پاسخ : درخواست فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی
چون التیوم واقعا نرم افزار کاربردی و جهانی هست بهترین مرجع هست برای مهندسین الکترونیک به همین علت افراد زیادی کار میکنن با این نرم افزار خب مشخصه دیگه باید فوت پرینتای زیادی و مرجع خوبی براش باشه پرتیوس بیشتر در زمینه شبیه سازی میشناسن البته دارای خطای زیادی هم هست
موفق باشید
چون التیوم واقعا نرم افزار کاربردی و جهانی هست بهترین مرجع هست برای مهندسین الکترونیک به همین علت افراد زیادی کار میکنن با این نرم افزار خب مشخصه دیگه باید فوت پرینتای زیادی و مرجع خوبی براش باشه پرتیوس بیشتر در زمینه شبیه سازی میشناسن البته دارای خطای زیادی هم هست
موفق باشید

نسخه پروتئوسی که استفاده میکنم 8.5 هستش

سلام دوستان ، من دنبال فوت پرینت فیش و جک اداپتور ، از این مادگی ها که فروشگاهم موجوده گشتم پیدا نکردم ، چیکار باید کنم ؟؟ ، و یه سوال دیگه ؛ یه سری قطعات پکیج ندارن تو پروتئوس من سوراخ میزنم روی برد و سوراخارو وصل میکنم به جاهایی که لازمه وای این نمیفهمه و جلومو میگیره . چطوری میشه بهش فهموند بیخیال شماتیک بشه ، بذاره کارمونو بکنیم ؟؟ الان اون خطوط زرد رو مخ منه
نشد که نشد ، چند روزه گیرم رو این قضیه ، help خودش خیلی کامله ولی چیزی در موردش پیدا نکردم البته به سختی متوجه میشدم ، واقعا زبان واجب ترین چیز برای من در هر صورت تشکر

دیدگاه