اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نکات ناگفته روش اطو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نکات ناگفته روش اطو

سلام
    من رو کاغذ گلاسه سبک پرینت گرفتم
    فیبر رو اول با الکل تمیز کردم بعد به مدت 4 دقیق با فشار زیاد کاغذ رو اتو زدم
    شد این:

:nerd:
    دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

آفرین خیلی خوب افتاده . اگه تونستی بعد اسیدکاری هم یک عکس ازش بذار. فقط یک چیزی منظورت از کاغذ گلاسه سبک همون کالک هست ؟
      یک سوال هم از علی آقا :
      تا به حال زدن برد به روش چاپ سیلک رو دیدی ؟ همین برد هایی که بیرون میزنن . می خواستم بدونم کیفیت این بردی که با روش اتو زده میشه نسبت به اون چقدره ؟
      ممنون
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام
        افرین خوب زدی فقط یه سری کاغذ مونده که یه مسواک نرم بزنی میره
        بعد از اسید کاری اول سوراخ کاری رو انجام بده و بعد برد رو بزار کنار و تا وقت مونتاژ تونر رو پاک نکن
        موقع مونتاژ هم یه دستمال رو با استون خیس کن و تونر رو به راحتی باهاش پاک کن و دیگه سنباده هم نزن ...
        نوشته اصلی توسط محمد م
        فقط یک چیزی منظورت از کاغذ گلاسه سبک همون کالک هست ؟
        نه کاغذ کالک نتیجش مثل کاغذ تحریر معمولی هست و اصلا مناسب نیست ...
        به فروشنده بگید کاغذ دو رو گلاسه نازک(یا گرم پایین) خودشون میدونند (اگه چند مدل با گرم مختلف داشتن سبک ترین نوع رو بگیرین)
        اینجا در مورد کاغذ توضیح دادم : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=65709.msg390761#msg390761
        البته به زودی یه فیلم از کاغذ مورد نظر هم میزارم تا به کلی رفع ابهام بشه ...
        نوشته اصلی توسط محمد م
        تا به حال زدن برد به روش چاپ سیلک رو دیدی ؟ همین برد هایی که بیرون میزنن . می خواستم بدونم کیفیت این بردی که با روش اتو زده میشه نسبت به اون چقدره ؟
        سلام
        بله - کیفیت کار بستگی داره به مهارت شخص و تعداد سوراخ در اینچ توری و کیفیت توری و دیگر مواد داره
        زیاد بدرد برد های خیلی ظریف و smt نمیخوره ولی مشخصه مهمش اینه که ذخامت چاپش زیاده و سرعت کار هم بالاست و در تیراژ بالا قیمت پایینی داره
        بهتره واسه برد نمونه اصلا دنبال سیلک نرید ... واسه برد های خیلی دقیق از لمینت استفاده کنید و برد ها معمولی هم از روش اطو
        با سپاس

دیدگاه

با سلام در مورد فر مایش ایشون این یه نمومه ارزون دست سازه که شاید جالب باشه مدل های هیتر دار رو هم دیدم همینجوری درست کردن!
          http://www.youtube.com/watch?v=gytfAYq0uE8

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          سلام دوستان
          یه وسیله دیگه پیدا کردم به همزن مغناطیسی که برای هم زدن و گرم کردن مواد شیمیایی از جمله اسید استفاده میشه ...
          و تو ساخت pcb تو فرایند های ابکاری و اسید کاری استفاده میشه البته باید اول پروانه هم زنشو پیدا کنم که یه اهنربا با پوشش پلیمری هست که تو نت که نگاه کردم قیمتاش نجومی بود (از 150 هزار تومان تا 800 هزار تومان) که البته زیاد منطقی به نظر نمیرسه و باید ببینم تو بازار قیمتش چنده
          یه فکر دیگه هم واسه اون گاز هاش دارم که اگه اونم عملی بشه دیگه یه دستگاه اسید کاری کامل خواهیم داشت ...
          به یه نتایجی هم واسه زدن برد متالیزه پیدا کردم که فعلا دارم با جناب karapcb مشورت میکنم و از راهنمایی های ایشون استفاده میکنم که اگه به نتیجه رسید میزارم تو انجمن
          شما هم اگه چیزی در این زمینه پیدا کردید لطفا اعلام کنید تا روش بحث کنیم

