اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ظهور پین ها در مرحله نهایی چاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ظهور پین ها در مرحله نهایی چاپ

نوشته اصلی توسط mahdi421

من احتمال میدم که شما با توجه به عکسهایی که گذاشتین 2 تا پرینت جداگانه برای خطوط و پدها میگیرین. اگه اینطوری باشه این کارتون درست نیست یعنی باید از ترکها و سورخها و پدها و ... تو یه صفحه پرینت بگیرین
    من فکر میکنم شما خوب متوجه نشدین
    ببینید من الان در این مرحله گیر کردم و میخوام الان فقط مس جای پد ها که الان با لامینت پوشیده شده برداشته بشه. که متاسفانه بیشتر از 20 بار روی یه برد خام لامینت چسبوندم و روش یه سری دایره و خط کشیدم (بعنوان نمونه آزمایشی) تا برد اصلیم خراب نشه، و تا آخرین مرحله میرم اما هر بار دایره ها و اتصالات روی لامینت معلوم میشن اما از روی لامینت بلند نمیشن (همون محل های سیاه رو میگم)
    Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnwato
      من فکر میکنم شما خوب متوجه نشدین
      ببینید من الان در این مرحله گیر کردم و میخوام الان فقط مس جای پد ها که الان با لامینت پوشیده شده برداشته بشه. که متاسفانه بیشتر از 20 بار روی یه برد خام لامینت چسبوندم و روش یه سری دایره و خط کشیدم (بعنوان نمونه آزمایشی) تا برد اصلیم خراب نشه، و تا آخرین مرحله میرم اما هر بار دایره ها و اتصالات روی لامینت معلوم میشن اما از روی لامینت بلند نمیشن (همون محل های سیاه رو میگم)
      امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه تو اسید
      راستش من جمله شما رو چند بار خوندم ولی در کل متوجه نشدم

" من الان فقط میخوام مس جای پد ها که الان با لامینت پوشیده شده برداشته بشه " اخه چرا ؟
      یعنی میخوای جای پد ها مس نباشه ؟ پس چی باشه خوبه ؟
      شوخی میکنم .. باور کن خیلی سخت صحبت میکنی
      یه چهار تا عکس خوب بذار و دقیق مشکلتو بگو .. اشکال نداره متنت طولانی بشه .. فقط جوری بگو که طرف مخاطبت متوجه بشه چه نیازی داری

ببین پد ها با خطوط دیگه فرقی ندارن .. چجور فقط با پد ها مشکل داری ؟ ایا چیز دیگه ای در سر میپروانی ؟
      مارکو بگو ببینم چه در سرت میپروانی ؟

دقیقا چی چاپ میکنی رو کاغذ ؟ از اون عکس ارائه بده
      منم دوست دارم مشکلت حل بشه زودتر ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
        من از روش لامینت استفاده نمیکنم فقط زمانی افتاده بودم تو خط :nerd:
        برای اینکه یک طرح کاملا سیاه داشته باشید باید تنظیمات پرینتر رو دستکاری کنید
        یعنی خیلی پر رنگ کنید و بعدا به حالت پیشفرض برگردونید البته اگر پرینتر شما قابلیت چاپ بر روی ترنسپرنت رو داشته باشه
        شما با چی نور میدید اگر با لامپ uv هست یک دقیقه خیلی خوبه
        اگر با لامپ های مهتابی هست بین 10 تا 15
        اگر با خورشید هست که کلا فراموش کنید
        من خودم از محلول رقیق سود سوز آور استفاده میکردم
        آب اکسیژنه (سود سوز آور) برای ظهور؟؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnwato
          آب اکسیژنه (سود سوز آور) برای ظهور؟؟؟؟؟ oo:
          گفتم که خیلی رقیق شده
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
            گفتم که خیلی رقیق شده
            آخه سود سود آور (همون آب اکسیژنه) چیز دیگه ایه اصلا (من دیدم که جایگزینی برای اسید پرکلرودوفر محسوب میشه) یادش بخیر مدرسه تو آزمایشگاه باهاش کار میکردیم ریخت رو دست معلممون بنده خدا مرغای آسمون به دادش رسیدن. :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت

