اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دادن فایل pcb به فدک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دادن فایل pcb به فدک

سلام به شما

بالاخره کسی از دوستان میدونه که بعد از مته 1 میلی متر چه شماره ای هستش که بدم فدک بتونه بزنه ؟
    آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

من 1.1
      1.2
      1.3
      سفارش دادم زدند
      1 برای اندازه خوب نیس
      1.2 خوبه من همیشه 1.2 سفارش میدم
      با فدک کار میکنم همیشه نمونه*ها رو میدم اونا مطمئن باش از خونه زدن بهتره
      گاهی نمی شود که نمی شود
      گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
      گاهی گدای گدایی و چاره چیست
      گاهی تمام شهر گدای تو میشود
      ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        سلام دوست گرامی
        بله میدونم ولتاژ بیش از تغذیه میکرو رو نمیشه به میکرو وصل کرد
        اما مسئله اینه که ورودی سون سگمنت که هفت تا سیم هستش یا در حالت گروند هستش یا در حالت امپدانس بالا که این باعث میشه ولتاژ 24 به میکرو نرسه . . .
        با این حساب نیازی هم به اپتو نیست دیگه درسته ؟

متاسفانه کارفرما نمی خواد هزینه های اینطوری بده برای pcb نمونه . . .

1_نظرتون راجع به پست شماره 24 azadfalah چیه ؟ ایشون میفرمایند میکرو می سوزه و . . . ؟
        2_برای ترمینال ها اگه مته 1 میلی متر استفاده کنم پایه ترمینال تو سوراخه نمیره بعد از مته 1 میلی متر چه شماره ای می تونم به فدک بدم بزنه ؟؟

با تشکر از توجه شما
        من معمولا تا مطمعن نشم با آزمایش ، اون کاررو انجام نمیدم ، از لحاظ تئوری اگه شما بیاید منفی میکرو رو به منفی تغذیه سگمنت وصل کنید ، منفی هردو یکی میشه و میتونید همین کاری رو که میگید انجام بدید و جواب بگیرید و این گفتتون درسته. ولی اگه آزمایش میکردید با اطمینان کامل طراحیتونو میکردین.
        ظاهرا مدار مشکلی نداره ، ولی بهتر بود جناب azadfalah در مورد اشکال کار توضیح میدادن.
        هریک از پایه های درایور نهایتا 500 میلی آمپر میده اورجینالش اینم در نظر بگیر.
        نگران مته نباش، یادت نره برای فونیکس 1.6 میلیمترقطر سوراخ بدی .
        اگه یدونه برد سفارش میدادی ، کل چیزای طراحی دستت میاومد، و رفعش میکردی.
        به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون
          بله زمین میکرو و led ها یکی هستش
          دست من نیست متاسفانه وگرنه شاید یه برد نمونه سفارش میدادم
          اما مسئله اینه که برای تعداد 20 تا شاید ارزش نداشته باشه که من بیام مثلا 50 هزار تومن پول بدم تنها برای یدونه pcb !!!!!

ضمنا ترمینال من فونکیس نیست تو دیتاشیتش گفته پایش مستطیل شکل هست و طول پایه 1 میلی متر هست و عرضش 0.6
          یه نمونش رو تو خونه دارم که هر چی میکنم پایش بره تو سوراخ 1 میلی متری نمیره که نمیره

با این وضعیت پیشنهاد میکنید قطر سوراخ رو چند بگیرم ؟؟؟
          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۲:۲۸ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸.

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون
            بله زمین میکرو و led ها یکی هستش
            دست من نیست متاسفانه وگرنه شاید یه برد نمونه سفارش میدادم
            اما مسئله اینه که برای تعداد 20 تا شاید ارزش نداشته باشه که من بیام مثلا 50 هزار تومن پول بدم تنها برای یدونه pcb !!!!!

ضمنا ترمینال من فونکیس نیست تو دیتاشیتش گفته پایش مستطیل شکل هست و طول پایه 1 میلی متر هست و عرضش 0.6
            یه نمونش رو تو خونه دارم که هر چی میکنم پایش بره تو سوراخ 1 میلی متری نمیره که نمیره

با این وضعیت پیشنهاد میکنید قطر سوراخ رو چند بگیرم ؟؟؟
            ببین رو بردت جا داری ، پس نگران نباش، بگیر 1.3 یا 1.5 ، فردا زنگ بزن فدک ، ازشون بپرس چه سوراخ هایی میتونن انجام بدن. الان هرچی ما بگیم که از اندازه دقیق فدک خبر نداریم.اگه نمیخای زنگ بزنی 1.5 بگیر خلاص کن خودتو.
            راستی از عکس معلومه که keep out layer رو رسم نکردی ، یه کادر دور مدارت از این زیربرگ بکش، تا محدوده کاریت مشخص باشه.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

تو آلتیوم این لایه پایین با رنگ صورتی هستش
              حالا چطور یه کادر بکشم و چرا ؟
              مثلا اگه نکشم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد ؟
              با تشکر

این عکس جدید pcb هست که میخوام همینو فردا بفرستم برای فدک

جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۲:۴۳ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸.