اضافه شده در تاریخ :
          سلام خدمت اساتید من مدت زیادیه از کاغذ مرغوب بعضی مجله های خارجی برای این چاپ استفاده میکنم تا کارتیج نو هست و شارژی نیست مثل بنز جواب میده ؟!
          یعنی راستشو بخواین من با کاغذ گلاسه اصلا جواب درستی نگرفتم ولی این کاغذ ها معمولا خیل راحت جواب میدن حالا تا نظر اساتید چی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط greatal
            سلام خدمت اساتید من مدت زیادیه از کاغذ مرغوب بعضی مجله های خارجی برای این چاپ استفاده میکنم تا کارتیج نو هست و شارژی نیست مثل بنز جواب میده ؟!
            یعنی راستشو بخواین من با کاغذ گلاسه اصلا جواب درستی نگرفتم ولی این کاغذ ها معمولا خیل راحت جواب میدن حالا تا نظر اساتید چی باشه
            اگه منظورتون همون کاغذای روغنی مجلات هست باید هم خوب جواب بده چون تونر رو جذب خودش نمیکنه و موقعی که بخوای روی فیبر بزنی تمام تونر روی فیبر منتقل میشه

دیدگاه

دقیقا البته باید یه چند تایی رو امتحان کنه آدم که دستش بیاد کدوم بدرد میخوره اونایی که خود کاغذ روغنیه نه اینکه فقط روش روغنیه! :nice:

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              اگه منظورتون همون کاغذای روغنی مجلات هست باید هم خوب جواب بده چون تونر رو جذب خودش نمیکنه و موقعی که بخوای روی فیبر بزنی تمام تونر روی فیبر منتقل میشه

دیدگاه

دوستان زمان توی اسید گذاشتن حدودا!ً چند ساعته؟؟
                این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

بستگی داره به غلظت و کیفیت اسید و حرارت اب و تکون دادن مداوم ظرف (که خیلی خیلی مهمه و اگه ظرف رو تکون ندین و اب جوش هم باشه و غلظت اسید هم حداکثر باشه چند ساعت طول میکشه تا کار در بیاد)
                  واسه من با نسبت 1 به 2 اسید و اب و حرارت دادنش توی یه ظرف پیرکس روی گاز و تکون دادن مداوم حدود 10 دقیقه زمان میبره
                  با سپاس

دیدگاه

سلام
                    افرین خوب زدی فقط یه سری کاغذ مونده که یه مسواک نرم بزنی میره
                    بعد از اسید کاری اول سوراخ کاری رو انجام بده و بعد برد رو بزار کنار و تا وقت مونتاژ تونر رو پاک نکن
                    موقع مونتاژ هم یه دستمال رو با استون خیس کن و تونر رو به راحتی باهاش پاک کن و دیگه سنباده هم نزن ...نه کاغذ کالک نتیجش مثل کاغذ تحریر معمولی هست و اصلا مناسب نیست ...
                    به فروشنده بگید کاغذ دو رو گلاسه نازک(یا گرم پایین) خودشون میدونند (اگه چند مدل با گرم مختلف داشتن سبک ترین نوع رو بگیرین)
                    منم اوایل کارم میخواستم آخر سر کاغذ رو در بیارم ولی موقع اسید کاری مشکل پیش می آد چون گاها بعضی قسمتهای کاغذ طوری به فیبر میچسبه که حتی در برابر اسید هم مقاومت نشون میده و حل نمیشه در نتیجه اون قسمتها رو اسید نمیتونه ببره!
                    موقع خرید گلاسه حتما بگید نازکشو میخوام البته تازگیها خود فرشنده ها دیگه میدونن و فقط کافیه بگی که واسه مدار چاپی . یه نوع مناسب اونو میده

