اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار درخواستی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها

ممنون مهندس عزیز و بامعرفت. دوست قدیمی و مهربانم.
    فقط ببخشید اون قضیه ریست کردن را چیکار کنم؟
    محمد جان دو تا کلید فشار ی روی گیتهای مولتی ویبراتور قرار داره یکی برای ریست کردنه و کلید بعدی برای فعال کردنه ...به این صورت که با اتصال هر یک از این کلیدها فقط یکی از چشمک زنها فعال باقی میشود
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

با سلام و عرض ادب این مدار رو بستم و کار داد.برای کار شما فکر کنم جواب بده
      با استفاده از دوتا آپ آمپ و تعدادی مقاومت و یک خازن
      دوتا مدار اشمیت تریگر هستن که یکیشون چشمک زن رو میسازه و اون یکی هم نوعی فلیپ فلاپ درست میکنه.باز اگه نکته ای بود در خدمتم.
      جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۱۳:۴۲ ۱۴۰۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
        با سلام و عرض ادب این مدار رو بستم و کار داد.برای کار شما فکر کنم جواب بده
        با استفاده از دوتا آپ آمپ و تعدادی مقاومت و یک خازن
        دوتا مدار اشمیت تریگر هستن که یکیشون چشمک زن رو میسازه و اون یکی هم نوعی فلیپ فلاپ درست میکنه.باز اگه نکته ای بود در خدمتم.
        واقعا لذت میبرم و افتخار میکنم که عزیزانی مثل شما وقت خودشون رو بدون هیچگونه منتی در اختیار دیگران قرار میدن.
        سپاس از شما
        ببخشید اگه بتونید یک توضیح در مورد عملکرد مدار و جاهایی مثل terminal که مشخص کردید بدین، عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr_Mohammad_P نمایش پست ها

واقعا لذت میبرم و افتخار میکنم که عزیزانی مثل شما وقت خودشون رو بدون هیچگونه منتی در اختیار دیگران قرار میدن.
          سپاس از شما
          ببخشید اگه بتونید یک توضیح در مورد عملکرد مدار و جاهایی مثل terminal که مشخص کردید بدین، عالی میشه
          خواهش میکنم.وظیفه هست.
          اون ترمینال همون ترمینال مد نظر شماست.
          هنگامی که دو سر ترمینال به هم اتصال کنن(مثلا رله یا ترانزیستوری ولتاژ تغذیه رو به اون یکی سیم وصل کنه)
          خروجی آپ امپ پایینی صفر میشه حالا تا وقتی که ترمینال همچنان اتصال داره شما دکمه ریست رو بزنی هیچ تغییری اتفاق نمیوفته.به محض اینکه اتصال ترمینال رفع شد شما با زدن دکمه ریست خروجی آپ امپ پایینی رو دوباره ۱ میکنید.
          آپ آمپ بالایی هم کار چشمک زن رو انجام میده یعنی خروجیش دائما در حال نوسانه.
          در نتیجه همواره یکی از LED ها درحال چشمک زدنه(وابسته به اینکه خروجی آپ امپ پایینی چی هست)
          هر دو مدار بالا و پایین از کاربرد اشمیت تریگر ایجاد شدند.
          میتونید در مورد اشمیت تریگر جستجو کنید.
          با یدونه آی سی lm358 میتونید این مدار رو بسازید شماتیک داخلی lm358 رو در اینترنت نگاه کنید.
          بازهم موردی بود در خدمتم.
          ​​​​​
          جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۱۴:۴۹ ۱۴۰۵/۰۵/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها

خواهش میکنم.وظیفه هست.
            اون ترمینال همون ترمینال مد نظر شماست.
            هنگامی که دو سر ترمینال به هم اتصال کنن(مثلا رله یا ترانزیستوری ولتاژ تغذیه رو به اون یکی سیم وصل کنه)
            خروجی آپ امپ پایینی صفر میشه حالا تا وقتی که ترمینال همچنان اتصال داره شما دکمه ریست رو بزنی هیچ تغییری اتفاق نمیوفته.به محض اینکه اتصال ترمینال رفع شد شما با زدن دکمه ریست خروجی آپ امپ پایینی رو دوباره ۱ میکنید.
            آپ آمپ بالایی هم کار چشمک زن رو انجام میده یعنی خروجیش دائما در حال نوسانه.
            در نتیجه همواره یکی از LED ها درحال چشمک زدنه(وابسته به اینکه خروجی آپ امپ پایینی چی هست)
            هر دو مدار بالا و پایین از کاربرد اشمیت تریگر ایجاد شدند.
            میتونید در مورد اشمیت تریگر جستجو کنید.
            با یدونه آی سی lm358 میتونید این مدار رو بسازید شماتیک داخلی lm358 رو در اینترنت نگاه کنید.
            بازهم موردی بود در خدمتم.
            ​​​​​
            عزیز دل مایی مهندس جان.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X