دقت کن مسیری که بش دادی درست باشه و مطمعا باش که کتابخونه ها رو داری
X:\Users\Public\Documents\Altium\AD\Library
اگه بتونی دانلود کنی کتابخونه ها رو که عالی میشه
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دوتا سوال
1 - برای اینکه قطعه ای رو مثلا 60 درجه قرار بدیم باید چه کار کنیم هم توی شماتیک و هم PCB ؟
2- چرا نامگذاری اتوماتیک نداره یا شاید هم داره ما خبر نداریم در هر صورت چه جوری میشه نامگذاری اتومات کرد مثل پروتئوس که خودش نامگذاری می کنه ؟
یه سوال دیگه من قبلا نرم افزار رو نصب کردم توی اون آدرسی که گفتی تا اونجا که یادمه این لایبرری رو هم دانلود نکرده بودم اما حدود 3 گیگ اطلاعات اونجا هست این ها همون لایبرری مورد نظر شماست دیگه نیازی نیست لایبرری جدید رو نصب کنم راستی شرمنده یه سوال دیگه در مورد شبیه سازی آلتیوم هم یه مقدار توضیح بدید یه سوال دیگه چرا وقتی توی اولین جای گزاری قطعات توی PCB قطعات سبز رنگ هستند؟
دوتا سوال
1 - برای اینکه قطعه ای رو مثلا 60 درجه قرار بدیم باید چه کار کنیم هم توی شماتیک و هم PCB ؟
2- چرا نامگذاری اتوماتیک نداره یا شاید هم داره ما خبر نداریم در هر صورت چه جوری میشه نامگذاری اتومات کرد مثل پروتئوس که خودش نامگذاری می کنه ؟
1 - دوبار کلیک کن روش و توی قسمت Rotation عدد مورد نظرتو وارد کن
2 - داره آموزش میدم صبر کنید اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
خب آدرسش درسته ولی اون که حجمش خیلی بالاس
یه بار دانلود کردم همه شارژمو خورد :cry2:
خب اگه یه بار دانلود کردی همونا رو Copy کن توی آدرسی که گفتم
خیلی فرق نمیکنن فقط یه کر پدیت میشن که زیاد مهم نیست
مث من نامحدود بگیر حالشو ببر اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
یه سوال دیگه من قبلا نرم افزار رو نصب کردم توی اون آدرسی که گفتی تا اونجا که یادمه این لایبرری رو هم دانلود نکرده بودم اما حدود 3 گیگ اطلاعات اونجا هست این ها همون لایبرری مورد نظر شماست دیگه نیازی نیست لایبرری جدید رو نصب کنم راستی شرمنده یه سوال دیگه در مورد شبیه سازی آلتیوم هم یه مقدار توضیح بدید یه سوال دیگه چرا وقتی توی اولین جای گزاری قطعات توی PCB قطعات سبز رنگ هستند؟
بله همونه برنامه های قدیمی تر همراه با نصب برنامه کتابخونه را نصب میکرد ولی ورژن های جدید اینطوری نیست ، میتونید از همونا استفاده کنید
زیاد کار نکردم روی شبیه سازی و چون Visual نیست زیاد کاربردی نداره ، برای شبیه سازی Proteus خیلی بهتره هم میشه Debug کرد هم با پورت های COM و ... کار کرد
چونبا تغییر محل قطعه اون از محدوده Room خارج میشه ( همون صفحه زرشکی رنگه )
هنوز به آموزش PCB نرسیدم ، اگه با ما باشی همه سوالات جواب داده خواهد شد
ممنون واقعا ممنون به شما تبریک می گم که اطلاعاتتون رو در اختیار بچه ها قرار میدید من تا حالا به چندتا مشکل برخوردم و شما حلش کردید واقعا ممنون من قبلا برای طراحی PCB با پروتئوس استفاده می کردم سرعتش خیلی بالاست اما PCB هاش مشکل داره مخصوصا میکروهاش که تصمیم گرفتم آلتیوم رو یاد بگیرم تا الان 4 تا مدار طراحی کردم فوق العاده دقیقه و درسته سرعت یه مقدار پایین میاد اما در عوض فوق العاده حرفه ای و دقیقه به کارتون ادامه بدید راستی شما دوره ی آلتیوم رو دید؟
ممنون واقعا ممنون به شما تبریک می گم که اطلاعاتتون رو در اختیار بچه ها قرار میدید من تا حالا به چندتا مشکل برخوردم و شما حلش کردید واقعا ممنون من قبلا برای طراحی PCB با پروتئوس استفاده می کردم سرعتش خیلی بالاست اما PCB هاش مشکل داره مخصوصا میکروهاش که تصمیم گرفتم آلتیوم رو یاد بگیرم تا الان 4 تا مدار طراحی کردم فوق العاده دقیقه و درسته سرعت یه مقدار پایین میاد اما در عوض فوق العاده حرفه ای و دقیقه به کارتون ادامه بدید راستی شما دوره ی آلتیوم رو دید؟
