اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش PCB)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش PCB)

با تشکر از آقای مهدی رهی
    متاسفانه ما خیلی از مهندسای با استعداد برق رو داریم که ایده های خیلی جالبی برای ساخت دارن
    اطلاعات رو از ابتدا تا انتها دارن , اما به هم ریخته و نامنظم
    به نظرم این طرح گام به گام و با جزییات شما میتونه خیلی کمک کننده باشه

به امید ادامه ی هرچه زودتر این بحث ...

شاد , موفق و پیروز باشید .

دیدگاه

سلام
      بحث جالبیه. لطفا ادامه بدید. :job:

اضافه شده در تاریخ :
      البته مهمترین چیز قبل از تولید محصول ، ایده هست.

من یک تاپیک با عنوان "ایده تا محصول" ایجاد کردم. لطفا دوستان مشتاق همزمان اونجا هم فعالیت کنید. ممنون :rolleyes:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108080.0
      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
        بحث جالبیه اما ای کاش از این تولید کنندگان در ایران حمایت بشه و جلوی پیشرفتشون گرفته نشه

دیدگاه

یه سوال...
          مونتاژ قطعات smd بردهای تعداد بالا چطور صورت میگیره؟؟؟ دستی یا با دستگاه؟؟؟(بردش کوچیکه ولی تعدادش زیاد)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay
            یه سوال...
            مونتاژ قطعات smd بردهای تعداد بالا چطور صورت میگیره؟؟؟ دستی یا با دستگاه؟؟؟(بردش کوچیکه ولی تعدادش زیاد)
            هم دستی میزنند هم با دستگاه میتونی بیرون سفارش بدی. بستگی داره بردت چی باشه و به خودت بستگی داره.
            برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
              هم دستی میزنند هم با دستگاه میتونی بیرون سفارش بدی. بستگی داره بردت چی باشه و به خودت بستگی داره.
              خوب مثلا فرض کنید همچین بردی داریم(در جریانش هستیدکه؟ :biggrin هم DIP داره و هم SMD و تعداد 500 تا 1000 میخواید بسازید. حالا چی پیشنهاد میدید؟ مثلا SMD ها رو بدم بیرون و بقیه را خودم مونتاژکنم؟؟؟ یا...؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay
                خوب مثلا فرض کنید همچین بردی داریم(در جریانش هستیدکه؟ :biggrin هم DIP داره و هم SMD و تعداد 500 تا 1000 میخواید بسازید. حالا چی پیشنهاد میدید؟ مثلا SMD ها رو بدم بیرون و بقیه را خودم مونتاژکنم؟؟؟ یا...؟؟؟
                من زیاد توی این زمینه فعالیت نداشتم. بستگی به خودت داره اینکه چقدر وقت مهمه برات. بعدشم باید بیرون قیمت بگیری ببینی میصرفه با این تعداد.
                من بودم میدادم بیرون بزنن SMD رو . DIP هم 2 نفر رو بذار برات بزنن. والا چی بگم
                حالا چی هست؟
                برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

مرسی
                  یکسری برد جوش co2

اضافه شده در تاریخ :
                  بچها شما چی پیشنهاد میدید...؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : چطوری دست به تولید یک محصول بزنیم؟(بخش

درسته ما در حد استادانی همچون آقای مهدی رهی و استاد کی نژاد,استاد مرتضی امانی و... نیستیم
                    ولی یه پی دی اف کوچولویی دارم که به درد طراحی پی سی بی میخوره البته با استاندارد IPC

این پی دی اف استاندارد IPC-2221A مربوط به طراحی PCB هست:
                    http://s6.picofile.com/file/82475077...2221A.pdf.html
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    --------------------------------------------------------
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

ممنون بابت لطف و نظر دوستان
                      ان شاء الله تا یه مدت دیگه وقتم آزادتر بشه (با دعای دوستان) بحث های دیگه ای رو هم شروع میکنم(از راه اندازی شرکت به بعدش ...)

