سلام
اقای تقی پور من هم همین مشکلو داشتم...
فایل PDF رو از نرم افزار استخراج میکردم اما وقتی میدادم بیرون اندازه خیلی تغییر میکرد...با نرم افزار فتوشاپ هم فایل رو باز میکردند...خودم هم امتحان کردم اما نشد.
در نهایت فکر میکنم مشکل رو پیدا کردم...فرمت تصاویر در التیوم فرق داره و در فتوشاپ اندازه فرق میکنه و بیشتر با کورل سازگاره...بهترین خروجی از التیوم برای چاپ همون فایل xps هست که روی ویندوز 7 به بالا باز میشه...
متاسفانه برای من باز نمیکنه....یعنی صفحه PCB خالی هستش...
ممنون میشم اگه فایل پرینتشو برام بگیرید.اگه زحمتی نیست..
از لایه زیر و لایه رو(اگه داره) بصورت جدا و لایه keep out layer هم معلوم باشه...
تشکر فراوان...
متاسفانه برای من باز نمیکنه....یعنی صفحه PCB خالی هستش...
ممنون میشم اگه فایل پرینتشو برام بگیرید.اگه زحمتی نیست..
از لایه زیر و لایه رو(اگه داره) بصورت جدا و لایه keep out layer هم معلوم باشه...
تشکر فراوان...
Foxit Reader PDF Printer:
http://s6.picofile.com/file/8218819776/Composite_Drawing_1.pdf.html
Microsoft XPS Document Writer:
http://s3.picofile.com/file/8218819992/Composite_Drawing_2.xps.html
اندازه بورد هم اینجوریه: (بعد از پرینت چک کن)
http://s3.picofile.com/file/8218818468/snap003.png
سوال:
ممکنه نوع پرینترها با مارکهای مختلف در ابعاد خروجی یک به یک با هم فرق داشته باشند؟
حتما اطلاع دارید هر پرینتری یک تنظیمات جانبی مستقل از نرم افزار داره .
پرینترهای جوهر افشان در ابعاد یک به یک پرینت کمی مشکل دارند .
این عکس مربوط به تنظیمات پرینتر لیزری با مارک HP و مشکلی در خروجی پرینت با اون ندارم :
اصلا تنظیمات پرینترهای با هم فرق دارن فکر کنم
من فایل pdf رو بردم یه جا که پرینتر خوبی نداشت، توی A4 زد که سایزش درست بود، ولی توی گلاسه نمیزد
بردمش یه عکاسی، اونجا پرینترهای خیلی خوبه، ولی هرکاری کرد سایزش درست در نیومد. یعنی کوچیکتر میشد همش
دوستان یه سوال برام پیش اومده :question:
آلتیوم این امکان رو داره که فایل PCB رو به شماتیک تبدیل کنه ؟ برعکس روشی که برای کشیدن PCB از طریق شماتیک مدار انجام میشه :-?
آلتیوم این امکان رو داره که فایل PCB رو به شماتیک تبدیل کنه ؟
خیر
از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
نرم افزار دیگه ای تو این ضمینه نیست که بتونه این کار رو انجام بده ؟
روشی هم نیست که این کار رو بشه راحت تر از کشیدن با کاغذ و قلم انجام داد :question:
با تشکر فراوان
نرم افزار دیگه ای تو این ضمینه نیست که بتونه این کار رو انجام بده ؟
عملی که شما مدنظرتون هست، در واقع به نوعی آخرین مرحله مهندسی معکوس هستش و چون این کار کپی برداریست فکر نمیکنم نرم افزاری برای این مورد وجود داشته باشه.
حدود 5 سال هست که مهندسی معکوس میکنم ولی هیچ نرم افزاری برای این کار ندیدم.
از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
سلام دوستان
من تازه با آلتیوم 15.1 شروع به کار کردم و چندتا سوال داشتم؟
1.مثلا من میخام یه خازن پلی استر 10میکرو 10 ولت و یک 1000 میکرو 25ولت رو بیارم من هرچی تو کتابخونه هاcap رو سرچ کردم اما همه اینها سایزشون یکی هست درحالی که تو واقعیت نه یا برای مقاومت مثلا مقاومت 1/4 با 1 وات اندازشون فرق میکنه برای این مورد چکار باید کنم؟؟؟
2.تو محیط pcb قطعات چطور میچرخن هردکمه ای رو میزنم نمیشه تو شماتیک که space هست ولی تو pcb مجبورم دوبار کلیک کنم رو قطعه و بعد جهت قطعه رو به درجه مشخص کنم لطفا راهنمییم کننین.
3.من یه ترانزیستور BD139 رو داخل مدارم گذاشتم همه قطعات روت میشن ولی فقط این ترانزیستور روت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
1.مثلا من میخام یه خازن پلی استر 10میکرو 10 ولت و یک 1000 میکرو 25ولت رو بیارم من هرچی تو کتابخونه هاcap رو سرچ کردم اما همه اینها سایزشون یکی هست درحالی که تو واقعیت نه یا برای مقاومت مثلا مقاومت 1/4 با 1 وات اندازشون فرق میکنه برای این مورد چکار باید کنم؟؟؟
احتمالا کتابخانه قطعات ناقص هستش، نسخه کامل کتابخانه را دانلود کنید.
تو محیط pcb قطعات چطور میچرخن هردکمه ای رو میزنم نمیشه تو شماتیک که space هست ولی تو pcb مجبورم دوبار کلیک کنم رو قطعه و بعد جهت قطعه رو به درجه مشخص کنم لطفا راهنمییم کننین.
در حالیکه قطعه را با موس گرفته اید، کلید Space را بزنید قطعه میچرخد
من یه ترانزیستور BD139 رو داخل مدارم گذاشتم همه قطعات روت میشن ولی فقط این ترانزیستور روت نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
پیغام خطایی که میده چیه؟
سلاماحتمالا کتابخانه قطعات ناقص هستش، نسخه کامل کتابخانه را دانلود کنید.
در حالیکه قطعه را با موس گرفته اید، کلید Space را بزنید قطعه میچرخد
پیغام خطایی که میده چیه؟
کتابخانه کامل رو باید از کجا دانلود کنم که به روز باشه؟چون از خود سایت آلتیوم حدود 1.5 گیگ دانلود کردمو کتابخونه هارو نصب کردم ولی مشکلم حل نشدو برای المان هایی مثل مثل خازن که سایزشون با ظرفیت فرق میکنه چی سرچ کنم تو آلتیوم؟
پیغامی نمیده فقط مینویسه مثلا 25 کانکشن روت نشد
دیدگاه