اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جنس فیبر استخونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جنس فیبر استخونی

نوشته اصلی توسط Reza Sede
    روی مس میخواهد لحیم کاری کنه نه روی پلاستیک!
    لایه مس 30 میکرومتر ذخامت داره ...
    نوشته اصلی توسط FUBA
    فیبرهای فایبرگلاس یه شکل تاروپود مانند دارند دقیقا مثل پارچه؛ بسیار مقاوم در برابر ضربه؛خمش و حرارت. لایه مسی شون هم واقعا در برابر حرارت بالا مقاومت عجیبی داره.
    من یه تیکه ازش رو حدود 3 ساعت داخل توستر گذاشتم(البته با دمای نسبتا پایین) اما وقتی درش آوردم هیچ اتفاقی واسش نیفتاده بود ولی وقتی فیبر معمولی رو واسه 1 ساعت یا حتی کمتر تو توستر میزارم وقتی در میارم رنگش تیره تر شده و اگه بیشتر بمونه حتی دود هم می کنه.البته بگم که واسه بیکاری این کارارو نمی کنم وقتی بردم رو سولدرماسک می کنم میزارم تو توستر تا خشک شه.
    راستی یه بدبختی هم که ما با این فیبرهای فایبر داریم اینه که لامصب از فولاد هم سفت تره :angry:!!!! نمی دونم واسه بریدنش باید از چه وسیله ای استفاده بشه از اره آهن بر استفاده می کنم بعد دوبار کل تیغه رو صاف می کنه همین بلا رو سر تیغه کاتر هم میاره
    دوستان راه حلی چیزی سراغ دارن واسه این مشکل؟
    اتفاقا فیبر های فایبر خیلی راحتر بریده میشن
    من الان از یه گیوتین کاغذ بر استفاده میکنم
    فیبر های کوچیک رو میتونه ببره و واسه فیبر های بزرگ تر باید چند تا خط با کاتر اول بندازید و بعد خیلی صاف میبره ...
    با سپاس

دیدگاه

این فایبر گلاس که میشه همون پشم شیشه! خطر ناک نیست خورده های مته کاریمون؟ oo:

دیدگاه

چرا ، اتقاقا یکی از معایبش همین خطر تنفس الیافش هست ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
          چرا ، اتقاقا یکی از معایبش همین خطر تنفس الیافش هست ...
          فنول چطور؟

دیدگاه

فنول چیه دیگه؟
            [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              فنول چطور؟
              100درصد غبارش مضره بهتره موقع سوراخ کاری با رطوبت انجام بشه که هم سر مته داغ نکنه هم غبار بلند نشه

فنول چیه دیگه؟
              http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%86%D9%88%D9%84
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

توی فیبر های استخوانی استفاده میشه؟ یا ... :question: :question:
                [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]

دیدگاه

توی فیبر های استخوانی استفاده میشه؟ یا ... :question: :question:
                  بله توی فیبر استخوانی استفاده میشه

دیدگاه

اتفاقا فیبر های فایبر خیلی راحتر بریده میشن
                    من الان از یه گیوتین کاغذ بر استفاده میکنم
                    فیبر های کوچیک رو میتونه ببره و واسه فیبر های بزرگ تر باید چند تا خط با کاتر اول بندازید و بعد خیلی صاف میبره ...
                    با سپاس
                    حالا ما فقرا گیوتین نداریم چی کار کنیم؟
                    راستی سر مته هم خیلی سریع کند میشه اوایل وقتی مته نو هستش خیلی راحت برد رو سوراخ میکنه بعد چند بار استفاده اعصاب آدم رو میکنه
                    شما هم از این مشکلا دارین؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                      حالا ما فقرا گیوتین نداریم چی کار کنیم؟
                      راستی سر مته هم خیلی سریع کند میشه اوایل وقتی مته نو هستش خیلی راحت برد رو سوراخ میکنه بعد چند بار استفاده اعصاب آدم رو میکنه
                      شما هم از این مشکلا دارین؟؟؟
                      یک مته ی دیگه :biggrin:

دیدگاه

مته فولادی نیست؟ من فولادی برای سوراخ کاری فلز گرفتم اصلا نمیسوزه! یارو مغازه دار گفت اگر اینو سوزوندی من یکی دیگه بهت جایزه میدم! واقعا" هم نشد!

دیدگاه

یکی از دوستان میگفت مته مخصوص فرز هم خوبه که من هر چی گشتم پیدا نکردم
                          مته اگه کیفیتش خوب باشه حداقل 500 تا سوراخ واستون میزنه ولی انقدر مته های مختلف چه از نظر کیفیت و چه از نظر جنس هست که ...
                          کاتر کاغذ فکر کنم از حدود 35 تومن شروع بشه و البته گیره و اره اهنبر هم خوبه ولی اعصاب واسه ادم نمیمونه ...
                          با گیوتین میتونید ابعاد بزرگ تر ببرید تا کار راحتر بشه و در اخر کار فیبر رو تریم کنید و نسبت به اره صاف تر هم میبره ...
                          با سپاس

دیدگاه

مته فولادی نیست؟ من فولادی برای سوراخ کاری فلز گرفتم اصلا نمیسوزه! یارو مغازه دار گفت اگر اینو سوزوندی من یکی دیگه بهت جایزه میدم! واقعا" هم نشد!
                            چرا فولادیه.ولی همونطوری که گفتم این لامصب از فولاد هم سفت تره.
                            یه چیز جالب بگم :job: من از یه تیکه از این بردا برای پاک کردن شماره آی سی ها استفاده می کنم درست عین سمباده کار می کنه :eek:

دیدگاه

سلام
                              نوشته اصلی توسط FUBA
                              چرا فولادیه.ولی همونطوری که گفتم این لامصب از فولاد هم سفت تره.
                              یه چیز جالب بگم :job: من از یه تیکه از این بردا برای پاک کردن شماره آی سی ها استفاده می کنم درست عین سمباده کار می کنه :eek:
                              از برد های استخوانی استفاده می کنی؟ چرا پاک می کنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                                برای منم سئوال بود که فرق این دو تا چیه؟ یعنی از کجا بفهمیم که جنس فیبر چی هست. از رنگش که فکر نکنم بشه فهمید. یه مشخصه ای که به راحتی بتونیم بفهمیم فیبر ما چه جنسی هست چیه؟
                                راستی فیبر های استخوانی اگه جنسش مقوای فشرده باشه وقتی بهش آب برسه خراب نمیشه؟ یعنی اگه بزاریمش تو آب مثل مقوا نمیشه؟ mdf هم مقوای فشرده هست ولی به آب حساسه.
                                فیبر های استخوانی در گرید های xpc-FR1-FR2-FR3 ساخته می شوند که برای ساخت ماده ی پایه ی اونها از نوعی مقوای فشرده یا کاغد مخصوص با رزین فنلیک استفاده میشود.برای فیبر های فایبر گلاس FR4هم از رزین اپوکسی فایبر گلاس استفاده میشه.برای اینکه بهتر بتونید مزیت های اینها رو با هم مقایسه کنید با دقت پیوستهای زیر رو مطالعه کنید .البته اینها اطلاعات عمومی یکی از کارخونه های سازنده ی فیبرخام هست اما دیگر کمپانی ها هم کم و بیش همین مشخصات رو دارند.
                                فایل های پیوست شده
                                زکات علم،نشر و پخش آن است.
                                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X