اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای شناخت کاربرد و تست ترانس خاص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای شناخت کاربرد و تست ترانس خاص

سلام مهندسای عزیز

آقا من دوتا ترانس خاص دارم که دقیق نمیدونم مال چی بوده اند، البته اون بزرگه فکر کنم مال یک آمپلی فایر بوده ولی اون کوچیکه رو نمیدونم و متاسفانه نت بین الملل هم قطعه و نمیشه درباره اشون اطلاعات پیدا کنم، حدس میزنم برای تجهیزات صنعتی بوده.

با یک ترانس ۱۲ ولت که بهشون وصل کردم و ضرب در ۱۸ کردن ولتاژ هاشون رو تقریبا بدست آوردم.

البته بگم که مطمئن نیستم سیم پیچ اولیه اشون رو درست پیدا کرده باشم ولی به اونایی که بیشترین اهم رو داشتن وصل کردم.
    در ترانس بزرگ که ۳ تا پین بالا داره و ۱۰ تا پایین، ورودی رو به سمت چپ و وسط بالا وصل کردم که ۲ اهم بود ( بیشترین اهمش همین ۲ اهم بود!)
    تمام پایه ها به هم ولتاژ دارند به جز به سمت چپ بالا که یکی از پایه های ورودیه ، حتی به اون پایه وسط ورودی هم ولتاژ دارند.
    ولتاژ هاش تقریبا ۶ ولت و ۹ ولت ۱۲ ولت و ۲۰ ولت و ۲۵ ولت و ۳۰ ولت و ۶۰ ولت و ۷۰ ولت و ۸۰ ولت و ۵۰ ولت و ۱۱۰ ولته.

اون کوچیکه هم ۵ تا پایه بالا داره و ۵ تا پایین.

به دوتا پایه سومی و چهارمی بالا که اهم تقریبا ۱۰۹ داشت ورودی ۱۲ دادم.

ولتاژ های پایینیا به هم ۲۰ ولت و ۴۰ ولته و پایینیا به بالاییا تقریبا ولتاژهای ۲۰ و ۱۰۰ ولت و ۱۱۰ ولت و ۸۰ ولت و ۹۰ ولت .

به نظرتون این ترانس ها برای چی بوده اند و چه کاربردی دارن و باهاشون میشه چه چیزهایی ساخت؟
    اصلا با این تست ها سالمند؟
    برق ۲۲۰ وصل کنم؟ ۱۱۰ نیستن؟ ( البته تست لامپ دارم)
    پایه ها رو درست پیدا کرده ام؟
    راستی چقدر ارزش دارند؟

مرسی که تو این بی اینترنتی کمک میکنید.

بزرگه ترانس ضبط سه دیسک قدیمی هست
    کوچه هم برای ضبط های قدیمی هست
    ارزشمند اند
    دو تایی بالایی که بیشترین اهم رو دارن(نه در حالت تست دیود) برق ورودی اند برای ترانس کوچک هم همین طوره
    سه تا پین برای ورودی هست چون طراح ترانس اونو برای کارکرد برق 110 آمریکا و ژاپن در نظر گرفته

دیدگاه

خیلی ممنونم از پاسختون
      البته ترانس بزرگه فکر کنم قدمتش مال قبل از این ضبط های سه دیسک باشه، نمیتونه برای آمپلی فاربر بوده باشه؟
      بزرگه بالاش ۳ پین داره ولی جالیش اینه سمت چپی به هردو پین اهم یه اندازه میده، اینجوری چطور بفهمم کدوم ۱۱۰ هست کدوم ۲۲۰؟ یا منظورتون اینه هردو ۱۱۰ هست؟ وقتی به دوتا پین چپ و وسط برق ۱۲ میزنم اون یکی سمت راست هم ۱۲ ولت داره.یعنی انگار که به هردو زده باشم.

