پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)
1
1

کلام اخر:
کسایی که جواب گرفتند دیدند که تلفات حرارتی مدار بالاست که متعاقبا مصرفش بالا و راندمانش پایینه. :sad:درحالی که نمونه تجاری موجود این مشکل رو نداره .خودتون مقایسه کنید نمونه تجاری 12 ولت 1 آمپره وخیلی کم گرم میشه درحالیکه این مدار 40 ولت 0.8 آمپره که خیلی داغ می کنه و از طرفی اعتباری به ترانزیستورش هم نبودچون ولتاژ پایین بود و امکان سوختنش بالا به طوری که من دوبار خودم تجربه کردم :sad:با تلاش ناچیز بنده و دوستان ترانزیستور مشابهی هم پیدا نشد. :sad:البته اگر همت کنیم می تونیم یک مدار عالی براش پیدا کنیم هر چند که همین مدار ازمایشی رو هم مدیون همت و کرم اقای ولتاژ زیاد هستیم :agree:. به هرحال من تا اونجایی که در توان جیبی (مالی) و علمی و عملی ام بود تلاش کردم ولی در حال حاضر نمی تونم کار دیگه ای بکنم چون تجهیزات درست و حسابی ندارم و جیبم یاری نمی کنه و درست و حسابی هم در مورد کارکرد مدار توجیه نشدم. هرچند اگر هم درست توجیه بودم دو مشکل اول به قوت خود باقی بود.
در نهایت از دوستانی که امکانات دارند درخواست دارم مداری با راندمان و قابلیت اطمینان بالاتری ارائه کنند.البته مشکلی هم هست که اگه کسی به نتیجه رسید ایاحاضره حاصل کارش رو دراختیار بقیه بذاره یانه؟ :surprised:شاید یه کسی بیاد و بگه شما برو و از نمونه تجاری استفاده کن . عرض کنم که نمونه ی تجاری قیمت پول خون مرغای توی بازاره (نسبت به مدارش) :biggrin:ویه محصول برای کارای تزئینیه و برای من خیلی به صرفه تره که خودم بسازمش از اونجایی که اگر جواب بده خیلی پیچیده و سخت نخواهد بود.در اینجا باز از اقای ولتاژ زیاد کمال تشکر و پاچه خواری رو دارم امیدوارم اظهار نظر های بنده موجب رنجش خاطرشون نشده باشه و نکنه که این تاپیک رو ترک بکنند.به امید توفیقات روز افزون . یا علی مدد. :job:

کسایی که جواب گرفتند دیدند که تلفات حرارتی مدار بالاست که متعاقبا مصرفش بالا و راندمانش پایینه.

دیدگاه