اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

درسته.امید وارم که ورژن های بعدی درست بشه.
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

سلام
      چرا بعضی از اساتید اسرار دارند نرم افزاری که استفاده می کنند بهترین نرم افزاره
      و این رو به بقیه تحمیل می کنند
      من چهار پنج سالی میشه که با Proteus کار می کنم نیازی هم ندیدم که از پروتل استفاده کنم، کار هایی هم که انجام میدم خیلی حرفه ای نیست
      تو شرکت هم کار های تجاری رو طراحمون با پروتل انجام میده
      چند ماهی هم میشه که کار با ایگل رو شروع کردم، جای ایگل توی این نظر سنجی خالیه!

یه نکته مهمی هست که کسی بهش اشاره نکرد
      همه از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنید
      اگه یه روزی زبونم لال بعد ار 120 سال ایران عضو رسمی WTO (سازمان تجارت جهانی) شد اونقدر مایه دار هستید که آلتیوم بخرید؟
      قیمت ایگل از 69 دلار شروع میشه
      قیمت Proteus هم از 150 یورو شروع میشه

یکی از مزایای ایگل مولتی پلت فرم بودنشه که میشه اون رو توی مک، ویندوز و لینوکس اجراش کرد
      من همین الان توی فدورام ایگل دارم
      حالا میشه Proteus یا Altium رو به صورت مستقیم توی مک یا لینوکس اجرا کرد؟که این خودش یه ضعف بزرگه

در مورد ساخت PCB هم استاندارد رایج فایل CAD هست که همه نرم افزار ها این رو دارند
      حالا این از بی سوادیه شرکت های ساخت PCB هست که فقط بلدن با پروتل 99 یا آلتیوم 2004 کار کنند
      البته کارا پی سی بی فایل CAD هم قبول می کرد
      من فایل های Proteus رو هم به شمس می دم بدون تبدیل به پروتل
      شما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست

دیدگاه

فعلا که بحث بین اون دو تا نرم افزاره ولی حالا که صحبت از ایگل شد باید بگم که تا حالا نرم افزاری ندیدم که به کیفیت eagle 3d بتونه pcb مونتاژ شده را سه بعدی نشون بده. خیلی جالب و واقعی نشون میده
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
          فعلا که بحث بین اون دو تا نرم افزاره ولی حالا که صحبت از ایگل شد باید بگم که تا حالا نرم افزاری ندیدم که به کیفیت eagle 3d بتونه pcb مونتاژ شده را سه بعدی نشون بده. خیلی جالب و واقعی نشون میده
          درسته کیفیت سه بعدیش حرف نداره.اما شنیدم خودش مستقل نمی تونه انجام بده و باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی.چند بار خواسم این کار رو بکنم اما نتونستم.
          ولی آلتیوم با اینکه کیفیتش کم هستش ولی می تونی تو خودش مدل سه بعدی بسازی.به نظرم مزیت بزرگی هستش.

نوشته اصلی توسط eMicro
          یکی از مزایای ایگل مولتی پلت فرم بودنشه که میشه اون رو توی مک، ویندوز و لینوکس اجراش کرد
          من همین الان توی فدورام ایگل دارم
          حالا میشه Proteus یا Altium رو به صورت مستقیم توی مک یا لینوکس اجرا کرد؟که این خودش یه ضعف بزرگه
          در مورد مالتی پلت فرم باید بگم درسته حرفه شما ولی خوب با یه ویندوز مجازی(اسمش یادم رفت) راحت میشه تو مک از altium و یا پروتئوس استفاده کرد.
          در مورد قیمت هم بگم که اگر اشتباه نکنم (لطفا دوستان اصلاح کنن حرفمو) قیمت آلتیوم چیزی در حدود 4000$ به بالا باشه.خوب نرم افزاری با قابلیت هایی در این حد باید هم بالا باشه ولی خوب ما که فقط از شماتیک و پی سی بی این نرم افزار در حد محدود استفاده می کنیم واقعا زیاده و این یه امر مهم هستش.

دیدگاه

اره برای سه بعدی یک پلاگین داره
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

اگه کسی با نرم افزار Mentor Graphics کار کرده در موردش صحبت کنه.من تو سایت که چیز مناسبی ندیدم اما ظاهرا نرم افزار قوی ایه.
              چند روز قبل با یه مهندس چینی صحبت می کردم.اونا بیشتر با این نرم افزار کار می کنن.علاقه مند شدم باهاش کار کنم

دیدگاه

یک سری از امکانات آلتیوم دیزاینر به روایت سایت ویکیپدیا:

Schematic capture[edit]

Schematic capture module provides electronics circuit editing functionality, including:
                Component library management
                Schematic document editing (component placement, connectivity editing and design rules definition)
                Integration with several component distributors allows search for components and access to manufacturer's data[2]
                SPICE mixed-signal circuit simulation
                Pre-layout signal integrity analysis
                Netlist export
                Reporting and BoM facilities
                Multi-channel, hierarchical schematics and design re-use

PCB design[edit]

