اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] مدار فلزیاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب

سلام اقا بهروز من همه قطعات رو پیدا کردم همه هم اصلی هستند حتی 113 ولی من سلکتوری رو که گفتید پیدا نکردم و به همین دلیل بقیه رو نخریدم و هر جا که گفتم سلکتور 3 پل 4 حالته می خوام گفتن ما همچین چیزی نداریم یا گفتن باید پایه هاش رو مشخص کنید که چند پایه است من که دیگه گیج شدم لطفا یک توضیح دیگه و اینکه طرز نصب این قطعه به چه صورته لطفا به من بگید
    از کجا این یه قلم رو تهیه کنم اگر میشه ادرس دقیق جایی که خرید کردید رو تو پیام خصوصی یا همین جا بگید و دیگه اینکه این سلکتور فقط 1 عدد یا بیشتره ممنون اقا بهروز

دیدگاه

سلام .اولا برای بقیه دوستان هم بنویسید که قطعات رو از کجا تهیه کردید(اگر امکانش هست) . اون کلید سلکتور هم یک سلکتور گردان هست که بجز وضعیتی که در اون هست با چرخاندنش 3 وضعیت دیگه هم پیدا میکنه یعنی مجموعا 4وضعیت.(با چرخاندن کلید صدای تق بگوش میرسه که با هر تق یک وضعیت عوض میشه.تعداد پل ها و حالت هاش هم اگر بیشتر باشه مهم نیست ولی کمتر نباشه.یعنی هر پل یک پایه مشترک و 4 پایه جدا داره که وقتی کلید رو میچرخونید اتصال پین مشترک رو به پینهای دیگر برقرار میکنید.معمولا پایه های مشترک سلکتورها نزدیک به مرکز دایزه هستند و پینهای هر پل بصورت عمودی بالای پین مشترک تا نزدیک محیط دایره.خودم از قبل یک سلکتور داشتم که برای بهتر فهمیدن شکل سلکتور و سیمبندی یه نقشه براتون آماده کردم تو این آدرس :
      http://www.4shared.com/file/135739577/ef6a587a/Untitled-1_copy.html
      شما تشریف ببرید بازار قطعات الکترونیک و یک کلید سلکتور سه پل چهار وضعیتی سفارش بدید اگر گیر نیومد هر سلکتور گردانی که از 4حالت و 3 پل بیشتر داشت بخرید و شماتیکش رو بذارین توی فروم تا من طریقه سیمبندی رو براتون پ کنم

دیدگاه

دوست عزیز hirad_g شما تو کجای این کویل مشکل دارید؟.توضیحات این سایت که شما لینکش رو گذاشتین در مورد ساخت کویل کاملا کافی هست :question:.

دیدگاه

سلام مشکل من تو درست کردن کویل هست.تا قبل از این هم هیچ تجربه ای نداشتم. من روش پیچیدن این کویلو بلد نیستم راستش با دست پچیدمش ولی ده دور که میگذره باز میشه.تازه خیلی هم نامنظمه واسه این از یک سیم پیچ معمولی برای کارم دارم استفاده میکنم.. میشه راجع به روش درست کردن کویل فلت توضیح بدید یا اگر مغازه ای میشناسید که بفروشه آدرسشو بدید ( در درجه اول خودم میخوام درستش کنم پس لطفا منو از تجربه خودتون محروم نکنید) البته من تلاش خودمو با چسب ام دی اف و جسب چوب یا پیچیدن توی یک فلاکس سی دی بین دوتا cd و پلکسی کردم ولی دیگه درمونده شدم...
          با تشکر از شما منتظر هستم

دیدگاه

سلام دوست عزیز بهروز جان ممنون از توضیحاتتون ولی به دلیل اینکه من در تهران نیستم می خواستم یه ادرسی داشته باشم یا شماره ای که زنگ بزنم یا کسی رو بفرستم اونجا تهیه کنه و با قطعاتی که سفارش دادم واسم بفرسته اگر تهران بودم از زیر زمینم که بود پیدا می کردم ولی مشکل من این بود که گفتم لطفا ادرس دقیق جایی
            که خریدید یا تلفن اونجا رو بدید بازم ممنون در ضمن جایی که من سفارش دادم پاساژ عباسیان فروشگاه پیام الکترونیک تلفنشم 66745377 همه قطعات رو اصلی داره حتی 113 و همه دیودها و خازنها از نوع مولتی لایر و ایسیها ی مرغوب و مقاوتهای لول 1% فقط سلکتور رو نداشت با سلف 470 میلی هانری