دیدگاه

تو آلتیوم این لایه پایین با رنگ صورتی هستش
                حالا چطور یه کادر بکشم و چرا ؟
                مثلا اگه نکشم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد ؟
                با تشکر

این عکس جدید pcb هست که میخوام همینو فردا بفرستم برای فدک
                Keep-Out Layer(لایه بازدارنده)
                لایه بازدارنده لایه ای ویژه ای است. اشیایی که روی این لایه قرار می گیرند برای اشیایی که روی لایه نشانه هستند به عنوان مانع یا مرز عمل می کنند. لایه بازدارنده معمولا برای تعریف نواحی مانند مسیر و مرز قرارگیری، یا نواحی از برد که باید بدون قطعه و مسیر گزینی باشد مورد استفاده قرار می گیرد.
                یا

باید بکشی دیگه ، تا محیط کاریت مشخص باشه ، قطعات تو یه کادری یا نظمی قرار بگیره.مثلا اگه قطعات بیرون زدن خطا میده تا ببریشون سرجاش و فکر کنم اگه قرار باشه cnc برش انجام بده ، اطلاعاتشو از این لایه میگیره.(البته انجام ندادم و مطمعن نیستم)

بعد اون مشکلی که داشتی دنده دنده میشد پلیگانت ، طبق این عکسی که دوستمون قرار دادن مقدار رو بزار رو 0.0013 میلیمتر ، و دوباره بکش پلیگان و مشکلت حل میشه. (اول پلیگان فعلی رو اول پاک کن) و تیک بالاییشو بگیر ، نیاز نیست بین دو ترک که نمیتونه به نت ی وصل شه پلیگان بندازه.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون و متشکر
                  شما خیلی در این زمینه به بنده کمک کردید
                  قول میدم از تاریخ 8/1 به مدت تقریبا دوسال دیگه مزاحمتون نشم
                  اما وقتی اون تیک رو میزنم و دوباره از نو میکشم پلی گان های محصور بین دو ترک که نمیتونن به گرند متصل شوند همچنان وجود دارن
                  جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۲۳:۳۶ ۱۳۹۵/۰۷/۲۸.

دیدگاه

خیلی خیلی ممنون و متشکر
                    شما خیلی در این زمینه به بنده کمک کردید
                    قول میدم از تاریخ 8/1 به مدت تقریبا دوسال دیگه مزاحمتون نشم
                    اما وقتی اون تیک رو میزنم و دوباره از نو میکشم پلی گان های محصور بین دو ترک که نمیتونن به گرند متصل شوند همچنان وجود دارن
                    خواهش میکنم دوسته عزیز.فکر کردی میتونی در بری؟!!!!
                    ببین مشکل کارت کجاست ، با نبود اون تیک نباید اصلا بین خطوطی که نمیتونه به نت وصل بشه ، پلیگان بزنه. البته باشه هم مشکلی نیستا، در کل میگم اگه نیاز نداری به اون تیکه میتونی بگیریش.
                    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

فهمیدم مشکل کجاست
                      بعد از این که تیک رو زدیم و تنظیم کردیم و ok زدیم حالا باید رو بردمون کلیک راست کنیم و گزینه polygon action رو بزنیم بعدش گزینه اول دوم و چهارم رو هرکدومش که بزنی اونوقت
                      تغییرات اعمال میشه
                      مال من اینطوریه . . .
                      اون لایه keep out که میفرمایید رو میشه دقیقا رو کناره برد زد ؟؟؟
                      فدک در مورد لایه مکانیکال هم صحبت کرده آیا باید از این لایه هم استفاده کرد ؟؟؟

این عکس مدار چطوره ؟؟

دیدگاه

فهمیدم مشکل کجاست
                        بعد از این که تیک رو زدیم و تنظیم کردیم و ok زدیم حالا باید رو بردمون کلیک راست کنیم و گزینه polygon action رو بزنیم بعدش گزینه اول دوم و چهارم رو هرکدومش که بزنی اونوقت
                        تغییرات اعمال میشه
                        مال من اینطوریه . . .
                        اون لایه keep out که میفرمایید رو میشه دقیقا رو کناره برد زد ؟؟؟
                        فدک در مورد لایه مکانیکال هم صحبت کرده آیا باید از این لایه هم استفاده کرد ؟؟؟

