اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

کتابخانه کامل رو باید از کجا دانلود کنم که به روز باشه؟چون از خود سایت آلتیوم حدود 1.5 گیگ دانلود کردمو کتابخونه هارو نصب کردم ولی مشکلم حل نشدو برای المان هایی مثل مثل خازن که سایزشون با ظرفیت فرق میکنه چی سرچ کنم تو آلتیوم؟
    حجم کتابخانه درست است، در کتابخانه miscellaneous devices فوت پرینت های خازن و مقاومت وجود دارد.
    یکبار دیگر این کتابخانه را بررسی فرمایید. اگر با این کتابخانه مشکل داشتید، روز شنبه کتابخانه خودم را برای دانلود میفرستم، چون تا آن روز به نرم افزار دسترسی ندارم
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
      حجم کتابخانه درست است، در کتابخانه miscellaneous devices فوت پرینت های خازن و مقاومت وجود دارد.
      یکبار دیگر این کتابخانه را بررسی فرمایید. اگر با این کتابخانه مشکل داشتید، روز شنبه کتابخانه خودم را برای دانلود میفرستم، چون تا آن روز به نرم افزار دسترسی ندارم
      باور کنید بیشتر از 300مگابایت کتابخانه نداشتم
      یعنی ناقصه
      اگر کاملش رو دارید به ما هم بدهید گاهی اوقات مجبور میشم خودم فوت پرینت بسازم
      از پیش سپاسگزارم
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

باور کنید بیشتر از 300مگابایت کتابخانه نداشتم
        انشاا.. فردا ارسال میکنم
        چنانچه تا فردا ظهر لینک گذاشته نشد، یادآوری فرمایید.
        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام
          از چه روشی باید لیست موقعیت x و y تمام پد ها تمام قطعات در PCB رو بدست بیارم. میخوام دستگاه سوراخ کاری بسازم اگه میشه دوستان راهنمای کنید ممنون :rolleyes: :rolleyes: @};- @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
            سلام
            از چه روشی باید لیست موقعیت x و y تمام پد ها تمام قطعات در PCB رو بدست بیارم. میخوام دستگاه سوراخ کاری بسازم اگه میشه دوستان راهنمای کنید ممنون :rolleyes: :rolleyes: @};- @};- @};- @};- @};- @};-
            سلام توی Fabrication Output اگر اشتباه نکنم بزن Pick and Place میاره برات
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات
            کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
            شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
            فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
              سلام توی Fabrication Output اگر اشتباه نکنم بزن Pick and Place میاره برات
              سلام
              آقای بسطام بیرامی خیلی ممنون که کمک میکنید @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
              لیستی که به من میده x , y تمام قطعات داخلشه.
              من فقط جاهای که باید سوراخ بشه رو میخواستم (پدها و via , ... )

ممنون میشم باز راهنماییم کنید :redface: :redface: @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

اضافه شده در تاریخ :
              سلام
              آقای بسطام بیرامی خیلی ممنون که کمک میکنید @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
              لیستی که به من میده x , y تمام قطعات داخلشه.
              من فقط جاهای که باید سوراخ بشه رو میخواستم (پدها و via , ... )

ممنون میشم باز راهنماییم کنید :redface: :redface: @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
              سلام
              راهی وجود نداره :sad: :sad: :sad: :sad: :cry2: :cry2: :cry2:
              کسی نیست کمک کنه :cry2: لطفا :cry2:

دیدگاه

سلام
                راهی وجود نداره :sad: :sad: :sad: :sad: :cry2: :cry2: :cry2:
                کسی نیست کمک کنه :cry2: لطفا :cry2:
                ببین نهترین کار اینه که فایل رو فقط بزنی مولتی لایر و بعد ببریش توی اتوکد که فقط جاهایی که باید سوراخ شه بیاد
                از روی اون میتونی تمام دایره ها رو بگی سوراخ منه
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام ببخشید دوستان35 صفحه بود واقعا حالشو نداشتم بگردم
                  مال من ورژن8 هست خیلی فرق داره؟ینی اموزشات رو با 8 نمیتونم دنبال کنم؟اگه خیلی فرق داره دالنود کنم ولی اگه نه که با همون8 بیام جلو همراهتون ممنون
                  { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام ببخشید دوستان35 صفحه بود واقعا حالشو نداشتم بگردم
                    مال من ورژن8 هست خیلی فرق داره؟ینی اموزشات رو با 8 نمیتونم دنبال کنم؟اگه خیلی فرق داره دالنود کنم ولی اگه نه که با همون8 بیام جلو همراهتون ممنون
                    فضای کلی نرم افزار تغییر نکرده ، ولی مثلن دسترسی به بعضی تنظیمات هم هست که خیلی فرق کرده.
                    اگه بتونید حداقل تا ورژن Summer09 ارتقا بدید خیلی بهتره . از ورژن 10 به بالا هم چندان نیاز نیست

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                      ی سوال
                      من داخل التیوم 2015 چطور میتونم چنتا شماتیک رو اپدیت کنم داخل ی پی سی بی
                      به صورت جدا جدا ک این کار رو انجام میدم شماتیک قبلی رو دیگه نمیشه داخل پی سی بی جا ب جا کرد و براش ترک و وایر کشید
                      بعد مثلا گراند ها و vcc ها ک باید به هم متصل بشن رو نمیشه به هم متصل کرد
                      باید کار خاصی انجام بدم قبل از این ک شماتیک ها رو اپدیت کنم داخل پی سی بی؟؟؟
                      امید وارم منظورمو رسونده باشم
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                        سلام به همه دوستان
                        ی سوال
                        من داخل التیوم 2015 چطور میتونم چنتا شماتیک رو اپدیت کنم داخل ی پی سی بی
                        به صورت جدا جدا ک این کار رو انجام میدم شماتیک قبلی رو دیگه نمیشه داخل پی سی بی جا ب جا کرد و براش ترک و وایر کشید
                        بعد مثلا گراند ها و vcc ها ک باید به هم متصل بشن رو نمیشه به هم متصل کرد
                        باید کار خاصی انجام بدم قبل از این ک شماتیک ها رو اپدیت کنم داخل پی سی بی؟؟؟
                        امید وارم منظورمو رسونده باشم
                        ممنون
                        شما باید شماتیکهات بهم ارتباط داشته باشن.یعنی هر قسمت رو توی یه شماتیک جداگانه میکشی در نهایت میای توی شماتیک مرجع اینارو بهم ربط میدی با استفاده از گزینه sheet symbol.بااینکار درست کامپایل میشه و درست هم متصل میشه.البته اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم.

دیدگاه

نخواستم یه تایپک جدید باز کنم سوالم رو اینجا مطرح کردم
                          دنبال مسر زیر تو آلتیوم بگردید:
                          Examples\Developer Tool - DT01
                          اگر قشنگ دقت کنید میبینید کلی توضیحات داده هم تو شماتیک و هم تو قسمت پی سی بی
                          به صورت جدول,نوشته,عکس و...
                          می خواستم بپرسم چطوری اینها رو ایجاد میکنند(وقتی میدید بیرون اگه اطلاعاتی نداشته باشه مسئولیت اشتباهشون رو قبول نمیکنن :angry
                          اگر لینک به خود سایت آلتیوم باشه بهتره
                          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلااااام
                            اقا من دانلود کردم و نصب کردم ولی کرک دانلود نمیشه چیزی توش نیس مینویسه0byte :cry:
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

راستی یه سوال دیگه ادرسی که دادین برا دانلو نوشته بود پارت1و پارت2 و پارت3 و پارت4وپارت5 اینا که همش یه فایل بود من بیخودی همشو دانلود کردم؟گذشته از اون
                              پارت1 رو که نوشته بود با کرک نصب کردم ولی کرک نشده و openو...غیر فعالن
                              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اقا حل شد درستش کردم :applause: :wow:فقط اون پارت2-5 رو کلا پاک کنم؟ ینی با پارت 1 فرقی که داره یا ن؟ oo:
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X