سلام عزیزان به یه ایسی احتیاج دارم که 5ولت به 200 الی 300 تبدیل بکنه ممنون میشم راهنماییم کنید شب همتون بخیر :nerd: :bye
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تبدیل ولتاژ 5 به 300 ولت
Collapse
X
-
پاسخ : تبدیل ولتاژ 5 به 300 ولت
سلام
ببین برای اینکار شما احتیاج به یک منبع معرکه دارین!oo: در این حد
برای کار شما 300/5 = 60
شما باید 60 برابر آمپری که در خروجی میخاین در ورودی داشته باشید تازه اگر تلفات نداشته باشید که معمولا 20-30% تلفات دارین و به این مقدار اضافه میشه و میشه حدود 70-80 آمپر
یعنی شما باید یه منبع 5 ولت 80 آمپری داشته باشید.! تازه اگر فقط 1 آمپر در خروجی لازم داشته باشین!؟!!! :eek:
دیدگاه
-
با سلام و تبریک سال نو-شما که به این سوالات پاسخ ندادید-مقدار جریان؟ 2 -ولتاژ DC یا AC ؟ 3-اگر AC فرکانس؟ 4- رایپل؟ 5-محدوده تغیرات ولتاژ ورودی؟ 6- نوع بار مصرفی؟ اگر پاسخ دهید میتوانم راهنماییتان کنم.در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط arvinfxسلام
ببین برای اینکار شما احتیاج به یک منبع معرکه دارین!oo: در این حد
برای کار شما 300/5 = 60
شما باید 60 برابر آمپری که در خروجی میخاین در ورودی داشته باشید تازه اگر تلفات نداشته باشید که معمولا 20-30% تلفات دارین و به این مقدار اضافه میشه و میشه حدود 70-80 آمپر
یعنی شما باید یه منبع 5 ولت 80 آمپری داشته باشید.! تازه اگر فقط 1 آمپر در خروجی لازم داشته باشین!؟!!! :eek:
این چیزی که شما گفتین برای خروی امپر بالا میباشد من که نمیخوام ups درست کنم :agree:
این چیزی که من میخوام برای امپر خیلی پایینه که نمیتونم با این امپر مترا امر کشی کنم اون چیزی که درایو میکنه یک کبسولر خلا شیشه ای که یک میله استیل داخلش است که ولتاژ یه سرش به میله وصل میشه یکی دیگه به قلاف کبسول که 5میلیمتر باهم فاصله دارن
مدار خودش از یک ترانس سر وسط استفاده کرده من میخوام اونو حذفش کنم ناگفته نمونه که با دوتا باطری نیم قلمی دستگاه کار میکنه 10 روز هم باطریها کار میکننoo: :eek: :surprised:
من داخل این ایسیSM8141A دیدم که بدون ترانس این کارو کرده احتمالا مصرف پایین تری از ترانس داره چون تلفات پراکندگی کمتری داره
این ایسی داخلش یک ماسفته ویک نوسان ساز ویک سویچینگ که نوسانساز پاسشو میده به ماسفت که ماسفت به یک سلف بسته شده در حالت خاموشساری ماسفت سلف ایجاد خودالقایی کرده واز دیود میگذره ودر خازن ذخیره میشه و وارد قسمت سویچینگ شده بهخاطر وجود دیود ولتاژ دیگر نمیتونه برگرده
خوب این ایسی که تو بازار ما پیدا نمیشه بعشم ولتاژ خروجیش تا100ولته اگه سلفشم تغیر بدیم چون ایسی اسمدیه پایههاش خیلی به هم نزدیکه ایجاد جرقه بین پایهها میشه پس باید ایسیو درستش کرد.
مربوط به اقایetgpsp
1-مقدار جریان: خیلی بایین همانطور که در بلا شرح دادم
2-ولتاژ باید acباشه که بعد به dc تبدیل بشه
3-250khz
4-من سوادم اونقدر نیست ریپلو نمیدونم اثلا چی هست :sad:
5-3.3 تا 2 ولت
6- بار مصرفی خلا فکر کنم مقاومتی باشه
من از بچگیام انشا همیشه تجدید میشدم ایدوارم منظورمو درست تفهیم کرده باشم. :cry2:oo: :angry:
سال 88 بر تمام ایرانیان خصوصا بچههای عضو eca مبارک :applause: :wow:
راه را راهبر قرارمده
بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
و از خود راهی بر جای بگذار.
دیدگاه
-
سلام
شما یه سرچی در مورد مدارات ولتاژ بالای داخل تلویزیون انجام بده ، شاید به کارتون بیاد. توی تلویزیون توسط مدارات چند برابر کننده ولتاز، ولتاژی در حد 20000 ولت برای لامپ تصویر تولید میشوداز چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !
دیدگاه
-
شما میتوانید با استفاده از توپولوژی بوست که سلف ان در حدود 150 میکرو هانری است و فرکانس 200 کیلو -ولتاژ 3 ولت ویا 5 ولت را به 300 ولت تبدیل کنید -تنها مشکل تهیه ای سی میباشد که با ولتاژ کمتر از 5 ولت کار نماید -این ای سی 8141 میتواند با ولتاژ های کمتر از 5 ولت کار نماید که اگر بتوانید تهیه کنید مشکل شما را حل می نماید ولی اگر بخواهید با باطری 9 ولتی کار نمایید میتوانید از ای سی UCC3803--و یا--UC3843استفاده نمایید. که اولی 3803 مصرف خیلی کمی دارد و عمر باطری با استفاده از ان طولانیتر خواهد بوددر زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط etgpspشما میتوانید با استفاده از توپولوژی بوست که سلف ان در حدود 150 میکرو هانری است و فرکانس 200 کیلو -ولتاژ 3 ولت ویا 5 ولت را به 300 ولت تبدیل کنید -تنها مشکل تهیه ای سی میباشد که با ولتاژ کمتر از 5 ولت کار نماید -این ای سی 8141 میتواند با ولتاژ های کمتر از 5 ولت کار نماید که اگر بتوانید تهیه کنید مشکل شما را حل می نماید ولی اگر بخواهید با باطری 9 ولتی کار نمایید میتوانید از ای سی UCC3803--و یا--UC3843استفاده نمایید. که اولی 3803 مصرف خیلی کمی دارد و عمر باطری با استفاده از ان طولانیتر خواهد بود
من باید با 3 ولت کار کنم این مدار و نگاه کنید اینو نمیشه درست کرد دیگه دردسر تهیه ایسی نداشته باشم
فقط شماره ماسفتو دیود با سلفشو میخوام
راه را راهبر قرارمده
بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
و از خود راهی بر جای بگذار.
دیدگاه
دیدگاه