اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

فقط با آزمون و خطا میشه فهمید.پیشنهاد من اینه که فعلا R14 رو بیخیال بشی بعد از ساخت کامل و جواب گرفتن از مدار میشه کارکرد این مقاومت رو هم سنجید

دیدگاه

فکر کنم این مقاومت رو باید در بیرون از برد و موازی با کویل متصل کنید .

دیدگاه

سلام به اقا بهروز و بچه های این فروم این لینک عکس مدار من و سلکتور ان است که 6 حالته می باشد لطفا طریقه سیم کشی این سلکتور رو بگید که به چه صورت می باشد با تشکر

http://www.freeimagehosting.net/image.php?60e3f5c063.jpg

http://www.freeimagehosting.net/image.php?940a56c87f.jpg

دیدگاه

این سلکتوری نیست که بدرد این مدار بخوره.در واقع سلکتور شما 6 کلید دوپل هست.در حالیکه سلکتور ما 3 عدد کلید 4 پل داره.برای اینکه بتونید با نگاه کردن به پشت سلکتور اون رو بشناسید تعداد پینهای محیط بیرونی رو بر تعداد پینهای محیط داخلی نزدیک به مرکز تقسیم کنید تعداد پلهای کلید بدست میاد.به ازاء هر پین داخلی هم یک کلید در نظر بگیرید.در تصویر ارسالی شما در محیط بیرونی 12 پین و در محیط داخلی 6 پین وجود دارد پس تعداد کلیدهای این سلکتور 6 عدد و پلهای هر کلید =6÷12 که مساوی دو است.سلکتور مورد نیاز این مدار 3 پین داخلی و 12 پین محیطی داره و با چرخوندن سلکتور بجز حالتیکه در اون قرار داره 3 حالت دیگه هم باید داشته باشیم.

دیدگاه

سلام اقا بهروز شما دستگاه تون رو به کجا رسوندین من سلکتوری رو که گفتید نصب کردم و پس از روشن کردن مدار و تنظیم پتانسیو متر ها دستگاه کار می کند حتی صدا ان هم درست است ولی به چیزی حساسیت نشون نمیده اصلا تو خروجی L1 هیچ گونه ولتاژ یا فرکانسی وجود نداره و میتر هم حرکتی نداره به غیر از میتر باطری به نظر شما مشکل از کدام قسمت مدار است من بجای دیود 914 از 4148 1nاستفاده کردم ایا مشکلی نداره ؟

دیدگاه

تبریک میگم بالاخره یکنفر از پل صراط گلداسکن به سلامتی گذشت.اول باید اتصالات pcb و سیمکشی های خارج از مدار رو تست کنید.اگر هیچ مشکلی نبود با اسکوپ یا مولتی متر دیجیتال فرکانس خروجی آیسی 555 رو دنبال کنید نتیجه رو همینجا اعلام کنید.اگر با اسکوپ اینکار رو بکنید خیلی بهتره چون شکل موج رو هم میبینید.راستی شما از کدوم pcb استفاده کردید؟

دیدگاه

سلام اقا بهروز خیلی ممنون من از همین pcb استفاده کردم ولی به زحمت زیاد قطعات رو نصب کردم سیم کشی و pcb رو چک کردم مشکلی نداره ولی خودمونیم خیلی سیم ازش زده بیرون ! در مورد ایسی 555 شما منظورتون کدام یک از 555 هاست اخه 3 تا 555 داره و در مورد ایراداتی که پیدا کردید لطفا به من هم بگید کدام قسمتهاشه تا من هم ایراد رو رفع کنم من فکر میکنم q11 , q12 , q9 مشکل جا گذاری دارند نظر شما چیه میشه یه نگاهی بندازید ببینید درسته یا نه من همه ترانزیستورها رو اصلی و مطابق با قطعات مدار گرفتم

دیدگاه

منظور همون U3 هست که وظیفه اسیلاتور رو به عهده داره.خروجیش هم پایه 3 هست باید نوسانات رو از یک طرف تا Q3,Q4 و از طرف دیگه تا U5 دنبال کنید.شکل موج ورودی به کویل رو هم ببینید.از طرفی روی ورودی U11 باید شکل موج برگشتی از کویل که مربعی و سوزنی هست باید وجود داشته باشه.تا اینجا رو تست کنید و خبرش رو بدین.روی اشکالات هم دارم کار میکنم.تا مطمئن نشم چیزی نمیتونم بگم.ولی همینقدر بدونید که اینقدر اشکالات جدی هست که اگه مرتفع نشه امکان داره برم سراغ دلتاپالس.

