که قبلا هم گفته شده باید از موارد قبلی ایده بگیرید و یک دستگاه جمع و جور خودتون بسازید .برای ساخت هم به پمپ ضد اسید -هیتر ضد اسید-مخزن پلی اتیلنی و چند نازل برای پاشش اسید بر روی مدارچاپی.در ضمن ظرف اسید باید در دار و مجهز به خروجی بخارات و گازهای متصاعد شده به فضای آزاد باشه-مواد ضد گاز رو هم معمولا فروشندگان مواد اولیه آبکاری دارند و به همین نام میشناسند.
                          مخزن پلی اتیلن برای چی باید بگیرم......؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                            ببخشید ها حالا چه گیری دادی به مرحله اسید کاری . قبل این مرحله یا بعد این مرحله کلی مشکلات هست . مرحله اسد کاری راحت ترین و ساده ترین مرحله کار هست .
                            من فکر میکنم شما بقیه مراحل رو اگه بتونی رد کنی این مرحله آب خوردنه حالا یا دستی یا ماشینی
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                              بالاخره باید اسید رو تو یک چیزی نگهداری کنید دیگه؟
                              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                                ببخشید ها حالا چه گیری دادی به مرحله اسید کاری . قبل این مرحله یا بعد این مرحله کلی مشکلات هست . مرحله اسد کاری راحت ترین و ساده ترین مرحله کار هست .
                                من فکر میکنم شما بقیه مراحل رو اگه بتونی رد کنی این مرحله آب خوردنه حالا یا دستی یا ماشینی
                                با سلام
                                برای چاپ مدار که از سیلک اسکرین استفاده میکیم که 1 یک نفر گذاشتم دوره این کارو ببینه و قسمت اسید کاریش با من هست به همین خاطر باید خوب تحقیق کنم من حتی با یک مهندس شیمی هم صحبت کردم قرار جواب بده برای سوراخ کاری هم دوست گرامی karapcb یک لینک قرار دادن که یک شرکت هست که دستگاه های cnc این کارو میفروشه برای قالب کار هم با یک متخصص این کار صحبت کردم که قالب های که لازم دارام برام طراحی کنه و بدم به شرکت های تزریق پلاستیک برای تولید حالا اگر کار های دیگری هم هست که انجام بدم خوشحال میشم بهم بگین.......

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X