دیدگاه

دوست عزیز اول باید متراژ سیم،قطر داخلی و خارجی کویل رو داشته باشید که ظاهرا شما دارید.به دو دایره از جنس نئوپان هم نیاز دارید.قطر دایر کوچک برابر با قطر داخلی کویل و قطر دایره بزرگ را بیشتر از قطر خارجی کویل در نظر بگیرید.هر دو دایره رو روی هم قرار بدید به شکلی که دایره کوچک بالا و مرکز هر دو دایره مشترک باشند و اونها رو با کمی چسب چوب فیکس کنید تا جابجا نشند و بعد از اتمام کار قابل جداسازی باشند.یه مقدار از سیم رو برای اتصال نگهدارید و تقریبا از بیست سانتی سرسیم رو گرفته و روی لبه دایره کوچک قرار بدین.چند دور سیم رو دور دایره کوچک بپیچونید و با مقدار کمی چسب فوری و قوی سیمها رو از چند نقطه به هم فیکس کنید جوری که وقتی سیم رو رها کردید قسمت پیچیده شده تغییر حالت ندهد.حالا کار رو ادامه بدید تا انتها . قسمت انتهایی سیمپیچ رو هم مثل قسمت اول با چسب فیکس کنید.حدودا 20 سانت هم از سیم رو برای اتصال جا بگذارید و از همونجا قطعش کنید. دایره چوبی کوچک رو جداکنید و دو قطعه تلق مقاوم به شکل دایره و به قطر کویل آماده کنید (شاید زیرگلدانی با این اندازه پیدا بشه) این تلق از جنس مورد استفاده در تابلوسازی هاست و میتونید اون رو به شکل و اندازه دلخواه سفارش بدید تا براتون آماده کنند.مرکز هر دو تلق رو سوراخ کنید . حالا بدون اینکه کویل رو از تخته زیرش جداکنید مطمئن شوید که کویل به تخته نچسبیده باشه.یکی از تلقها رو روی کویل بگذارید و تخته رو بلند کنید و کاملا برگردونید طوری که سیمپیچ روی تلق قرار بگیره.با چسب شارلاک که توی سیمپیچی استفاده میشه یک لایه روی سیمپیچ بریزید طوری که هم سیمها رو به هم و هم به تلق بچسبونه.بگذارید تا کار کاملا خشک و سفت شه.حالا میتونید دومین تلق رو هم روی سیمپیچ قرار بدید و اونها رو از قسمت مرکز با پیچ و مهره پلاستیکی به هم پیچ کنید.استفاده از دومین تلق اختیاریه و اگر کویل به خوبی به تلق زیرش چسبیده باشه میشه ازش استفاده نکرد.موفق باشی

دیدگاه

متاسفانه یا خوشبختانه من کلید سلکتور رو از قبل داشتم و دنبالش نگشتم ولی مطمئنم که کلیدهای سلکتور زیادی وجود داره همونطور که گفتم الزامی به 3 پل و 4 حالته بودنش نیست.کمتر نباشه بیشتر بود مهم نیست.اگر در نهایت همه کارها رو کردید و لنگ همین سلکتور موندید میشه با استفاده از میکرو یا avr یه برنامه نوشت و با کلید فشاری و رله کار سلکتور رو انجام داد.البته مشروط به اینکه برنامه نویسی بلد باشین.اتفاقا بد هم نیست هم کلاس داره هم فکر کنم جای دستگاه دیجیتال بشه قالبش کرد ولی از شوخی گذشته اینهم برای خودش راهیه فکر کنید بجای یک سلکتور بدقواره زمخت بشه تنظیمات رو با 4 تا کلید فشاری مینیاتوری انجام داد.بدون سروصدا و با نویزپذیری کمتر.من که رفتم تو کارش.

