من نسخه 15.0.14 رو از soft98.ir گرفتم مشکلی نداشت.
سیستم عامل شما چیه ؟ تو ویندوز 8.1 خوب جواب میده
نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
دوستان برای یادگیری اضافه کردن قطعات 3D یه فیلم توی همین انجمن هست که کامل توضیح داده. من با همون یاد گرفتم و بدون مشکل قطعات رو اضافه کردم.
اینم لینکش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=78252.0
آره من این ویدئو رو از خیلی وقت پیش داشتم با توجه به اینکه سیستم قبلیم داغون بود و قابلیت 3D رو پشتیبانی نمی کرد ، از این ویدئو استفاده نکردم تا الان ، الان هم که سیستم رو به راه آلتیوم موجود با سیستم عامل مچ نیست :angry:
نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
سلام
رو ویندوز 10 اجرا نمیشه!
منم حجم نداشتم ورژن بالاترش رو بگیرم
مسعود جان ورژن بالاتر از 15.0.14 هست مگه ؟ میشه لینکش رو بزاری با تشکر
دوستان من می خوام این تاپیک رو دوباره زنده کنم :mrgreen:
من تمام مراحل اضافه کردن مدل سه بعدی قطعات رو طبق اون چیزی که در اینجا بود رفتم ولی در مرحله آخر وقتی از محیط دو بعدی میرم 3 بعدی چیزی نیست که نیست :angry:
این دو تا عکس رو نگاه کنین :eek:
ممکنه از چی باشه ؟
من نسخه آلتیومی که رو سیستم ام نصب کردم 32 بیتی هستش ولی ویندوزم 8.1 :eek: میتونه به خاطر اون باشه
دوستان یافتم زمانی که به محیط 3بعدی می بریم باید توجه داشته باشیم آلتیوم در حالت Altium 3D Blue قرار بگیره :eek: نه چیزه دیگه ای
راستی ورژن جدید آلتیوم رو هم دانلود کردم و نصب کردم جالبه خوب داره کار می کنه :icon_razz:
دوستان یافتم زمانی که به محیط 3بعدی می بریم باید توجه داشته باشیم آلتیوم در حالت Altium 3D Blue قرار بگیره :eek: نه چیزه دیگه ای
راستی ورژن جدید آلتیوم رو هم دانلود کردم و نصب کردم جالبه خوب داره کار می کنه :icon_razz:
اگه مراحل کار رو درست جلو رفته باشید فرقی نمیکنه در چه حالتی باشید
برای وارد کردن قطعه مشکل دارم.
طبق دستور العمل آقای بیرامی رفتم . مشکل این هستش که وقتی که قطعه رو وارد میکنم قاعدتا" باید OK کرد و از پنجره CHOOS MODEL خارج بشم اما اولا" هیچ اوکی ای وجود نداره ! و تنها چیزی که پایین پنجره 3D BODY هست گزینه CANCEL هست !. خلاصه اینکه اینتر هم بزنم دوباره پنجره CHOOSE MODEL باز میشه . داستانی شده برای خودش . اگر با این مشکل روبرو شدید لطفا" راهنمایی کنید
طبق دستور العمل آقای بیرامی رفتم . مشکل این هستش که وقتی که قطعه رو وارد میکنم قاعدتا" باید OK کرد و از پنجره CHOOS MODEL خارج بشم اما اولا" هیچ اوکی ای وجود نداره ! و تنها چیزی که پایین پنجره 3D BODY هست گزینه CANCEL هست !. خلاصه اینکه اینتر هم بزنم دوباره پنجره CHOOSE MODEL باز میشه . داستانی شده برای خودش . اگر با این مشکل روبرو شدید لطفا" راهنمایی کنید
سلام
تمام مراحل رو همونطور تکرار کنید فقط قبل از Enter کلید های Shift+Tab رو از روی کیبرد بزنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید
آقا منم یه همچین مشکلی دارم ( یعنی سر و ته پنجره هایی که تو محیط آلتیوم باز می کنم دیده نمیشه ) از همین راه حل شما استفاده می کنم ، ولی نمیشه کاری کرد که این پنجره ها کامل دیده بشن ؟ :-?
دیدگاه