بستگی داره به غلظت و کیفیت اسید و حرارت اب و تکون دادن مداوم ظرف (که خیلی خیلی مهمه و اگه ظرف رو تکون ندین و اب جوش هم باشه و غلظت اسید هم حداکثر باشه چند ساعت طول میکشه تا کار در بیاد)
                    واسه من با نسبت 1 به 2 اسید و اب و حرارت دادنش توی یه ظرف پیرکس روی گاز و تکون دادن مداوم حدود 10 دقیقه زمان میبره
                    با سپاس
                    من هم اولایل حرارت میدادم ولی بعد ها دیدم اگه از اسیدهای مرغوب استفاده بشه به حرارت نیازی نداره وقتی داخل اسید انداختی تکونش بده حدود 5 دقیقه باید صبر کنی بعد میبینی یواش یواش اثر میکنه و در عرض دو سه دقیقه کار تمومه اگه حرارت بدی کار سریع پیش میره ولی معمولا حتی با حرارت پایین هم دیدم که قبل از اتمام کار بعضی قسمتهای نازک آسیب میبینه که برای فیبرهای ظریف مشکل پیش میآد
                    [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

من همیشه اب رو تو کتری جوش میکنم بعد فیبر رو میزارم تو یه ظرف پلاستیکی و اسید رو میریزم تو ظرف(البته نه روی برد چون اگه روی برد بریزی فیبر رو خراب میکنه)بعد اب جوش رو میریزم تو ظرف و با تکون دادن مداوم تقربیا 6 7 دقیقه ای فیبر اماده میشه
                      اگه یه خورده هم اسید رو بیشتر بزاری کار سریعتر انجام میشه

دیدگاه

درود
                        دوستان بنده بردم رو proteus طراحی میکنم بعد میبرم توی فتوشاپ یه برگه A4 کیفیت 600dpi باز میکنم و بردم رو توش میچینم اما وقتی پرینت میگیرم اندازه ها دقیق دقیق در نمیاد یعنی مثلا یه میکرو مگا8 پایه هاش به اندازه یک پایه کمتر میشه (اندازه کل پایه ها مثلا 14 تا هست میشه اندازه 13 تا) واسه همین همیشه طرح رو طول عرضش رو باید ضربدر 1.04 کنم . از شما هم همینطوری هست یا اندازه هاتون دقیق در میاد ؟

دیدگاه

سلام
                          بهترین روش اینه که از طریق خود نرم افزار پرینت بگیری و اگه میخوای ببری بیرون هم بهتره خروجی pdf بگیری
                          با سپاس

دیدگاه

سلام
                            بهترین روش اینه که از طریق خود نرم افزار پرینت بگیری و اگه میخوای ببری بیرون هم بهتره خروجی pdf بگیری
                            با سپاس
                            آخه تو فتوشاپ که اندازه ها درسته ولی وقتی چاپ میشه میبینم کمی کوچیک هست که واسه پین هدر ها و میکرو مشکل ساز میشه !
                            از شما دقیقا بعد از چاپ اندازه هستش ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
                              آخه تو فتوشاپ که اندازه ها درسته ولی وقتی چاپ میشه میبینم کمی کوچیک هست که واسه پین هدر ها و میکرو مشکل ساز میشه !
                              از شما دقیقا بعد از چاپ اندازه هستش ؟
                              سلام
                              منم یه بار با فوتوشاپ کار کردم خیلی اذیت میکرد
                              بهترین فرمت همون pdf هست حالا شما چرا اصرار داری با فوتوشاپ کار کنی
                              ولی حتی با pdf هم کمی کیفیت کار پایین میاد و بهتره مستقیم از نرم افزار پرینت بگیرید
                              نکنه از فوتوشاپ واسه درج لوگو و اصلاحات استفاده میکنید؟
                              با سپاس

دیدگاه

عکس عکسه دیگه چه فرقی داره اندازه ها هم توی عکس خروجی درسته اما وقتی پرینت میشه اینجور میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X