اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط alitajari
    سلام
    مشکل رو پیدا کردم. ایراد از بعضی کتابخونه هاست. کتابخونه های خراب هم که واسه من تعدادش سه تا بود به این ترتیب پیدا شدن که هر بار که sot-89 را serach میکردم صبر میکردم پیغام out of memory رو بده. بعد نگاه می کردم که روی کدوم کتابخونه این پیغام اومده. همون کتابخونه رو از آدرس library حذف کردم. مثل عکس زیر که اولین مجرم AMP D Subminiature 050 Series بود و حذف شد.

http://uplod.ir/9ys3lzxdibzh/error.JPG.htm

به همین ترتیب پیغام روی کتابخونه های ST Logic Multivibrator و Xilinx Memory SPROM هم تکرار شد و اینا رو هم پاک کردم.
    دیگه مشکل رفع شده و می تونم براحتی هر چی رو میخوام search کنم.
    آها این تلاشت تشکر داره
    من چون کتابخونه هام از قدیم بوده این مشکلو نداشتم
    پس نتیجه اخلاقی این که کتابخونه های ورژن جدید بعضیاشون مشکل دارن
    ممنون از شما دوست عزیز
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

جناب بیرامی من ورژن جدید التیوم و کتابخونه هاش رو دانلود کردم و نصب کردم بازم ممنون بابت اون لینک
      اما وقتی اون شماتیکی که داده بودید و توی ورژن قبلی کشیده بودم رو باز کردم همه چیز پاک شده و صفحه شماتیک خالیه!!
      کتابخونه ها رو هم توی مسیر search التیوم کنار بقیه کتابخونه ها کپی کردم ولی با سرچ کردن قطعه جدیدی پیدا نمیکنه حالا باید برم و با اون روشی که گفتید همشون رو install کنم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        جناب بیرامی من ورژن جدید التیوم و کتابخونه هاش رو دانلود کردم و نصب کردم بازم ممنون بابت اون لینک
        اما وقتی اون شماتیکی که داده بودید و توی ورژن قبلی کشیده بودم رو باز کردم همه چیز پاک شده و صفحه شماتیک خالیه!!
        کتابخونه ها رو هم توی مسیر search التیوم کنار بقیه کتابخونه ها کپی کردم ولی با سرچ کردن قطعه جدیدی پیدا نمیکنه حالا باید برم و با اون روشی که گفتید همشون رو install کنم؟؟
        اصلا نباید ایطوری بشه
        من هنوز نصفه کارامو به Summer 9 انجام میدم و بعد میبرم با 10 باز میکنم
        هیچ مشکلی نداره
        اصلا نیابد شماتیک یا PCB طراحی شده پاک شه و ربطه به کتابخونه ها نداره
        نه ببین شما نباید چیزیو نصب کنی
        همین که باشن توی پوشه ی سرچ پیدا میکنه برای استفاده کردن از کتابخونه باید نصبش کنید
        یه جایی اشتباه میکنی که این مشکلاتو داری
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نمیدونم چرا اینجوری شده :sad:
          ولی چیزیو پیدا نمیکنه از توی اون کتابخونه هایی که کپی کردم حدود 3.5 گیگ حجمشونه
          به نظر شما اشتباهم کجاست؟
          توی قسمت search کتابخونه ها توی قسمت scope اگه گزینه libraries on path رو به جای available libraries تیک بزنم و سرچ کنم چه تفاوتی داره؟

متاسفانه تمام عکس های تاپیک اموزش به جز یکی باز نمیشن چرا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            نمیدونم چرا اینجوری شده :sad:
            ولی چیزیو پیدا نمیکنه از توی اون کتابخونه هایی که کپی کردم حدود 3.5 گیگ حجمشونه
            به نظر شما اشتباهم کجاست؟
            توی قسمت search کتابخونه ها توی قسمت scope اگه گزینه libraries on path رو به جای available libraries تیک بزنم و سرچ کنم چه تفاوتی داره؟

متاسفانه تمام عکس های تاپیک اموزش به جز یکی باز نمیشن چرا؟
            اینو ببین
            نحوه جست و جو در کتابخانه آلتیوم 10

نه همه عکسا درستن چک کردم
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

بچه ها اون گزینه ی search in رو روی footprint میزارید یا نه ؟ مال من مشکلی نداره به جای یکی sot-89 سه تا پیدا می کنه
              قم الکترونیک

دیدگاه

سلام
                من با پروتل از نظر عملی در حد بازو بسته کردن برنامش آشنایی دارم

ولی مطالب زیادی در موردش خوندم

وقتی شماتیک مدار رو تبدیل به PCB کردیم و رو کاغذ انداختیم خوب الان تقشه مدار رو کاغذه

