اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

لطفا بقیه نرم افزارهایی که میشه باهاشون طراحی کرد و کار کردین رو هم بگین و تا حدی مقایسه کنید.
    البته بعصی هاشون تو تاپیک های جدا معرفی شدند،اما کنار هم تو یه تاپیک با هم مقایسه نشدند

دیدگاه

ایگل یه برنامه خیلی خوب و جامعه. البته بازم مث پروئتوس خوش دست نیست ولی تقریبا تمام قابلیتهای پروتل رو هم داره. دیتابیسش فوقالعادس.
      تنها ایرادش اینه که تبدیل به پروتل تحت یه پروتکل استاندارد نمیشه انجام داد. پلاگین خودش هم کامل تبدیل رو انجام نمیده.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        ایگل یه برنامه خیلی خوب و جامعه. البته بازم مث پروئتوس خوش دست نیست ولی تقریبا تمام قابلیتهای پروتل رو هم داره.
        تمام قابلیت های پروتل رو داره
        نمی دونم که شما چقدر با پروتل کار کردید که این حرف رو میزنید.میشه یه سری از این قابلیت های بارز رو بفرمایید که ما هم روشن بشیم

تنها ایرادش اینه که تبدیل به پروتل تحت یه پروتکل استاندارد نمیشه انجام داد. پلاگین خودش هم کامل تبدیل رو انجام نمیده.
        این که همه قابلیت های پروتل رو داره پس چرا سر آخر دوباره به پروتل تبدیلش میکنی؟
        حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

خسته نباشه واقعا.
          1- کجای ایران میتونه بالای 2 لایه رو در بیاره واست که بخاطر اون قابلیت بریم باهاش کار بکنیم؟؟
          2- دیگه دوره زمونه ای شده دارن به نرمافزارای رایگان هم این قابلیتا رو میدن. ) پروتئوس هم 32 لایه رو میزنه

ترجیح میدم با خودرو سواری به مسافرت برم تا کامیون FH12
          میشه کمی بیشتر در مورد قابلیت های پروتئوس صحبت کنید ؟ آیا تا به حال شده که نتونید پی سی بی مداری رو با پروتئوس پیاده سازی نکنید و برید سراغ پروتل ؟
          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

شرکن پار کنترل سازنده برد های آسانسور می تونه تا 32 لایه بزنه

دیدگاه

خسته نباشه واقعا.
              1- کجای ایران میتونه بالای 2 لایه رو در بیاره واست که بخاطر اون قابلیت بریم باهاش کار بکنیم؟؟
              2- دیگه دوره زمونه ای شده دارن به نرمافزارای رایگان هم این قابلیتا رو میدن. ) پروتئوس هم 32 لایه رو میزنه

دوست من
              فرض ایران نتونه برد بالای 2لایه رو بسازه.اما قرار نیست برد بالای دولایه رو ما طراحی نتونیم بکنیم.

هرکی میگه پروتوس خوبه چون تاحالا کار حرفه ای نکرده یا بیرون نرفته سرکار.بری بیرون واسه کار اگه بگی پی سی بی بلدم منظورشون فقط پروتله نه هیچ چیز دیگه ای.
              زمخت ترین پروتل که هیچی نداشت وباموس توش هیچ کاری نمیشد بکنی99بود .اولش انقدر سخت بود اما به محضی که کار با کیبردشو یاد گرفته بودم.چه حالی میداد :wow:اما الان که دیگه پروتل خیلی عالی شده.
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

خسته نباشه واقعا.

اصلا قرار نیست ایران بتونه.الان خیلی از شرکت ها یا خودشون سفارش میدن چین یا به این شرکت های واسط میدن تا اونا بدن به چین.
                این که چون ایران نمی تونه ،پس نباید آلتیوم کار کنیم ،دلیل خوبی نیست.
                البته شنیدم که بعضی از کارخونه های داخل تو تعداد زیاد برای خودشون چند لایه تولید می کنن،اما خیلی مطمئن نیستم

دیدگاه

اقای صابری عزیز. من ایگل کار نیستم. شرکت یکی از دوستان طراحش ایگل کار میکنه و چند ساله طرف قرارداد مخابرات هستن و تمام سفارشها رو با ایگل میزنه.
                  در مورد تبدیل به پروتل هم نیازی ندیدم بگم که تمام شرکتهایی که پی سی بی در میارن فقط فایل پروتل قبول میکنن. جمله م رو هم اصلاح میکنم. تقریبا تمام قابلیتهایی که شما تو پروتل ازش استفاده میکنید رو ایگل هم داره.