اون کوچیکه ۵ تا بالا داره ( البته یکیش خالیه) و ۵ تا پایین. همون دوتایی که اهمشون بیشتره رو زدم ولی نکنه برای ۱۱۰ ولت باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها
        بزرگه ترانس ضبط سه دیسک قدیمی هست
        کوچه هم برای ضبط های قدیمی هست
        ارزشمند اند
        دو تایی بالایی که بیشترین اهم رو دارن(نه در حالت تست دیود) برق ورودی اند برای ترانس کوچک هم همین طوره
        سه تا پین برای ورودی هست چون طراح ترانس اونو برای کارکرد برق 110 آمریکا و ژاپن در نظر گرفته
        ...................................
        خیلی ممنونم از پاسختون
        البته ترانس بزرگه فکر کنم قدمتش مال قبل از این ضبط های سه دیسک باشه، نمیتونه برای آمپلی فاربر بوده باشه؟
        بزرگه بالاش ۳ پین داره ولی جالیش اینه سمت چپی به هردو پین اهم یه اندازه میده، اینجوری چطور بفهمم کدوم ۱۱۰ هست کدوم ۲۲۰؟ یا منظورتون اینه هردو ۱۱۰ هست؟ وقتی به دوتا پین چپ و وسط برق ۱۲ میزنم اون یکی سمت راست هم ۱۲ ولت داره.یعنی انگار که به هردو زده باشم.

اون کوچیکه ۵ تا بالا داره ( البته یکیش خالیه) و ۵ تا پایین. همون دوتایی که اهمشون بیشتره رو زدم ولی نکنه برای ۱۱۰ ولت باشه؟​

دیدگاه

درود.
          همونطور که دوستمون گفتن واسه ضبط ۳ دیسک قدیمی هست من ۴ یا ۵ تا مثل این ترانس دارم.الان قیمتی هستن.

معمولا در ورودی ۲۲۰ پیچیده میشن از وسط سیمپیچ ۲۲۰ یک سیم میاد بیرون که میشه ۱۱۰ ولت.و روی خود ضبط کلید دارد که میشود بین ۱۱۰ و ۲۲۰ سویچ کرد.

بزرگه از وسط سیم لحیم کردن اوردن بیرون شده
          0-110-220

کوچیکه اون سیم وسط رو اورده بیرون قیچی کرده شده دوتا سیمپیچ ۱۱۰ مجزا.
          شما باید دوتا وسط به هم وصل کنی و به دوتا بیرون ۲۲۰ بدی.

کلا با لامپ تست وصل کن.وقتی لامپ روشن نشود یعنی اتصالاتت درسته
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۰۹:۵۲ ۱۴۰۵/۰۲/۱۱.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

اهم بالا به عنوان ورودی در هر ترانسی نشون دهنده اینه برق مستقیم بزنی چیزی نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
              درود.
              همونطور که دوستمون گفتن واسه ضبط ۳ دیسک قدیمی هست من ۴ یا ۵ تا مثل این ترانس دارم.الان قیمتی هستن.

معمولا در ورودی ۲۲۰ پیچیده میشن از وسط سیمپیچ ۲۲۰ یک سیم میاد بیرون که میشه ۱۱۰ ولت.و روی خود ضبط کلید دارد که میشود بین ۱۱۰ و ۲۲۰ سویچ کرد.

بزرگه از وسط سیم لحیم کردن اوردن بیرون شده
              0-110-220

کوچیکه اون سیم وسط رو اورده بیرون قیچی کرده شده دوتا سیمپیچ ۱۱۰ مجزا.
              شما باید دوتا وسط به هم وصل کنی و به دوتا بیرون ۲۲۰ بدی.

کلا با لامپ تست وصل کن.وقتی لامپ روشن نشود یعنی اتصالاتت درسته
              خیلی ممنونم.

برای بزرگه:
              پس یعنی من ۱۲ ولت رو به سیم پیچ ۱۱۰ وصل کرده ام و تست گرفته ام؟ چون من دوتا اولی چپ و وسط رو برق دادم ولی ضرب در ۱۹ ولتاژها نرمال در اومد.

