اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماسفت مناسب برای پالس سریع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماسفت مناسب برای پالس سریع

سلام وقت بخیر. برای پروژه ای که نیاز به ایجاد پالس داره به مشکل خوردم. باید بتونم جریان بار رو با ولتاژ ۵۰ ولت و مقاومت ۱ اهم با زمان کوتاه وصل و بعد قطع کنم. در واقع یه پالس کوتاه با زمان rise حداکثر ۱۰ نانوثانیه نیاز دارم. اما ماسفت مناسب توی بازار پیدا نکردم. زمان ها خیلی بیشتر هستن یا جریان ها کافی نیستن.

نوشته اصلی توسط aliy800 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر. برای پروژه ای که نیاز به ایجاد پالس داره به مشکل خوردم. باید بتونم جریان بار رو با ولتاژ ۵۰ ولت و مقاومت ۱ اهم با زمان کوتاه وصل و بعد قطع کنم. در واقع یه پالس کوتاه با زمان rise حداکثر ۱۰ نانوثانیه نیاز دارم. اما ماسفت مناسب توی بازار پیدا نکردم. زمان ها خیلی بیشتر هستن یا جریان ها کافی نیستن.
    با سلام و احترام
    اون یک اهم چیه؟ مقاومت بار هست؟ بار مقاومتی است یا سلفی؟ در کل ماسفت باید چه جریانی را تحمل کنه؟

دیدگاه

سلام.
      فکر کنم ماسفت spa15n60c3یا 75n85 برای کار شما مناسب باشد.
      جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۲۲:۱۸ ۱۴۰۵/۰۵/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
        اون یک اهم چیه؟ مقاومت بار هست؟ بار مقاومتی است یا سلفی؟ در کل ماسفت باید چه جریانی را تحمل کنه؟
        سلام. بار در واقع سیم پیچ موتور هست اما برای راه اندازی موتور نیست. ۱ اهم تقریبی هست

دیدگاه

سلام. بار در واقع سیم پیچ موتور هست اما برای راه اندازی موتور نیست. ۱ اهم تقریبی هست
          نگفتید ماسفت برای جریان چند آمپر لازمه؟در ضمن برای انتخاب ماسفت، شرایط کارکرد هم خیلی مهمه، اینکه ایا فقط یک پالسه و یا دایم، ماسفت قراره در حالت خطی کار کنه یا سویچینگ و .‌..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

نگفتید ماسفت برای جریان چند آمپر لازمه؟در ضمن برای انتخاب ماسفت، شرایط کارکرد هم خیلی مهمه، اینکه ایا فقط یک پالسه و یا دایم، ماسفت قراره در حالت خطی کار کنه یا سویچینگ و .‌..
            ماکزیمم جریان حدود ۱۰۰ آمپر هست و فاصله بین پالس ها هم حدود ۱۰ ثانیه هست

دیدگاه

ماکزیمم جریان حدود ۱۰۰ آمپر هست و فاصله بین پالس ها هم حدود ۱۰ ثانیه هست
              با سلام مجدد
              یه نگاه به دیتاشیت بندازید ببینید برای کاری که دارید مناسبه:

TPH1400ANH
              https://lionelectronic.ir/products/3715-TPH1400ANH

BSC0805LS

موفق باشید.
              جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۳:۱۹ ۱۴۰۵/۰۵/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X