دیدگاه

برای تنظیم پتانسیومتر ها خروجی رو باید نسبت به کدوم سطح ولتاژ صفر ولت کنیم ؟

دیدگاه

پتانسیومترها به دو سطح مثبت و منفی متصل هستند مسلما پایه خروجی اونها باید مساوی با صفرولت یا GND باشه.فکر کنم بخاطر کاهش نویزپذیری طبقات تقویت مستقیما این قسمتها رو به GND متصل نکردند.

دیدگاه

منظورم این بود که کدام دو نقطه را برای تست باید به ولتمتر متصل کنیم

دیدگاه

پراب مثبت ولتمتر رو به سر وسط پتانسیومتر و پراب منفی رو به GND وصل کنید

دیدگاه

آی سی u2 یک فرکانس 80کیلوهرتز تولید می کنه این آی سی چه نقشی در منبع تغذیه داره ؟ من ولتاژ کلکتور ترانزیستورهای q1 ,q2 رو چک کردم ولتاژ منفی 6 ولت دارم اما در ورودی رگولاتور 7805 هیچگونه ولتاژی ندارم به نظر شما مشکل از کجاست؟

دیدگاه

اینکه فرکانس 80 کیلو چرا تولید میشه جوابش ساده هست چون تقریبا منبع تغذیه ما سویچینگ باشه و توان خروجی بالا بره اما قسمت نامفهومش که من هم قبلا بهش برخورده بودم اینه که چرا روی کلکتور ترانزیستورها ولتاژ منفی داریم با توجه به حالت دیود D2 ولتاژ منفی نمیتونه عبور کنه در ضمن رگولاتور 7805 هم با ورودی منفی کار نمیکنه.

دیدگاه

اراجیف

جدیدا مطالبی به دستم رسیده در مورد تبلیغات یک دستگاه فلزیاب ساخت زیمنس آلمان که با لیزر کار میکنه؟؟!!! و یک سکه رو در 7 متری سنس میکنه؟؟؟؟!!!!! و شکل شی رو بصورت 3 بعدی نمایش میده؟!!!!! و دارای گفتار متراژ هست و به شکل تفنگیه؟؟!!!!! قیمتش هم 2 میلیونه؟؟!!!!!!!!! آخه تا کی مردم باید با سادگیشون فرصت بدن به یک عده کلاهبردار از خدا بیخبر.کدوم بچه ایه که ندونه لیزر جزو طیف نوره و به هیچ وجه امواج طیف نوری قدرت یک سانت نفوذ در موانع چگال رو ندارند حالا 7 مترش بماند.کمپانیهای عریض و طویل دنیا برای 70 تا 80 سانت دستگاههای چندین میلیونی میسازند و تازه اعلام میکنند در شرایط خاص دستگاه ما یک سکه رو در این عمق سنس میکنه اونوقت ...... تازه جالبیش اینه که این آقای نماینده زیمنس؟!!!! در ایران فقط یک شماره اعتباری داره و برای دریافت دستگاه اول باید یک میلیون به حسابش بریزی و اگر هم زیاد بهش اصرار کنی که میخوام ببینمت و آدرس دفترت و شماره ثابتت رو بده میگه شما حفاظتی هستی و قطع میکنه البته برای خالی نبودن عریضه یک آدرس کذایی توی کیش میده که به هیچوجه وجود خارجی نداره.آخه یکی نیست به این کلاهبردار بگه بیسواد احمق اگر حفاظت بخواد بگیرتت بهت التماس میکنه که آدرست کجاست؟!! هنوز تلفنت رو قطع نکردی مثل موش تو تله ای . جالبه که توی تبلیغاتش گفته که امروزه همه میگن (فلزیاب فلزیاب فلزیاب فلزیاب) و 15 فلزیاب دیگه یعنی اینکه چون همه دربدر دنبال فلزیابن پس هر بیسواد ش*****ی یه کیسه بدوزه وبلاگ ساختن هم که کاری نداره بابا بزرگ من 4 تاش رو داره.یه سرچ بکنید بنام فلزیاب لیزری و ببینید این شماره اعتباری چند تا وبلاگ ساخته.اگر وارد سایتهاش شدید حتما به املا و دستور جملاتش توجه کنید.یه تماس هم باهاش بگیرید و بخندید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X