اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید انبوه pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید انبوه pcb

نوشته اصلی توسط karapcb
    بالاخره باید اسید رو تو یک چیزی نگهداری کنید دیگه؟
    حق با شماست ببخشید سوال بدی بود بعد از این که از اسید استفاده کردیم متونیم جاهای دیگه استفاده کرد یا باید دور بریزیم......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
      با سلام
      برای چاپ مدار که از سیلک اسکرین استفاده میکیم که 1 یک نفر گذاشتم دوره این کارو ببینه و قسمت اسید کاریش با من هست به همین خاطر باید خوب تحقیق کنم من حتی با یک مهندس شیمی هم صحبت کردم قرار جواب بده برای سوراخ کاری هم دوست گرامی karapcb یک لینک قرار دادن که یک شرکت هست که دستگاه های cnc این کارو میفروشه برای قالب کار هم با یک متخصص این کار صحبت کردم که قالب های که لازم دارام برام طراحی کنه و بدم به شرکت های تزریق پلاستیک برای تولید حالا اگر کار های دیگری هم هست که انجام بدم خوشحال میشم بهم بگین.......
      با سلام من امروز پستهای چند وقت اخیرتون رو مطالعه کردم.متاسفانه اشتباهی که اکثر دوستان انجام میدن اینه که قبل از اینکه همه جوانب کار رو بسنجند اقدام به سرمایه گذاری میکنند.مواردی که باید بهشون بها بدید و پسشنهاد میکنم پیگیر باشید :آنالیز هزینه ی تمام شده -شرایط اخذ استاندارد(برای محافظ اخذ نشان استاندارد اجباری شده)-واحد مونتاژ و تست و همچنین خدمات پس از فروش و .....مثال اگر میبینید که یک محافظ یخچال تو محله ی شما قیمت 10 هزار تومان دارد و شما با حساب کتابتون میبینید که بیشتر از 7000 تومن در نمیاد شما متضرر خواهی شد چون در اصل شما با توجه به نداشتن شبکه ی پخش مویرگی سازماندهی شده باید با بنکدار های این صنف طرف باشید که اونها رقمی بیشتر از 5 الی 6 هزار تومان با شرایط پرداخت بلند مدت بهتون میدن.به عنوان کسی که تخصص اش فروش و مسائل بازرگانی و شناخت بازارهای هدفه پیشنهاد میکنم اول توانمندی فروش و احتمالات رو در نظر بگیرید بعدا سرمابه گذاری کلان کنید در ضمن برای شروع هم هزینه ی قالبسازی نکنید میتونید مثل خیلی از تولید کننده هائی که این کار رو شروع کردند قاب آماده بخرید تو 3 الی 4 هزار تای اول هم دنبال سود نباشید ببینید میتونید از پس تولید بر بیائید و بفروشید و پولتون رو هم بگیرید.منهم معتقدم مشکلات شما خیلی فراتر از روند تولید مدارچاپی ست اگر این پروسه رو با موفقیت انجام دادی اونوقت هزینه کردن رو با رعایت اولویت اهدافت شروع کن من رو هم خیلی راحت میتونید پیدا کنید اگر نیاز به ملاقات حضوری و یا تماس تلفنی داشتید.......بابک پاک نهال (مدیر بازرگانی کارا الکترونیک)
      زکات علم،نشر و پخش آن است.
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام من امروز پستهای چند وقت اخیرتون رو مطالعه کردم.متاسفانه اشتباهی که اکثر دوستان انجام میدن اینه که قبل از اینکه همه جوانب کار رو بسنجند اقدام به سرمایه گذاری میکنند.مواردی که باید بهشون بها بدید و پسشنهاد میکنم پیگیر باشید :آنالیز هزینه ی تمام شده -شرایط اخذ استاندارد(برای محافظ اخذ نشان استاندارد اجباری شده)-واحد مونتاژ و تست و همچنین خدمات پس از فروش و .....مثال اگر میبینید که یک محافظ یخچال تو محله ی شما قیمت 10 هزار تومان دارد و شما با حساب کتابتون میبینید که بیشتر از 7000 تومن در نمیاد شما متضرر خواهی شد چون در اصل شما با توجه به نداشتن شبکه ی پخش مویرگی سازماندهی شده باید با بنکدار های این صنف طرف باشید که اونها رقمی بیشتر از 5 الی 6 هزار تومان با شرایط پرداخت بلند مدت بهتون میدن.به عنوان کسی که تخصص اش فروش و مسائل بازرگانی و شناخت بازارهای هدفه پیشنهاد میکنم اول توانمندی فروش و احتمالات رو در نظر بگیرید بعدا سرمابه گذاری کلان کنید در ضمن برای شروع هم هزینه ی قالبسازی نکنید میتونید مثل خیلی از تولید کننده هائی که این کار رو شروع کردند قاب آماده بخرید تو 3 الی 4 هزار تای اول هم دنبال سود نباشید ببینید میتونید از پس تولید بر بیائید و بفروشید و پولتون رو هم بگیرید.منهم معتقدم مشکلات شما خیلی فراتر از روند تولید مدارچاپی ست اگر این پروسه رو با موفقیت انجام دادی اونوقت هزینه کردن رو با رعایت اولویت اهدافت شروع کن من رو هم خیلی راحت میتونید پیدا کنید اگر نیاز به ملاقات حضوری و یا تماس تلفنی داشتید.......بابک پاک نهال (مدیر بازرگانی کارا الکترونیک)
        با سلام
        پیشنهادات شما بسیار سودمند و کاربردیه
        اما در مورد تهیه قاب آماده فکر میکنم وجود رقابت در این کالای خاص و یا به طور کل هر کالای دیگری ساخت یک قاب جدید رو
        در بین پروسه تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار میکنه به نظر من ایشون در ابتدای کار بهتره تمام انرژی خودشو روی طراحی یک
        قاب جدید متمرکز کنه و از ساخت فیبر مدار چاپی پرهیز کنه شما اگر به فروشگاههای الکتریکی مراجعه کنید می بینید تنها
        عامل تعیین کننده قیمت این محافظها شکل ظاهریشونه استفاده از یک قاب آماده انگیزه خرید رو برای واسطه از بین میبره
        و شکست حتمی خواهد بود شاید تنها عاملی که بر فروش موثر باشه یک طرح جدید و منحصر به فرده شما اینطور
        فکر نمی کنید جناب مدیر :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

