جنس این برد از الیاف مقوا می باشد که به صورت فشرده ساخته می شود وسپس لایه مس با ضخامت رایج 0.25 تا 0.3 میلی متر برروی آن توسط چسب فشرده می شود.
و شرکت های متنوعی آن را تولید می کنند که در تهران جنب پاساژ امجد پاساژ عباسیان من اطلاع دارم انواع مختلفشو تولید می کنند
برای منم سئوال بود که فرق این دو تا چیه؟ یعنی از کجا بفهمیم که جنس فیبر چی هست. از رنگش که فکر نکنم بشه فهمید. یه مشخصه ای که به راحتی بتونیم بفهمیم فیبر ما چه جنسی هست چیه؟
راستی فیبر های استخوانی اگه جنسش مقوای فشرده باشه وقتی بهش آب برسه خراب نمیشه؟ یعنی اگه بزاریمش تو آب مثل مقوا نمیشه؟ mdf هم مقوای فشرده هست ولی به آب حساسه.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!
سلام
ممنون از دوستان که کمک میکند
حرف دوستمون درسته اگه از مقوا فشرده هست چرا اب بر رویش تاثیر نمیگذارد
شنیدم فقط یه شرکت اونم جدیدا به فناوری شاخت دست پیدا کرده
کاش اون دوستانی که تو کار ساخت pcb و این چیزا هستن میامدن جواب میدادن.
در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.
1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
این فیبرها ماده اصلیش فنول هست برای همین بهشون فیبر استخوانی یا فنولی می گویند
وقتی یک فیبر تو دستمونه از کجاش می تونیم بفهمیم که جنسش از فنول هست یا فایبرگلاس؟
جنس این برد از الیاف مقوا می باشد که به صورت فشرده ساخته می شود وسپس لایه مس با ضخامت رایج 0.25 تا 0.3 میلی متر برروی آن توسط چسب فشرده می شود.
و شرکت های متنوعی آن را تولید می کنند که در تهران جنب پاساژ امجد پاساژ عباسیان من اطلاع دارم انواع مختلفشو تولید می کنند
در مورد ذخامت مطمئنید؟ اخه شنیدم حدود 30 میکرومتر هست؟
--------
طرف مس دار فایبر گلاس معمولا حالت تیکه تیکه به صورت چهار خونه داره
همونطور که جناب deremel400 گفتن نور رو عبور میده و رنگش روشن هست و حالت الیافی داره
فیبر استخونی حالت سفت داره و رنگش قهوه ای هست(شایدم رنگ دیگه ای داشته باشه که من تا حالا ندیدم ..)
به قول دایی جان فیبر واقعی همون فایبر گلاس هست ... فیبر استخونی بدرد مدارات ساده و فرکانس پایین میخوره
با سپاس
دیدگاه