سلام وقت بخیر. برای پروژه ای که نیاز به ایجاد پالس داره به مشکل خوردم. باید بتونم جریان بار رو با ولتاژ ۵۰ ولت و مقاومت ۱ اهم با زمان کوتاه وصل و بعد قطع کنم. در واقع یه پالس کوتاه با زمان rise حداکثر ۱۰ نانوثانیه نیاز دارم. اما ماسفت مناسب توی بازار پیدا نکردم. زمان ها خیلی بیشتر هستن یا جریان ها کافی نیستن.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ماسفت مناسب برای پالس سریع
Collapse
X
-
با سلام و احترامنوشته اصلی توسط aliy800 نمایش پست هاسلام وقت بخیر. برای پروژه ای که نیاز به ایجاد پالس داره به مشکل خوردم. باید بتونم جریان بار رو با ولتاژ ۵۰ ولت و مقاومت ۱ اهم با زمان کوتاه وصل و بعد قطع کنم. در واقع یه پالس کوتاه با زمان rise حداکثر ۱۰ نانوثانیه نیاز دارم. اما ماسفت مناسب توی بازار پیدا نکردم. زمان ها خیلی بیشتر هستن یا جریان ها کافی نیستن.
اون یک اهم چیه؟ مقاومت بار هست؟ بار مقاومتی است یا سلفی؟ در کل ماسفت باید چه جریانی را تحمل کنه؟
-
سلام.
فکر کنم ماسفت spa15n60c3یا 75n85 برای کار شما مناسب باشد.جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۲:۱۸ ۱۴۰۵/۰۵/۲۳.
دیدگاه
-
سلام. بار در واقع سیم پیچ موتور هست اما برای راه اندازی موتور نیست. ۱ اهم تقریبی هستنوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
با سلام و احترام
اون یک اهم چیه؟ مقاومت بار هست؟ بار مقاومتی است یا سلفی؟ در کل ماسفت باید چه جریانی را تحمل کنه؟
دیدگاه
-
نگفتید ماسفت برای جریان چند آمپر لازمه؟در ضمن برای انتخاب ماسفت، شرایط کارکرد هم خیلی مهمه، اینکه ایا فقط یک پالسه و یا دایم، ماسفت قراره در حالت خطی کار کنه یا سویچینگ و ...نوشته اصلی توسط aliy800 نمایش پست ها
سلام. بار در واقع سیم پیچ موتور هست اما برای راه اندازی موتور نیست. ۱ اهم تقریبی هست
دیدگاه
-
ماکزیمم جریان حدود ۱۰۰ آمپر هست و فاصله بین پالس ها هم حدود ۱۰ ثانیه هستنوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
نگفتید ماسفت برای جریان چند آمپر لازمه؟در ضمن برای انتخاب ماسفت، شرایط کارکرد هم خیلی مهمه، اینکه ایا فقط یک پالسه و یا دایم، ماسفت قراره در حالت خطی کار کنه یا سویچینگ و ...
دیدگاه
-
با سلام مجددنوشته اصلی توسط aliy800 نمایش پست هاماکزیمم جریان حدود ۱۰۰ آمپر هست و فاصله بین پالس ها هم حدود ۱۰ ثانیه هست
یه نگاه به دیتاشیت بندازید ببینید برای کاری که دارید مناسبه:
TPH1400ANH
https://lionelectronic.ir/products/3715-TPH1400ANH
BSC0805LS
موفق باشید.جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۳:۱۹ ۱۴۰۵/۰۵/۲۴.
- تشکرها 2
دیدگاه

دیدگاه