در مورد تعداد لایه ها هم هیچکدوم از کسایی که پست من رو خوندن کامل نخوندن و فقط قصد جبهه گیری داشتن. تو جمله م هم گفتم پروتئوس هم میتونه تو تعداد 16 لایه طراحی انجام بده. اصل حرف من این بود که این قابلیت چیزی نیست که تو نرمافزارهای دیگه نایاب باشه!!!
                  اقای راد اگه منظور از حرفه ای کار کردن برای این و اون کار کردن باشه بله فقط پروتل حرفه ایه. چون شرکتها فقط پروتل رو میپذیرن. من خودم و اون شرکت دوستم پروتل رو فقط برای تبدیل و ارسال برای شرکتهای دیگه نصب میکنیم. سالهاست کار میکنیم و از نظر خودمون هم نمیگم خیلی حرفه ای ولی سطحمون هم خیلی پایین نیست.

دوستانی که با ادعای اینکه پروتل حرفه ایه جلو اومدن چند تا پی سی بی حرفه ای که کشیدن رو بزارن ببینیم چقدر تفاوت داره با برنامه های دیگه.

چیزی که مسلمه اینه که در طراحی پی سی بی 80 درصد توانایی و معلومات و تجربه طراح دخیله و 20 درصد به قدرت نرمافزار.
                  در کل همون جمله اولم که ترجیح میدم مسافرت رو با خودرو سواری که مسرف سوخت کمتر و سرعت بیشتری داره برم. با وحود اینکه با بنز1921 امنیت جانی بالاتری دارم ولی ترجیح میدم باهاش سفر نرم )

K.Show

دیدگاه

من با Allegro کار نکردم،اما یکی از دوستام می گفت برنامه خیلی قوی ایه ،اما کاربر پسند نیست.
                    کار کردن باهاش تو چیزایی مثل تعریف فوتپریت جدید و .. نسیت به آلتیوم سخت تره

دیدگاه

اگر واقعا می خوایید توانایی های پروتل رو بدونید منتظر باشید تا کتابم چاپ بشه بعد.خدا باعثش رو نمیگم که کاری کنه.سه ساله قراره چاپ بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                        اگر واقعا می خوایید توانایی های پروتل رو بدونید منتظر باشید تا کتابم چاپ بشه بعد.خدا باعثش رو نمیگم که کاری کنه.سه ساله قراره چاپ بشه
                        یک نسخه حتما تهیه میکنم. بلکه تونست نظرمون رو عوض بکنه. البته توجه به این مورد که نه بنده نه غالب افراد که طراحی پی سی بی انجام میدیم قرار نیست مینی پی سی و این دست بردها طراحی بکنیم رو فراموش نمیکنم.

K.Show

دیدگاه

وقتی پروتل هست دیگه چه نیازی به پروتئوس!!!
                          اخه برای شبیه سازی چندتا LED و میکرو که نباید پروتل رو ول کنیم و بریم سراغ پروتئوس...
                          در ضمن پروتل برای شبیه سازی کامپیوترهای 64 بیت خیلی مناسبه و حرف اول رو میزنه

دیدگاه

دوستان لطفا اینقدر ایران ایران نکنید، اولا هر کشوری قرار نیست همه چی رو خودش بزنه، خیلی کشورها هم می دن چین براشون می زنه چون اون قیمت نمی شه در کشور خودشون تمام بشه. در ضمن سطح بچه های ایران با اینهمه محدودیت که در پیدا کردن قطعه و خرید و ... دارند اصلا پایین نیست. به همین دلیله تو آی تی و برنامه نویسی خیلی خوب کار می کنن چون با یک کامپیوتر مشکل حله.
                            مشکل ایران یکی مشکلات عدیده بیزینس کردن با خارج از کشور و نقل و انتقال پوله و یکی دیگه آشنایی کم علاقه مندان به زبان انگلیسی.

Altium Designer یکی از بهترین و معتبرترین نرم افزارهای طراحی مداره و ناسا جزو مشتریان اون هستش. Alegro بعضی شرکتها استفاده می کنن ولی Alltium بهترین نباشه جزو بهترینهاست.

دیدگاه

در کل همون جمله اولم که ترجیح میدم مسافرت رو با خودرو سواری که مسرف سوخت کمتر و سرعت بیشتری داره برم. با وحود اینکه با بنز1921 امنیت جانی بالاتری دارم ولی ترجیح میدم باهاش سفر نرم )
                              دوست عزیز این که شما بیایید و پروتل رو به یه کامیون و ایگل رو به یه خودرو که مصرف سوخت کمتری داره تشبیه کنی درست نیست.
                              بهتره پروتل رو به یه سواری مثل ماکسیما یا زانتیا یا هر چیزه دیگه و ایگل رو با یه پراید معادل کنید اونوقت میتونید بهتر تشخیص بدید که سواری کدوم ماشین بهتره.

دیدگاه

فقط altium یا همون protel چون برای این کار ساخته شده و خیلی حرفه ایه
                                خوشبختی یعنی اینکه از زمان خوب استفاده کنی....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X