حالا که اینطوری شد من هم باید ازهار فذل کنم

یک قانونی در علم اقتصاد است که میشگه 80 درصد درآمد یک شرکت تولیدی از 20 درصد محصولاتش است . خوب سوال اینه که چرا پس 80 درصد بقیه رو تولید میکنن ؟

به این کار میگن سبد محصول یا جوریت جنس .

القصه شرکت های تولید کننده تک محصول نمی تونن در بازار جا پا باز کنن و روم به دیوار حذف میشن
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

حالا که اینطوری شد من هم باید ازهار فذل کنم

یک قانونی در علم اقتصاد است که میشگه 80 درصد درآمد یک شرکت تولیدی از 20 درصد محصولاتش است . خوب سوال اینه که چرا پس 80 درصد بقیه رو تولید میکنن ؟

به این کار میگن سبد محصول یا جوریت جنس .

القصه شرکت های تولید کننده تک محصول نمی تونن در بازار جا پا باز کنن و روم به دیوار حذف میشن
            شما همیشه اظهار فضل کنید ما خوشحال میشیم
            البته این قانون شما رو من تا حالا نشنیده بودم
            ولی حدس میزنم شرکتی که 100 جنس مختلف تولید میکنه و تمرکز روی چند جنس نداره تولیداتش باید بنجل باشه
            در شرکتی که در چند مورد محدود تمرکز داره با ارائه برندهای عالی در بازار جا میوفته .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
              با سلام
              پیشنهادات شما بسیار سودمند و کاربردیه
              اما در مورد تهیه قاب آماده فکر میکنم وجود رقابت در این کالای خاص و یا به طور کل هر کالای دیگری ساخت یک قاب جدید رو
              در بین پروسه تولید از اهمیت ویژه ای برخوردار میکنه به نظر من ایشون در ابتدای کار بهتره تمام انرژی خودشو روی طراحی یک
              قاب جدید متمرکز کنه و از ساخت فیبر مدار چاپی پرهیز کنه شما اگر به فروشگاههای الکتریکی مراجعه کنید می بینید تنها
              عامل تعیین کننده قیمت این محافظها شکل ظاهریشونه استفاده از یک قاب آماده انگیزه خرید رو برای واسطه از بین میبره
              و شکست حتمی خواهد بود شاید تنها عاملی که بر فروش موثر باشه یک طرح جدید و منحصر به فرده شما اینطور
              فکر نمی کنید جناب مدیر :redface:
              این پیشنهاد شما خیلی خوبه و در نهایت (به امید خدا) طبق فرمایش شما باید یک واحد طراحی خوب و قوی و خلاق داشته باشند و با یک طرح و ایده ی جدید بتونند سهمی از بازار رو به سمت خودشون بکشونند.اما نکته اینجاست که به نظر آقای پاک نهال ابتدا باید کل فرایند تولید رو اعم از خرید مواد اولیه و مونتاژ محصول و فروش و برگشت سرمایه رو طی بکنند و اگر موفقیت آمیز بودو به قول معروف مرد عمل بودند که ان شاءا.. هستند شروع به بهبود و بهینه سازی سیستم بکنند حالا میتونه این بهینه سازی و بهیود ابتدا از ساخت قالب شروع بشه و به سایر بخش ها ها تسری پیدا کنه.به هر حال سنگ بزرگ علامت نزدنه و نباید هیچ گاه در ابتدای شروع یک فعالیت اقتصادی انتظار بالائی داشت و بابالا بردن استانداردهای ذهنی بیخودی ایجاد مانع کنیم و شروع یک فهالیت رو به تعویق بیاندازیم........البته اینها صرفا راهنمائی و اظهار نظر نه یک دستورالعمل
              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

