اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع جریان با mosfet ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع جریان با mosfet ؟

اساسا میزان جریان عبوری از ماسفت ها بسته به ولتاژ اعمالی به گیتشان است.
    وقتی که به دیتا شیت رجوع میکنیم دقیقا نمودار مشخصی از این 2کمیت را مشاهده میکنیم.

دیدگاه

سلام دوستان .
      واقعا وتی بعضی مطالبی که شما گذاشتینو می خونم تاسف میخورم . آخه چرا مطالبی که تو سایت قرار میدین غیر مهندسی و سطحیه . چرا دوستان آماتور را بجای راهنمایی گمراه میکنین .

برای درایو کردن ماسفت چندین اصول علمی و مهندسی باید رعایت بشه نه اینکه با یکی دوتا مقاومت فکر کنیم که کار تمومه . ولتاژ گیت ماسفت نباید بالاتر از +20 یا -20 باشه چون آسیب میبینه .

دیدگاه

واقعا وتی بعضی مطالبی که شما گذاشتینو می خونم تاسف میخورم . آخه چرا مطالبی که تو سایت قرار میدین غیر مهندسی و سطحیه . چرا دوستان آماتور را بجای راهنمایی گمراه میکنین .

برای درایو کردن ماسفت چندین اصول علمی و مهندسی باید رعایت بشه نه اینکه با یکی دوتا مقاومت فکر کنیم که کار تمومه . ولتاژ گیت ماسفت نباید بالاتر از +20 یا -20 باشه چون آسیب میبینه .
        راستی فکر کنم خیلی گشتی تا ایرادی پیدا کنی انوقت این همه اطلاعات سودمند رو ندیدی شونصد بار در مورد حداکثر ولتاژ گیت سورس گوشزد شده اونارو
        ندیدی بنظر من اطلاعات دادن به بعضیها زکات علم نیست بلکه کفاره گناهانه.
        حالا کجا دیدی 50 ولت به گیت دادن عزیزم که به گوشه قباتون برخورده .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان .

خوش آمدید :applause: اینجا دوستانی همواره نیاز به اطلاعات و یاری شما دارند .مطمئنا با جواب دادن به سوالاتشون بسیار خوشحال میشوند .
          البته باید حوصله بخرج بدید :biggrin:

دیدگاه

خوش آمدید :applause: اینجا دوستانی همواره نیاز به اطلاعات و یاری شما دارند .مطمئنا با جواب دادن به سوالاتشون بسیار خوشحال میشوند .
            پس خوب استفاده ببر به ما هم یاد بده. oo:

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58861.msg356940#msg356940
              توی این تاپیک دقیقآ در مورد محافظت گیت از ولتاژهای بالا و گذرا راه حل ارائه شده
              در این مورد تو پستهای جناب ahmadmn هم اشاره شده از دوستان تازه واردی هم که
              دوست دارن خودشونو نشون بدن توصیه میشه با ارائه مطالب سودمند این کار رو بکنند
              نه با تاسف خوردن بی مورد . :biggrin:

دیدگاه

دوستانی که از تازه وارد بودن من به عنوان ضعف من یاد کردن باید در جوابتون بگم که درسته من تازه واردم اما حرف حق را باید از یک بچه هم قبول کرد در ضمن من قصد کوچک جلوه دادن دوستان را ندارم و نیازی هم به خود نمایی ندارم صاحب چندین اختراع هستم و با مشکلات دوستان تازه کار کا ملا آشنا هستم و دوست ندارم گمراه بشن و این گمراهی منجربه گریختنشان از دنیای علم بشه . خواهشمندم در قرار دادن اطلاعات برای دوستان دقت لازم را به خرج دهید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanatizadeh
                  دوستانی که از تازه وارد بودن من به عنوان ضعف من یاد کردن باید در جوابتون بگم که درسته من تازه واردم اما حرف حق را باید از یک بچه هم قبول کرد در ضمن من قصد کوچک جلوه دادن دوستان را ندارم و نیازی هم به خود نمایی ندارم صاحب چندین اختراع هستم و با مشکلات دوستان تازه کار کا ملا آشنا هستم و دوست ندارم گمراه بشن و این گمراهی منجربه گریختنشان از دنیای علم بشه . خواهشمندم در قرار دادن اطلاعات برای دوستان دقت لازم را به خرج دهید .
                  بهتر نیست به جای شاخ و شونه کشیدن و حرفهای دوپهلو زدن؛ اون چیزی رو که بلد هستین مطرح بکنین تا افرادی که نمیدونن یاد بگیرن؟ نه اینکه فقط بگین فلان کار اصولی نیست و کلی گویی بکنین.کاری ندارم شما کاربر تازه وارد هستین یا چندستاره یا هرچی، مهم تو این سایت اشتراک گذاری اطلاعات صحیح هست.
                  کاربران گرامی Ghasede del ، HI VOLTAGE ، B2 من به عنوان 3 نفر از پایه های مباحث مربوط به الکترونیک قدرت و ماسفت و منابع تغذیه توان بالا و... میشناسمشون و احترام زیادی هم براشون قائل هستم.شما هم اگه اطلاعاتی دارین که میدونین قابل منتشر کردنه و بهتر و علمی تر و جدید تر از اطلاعات دوستان هست؛ بسم الله... این گوی این میدان...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanatizadeh
                    ظاهرآ شما سالی یک بار تو انجمن تشریف میارین یا سرعت کندی در پاسخ گویی دارین چون از این پاسخ بنده زمان زیادی گذشته وتعداد ارسالهای شما
                    از تعداد انگشتان دست تجاوز نکرده بنظر میاد درحال گشت وگزار تو انجمنهای مختلف هستید و دامنه تآسف خوردن شما منحصر به این انجمن نیست.
                    ببین دوست عزیز شما ظاهرآ تو درک مفاهیم دچار سوء تفاهم هستی صحبت بنده نوعی نصیحت به کسانی بود که برای زمان کوتاهی به این انجمن تشریف اوردن
                    تازه وارد بودن تو انجمن نشانه تازه وارد بودن در مسائل فنی نیست اینو دیگه یه بچه هم میدونه بهتر به درک بنده توهین نکنی.
                    در مورد نوع همکاری افراد تو انجمن کسی از کسی طلبکار نیست جای تآسف خوردن هم نیست قرار هم نیست هر کی هر چی بلده دو دستی تقدیم کسی کنه
                    احتمال داره تو یه بحث علمی تو سر و کله هم هم بزنیم و از هم ایراد هم بگیریم همدیگه رو به چالش بکشیم اما احترام هم رو رعایت میکنیم.
                    و پز کارهایی هم که کردیم نمیدیم در عمل اگر چیزی داشتیم و دوست داشتیم در اختیار دیگران قرار میدیم اجباری هم نیست. مزدی هم نمیگیریم.
                    حالا اگر شما بهتر میزنی بستان بزن کسی جلوت رو نگرفته اما بپا اشتباه نکنی چون رو سرت خراب میشم پس تآسف خوردن وادعا کردن مال اینجا نیست.