Printed circuit board design module of Altium designer allows:
                Support for Flex and Rigid-Flex Design
                Enhanced Layer Stack Management
                Support for Embedded Components
                Differential Pair Routing Improvements
                Via Stitching within a User-Defined Area
                Ibis Model Implementation Editor
                Component footprint library management
                Component placement
                Manual trace routing, with support for differential pairs, multi-trace routing, pin-swapping and gate-swaping
                Automatic trace routing
                Automated multi-channel layout and routing
                Interactive 3D editing of the board and MCAD export to STEP[3]
                Signal integrity analysis
                Manufacturing files generation with support for Gerber and ODB++ formats
                [/right][/center][/left][/left]

دیدگاه

یک عیب دیگه پروتل اینه وقتی rule ها رو تو PCB تعریف میکنی و حتی پروژه رو هم ذخیره میکنی به محض اینکه بیای یه تغییری تو شماتیک ایجاد و مجددا نقشه شماتیک رو کمپایل کنی کل تنظیمات رولز به حالت دیفالت برمیگرده و مجبور میشم از نو رولز رو تعیین و تعریف کنم :cry:
                  حالا نمدونم شایدم من اشتباه میکنم ....
                  نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                  نزدیک به 5 سال هست دارم با پروتل کار می کنم همچین مشکلی نداشتم من.
                  خب من چرا این مشکل رو دارم؟؟
                  شما برو بعد جایگذاری قطعات رو pcb یک تغییری تو شماتیک بده. یا اصلا تغییرم نمیخواد بدی. همین الان یکی از پروژه های pcb خودت رو دوباره update کن. ببین واقعا rule ها پاک نمیشن؟
                  خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

نوشته اصلی توسط بهنام رستمی نژاد
                    شما برو بعد جایگذاری قطعات رو pcb یک تغییری تو شماتیک بده. یا اصلا تغییرم نمیخواد بدی. همین الان یکی از پروژه های pcb خودت رو دوباره update کن. ببین واقعا rule ها پاک نمیشن؟
                    من این کارو کردم.تغییری نکردن!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

نوشته اصلی توسط بهنام رستمی نژاد
                      یک عیب دیگه پروتل اینه وقتی rule ها رو تو PCB تعریف میکنی و حتی پروژه رو هم ذخیره میکنی به محض اینکه بیای یه تغییری تو شماتیک ایجاد و مجددا نقشه شماتیک رو کمپایل کنی کل تنظیمات رولز به حالت دیفالت برمیگرده و مجبور میشم از نو رولز رو تعیین و تعریف کنم :cry:
                      حالا نمدونم شایدم من اشتباه میکنم ....خب من چرا این مشکل رو دارم؟؟
                      نه عزیزم این اتفاق نمی افته
                      شما اگه نتونستی مشکل رو حل کنی از Rule خروچی بگیر و اگه تغییر کرد Import کن
                      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eMicro
                        یه نکته مهمی هست که کسی بهش اشاره نکرد
                        همه از نرم افزارهای کرک شده استفاده میکنید
                        اگه یه روزی زبونم لال بعد ار 120 سال ایران عضو رسمی WTO (سازمان تجارت جهانی) شد اونقدر مایه دار هستید که آلتیوم بخرید؟
                        یه بنده خدای ایرانی مقیم آمریکا بهم میگفت میخواستم عکس ویرایش کنم،پولم نرسید فوتوشاپ بخرم!! گفتم ای بابا...حرفها میزنی...خداوند کرک را برای چی آفرید؟!! :mrgreen:
                        گفت هههه!! جرئت داری استفاده کن! کافیه بفهمن! یعنی کامپیوترت یه ارتباط کوچولو با اینترنت برقرار بکنه کافیه، تا بیان سروقتت و جریمه های سنگین+زندان!
                        مثلا برای نرم افزار متلب که خیلی از ماها داریم مفت استفاده میکنیم و حسابی لذت میبریم که به به!! پول نمیدم و مفت استفاده میکنم! استفاده ی غیر مجاز(کرک کردن) برابر هست با حداقل 10000 دلار جریمه+زندان...

دیدگاه

سلام
                          بنظرتون مجتمع فنی برای یادگیری حرفه ای Altium Designer خوبه؟ کسی تا حالا دوره های مجتمع فنی رو گذرونده؟
                          آنقدر شکست میآ‌خورم تا راه شکست دادن را بیاموزم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 20hunter
                            سلام
                            بنظرتون مجتمع فنی برای یادگیری حرفه ای Altium Designer خوبه؟ کسی تا حالا دوره های مجتمع فنی رو گذرونده؟
                            بشین.خوداموز بخون به نظرم!
                            دوستان هم کتاب چاپ کردن هم دی وی دی اموزشش هست.بقیه پولتم بده رانی کیک :mrgreen:
                            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

به نظرم وقتت را برای کارهای مهمتر صرف کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 20hunter
                                سلام
                                اگه به مدرکش نیازی نداری نرو
                                به قول بچه ها خودآموز یاد بگیر
                                این جور چیزا رو هزار ساعتم کلاس بری تا کار نکنی و باهاش درگیر نشی یاد نمیگیری
                                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X