[quote author=karapcb link=topic=63830.msg369689#msg369689 date=1341207421]

مرسی این چیزای رو که گفتید خیلی مهمتر ازبقیه کارها میباشد فروش کالا از تولید سختر هست (پیدا کردن مشتری های ثابت مهمترین کاره ) برای این کار هم با چند نفر که در کار وسایل الکتریکی هستن دارم صحبت میکنم که دیگه من به فروش فکر نکنم و تمام وقتم را برای وسایل بیشتر و با کیفیت تر و همچنسن تنوع بیشتر بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  شما همیشه اظهار فضل کنید ما خوشحال میشیم
                  البته این قانون شما رو من تا حالا نشنیده بودم
                  ولی حدس میزنم شرکتی که 100 جنس مختلف تولید میکنه و تمرکز روی چند جنس نداره تولیداتش باید بنجل باشه
                  در شرکتی که در چند مورد محدود تمرکز داره با ارائه برندهای عالی در بازار جا میوفته .

موافق هستم
                  تولید محصول بیشتر دلیلی برای ماندگاری نیست بلکه این کیفیت کالای تولید شده است که باعث ماندگاری و یا عدم ماندگاری میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                    شرایط اخذ استاندارد(برای محافظ اخذ نشان استاندارد اجباری شده)
                    با سلام
                    درباره استاندارد و مراحلی که باید انچام بدم تا نشان استاندارد بگیرم اگر ممکن راهنمای کنید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                      با سلام
                      درباره استاندارد و مراحلی که باید انچام بدم تا نشان استاندارد بگیرم اگر ممکن راهنمای کنید....
                      باید تشریف ببرید اداره استاندارد استانی که قصد دارید فعالیت کنید و جزوات و مراحلش رو از اونها بپرسید متاسفانه ما چون محافظ تولید نمیکنیم از این بابت نمیتونیم کمک مفیدی رو انجام بدیم اما بدیهی ست که قبل از هر چیز باید زیر ساختهای اون رو توی مجموعه خودتون اماده کنید مثل ازمایشگاه و ...اما اگر هم آزمایشگاه ندارید که قاعدتا ندارید میتونید از خدمات آزمایشگاه های همکار اداره ی استاندارد استفاده کنید و راهنمائی بگیرید که لیست این ازمایشگاه ها رو هم میتونید از اداره ی استاندارد استانی که هستید بگیرید
                      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                        باید تشریف ببرید اداره استاندارد استانی که قصد دارید فعالیت کنید و جزوات و مراحلش رو از اونها بپرسید متاسفانه ما چون محافظ تولید نمیکنیم از این بابت نمیتونیم کمک مفیدی رو انجام بدیم اما بدیهی ست که قبل از هر چیز باید زیر ساختهای اون رو توی مجموعه خودتون اماده کنید مثل ازمایشگاه و ...اما اگر هم آزمایشگاه ندارید که قاعدتا ندارید میتونید از خدمات آزمایشگاه های همکار اداره ی استاندارد استفاده کنید و راهنمائی بگیرید که لیست این ازمایشگاه ها رو هم میتونید از اداره ی استاندارد استانی که هستید بگیرید
                        با سلام دوباره
                        رفتم اداره استاندارد یک لیست بلند بالا داد که شامل موارد زیر است :
                        1-اگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی
                        2-پروانه بهره برداری
                        3-اگهی ثبت نام یا علامت تجاری
                        4-ایران کد (کد ملی)
                        5-پرسشنامه اطلاعات فنی
                        6-نظامنامه
                        7-معرفی مسئول کنترل کیفیت
                        8-مدارک تایید صلاحیت مسئول کنترل کیفیت
                        9-دعوت نامه کمیته علائم
                        10-نظریه کارشناسی
                        11-اعلام شماره پروانه
                        12-صدور پروانه
                        این لیست گذاشتم شاید به کار کسی خورد.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                          با سلام دوباره
