اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

3D در پروتل؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : 3D در پروتل؟

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
    سلام.
    وقتی قطعه گذاشته میشه به رنگ سبز در میاد.منظور از تنظیمات rules چیه؟ چطور میشه رنگ سبز رو حذف کرد؟
    توی Rules باید Component Clearance رو درست تنظیم کنی تا سبز نشه
    البته بستگی داره سبز شدند برای چی باشه
    به هر حال هر عملی داره توی Rules میشه برطرف کرد
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      بعد از زدن دکمه 3 و رفتن به محیط 3D ، از منوی Place گزینه 3D Body رو انتخاب کن و طبق عکس فایل Step. رو وارد کن و تموم :biggrin:

اگه مشکلی بود در خدمتم
      سلام
      مهندس عکس پاک شده .ممنون میشم راهنمایی بفرماید.
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام به همه

استاد بیرامی عزیز با اجازه

دکتر جان دیگه عکس می خوای چیکار قشنگ توضیح دادن. وقتی در محیط ساخت کتابخانه هستین قطعه مورد نظر رو انتخاب می کنید و در صورتی که در محیط 2 بعدی باشید با زدن کلید 3 وارد محیط 3 بعدی خواهید شد. سپس از منوی place گزینه 3D Body رو انتخاب کن که در این حالت یه صفحه باز میشه سپس طبق شکل زیر عمل کن:

موفق باشی
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
        محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          آموزش قرار دادن اشکال 3D برای قطعات

برای این کار دو روش وجود داره
          1 - تمام قطعاتی که استفاده میکنید از اول دارای 3D باشند ( که کاری به این قسمت نداریم )
          2 - قطعات 3D نداشته باشند

شما اول بهتره قطعاتتو بچینی ، روت کنی و تمام کارای مداری و اتصالات PCB رو انجام بدی و بعد از پایان کار بیای و شکل 3D اضافه کنی
          خب برای این کار اول باید بری توی سایت زیر
          http://www.3dcontentcentral.com/
          یه اکانت بسازی و قطعاتو با فرمت Step.* دانلود کنی

حالا توی محیط PCB دکمه 3 رو فشار میدی تا وادر محیط 3D بشی
          حالا دکمه های P و بعد B رو میزنی و در صفحه باز شده
          تنظیمات رو اینطوری انجام میدی و OK میکنی

میبینی مه قطعه به موس چسبیده و میتونی هرجا که بخوای قرارش بدی و با کلید کردن قطعه رها میشه
          با دو بار کلیک بر روی قطعه میتونی زاویه چرخش روی سه محور X , Y , Z رو تغییر بدی و ارتفاع قطعه رو تنظیم کنی

یه نکته دیگه هم داره این که اگر سبز رنگ شد باید توی Rules مقادیری که باعث خطا دادن شدن رو تغییر بدی
          ایشالا که کارت راه افتاده باشه اما اگر سوالی بود در خدمتم
          سلام
          با اینکه عکسی نبود من همین مراحل رو طی کردم ولی مشکل برجاست .البته اشاره کردید که تمام قطعات رو بچینید و تمام اتصالات رو انجام بدید و بعد مدل سه بعدی رو بیارید ولی من هنوز قطعات رو نچیدم و خاستم تست کنم ببینم جواب میده یا نه که نداد.ترانزیستور ها سه بعدی نیستند و خطا میده .خطا هم اینه
          http://upload7.ir/images/22157475990328844430.jpg

PCB من هم اینه :
          http://s5.picofile.com/file/8105756892/PCBBB.rar.html
          مدل ترانزیستور هم از کتابخانه جورابلو انتخاب کردم ولی مدل سه بعدی نمیاره .و خطا هم میده ضمن اینکه من هرچی گشتم ترمینال ابی پیدا نکردم بخاطر همین مجبور شدم شماتیک ترانس که همراه با فوت پرینت ترمینال ابی هست رو در مدارم بذارم .اگر فوت پرینتشو دارید ممنون میشم بهم بدید .متشکرم
          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
            سلام
            با اینکه عکسی نبود من همین مراحل رو طی کردم ولی مشکل برجاست .البته اشاره کردید که تمام قطعات رو بچینید و تمام اتصالات رو انجام بدید و بعد مدل سه بعدی رو بیارید ولی من هنوز قطعات رو نچیدم و خاستم تست کنم ببینم جواب میده یا نه که نداد.ترانزیستور ها سه بعدی نیستند و خطا میده .خطا هم اینه
            http://upload7.ir/images/22157475990328844430.jpg