دیدگاه

خواهشمندم در قرار دادن اطلاعات برای دوستان دقت لازم را به خرج دهید .
                      دیگه لازم به ذکر نیست ولی این حرکتها اصلا ارزش نداره و اگه راست میگی وقت بذار و جواب بقیه رو بده خیالت راحت من به پاسخ شما احتیاج ندارم ولی حرف شما بی معنیه وقتی در برخورد با انواع سوالات مختلف نبوده
                      مردی نبوَد فتاده را پای زدن گر دست فتاده ای بگیری مردی

حالا مردی بیا جواب دیگران رو بده مثل تمام دوستانی که میشناسم و با تمام مشغله ای که دارن و اگاهم باز لطف میکنن و میان جواب بقیه رو میدن . منتظر دیدن پاسخ هات هستم و مطمئن باش میخونم حواست باشه ؛ پس تو دادن جواب و توضیح دقت کن

دیدگاه

دوستان ببخشید جفت پا وسط بحث پریدم. :biggrin:
                        1.آیا منبع جریان واقعا توبه حالت عملی وجود داره؟ شنیدم فقط تویه تئوری؟؟ oo:
                        2. قبلا من توش تویه یک فروومدیگه خیلی بحث کردم و سعی داشتم باطری ها رو با منبع جریان شارژ کنم آخه منحنی شارژ منبع جریان در خازن شیب بهتری نسبت به منبع ولتاژ داره البته تویه تئوری و حالت ایده آل. آیا اصلا این کار امکان پذیر؟؟ و میشه جریان مثلا به باطرری و... تزریق کرد تا خیلی سریعتر باطری مون شارژ شه؟؟
                        3.راسی اگه یه منبع جریان 2ولت 10 آمپر تویه بسازیم و یه ال ای دی سر راش بزاریم آیا ال ای دی میترکه؟؟

راسی میدونم بار به اندازه ای که بخواد جریان میکشه اما من میخوام بدونم میشه زورکی به بار جریلن اضافه داد.

دیدگاه

3.راسی اگه یه منبع جریان 2ولت 10 آمپر تویه بسازیم و یه ال ای دی سر راش بزاریم آیا ال ای دی میترکه؟؟
                          خیر
                          راسی میدونم بار به اندازه ای که بخواد جریان میکشه اما من میخوام بدونم میشه زورکی به بار جریلن اضافه داد.
                          بله / البته با افزایش ولتاژ
                          میفهمم منظورت چیه
                          واس درک موضوع به ولتاژ باید اختلاف پتانسیل نسبت بدیم و مثل ضرف ابی که یه لوله از زیرش وصل کردیم که یه شیب داره و هر چی ظرف در بلندی قرار میگیره (اختلاف تا زمین ) جریان اب بیشتر میشه
                          در واقع ولتاژ یا همون اختلاف پتانسیل عامل عبور جریان از مقاومت است . اهم مقاومت هم نقش داره ولی ما ثابت فرض کنیم
                          یا مثلا وقتی 750 میلی امپر از بدن ما (قلب) بگذره باعث مرگ میشه و باتری ماشین این جریان رو میتونه بده یعنی تا 60 امپر میتونه بده ولی به خاطر مقاومت زیاد بدن ما این جریان عبور نمیکنه مگر اینکه ولتاژ رو افزایش بدیم تا بتونه مقاومت بدن مارو بشکنه

پس جریان بدون ولتاژ معنی نداره و حتی بدون بار هم معنی نداره
                          یعنی میتونیم بگیم دو سر باتری ولتاژ 12 ولت وجود داره ولی نمیتونیم بگیم جریان وجود داره

دیدگاه

سلام
                            دو مدار مختلف با ماسفت

ماکزیمم جریان RL با توجه به مقاومت شنت محاسبه میشود

دیدگاه

چرا انقدر پیچیده میکنید یه 555 با دوتا ولوم 1 دیوتی سایکل و یکی هم فرکانس بدید به ماسفت در خروجی راحت هر باری رو میتونید جریانش رو کنترل کنید در اصل با تغییر مقدار روشن بودن میشه حجم جریان رو کنترل کرد. تو نت بگرد پیچیدش نکن. ارزونم تموم میشه.

کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                              اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                              فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

سلام دوستان
                                یک منبع جریان 20mA که با ولتاژ 5V کار کنه لازم دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X