چطوری جای قطعات رو مشخص کنیم ؟ مثلا واسه ترانزیستور یه نیم دایره هست یا آیسی که مستطیله

خوب این شکلا باید پشت فیبر باشن دیگه . چجوری ؟

تا همه چی ساختم
                http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

جناب بیرامی مشکل برطرف شد یه اشتباه کوچیک بود الان حدود 33 تا برای SOT-89 پیدا میکنه!! (کدوم رو حالا انتخاب کنم؟ 3 تا SOT-89 بدون پسوند فقط هست!)
                  LM386AM هم 3 تا فوت پرینت پیدا میکنه که همشون SMD هستند (M08A_L , M08A_M , M08A_N) درسته؟

منم برای سرچ در لایبرری ها به همون مشکل out of memory برخوردم که جناب alitajari هم داشتن که ناشی از همون 3 تا کتابخونه خراب بودن که پاکشون کردم و مشکل حل شد

اگه من تمام لایبرری ها رو install کنم برنامه بیش از حد سنگین نمیشه؟ اخه یه مقداری راحت تره که مثلا برای پیدا کردن ATMEGA8 مستقیم از لیست کتابخونه ها atmel رو انتخاب کنیم و میکرو رو انتخاب کنیم سرچ کردن توی این کتابخونه 3.5 گیگابایتی برای پیدا کردن هر قطعه کار زمانبر و مکافاتیه چون زمان سرچ مقداری زیاده!!

در ضمن عکس های تاپیک اموزش هنوز قابل مشاهده نیست من چند بار چک کردم ضاهرا سایت های اپلود دچار مشکل شدن...

سلام
                  من با پروتل از نظر عملی در حد بازو بسته کردن برنامش آشنایی دارم
                  ولی مطالب زیادی در موردش خوندم
                  وقتی شماتیک مدار رو تبدیل به PCB کردیم و رو کاغذ انداختیم خوب الان تقشه مدار رو کاغذه
                  چطوری جای قطعات رو مشخص کنیم ؟ مثلا واسه ترانزیستور یه نیم دایره هست یا آیسی که مستطیله
                  خوب این شکلا باید پشت فیبر باشن دیگه . چجوری ؟
                  این جا جای مطرح کردن این سوال نیست به دلیل قانون دوم تاپیک :
                  2.لطفا سوالات خود رو هماهنگ با مطالب اموزشی طرح کنید و از مطرح کردن سوالات بی مورد با مطلب اموزشی ارائه شده اجتناب ورزید
                  ولی به این صورته:
                  چاپ راهنما قطعات روی طرف مسی انجام نمیشه روی خود فیبر انجام میدن به این صورت که اگه بخواین خودتون چاپ کنین یه بار فقط شکل قطعات رو پرینت میگیرین و روی فیبر چاپ میکنین طریقه چاپ راهنمای مونتاژ قطعات توی پروتئوس اینجوریه (این متنو توی یه تاپیک دیگه نوشته بودم که اینجا هم میزارم . هنوز پروتل رو بلد نیستم!)
                  با پروتئوس که میخوای پرینت بگیری تو انتخاب لایه ها همه ی تیک هارو بردار و فقط تیک top silk رو بزار تا اسمو شکل قطعات فقط چاپ بشه بعد روی برد بزار و اتو و... البته اگه تیک top cooper رو هم باش بزنی جای لحیم قطعات رو هم چاپ میکنه...
                  البته یادن نره اگه ترک هارو معمولی چاپ کردی برای رو حتما باید mirror چاپ کنی تا برعکس چاپ بشه و 2 روی کار با هم بخونه و حتما 2 رو رو با هم تطبیق بده که کج در نیاد جای قطعه ها... برای این کار میتونی 4 طرف برد رو مثل من سوراخ کنی و با اونا تنظیم کنی...
                  البته اینم بگم که حتما روی کاغذ پشت برچسب ها همون کاغذ زرده قسمت روغنیش چاپ کنین که کار تمیز در بیاد و مثل کاغذ گلاسه مکافات گذاشتن تو اب رو نداشته باشه و بعد سرد شدن راحت کنده بشه و مثل گلاسه هم جوهر پخش نشه
                  یه توصیه دیگه:
                  قبل از این که کاغذ رو رو برد بزارین بهتره یکم برد رو قبلش گرم کنین که خیلی بهتر جوهر رو به خودش میگیره...