PCB من هم اینه :
            http://s5.picofile.com/file/8105756892/PCBBB.rar.html
            مدل ترانزیستور هم از کتابخانه جورابلو انتخاب کردم ولی مدل سه بعدی نمیاره .و خطا هم میده ضمن اینکه من هرچی گشتم ترمینال ابی پیدا نکردم بخاطر همین مجبور شدم شماتیک ترانس که همراه با فوت پرینت ترمینال ابی هست رو در مدارم بذارم .اگر فوت پرینتشو دارید ممنون میشم بهم بدید .متشکرم
            فایلی که دادی میشکلی نداره و اونایی 3D دارن نشون میده اونایی هم ندارن میری از 3dcontentcentral میگیری بش اضافه میکنی
            بنظر من که مشکلی نیست
            اون خطا هم مال اینه که شما مدل درستی رو دانلود نکردی و به Altium نمیخوره همونطوری که گفتم بگیر مشکل حل میشه
            توی همون عکس هم میبینی خیلی از قطعاتت مدل 3D دارن بقیه هم ندارن باید بگیری دیگه
            همین
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات
            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام دوستان.
              من چند مدل 3D ایسی STK گرفتم میخوام شماره ی روش رو عوض کنم.مثلا اگه نوشته STK4050 من تغییرش بدم به STK4192.
              باید با چه نرم افزاری فایل STEP رو ویرایش کنم ؟؟؟

تشکر.

پ.ن.
              یک نرم افزار دانلود کردم به نام abviwer 10 که ویرایش میکنه اما هر چی میگردم سریالش رو پیدا نمیکنم که فعالش کنم
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                سلام دوستان.
                من چند مدل 3D ایسی STK گرفتم میخوام شماره ی روش رو عوض کنم.مثلا اگه نوشته STK4050 من تغییرش بدم به STK4192.
                باید با چه نرم افزاری فایل STEP رو ویرایش کنم ؟؟؟

تشکر.

پ.ن.
                یک نرم افزار دانلود کردم به نام abviwer 10 که ویرایش میکنه اما هر چی میگردم سریالش رو پیدا نمیکنم که فعالش کنم
                با نرم افزار سالید ورک می تونید این کارو انجام بدین.
                کار کردنشم خیلی راحته
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
                  با نرم افزار سالید ورک می تونید این کارو انجام بدین.
                  کار کردنشم خیلی راحته
                  سلام.
                  افا شما با کدوم ورژنش کار کردی ؟؟؟
                  من ورژن 2012 64بیت رو نصب کردم اصلا نتونستم یک نقطه به قطعه اضافه کنم.خیلی پیچیده بود.
                  ورژن پایین تر از 2012 هم روی ویندوز 7 نصب نمیشه.درسته ؟؟؟
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

دوستان من می خوام این تاپیک رو دوباره زنده کنم :mrgreen:
                    من تمام مراحل اضافه کردن مدل سه بعدی قطعات رو طبق اون چیزی که در اینجا بود رفتم ولی در مرحله آخر وقتی از محیط دو بعدی میرم 3 بعدی چیزی نیست که نیست :angry:

این دو تا عکس رو نگاه کنین :eek:

ممکنه از چی باشه ؟
                    من نسخه آلتیومی که رو سیستم ام نصب کردم 32 بیتی هستش ولی ویندوزم 8.1 :eek: میتونه به خاطر اون باشه
                    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                    [hr]

دیدگاه

درود.
                      فایل های مربوطه قطعه را اپلود کن تا برات درستش کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Majid-ML
                        درود.
                        فایل های مربوطه قطعه را اپلود کن تا برات درستش کنم.
                        ممنونم
                        ولی من نیازی به قطعه خاصی ندارم هدفم یادگیریه :smile: بازم تشکر
                        راستی لینکی برای دانلود آلتیوم نسخه 64 بیتی رو ندارین که تست شده باشه بدون مشکل کار کنه ، من سرچ کردم چون حجمش بالا بود ترجیح دادم اول یه مشورتی بگیرم :rolleyes:
                        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                          ممنونم
                          ولی من نیازی به قطعه خاصی ندارم هدفم یادگیریه :smile: بازم تشکر
                          راستی لینکی برای دانلود آلتیوم نسخه 64 بیتی رو ندارین که تست شده باشه بدون مشکل کار کنه ، من سرچ کردم چون حجمش بالا بود ترجیح دادم اول یه مشورتی بگیرم :rolleyes:
                          من نسخه 15.0.14 رو از soft98.ir گرفتم مشکلی نداشت.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

دوستان برای یادگیری اضافه کردن قطعات 3D یه فیلم توی همین انجمن هست که کامل توضیح داده. من با همون یاد گرفتم و بدون مشکل قطعات رو اضافه کردم.
                            اینم لینکش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78252.0

دیدگاه

این قطعات 3D رو با چه نرم افزاری طراحی میکنن؟؟ :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
                                من نسخه 15.0.14 رو از soft98.ir گرفتم مشکلی نداشت.
                                سلام
                                رو ویندوز 10 اجرا نمیشه!
                                منم حجم نداشتم ورژن بالاترش رو بگیرم
                                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X