نوشته اصلی توسط moghani1376
                      درسته ما در حد استادانی همچون آقای مهدی رهی و استاد کی نژاد نیستیم
                      لطفا بنده رو با استاد کی نژاد مقایسه نکنین ، ایشون حق استادی بر گردن بنده دارن (ان شاء الله خدای عزیز پدر و مادر ایشون رو عمر دراز ، سلامتی و عاقبت به خیر کنه)
                      و همه موفق و پر پول باشین
                      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                      شهید دکتر مصطفی چمران
                      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                      ; C is not for children

دیدگاه

منم دارم شروع میکنم طرح و برنامه رو تموم کردم گیر سرمایه شدم :sad:
                        ولی قیمت مونتاژ SMD بیرون پینی 9 تومنه
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                          ممنون بابت لطف و نظر دوستان
                          ان شاء الله تا یه مدت دیگه وقتم آزادتر بشه (با دعای دوستان) بحث های دیگه ای رو هم شروع میکنم(از راه اندازی شرکت به بعدش ...)

لطفا بنده رو با استاد کی نژاد مقایسه نکنین ، ایشون حق استادی بر گردن بنده دارن (ان شاء الله خدای عزیز پدر و مادر ایشون رو عمر دراز ، سلامتی و عاقبت به خیر کنه)
                          و همه موفق و پر پول باشین
                          اختیار دارید :mrgreen:
                          ایشون حق استادی کلا بر انجمن دارن :redface:
                          دعا میکنم تا وقتتون آزاد تر بشه انشالله تاسیس شرکت هم راه بندازید :applause:
                          موفق که خوب میشه ولی پر پول :cry:
                          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

یک پیشنهادی هم دارم برای این تایپک برای طراحان
                            خوهش میکنم از برد های استخوانی استفاده نکنید برای تولید انبوه
                            آخه برد نیستند که کاغذ هستن
                            برای مقایسه یه برد FR4همون تمام فایبر رو بگیرید تو دست و یه استخوانی رو هم تو دست دیگه خودتون شاهد کیفیت خواهید بود
                            علاوه بر این فیبرهای فایبر دارای مس با خلوص بیشتری هستند پس مقاومت کمتر و تلفات توان کمتری دارند
                            در ضمن طراح هر چه قدر هم که حرفه ای باشه و حتی از استاندارد IPC هم استفاده کنه باز هم نتیجه کار وابسته به متریال استفاده شده هست.
                            "تجربیات در 1سال ساخت پی سی بی"

دیدگاه

منم دارم شروع میکنم طرح و برنامه رو تموم کردم گیر سرمایه شدم
                              کارتون رو کوچیک کوچیک انجام بدید، و پیشنهاد میکنم برای کارهای اولتون، چون احتمالن تیاژتون هم پایین خواهد بود، از قطعات پایه دار استفاده کنید.
                              از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                                کارتون رو کوچیک کوچیک انجام بدید، و پیشنهاد میکنم برای کارهای اولتون، چون احتمالن تیاژتون هم پایین خواهد بود، از قطعات پایه دار استفاده کنید.
                                خب برای تیراژ کم که خودمون انجام میدیم
                                البته باید دقت کنیم که قطعات smd قیمت پایینتری دارن پس همیشه به صرفه تر و بسیار کارایی بهتری دارن :nice:
                                یک مثال:(میکروکنترل atmega16)
                                قیمت فروشگاه eca
                                نوع پایه دار5500
                                بدون پایه همون اس ام دی 4000
                                پس همینجوری 1500 تومن کم شده هزینه و البته یک آی سی که کارایی بهتری داره خریدید(به خاطر تکنولوژی بالای ساخت SMT ها که تقلبی کمتر داره)
                                بریم تو بحث مدارچاپی
                                اندازه ها که مطمئنا بهتر از من میدونید پس این هم کمی به صرفه تر
                                لحیم کاری که فوقش هر پین دو برابر قیمت پایه دار
                                اگر
                                نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                                قیمت مونتاژ SMD بیرون پینی 9 تومنه
                                حالا فکر کنیم پایه دار 4 تومن پینی باشه 4*40 میشه 160 تومن در حالی که شما فقط 1500 تومن تو آی سی صرفه جویی شده چند هزار تومن تو مدارچاپی و کیفیت و کارایی و مدار شکیل تر از نوع پایه دار خواهید داشت
                                میگید پروگرم کردن سخته؟؟؟
                                فوقش یه دونه پین هدر بسیار ناچیز
                                کافیه یا باز هم عرض کنم :mrgreen:
                                البته میبخشید جسارته جلوی مهندس نو آور که ما حرف بزنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X