دیدگاه

من خودم یه جا دیگه ایم سوال رو مطرح کردم که یه شخصی لینک اینجارو داد
                    :sad: sry

تشکر کامل متوجه شدم
                    با همه چی ساختم
                    تا همه چی ساختم
                    http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                      نه اشتباه بیشتر دوستان همینه نباید در قسمت Name چیزی بنویسید ، بلکه این قسمت مشخص کننده موردی است که شما به دنبال آن میگردید
                      میتونه اسم باشه ، مقدار باشه و ...
                      به این عکس دقت کنید مشکل حل میشه

البته بگم باید لایبرری ها هم نصب شده باشن و بهتره خودتود دستی مسیر لایبرری رو بش بدین که فک نکنم نیاز به توضیح داشته باشه

موفق باشید
                      پس چرا خودت به جای Name نوشتی Value
                      لطفا کاملتر و دقیقتر توضیح بدید چون این مشکل خیلی ها هست
                      وبرای اینکه همه کتابخانه ها install شود راهی هست که کلا به التیوم بگیم که کل پوشه رو install کنیم یا باید یکی یکی همه رو نصب کنیم (که کاری نشد هست :angry
                      و خیلی ممنون از توضیحاتی که دادی
                      با تشکر :rolleyes:

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                      چند تا سوال دیگه
                      1_ چرا هر باری که برنامه آلتیوئمو باز میکنم دیوار آتش هم باز میشه

2_ چرا تمام دکمه های رو نشون نمیده مثلا به دکمه ی طرف راست پایین نگاه کنید چرا نصفشو نشون نمیده؟

این سوال دومتون برای منم پیش میومد که نه کاری به دوتا مانیتور داره نه کاری به کلاس اونوری ها داره و نه با فول اسکرین درست میشه :mrgreen:
                      فقط کافیه بری یه LCD یا LED که 22 اینچ باشه بخری مثل من ! همین !
                      الان هم هیچ مشکلی ندارم مدل LCD من W2253TQ +DVI اینم لینکش
                      http://hafezehparsian.com/index.php?...roduct_id=1140

اضافه شده در تاریخ :
                      کسی نیست سوال پست 60 رو جواب بده :angry:
                      الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
                        پس چرا خودت به جای Name نوشتی Value
                        لطفا کاملتر و دقیقتر توضیح بدید چون این مشکل خیلی ها هست
                        وبرای اینکه همه کتابخانه ها install شود راهی هست که کلا به التیوم بگیم که کل پوشه رو install کنیم یا باید یکی یکی همه رو نصب کنیم (که کاری نشد هست :angry
                        و خیلی ممنون از توضیحاتی که دادی
                        با تشکر :rolleyes:
                        خودت توضیحاتو کامل تر و واضح تر بخون چون توضیح دادم
                        فقط به عکس نگا نکن خودت دو خط بالای عکسو بخونی بد نیست
                        و این که اگر روی Available Libraries باشه باید نصب کنی ولی اگر روی On Path باشه نیازی به این که خودت نصب کنی نیست

خودت = شما
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

خودت و خودم نداره که

من از یه چیز انگلیسی ها خوشم میاد فقط میگن تو you خیلی راحت
                          تو = شما خودت = خودتون => شما == خودت
                          بعدش هم بیایید خودمونی باشیم . اگه به من بود کلا شما رو حذف میکردم چون علت اینکه تو برای مردم بد شده اینه که شما وجود داره :nerd:
                          ************************************************** ************************************************** **********

خب بریم سر بحث اصلی
                          حالا من یه سوالی دارم این قسمتی که باید نام قطعه رو بنویسیم رو میشه دقیقا توضیح بدید ممنون میشم
                          لطفا نگید قبلا گفتم که من از قبلی چیزی دقیقی دستگیرم نشد
                          میخوام ببینم برای پیدا کردن یه قطعه توی fild , operator , value باید چی بنویسم .
                          اگه پی دی اف هم سراغ داری که این قسمت رو دقیق و واضح گفته ممنون میشم بزاری .
                          الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
                            خودت و خودم نداره که

بعدش هم بیایید خودمونی باشیم . اگه به من بود کلا شما رو حذف میکردم چون علت اینکه تو برای مردم بد شده اینه که شما وجود داره :nerd:
                            ************************************************** ************************************************** **********

خب بریم سر بحث اصلی
                            حالا من یه سوالی دارم این قسمتی که باید نام قطعه رو بنویسیم رو میشه دقیقا توضیح بدید ممنون میشم
                            میخوام ببینم برای پیدا کردن یه قطعه توی fild , operator , value باید چی بنویسم .
                            سوالو توی تاپیک مربوط به سرچ مطرح کن
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

جناب بیرامی لطف میکنین جواب سوال منو بدین؟
                              اموزش رو کی شروع میکنین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alielec
                                خودت و خودم نداره که

خب بریم سر بحث اصلی
                                جسارتا به من ربطی نداره ولی شما استادت رو بخواهی صدا بزنی میگی تو اینجا درسته که هم با هم دوست هستن اما اینجا محیط علمی هست و یک چت روم که نیست شما هرکلمه ای که بخواهی به کار ببری
                                قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X