دیدگاه

درود
                  دوست عزیز سایت خرید و فروش قطعات الکترونیک به نام لیون اکترونیک تو هفته اخیر افتتاح شد اگه قیمت به روز قطعات رو خواستین خوشحال میشم که بتونم کمکی کنم
                  موفق باشید

دیدگاه

در حال حاضر پیغام خطای سرور میده.این سایت چه خدماتی ارائه میکنه؟ آیا میشه قطعه سفارش داد؟

دیدگاه

سایت http://www.roboeq.com برای خرید قطعات بهتر و کاملتره هر چی ازش بخری میاره در خونه بعد پولشو همونجا میگیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                        دوستان عشق فلزیاب اگه یه فلزیاب pi خوب پرقدرت و با تفکیک که نسبت به طلا حساسیت داشته باشه و قطعاتش هم گیر بیاد پیشنهاد میکنم goldscan IV رو بسازید من هر کار کردم نتونستم مدارش رو پ کنم ایمیل بزنید براتون میفرستم
                        سلام من عضو جدید هستم .از شما یک سئوال داشتم چرا معلومات خود را بدون هیچ گونه چشم داشتی در اختیار دیگران می گذارید شرمنده از این پرسش

دیدگاه

سلام دوست عزیز فکر می کنم این یک جمله از پیامبر مون جواب سوال شما رو به خوبی بده (زکات علم اموختن به دیگران است )

دیدگاه

سلام دوست عزیز خوش آمدی به فروم حقیر و خلوت و دورافتاده و محجور فلزیابها. جواب سوال شما هم همین صفت هایی هست که برای این فروم نوشتم.هر کسی علاقه ای داره و طبیعیه که اون رو دنبال کنه.حقیقتش من توی خیلی از سایتها که فروم فلزیاب داشتند عضو شدم فقط به عشق فلزیاب.لینک این سایت رو هم داخل یکی از همون سایتها دیدم.بدی فروم بقیه سایتها این بود که بحث ها همه یا خیلی پیش پا افتاده یا اونقدر حرفه ای که جرات نمیکردی سوال مطرح کنی.آخرش هم بحث و جدل و فحش و دری وری بود که به سازنده و مطرح کنده یک فلزیاب میدادند و تا چند وقت دیگه کسی جرات معرفی دستگاه جدید رو نداشت.راستش از این رویه خسته شده بودم که این فروم رو دیدم.اگر به صفحات اول این فروم برید میبینید که بهترین مدار یه فلزیاب بود از مجله دانشمند که اونم بعد از چند وقت دیگه کسی نبود در موردش صحبت کنه برای همین فکر کردم این فروم جائیه که کسی توقع چندانی از آدم نداره چون هنوز تازه کاره و میشه یه جورایی بهش جهت و حال و هوای دیگه ای داد.ضمنا من آموزش رو دوست دارم البته اگه بشه اسمش رو آموزش گذاشت چون با این کار خواسته یا نخواسته دانسته هات زیادتر میشه.حالا من یه سوال از شما دارم بنظر شما این کار ایرادی داره؟

دیدگاه

نه تنها ایرادی نداره بلکه بسیار خوب البته اگر هدف اموختن و یادگیری باشه.من عضو سایت های مشابه بودم ولی اخرش کلی وقت بود که از بین رفت مدار شما از نظر عملی به چه اندازه به واقعیت نزدیک.

دیدگاه

چند نفر از دوستان هم اکنون در حال ساخت گلد اسکن هستند ولی فکر نکنم هنوز کسی کاملش کرده باشه پس هنوز نمیشه درباره عملکرد مدار چیزی گفت به محض اینکه مدار راه اندازی شد مطمئنا دوستان نتایج کار مدارشون در اختیارمون قرار میدند من تمام کارهاشو انجام دادم فقط چند قطعه هست که سفارش دادم برام از تهران بیاد به محض اینکه قطعات رو کامل کنم اسمبلی مدار رو شروع می کنم . امیدوارم با کمک دوستانمون در این فروم بتونیم گلد اسکن رو به بهترین نحو راه اندازی کنیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X