خواهش میکنم خوشحالم که تونستم کمک کوچکی به شما یا دیگر دوستان کرده باشم
هرچند 99% سوالایی که من توی سایت مطرح میکنم بدون جواب میمونن و هیچکی احساس مسئولیت نمیکنه که اگر چیزی بلده راهنمایی کنه
ولی من وظیفم میدونم که جواب بدم و اگر چیزی بلدم باید در اختیار همه بذارم
خیر خودم باش خیلی کار کردم بالا پایینش کردم به قول بچه ها تو سوراخ سنبه هاش افتادم تا یاد گرفتم
قبل اینکه اقای مجتبی بگه واسه پی دی اف من مشغول جمع اوریش بودم اخه تجربه پاک شدن عکس ها رو داشتم :angry:
حالا اگه عمری باقی بود و کیفیت هم برای دوستان راضی کننده بود یه پی دی اف اپ میکنم در اخر
اگه دوستان دیگه ای هم دارن اینکار رو میکنن به کارشون ادامه بدن
جناب بیرامی توی قسمت ساختن فوت پرینت برای اون ترانزیستور من پکیج SOT-89 رو نتونستم با search کردن پیدا کنم این پکیج تو اون کتابخونه ای هست که برای دانلوده؟؟
در ضمن برای عکس گرفتن از شماتیک (خروجی عکس) باید چیکار کرد؟ مثل عکس همین شماتیکی که گذاشتید
جناب بیرامی توی قسمت ساختن فوت پرینت برای اون ترانزیستور من پکیج SOT-89 رو نتونستم با search کردن پیدا کنم این پکیج تو اون کتابخونه ای هست که برای دانلوده؟؟
در ضمن برای عکس گرفتن از شماتیک (خروجی عکس) باید چیکار کرد؟ مثل عکس همین شماتیکی که گذاشتید
بله باید لایبرری ها رو نصب کنی داشته باشه
عکس نمیشه باید با برنامه و از فایل PDF عکس رو بیرون کشید
اضافه شده در تاریخ :
این خوبههههه :applause: اضافه شده در تاریخ :
چند تا سوال دیگه
1_ چرا هر باری که برنامه آلتیوئمو باز میکنم دیوار آتش هم باز میشه
2_ چرا تمام دکمه های رو نشون نمیده مثلا به دکمه ی طرف راست پایین نگاه کنید چرا نصفشو نشون نمیده؟
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
سلامبرای منم توی بعضی از پنجره هایی که باز میکنه مقداریش رو نشون نمیده فکر کنم التیوم بیشتر برای مانیتور های wide بهینه شده باشه
جناب بیرامی چرا خود التیوم توصیه کرده از 2 تا مانیتور استفاده بشه؟؟
چند تا سوال دیگه
1_ چرا هر باری که برنامه آلتیوئمو باز میکنم دیوار آتش هم باز میشه
2_ چرا تمام دکمه های رو نشون نمیده مثلا به دکمه ی طرف راست پایین نگاه کنید چرا نصفشو نشون نمیده؟
1 - باید Unblock رو بزنی و اگر باز هم آمو باید بری توی Firewall ویندوز و کلا Allow بزنی
2 - تا حالا برای من اینطوری نشده ولی باید Full Screen کنی برنامتو درست شه ، ولی درست نمیدونم اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط mahdi.7
سلامبرای منم توی بعضی از پنجره هایی که باز میکنه مقداریش رو نشون نمیده فکر کنم التیوم بیشتر برای مانیتور های wide بهینه شده باشه
جناب بیرامی چرا خود التیوم توصیه کرده از 2 تا مانیتور استفاده بشه؟؟
من با واید همیشه کار کردم شایدم اینطوری باشه
بابا اونا با کلاسن و برای کارهای سنگین از دو یا چنتا مانیتور استفاده میکنن که همه چیز دم دستشون باشه و نیازی با جابجا شدن بین صفحه ها نداشته باشن
برای ما همون یکی هم زیاده :biggrin:
یک سوال چرا وقتی یک خط مثلا 1میلی متری رو به 2 میلی متری وصل می کنیم سبز میشه ؟
اگه بخواهیم مثلا 10 تا مقاومت رو پین هاش رو بزرگ تر کنیم با هم دیگه چه کار باید کرد ؟
در مورد کلیدها و کاربردشون هم بگید
در مورد خروجی گرفتناز نرم افزار هم بگید چرا وقتی مثلا فایل رو می خواهیم برای کسی بفرستیم همه ی کتابخونه های نرم افزار هم توی پوشه قرار میگیره
ممنون
دیدگاه