ببین پد ها با خطوط دیگه فرقی ندارن .. چجور فقط با پد ها مشکل داری ؟ ایا چیز دیگه ای در سر میپروانی ؟
              مارکو بگو ببینم چه در سرت میپروانی ؟
              الان که جمله خودمو خوندم فهمیدم "داستان" رو "ناتساد" (وارونه) تعریف کردم. :cry2:
              میخواستم بگم که لامینت روی پد ها حذف بشه و مس زیرش معلوم بشه. برای اینکه لحیم روی کل ناحیه مس پد بچسبه. فیلم زیر رو ببینید آخرای فیلم همین کار رو میکنه.
              https://www.youtube.com/watch?v=B0Syj4awcc8
              آینم عکسه کاری که دارم میکنم تا این مرحله هیج مشکلی ندارم (مرحله پرس لمینت روی PCB اسید کاری شده)
              http://s7.picofile.com/file/8245350242/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB% B1_%DB%B1%DB%B5%DB%B2%DB%B7%DB%B2%DB%B0.jpg
              از این به بعد مونده که محل پدها رو لامینتش از بین بره و مس پد ها معلوم بشه مثل این عکس
              http://s6.picofile.com/file/8245349950/Untitled111111.jpg
              این هم طلق منه که خودم با ماژیک (البته دقیقا اندازه نقشه) کشیدم.
              http://s7.picofile.com/file/8245347884/IMG_20160331_135643.jpg
              حالا برای اینکه این بردی که تا اینجا اومدم خراب نشه و نخوام بازم این همه لامینت مصرف کنم، یه برد خام کوچیک برداشتم (نمونه آزمایشی) روش لامینت میچسبونم و نوردهی و جوش شیرین کاری تا شبیه عکی نمونه نهایی که گذاشتم بشه. اما ....

دیدگاه

کسی آدرسی از فروشکاه های لوازم آزمایشگاهی توی کرج برای خرید بی کربنات سدیم داره؟؟؟

دیدگاه

من الان متوجه شدم منظورت چیه ؟ تو میخوای لامیت رو شستشو بدی و پاک بشه
                  تا بردی که زدی مشخص بشه

چرا داخل پد های شما سفیده اینجوری که بعد از اسید کاری مس خورده میشه؟
                  اون سفیدی برای اینه که طرح نگاتیو شده .. یعنی اون قسمت های سفید مسش باقی میمونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                    من الان متوجه شدم منظورت چیه ؟ تو میخوای لامیت رو شستشو بدی و پاک بشه
                    تا بردی که زدی مشخص بشه
                    کل برد نه که فقط جای پد ها معلوم بشه .بقیه جاها باید لامینت داشته باشن که مس اکسید نشه .
                    دقیقا مثل آخر اون فیلمه

دیدگاه

بی کربنات سدیم همون جوش شیرین هست که از لوازم قنادی هم میتونی تهیه کنی...بعد هم جوش شیرین یک باز است و اسید نیست...
                      دوم اینکه ایا منظور شما چاپ سبز یا چاپ محافظ رو بردت هست یا میخوای اسیدکاری انجام بدی؟
                      ببین این دو قضیه کلا باهم فرق دارند.اگه برای چاپ محافظ میخوای که یک نوع لامینت مخصوص میخواد و با این لامینت ها فک نکنم چاپ محافظ بتونی بزنی...
                      اگر منظورت اسید کاری هست که طبق گفته دوستمون باید طرحت رو نگاتیو کنی...یعنی در پرینتی که روی تلق میگیری مسهایی که قراره از بین بره باید سیاه باشه و مسهایی که قراره بمونه باید شفاف باشه..

