اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای شناخت کاربرد و تست ترانس خاص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها

ترانس کوچیکه هم با لامپ تست....
    تست میشه.... پین های اصلی ورودی برق شهر در ترانس ها در بی باری نباید بار بکشه و لامپ تست روشن نشه
    برای ترانس بزرگه یجا خوندم که گویا باید بردش باهاش باشه و از طریق بردش میشه فهمید دقیقا ورودیش چیه و کدوم پایه ها باید بهم وصل بشه و بلد ۲۲۰ بهش وصل کنیم...
    حالا نمیدونم درسته یا نه ولی حدس خودم اینه باید دوتا از پین ها بهم اتصال داده بشه برای ۲۲۰ ولت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mansuor1 نمایش پست ها

برای ترانس بزرگه یجا خوندم که گویا باید بردش باهاش باشه و از طریق بردش میشه فهمید دقیقا ورودیش چیه و کدوم پایه ها باید بهم وصل بشه و بلد ۲۲۰ بهش وصل کنیم...
      حالا نمیدونم درسته یا نه ولی حدس خودم اینه باید دوتا از پین ها بهم اتصال داده بشه برای ۲۲۰ ولت.
      برطبق اصول پیش برید ...اصول را در پست های قبلی عرض کردم

دیدگاه

برطبق اصول پیش برید ...اصول را در پست های قبلی عرض کردم
        سلام
        آخه همونکاری که گفتید رو کردم.
        بزرگه رو گفتید 0-110-220 هست، من به صفر و ۲۲۰ برق وصل کردم ولی لامپ تست روشن میشه.
        ولی وقتی با برق ۱۲ ولت وصل میکنم بهم ولتاژ میده و مشکلی نداره، یعنی سیم پیچ سالمه.
        و اینکه بین ۱۱۰ و ۲۲۰ اتصال کوتاهه، این مشکلی نداره؟

دیدگاه

اگر پایه
          1- 2
          2-3
          1- 3
          ورودی برق شهر با لامپ تست بی باری ترانس روشن میشه ترانس موردنظر 110v هست 220v نیست
          جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۲۰:۴۱ ۱۴۰۵/۰۲/۱۵.

دیدگاه

اگر پایه
            1- 2
            2-3
            1- 3
            ورودی برق شهر با لامپ تست بی باری ترانس روشن میشه ترانس موردنظر 110v هست 220v نیست
            ترانس روشن میشه ولی صدا میده، چون صدا میده سریع از برق وشیدم و ولتاژش رو تست نگرفتم.
            پس احتمالا ۱۱۰ هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X