برای کوچیکه:
              سیم پیچ اولیه مگه نازکتره نیست؟ نازکتره ۵ تا پین داره که من به دوتاش که اهم بیشتری میداد ولتاژ دادم. ولی اون سیم پیچ ضخیمتره در اصل ۴ تا پینه که بینشون یه پین خالیه، اونو میگید ۲ تا ۱۱۰ هست؟

دیدگاه

اهم بالا به عنوان ورودی در هر ترانسی نشون دهنده اینه برق مستقیم بزنی چیزی نمیشه
                درسته ولی آخه اصلا اهم بالایی ندارن، مخصوصا بزرگه که بیشترین اهمش ۲ اهمه بین همون ۳ پین بالا.
                کوچیکه هم بین دو پایه اش فقط یکم اهم زیادتره و بقیه کمه.

دیدگاه

اون دو تا پایه ای تو لامپ تست روشن نمیشن برق ورودی اند

دیدگاه

اون دو تا پایه ای تو لامپ تست روشن نمیشن برق ورودی اند
                    ممنونم.
                    درمورد ترانس بزرگ و از اون ۳ پین بالایی که قبلا با چپ و وسط و اعمال ۱۲ ولت از پین های پایینی ولتاژ گرفته بودم، ولتاژ ۲۲۰ ولت وصل کردم ولی لامپ تست با قدرت روشن میشه، به پین وسط با راست و حتی راست و چپ هم ولتاژ ۲۲۰ میدم همینطوره و چراغ روشن میشه. ممکنه کلا برای برق ۱۱۰ ولت باشه؟ یا باید برای ۲۲۰ ولت دوتا پینش رو بهم وصل کنم؟
                    عجیبه با ۱۲ ولت ولتاژ های نرمالی در پایین توبید کرد.

دیدگاه

اگر هر سر پایه از دو پایه ای بالا نسبت به هم لامپ تست ۱۰۰ وات کامل روشن میشه ترانس از داخل اتصاله
                      مرخصه
                      جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۰:۳۳ ۱۴۰۵/۰۲/۱۱.

دیدگاه

اگر هر سر پایه از دو پایه ای بالا نسبت به هم لامپ تست ۱۰۰ وات کامل روشن میشه ترانس از داخل اتصاله
                        مرخصه
                        سلام
                        نمیدونم کامل کامل روشن میشه یا نه.
                        آخه با ولتاژ ۱۲ ولت که میدم خروجی های خوبی میده، البته اگر مضرب رو ۱۸ بگیرم برای ۲۲۰ ولت یکم خروجیاش بالاتره ولی اگر ۱۱۰ بگیرم خروجی هاش متعادل تره برای یک سیستم صوتی ، مثلا ۳ ولت تا ۵۰ ولت میشن.
                        واسه همین حدسم اینه شاید کلا ترانس ۱۱۰ ولت باشه .اینطور نیست؟

دیدگاه

فقط با لامپ تست مشخص میشه روش های دیگه توصیه نمی کنم چون این ترانس با ترانس دیگه فرق داره

دیدگاه

فقط با لامپ تست مشخص میشه روش های دیگه توصیه نمی کنم چون این ترانس با ترانس دیگه فرق داره
                            اون یکی کوچیکه هم وقتی پایه هایی که بهش ۱۲ ولت وصل کرده بودم رو با ۲۲۰ ولت زدم لامپ تست ۱۰۰ وات درجد مثلا ۴۰ الی ۵۰ وات روشن میشد و ولتاژی که میداد به نسبت چیزی که در ۱۲ ولت ضرب کرده بودم کم بود، مثلا ۳ ولت میداد. فکر کنم اونم ۱۱۰ باشه و یا باید پایه هایی رو بهم وصل کرد برای ۲۲۰ ولت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mansuor1 نمایش پست ها

اون یکی کوچیکه هم وقتی پایه هایی که بهش ۱۲ ولت وصل کرده بودم رو با ۲۲۰ ولت زدم لامپ تست ۱۰۰ وات درجد مثلا ۴۰ الی ۵۰ وات روشن میشد و ولتاژی که میداد به نسبت چیزی که در ۱۲ ولت ضرب کرده بودم کم بود، مثلا ۳ ولت میداد. فکر کنم اونم ۱۱۰ باشه و یا باید پایه هایی رو بهم وصل کرد برای ۲۲۰ ولت...
                              ترانس کوچیکه هم با لامپ تست....
                              تست میشه.... پین های اصلی ورودی برق شهر در ترانس ها در بی باری نباید بار بکشه و لامپ تست روشن نشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X