این عکس مدار چطوره ؟؟
                        اولا بجای fadakpcb.com ، یه اسم براش بزار و روش بنویس.
                        اگه قراره راهنما چاپ کنی ، نزار نوشته های راهنمات روی پایه هایی که میخوای روش لحیم بزنی بیوفته، بگیر نوشته هارو جابجا کن.
                        من لایه مکانیکال اصلا نزدم ، ولی دادم به فدک.
                        قبل از اینکه بیای قطعات رو روی پی سی بی بزاری باید اندازه بردت رو مشخص کنی ، نگران نباش میتونی بعد اگه کم یا زیاد آوردی دوباره با حرکت ساده و بدون جابجایی قطعات اندازشو تغییر بدی.نه اینکه آخر بیای اندازه بردت رو مشخص کنی.
                        حالا آره باید رو لبه هاش بکشی و بعد همه ی برد رو به همراه قطعات انتخاب کن (ctrl+A)و بیا از
                        design/board shape / define from selected object رو بزن تا اندازه برد بره روی کادری که کشیدی.
                        البته ویزارد هم داره برای تنظیم اندازه برد و کشیدن این خطوط در لایه keep، ولی تو فعلا همینو یاد بگیر و انجام بده تا دستت بیاد همچی.
                        اون NO ترمینالت قراره چیکار کنه؟؟به نظر میرسه به جایی وصل نیست.
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اسمش رو نمیدونم چی بزارم این مدار قراره چند تا led رو روشن کنه همین
                          1_شاید اسم led driver براش مناسب باشه نظرت چیه ؟
                          نوشته ها همونطور که میدونی روی برد هست و با پد و پایه ها کاری نداره علت این که اونجا گذاشتم اینه که هر جای دیگه بزارم جواب نمیده
                          2_مشکل دقیقا چی هست در موزد نوشته ها ؟؟؟
                          اون رو تغییر دادم به nc که به جایی وصل نیست
                          ترمینال 7 پایه نیست مجبور شدم 8 پایه بگیرم
                          من چهار چوب لایه keep out رو کشیدم حالا اون کاری که گفتید رو انجام میدم ببینم درست شد یا نه
                          3_اندازه برد از وسط خط keep out سمت چپ تا خط سمت راست هست یا از کنار خطوط حساب میشه ؟؟؟

4_وقتی گزینه define from selected رو میزنم این پیغام میاد مشکل چیه ؟

این عکس مدار هست ببین کیپ اوت خوبه مشکلی نداره ؟

میبخشید که خیلی سوال شد ولی دیگه روزای آخره و قراره همه اینا یادم بره تو دوسال

متشکر
                          جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۲:۱۸ ۱۳۹۵/۰۷/۲۹.

دیدگاه

هیچی ، مشکلی درمورد نوشته ها نیست، حواسم نبود ، فکر کردم دورو متالیزست.
                            وارنینگ میگه نمیتونم یه محیط بسته ای رو پیدا کنم ، آیا خودم بیام تشخیص بدم و از اطلاعات خودم برای محیط استفاده کنم؟!!
                            تو هم میگی بله.مشکلی نیست.فکر کنم خطهای کشیده شده یجا بهم وصل نیست.
                            برای انازه هم بیا از اینجا
                            edit/origin/set
                            اون بعلاوه ای که میده رو بکار در چپترین و پایننترین گوشه بردت ، بعد حالا که موشوارت حرکت میکنه ، از بالا گوشه میتونی بفهمی چند میلیمتر یا mil حرکت کردی ، اونجا میشه نقطه 0،0 شما.
                            این میشه واحد اندازه گیریت، دیگه اندازه ها به غیر این معنی نداره.
                            میدونی که با زدن کلید Q واحدت تغییر میکنه به میلیمتر و برعکس.
                            از گزینه ی
                            place/dimension/dimension هم میتونی خطکش برای اندازه گیری جایی استفاده کنی. مثلا برای محور x و y که در لایه keep کشیدی یکی از این خطکش هارو کنارش بزار ، تا اندازه بردت مشخص باشه.
                            keep out هم خوبه.

موفق باشی.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

خیلی ممنون و متشکر از زحمات شما
                              عکس نهایی برد این شد

من اومدم پایه ریست میکرو رو مستقیم به مثبت وصل کردم مشکلی که نداره ؟
                              فقط چرا تو عکس اولی حاشیه سیاه رنگ کنار خطوط keep out دیده میشه و اصلا چیه و برای چی گذاشته ؟
                              و چرا تو قسمت 3d خبری از اون نیست ؟؟؟

با تشکر
                              جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۰:۵۲ ۱۳۹۵/۰۷/۲۹.

دیدگاه

بهتر اینه که با یه مقاومت بگیری ریست و پول آپ کنی.
                                دوباره پلیگان بکش اون حاشیه میره . خط رو یکم باید نزدیکتر میکشیدی.
                                3d که مهم نیست ، من فکر نکنم اصلا ازش استفاده کنم. همه همون 2D هست.
                                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X