                          رفتم اداره استاندارد یک لیست بلند بالا داد که شامل موارد زیر است :
                          1-اگهی تاسیس شرکت در روزنامه رسمی
                          2-پروانه بهره برداری
                          3-اگهی ثبت نام یا علامت تجاری
                          4-ایران کد (کد ملی)
                          5-پرسشنامه اطلاعات فنی
                          6-نظامنامه
                          7-معرفی مسئول کنترل کیفیت
                          8-مدارک تایید صلاحیت مسئول کنترل کیفیت
                          9-دعوت نامه کمیته علائم
                          10-نظریه کارشناسی
                          11-اعلام شماره پروانه
                          12-صدور پروانه
                          این لیست گذاشتم شاید به کار کسی خورد.....
                          تا دو سه سال پیش شما به صورت غیر رسمی میتونستید محافظ تولید کنید اما الان محافظ داری استاندارد اجباری شده و خب ناگزیر به داشتن شرایط اخذ ان هستید البته همیشه یه بازار غیر رسمی به موازات بازار رسمی وجود داره که برای تولید و ارائه در اون بازار به این شرایط نیازی ندارید
                          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                            تا دو سه سال پیش شما به صورت غیر رسمی میتونستید محافظ تولید کنید اما الان محافظ داری استاندارد اجباری شده و خب ناگزیر به داشتن شرایط اخذ ان هستید البته همیشه یه بازار غیر رسمی به موازات بازار رسمی وجود داره که برای تولید و ارائه در اون بازار به این شرایط نیازی ندارید
                            یعنی بازار غیر رسمی بهتر از بازار رسمی است.......؟ میشه تولید کرد اما یکسری مشکلات هم داره اما اگر قانونی کار بکنی فکر کنم راحتر باشی.....
                            کلا به نظر شما که در فرایند تولید و فروش هستید شروع به کار بکنم یا نه این مدت اینقدر ساز مخالف برام زدن که کلا از زندگی کردن پشیمون شدیم همه میگن اخر این کار باخت اگر واقعا باخت که برم یک جای دوباره شروع کنم به درس خواندن که اصلا علاقه ای بهش ندارم و فقط برای بیکار نبودن........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid182
                              یعنی بازار غیر رسمی بهتر از بازار رسمی است.......؟ میشه تولید کرد اما یکسری مشکلات هم داره اما اگر قانونی کار بکنی فکر کنم راحتر باشی.....
                              کلا به نظر شما که در فرایند تولید و فروش هستید شروع به کار بکنم یا نه این مدت اینقدر ساز مخالف برام زدن که کلا از زندگی کردن پشیمون شدیم همه میگن اخر این کار باخت اگر واقعا باخت که برم یک جای دوباره شروع کنم به درس خواندن که اصلا علاقه ای بهش ندارم و فقط برای بیکار نبودن........
                              اینکه بخواهید یک کار رو شروع بکنید بیشتر به توانمندی خودتون بر میگرده اما من اگر جای شما بودم شروع میکردم منتهی با سرمایه گذاری اندک اول هم از مدارچاپی شروع میکردم خیلی هم هزینه نمیکردم مثلا در اول کار سی ان سی نمیخریدم و از خدمات همکار استفاده میکردم اگر یک مدت گذشت و تونستم این پروسه رو از خرید مواد اولیه تا تولید و تحویل و تسویه حساب کامل پیش ببرم اونوقت یواش یواش کار رو توسعه میدادم اما اکر از اول بخواهید قالبسازی کنید و هزینه زیاد کنید بله من هم معتقدم ضرر خواهید کرد پیشنهاد میکنم یک وقت مشاوره از دفتر مرکزی ما برای صحبت با اقای بابک پاک نهال بگیر ضرر نمیکنی پارسال یک جوونی میخواست کارگاه مدارچاپی راه اندازی کنه اقا بابک یک سری تجهیزات برای استارت اولیه بهش داد و کلی راهنمائیش کرد الانم خدا رو شکر داره کار میکنه و راضیه..موفق باشید
                              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X