پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)
YES
البته دامنه رو ترتید دارم من که با 50 -60 ولت نتونستم بخار تولید کنم و به قول آروین یه لحظه جریان و قطع میشد چون اهمش خیلی زیاده و جریانی ازش نمیگذره
پس باید 1- یک اسیلاتور دقیق 2-یک ترامزیستور در بایاس امیتر مشترک (مثل همون عکس که کشیدی ) 3- یک سیم پیچ با پیزو موازی کنی
البته اینجوری هم حساسیت میفته رو اسیلاتور و باید تا حدودی متغیر باشه که بتونی تنظیم و روی فرکانس کار پیزو قفل کنی ،در غیر این صورت پیزو به تشدید در نمیاد در ضمن با 15 ولت یا 20 ولت تغذیه هم مشکلی نیست
وقتی سیم پیچ و پیزو در تقویت کننده به تشدید در بیان ولتاژ لازم برای پیزو تامین میشه
با پیزو های فرکانس پایین (10کیلو-15کیلو -40 کیلو) که این کارو انجام میدادم اب فوران میکرد و حالت های جالب و مختلفی داشت / مثل این میموند که یک پمپ در اب قرار دادی و اب رو با فشار جابجا و میچرخوند و ذره ذره هم میکرد
سلام اقای ولتاژ زیاد . ببینم من درست گرفتم : اگر یه اسیلاتور داشته باشیم که خروجی اش 1.7 MHzباشه بادامنه 60 الی 100 ولت سپس این خروجی رو به پیزو وصل کنیم کار حله و پیزو شروع به نوسان می کنه ؟ و بخار تولید می کنه؟
البته دامنه رو ترتید دارم من که با 50 -60 ولت نتونستم بخار تولید کنم و به قول آروین یه لحظه جریان و قطع میشد چون اهمش خیلی زیاده و جریانی ازش نمیگذره
پس باید 1- یک اسیلاتور دقیق 2-یک ترامزیستور در بایاس امیتر مشترک (مثل همون عکس که کشیدی ) 3- یک سیم پیچ با پیزو موازی کنی
البته اینجوری هم حساسیت میفته رو اسیلاتور و باید تا حدودی متغیر باشه که بتونی تنظیم و روی فرکانس کار پیزو قفل کنی ،در غیر این صورت پیزو به تشدید در نمیاد در ضمن با 15 ولت یا 20 ولت تغذیه هم مشکلی نیست
وقتی سیم پیچ و پیزو در تقویت کننده به تشدید در بیان ولتاژ لازم برای پیزو تامین میشهبا پیزو های فرکانس پایین (10کیلو-15کیلو -40 کیلو) که این کارو انجام میدادم اب فوران میکرد و حالت های جالب و مختلفی داشت / مثل این میموند که یک پمپ در اب قرار دادی و اب رو با فشار جابجا و میچرخوند و ذره ذره هم میکرد

دیدگاه