دیدگاه

بی کربنات سدیم همون جوش شیرین هست که از لوازم قنادی هم میتونی تهیه کنی...بعد هم جوش شیرین یک باز است و اسید نیست...
                        دوم اینکه ایا منظور شما چاپ سبز یا چاپ محافظ رو بردت هست یا میخوای اسیدکاری انجام بدی؟
                        ببین این دو قضیه کلا باهم فرق دارند.اگه برای چاپ محافظ میخوای که یک نوع لامینت مخصوص میخواد و با این لامینت ها فک نکنم چاپ محافظ بتونی بزنی...
                        اگر منظورت اسید کاری هست که طبق گفته دوستمون باید طرحت رو نگاتیو کنی...یعنی در پرینتی که روی تلق میگیری مسهایی که قراره از بین بره باید سیاه باشه و مسهایی که قراره بمونه باید شفاف باشه..

دیدگاه

فکر کنم ایشون نمیخوان همه لامینت ها رو شستشو بدن بلکه فقط جای پد ها رو میخوان شستشو بدن تا بتونن لحیم کاری کنن و بغیه پوشش لامینت روی خطوط باقی بمونه به عنوان محافظ مس تا اکسیده نشه
                          روش خوبیه .. ولی پاک کردن لامینت روی پد ها هم کار مشکلیه

دیدگاه

بابا چرا انقدر این کار برای شماها غریبه . متداول ترین کار توی کار های تعداد پایین همین کاره .
                            اول میان لامینت رو روی PCB خام میچسبونن بعد طلق شامل طرح کلی یعنی ترکها و پد ها رو میزارن روش و نور دهی میکنن
                            بعد با اسید قسمت های غیر لازم رو بر میدارن
                            بعد یه لایه لامینت روباره میکشن روش و پرس میکنن
                            بعد فقط طلق شامل پد ها رو قرار میدن روش
                            بعد نور دهی به مقدار لازم
                            بعد می برن توی پدر developer همون ماده ظهور میشورن و با قلمو می کشن روش با قسمت هایی که بهشون نور نخورده همون پد ها لامینتش برداشته بشه
                            حالا آمادش برای لحیم کاری و البته چهره ی تمیز و قشنگی میده به کار

این روش هم در برابر اکسید شدن برد رو مقاوم میکنه هم دیگه اتصال کوتاه موقع لحیم کاری پیش نمیاد
                            --------------------------------------------------------------------------------------------
                            نوع صنعتی کار اصلا لامینت نداره دیگه
                            بعد از تمام مراحل و وان قلع
                            یه رنگ هست به نام solde mask کیلویی 70 هزار تومن میزنن روی برد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                              بی کربنات سدیم با سدیم کربنات(جوش شیرین) فرق داره
                              Na2CO3(بی کربنات سدیم) با NaHCO3(جوش شیرین) فرق میکنه
                              میدونم جزو باز ها هستش . دیجیت گفت که من سود سوز آور میزنم منم گفتم سود سور آوز اسم دیگر آب اکسیژنه هستش و جزو اسید ها محسوب میشه که توی الکترونیک ازش برای مرحله ی خوردن مس استفاده میشه.

دیدگاه

شما مطمئنید و تا حالا استفاده کردید؟؟؟
                                بی کربنات سدیم با سدیم کربنات(جوش شیرین) فرق داره
                                Na2CO3(بی کربنات سدیم) با NaHCO3(جوش شیرین) فرق میکنه
                                میدونم جزو باز ها هستش . دیجیت گفت که من سود سوز آور میزنم منم گفتم سود سور آوز اسم دیگر آب اکسیژنه هستش و جزو اسید ها محسوب میشه که توی الکترونیک ازش برای مرحله ی خوردن مس استفاده میشه.
                                بر اساس چه منبعی این حرف رو میزنید؟
                                سدیم بی کربنات با فرمول NaHCO3 همون جوش شیرین هست.و سدیم کربنات Na2CO3
                                ایم منبعش:https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%86%D8%A 7%D8%AA_%D8%B3%D8%AF%DB%8C%D9%85
                                و فکر میکنم از هردوش بشه استفاده کرد اما
                                در ضمن سود سوزاور اسمش سدیم هیدروکسید هست که اون هم یه باز هست و یچ شباهتی به اب اکسیژنه نداره اما چون یه باز قوی هست برای مرحله ظهور باید رقیقتر بشه و معمولا برای ظور استفاده نمیشه و بیشتر برای پاک کردن کامل لامینت استفاده میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X