اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

سیم های مدارت هم بلنه و قطعات رو روی بردبورد فشرده بچین و سیم ها در کوتاه ترین حالت ممکن باشه
    اتلاف انرژی زیادی به خاطر سیم بلند در این مدار ایجاد میشه و
    و اثرات سلفی سیم ها و اثر خازنی پین پایه های برد بود به مقدار قطعات اصلی اضافه میشه و تا حتی ممکنه مدار کار نکنه
    این مدار نباید روی برد بورد ساخته بشه [-X . حداقل قطعات رو روی برد بورد جوری بچین که نیاز به سیم نباشه

دیدگاه

یه سوال از کجا میشه فهمید که پیزو سوخته روش تستی وجود نداره که اینو تست کنم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidr
        اروین جان من مقاومتو موازی کردم نه سری. تو شماتیکهای دیگه هم مثل اونی که آقای های ولتاژ گذاشته بود (اونی که کاملتره) اگه نگاه کنی یه مقاومت با یک سلف سری به بیس وصل شده البته با یه خازنم زمین شده مدار من بدون این مقاومت کار نمیکنه نمیدونم چرا ؟! در ضمن تا حالا هر چی شماتیک دیدم به بیس این ترانزیستور یه ولتاژی میومد حالا میخواد از قسمت کنترل سطح آب باشه یا هر چی دیگه.
        مثلا کنترل سطح آب وقتی اون دوتا پروب تو آب باشن توسط BG3 یه جریانی به بیس BG2 وارد میشه که باعث روشن شدن اون و در نتیجه جاری شدن یه جریان دیگه به بیس ترانزیستور قسمت نوسانساز میشه و شروع به کار میکنه یعنی وقتی آبی در کار نیست نوسانساز خاموشه فکر میکنم دلیل کار نکردن مدار منم این بود که با اتصال اون مقاومت 4.7 کیلو روشن شد.
        بله من اشتباه گفتم منم موازی با پیزو میزارم که شروع میکنه به کار و بعد زودی برش میدارم...
        کدوم مدار رو میگی؟ یه عالمه مدار هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          کدوم مدار رو میگی؟ یه عالمه مدار هست!
          مثلا این:
          http://www.8085projects.info/post/Ul...r-circuit.aspx
          یا این یکی :
          http://www.8085projects.info/post/Mu...r-circuit.aspx

من کلی گفتم تو همشون به نوعی این شرایط هست...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidr
            مثلا این:
            http://www.8085projects.info/post/Ul...r-circuit.aspx
            یا این یکی :
            http://www.8085projects.info/post/Mu...r-circuit.aspx

من کلی گفتم تو همشون به نوعی این شرایط هست...

آره دیدم! راست میگی میشه مداری که خودت بستی رو بکشی برام بزاری؟

رفتم یه 2sd1047 دیگه گرفتم قیمتها یه جوری بود! 2000 تا 4000 تومن! بلخره 3000 منی اصل پیدا کردم که از مال خودمم بهتره! بتاش 80 که اونیکی مال خودم 40 بود، ولی این جدیده پایدار تره! اون قدیمیه حرارتش که میره بالا قطع میکنه که شاید مال بتای پایینشه مدار از حالت پایداری در میاد!

جدیدکه قسمت پشتیش مس هستش ولی قدیمیه و اونایی که 2000 تومن میدادن آلومنیوم بود...!

الان نوید جان اگر اون قسمت مداری که سر هم کردی رو بهم بدی 2 تا کنار هم با این ترانزیستوها میسازم تا هفته دیگه ( البته توی یه بسته)

دیدگاه

شماتیک من به این صورت هست (البته فعلا) :

اما بازم خودت اگه تونستی یکم باهاش ور برو بالا پائینش کن شاید به مقادیر بهتری رسیدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navidr
                شماتیک من به این صورت هست (البته فعلا) :

اما بازم خودت اگه تونستی یکم باهاش ور برو بالا پائینش کن شاید به مقادیر بهتری رسیدی

آها راستی از یک دیود هرزگردم استفاده کنی بد نیست یادم رفت تو شماتیک بزارم :biggrin: کار از محکم کاری عیب نمیکنه :agree:
                ممنون
                من برای ترانزیستور دیود هرزگرد گزاشتم...
                راستی سلف L3 یکصد میکرو هانریه دیگه؟

دیدگاه

های ولتاژ جان همونطوری که گفتی اون لحیم راحححت چسبید! ولی اون بخار سابقو نداره :cry:

دیدگاه

ویرایش شد مجددا ...
                    امون از هواس پرتی

البته بازم میگم این کامل نیست اگه دیگه میخوای کامل درست کنی پیشهاد میدم رو این شماتیک که کاملتر هم هست کار کنی (اون دوتا شماتیکی که من لینک دادم دومیش بود فکر کنم همونی که کنترلر سطح آب رو داره) :agree:

دیدگاه

انصافا یکی استین بالا بزنه و یکی از این شماتیک های سایت های دیگه رو بسازید ببینیم کار میکنن و اگر کار کردن پس میشه گفت من نتونسته بودم جواب بگیرم . اگه دستتون باز بود یه کوچولو تست بزنید زیاد زمان نمیبره .واس سرگرمی همین الان 20 دقیقه ای مدار رو مونتاژ کردم و جواب گرفتم . منظور روند کار و قطعات دستتون هست اگر تستی یزنید شاید نتایج مفیدی برای اینده خواهد داشت

به هر حال از این که شما همتون مدارو ساختید و تا حدودی جواب گرفتید تشکر میکنم و الان اصل کلی مدار دستتون اومده و میدونید که قطعه دیگری که به مدار اضافه بشه در اصل اسیلاتور و تقویت نقش چندانی نداره و بی شک بنده هم از به راحتی از این استقبال گذر نمیکنم و تصمیم گرفتم که قول یه مدار با کارایی بیشتر و بهتر رو بدم . سعی میکنم از مطالب و دستاورد هاتون در جهت هر چه بهتر شدن مدار آتی بهره ببرم و اگر چیزی رو مهم دونستین (عملکرد خاصی ،محافظت یا کیفیت) بگید تا در طرح ان اعمال کنم . ایده نو و ساده جاش خالیه
                      البته مدتی طول خواهد کشید و در این مدت از نظراتتون استقبال میکنم
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        های ولتاژ جان همونطوری که گفتی اون لحیم راحححت چسبید! ولی اون بخار سابقو نداره :cry:
                        فکر کنم طبیعیه . البت اگر مقداری از فویل کنده شده باشه / واس من شکسته بود نصفحه هاشو وصل کرده بودم اب فقط قل میزد .بعضا یه ذره کوچولو بخار هم میکرد :mrgreen:
                        شاید راه داشته باشه ولی من الان که چیزی یادم نمیاد . چقدرش رفته ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                          فکر کنم طبیعیه . البت اگر مقداری از فویل کنده شده باشه / واس من شکسته بود نصفحه هاشو وصل کرده بودم اب فقط قل میزد .بعضا یه ذره کوچولو بخار هم میکرد :mrgreen:
                          شاید راه داشته باشه ولی من الان که چیزی یادم نمیاد . چقدرش رفته ؟
                          به اندازه یه عدس

راستی این مداری که گزاشتی اگر تغییری توی بتای ترانزیستور ایجاد بشه مثلا به علت حرارت از کار می ایسته جالبه که من 2 تا ترانزیستور یک شماره دارم ( البته گفتم با کیفیتهای متفاوته) ولی یکیش تا 90 درجه هم داغش کردم ولی کار کرد ولی اونیکی که بتای پایینتری داره تا 60 درجه داغ بشه از کار می ایسده! ایده ای داری؟

در ضمن از اینکه این مدار رو حالا چه ناقص چه کامل ( که بنظر من ساده بودنش برای منه بیسوادها کار رو راحت کرده) اینجا گزاشتی ازت تشکر میکنم

دیدگاه

الان این مدار اضافه رو تست کردم تاثیر خوبی روی پایداری اون ترانزیستور بتا پایین داشت! مدار کاملا پایدار شد!
                            حالا یه مشکل پیش اومده :

ترانزیستور بتا بالا خیلی داغ میکنه! چی پیشنهاد میکنی؟ قبلا یه ترانزیستور گفتی با بیس سری کنم اونم گزاشتم ولی میدونی چی شد؟ حالا هم ترانزیستور داغ میشه هم اون مقاومت مقاومت 5.6 گزاشتم 5W

دیدگاه

سلام
                              از بچه ها کسی با bu406 جواب گرفتن یا نه مدار من دیگه کلا از کار افتاد :sad: دیگه دارم ازین مدار نا امید میشم :NO: فقط یکبار ازش جواب گرفتم دیگه کار نکرد فکر کنم طلسم شده یه مدت باید بزارم کنار بعدا سر فرصت بیام سراغش تو عمرم اینقدر ترانزیستور نسوخته بودم عجب رکوردی زدم :mrgreen: بقول اقای HIGHvoltag در عین سادگی خیلی سخته بنظر من مدار هرچه شلوغتر باشه بهتر میشه با هاش کار کرد این لامصب هیچی نداره یه پیزو با یه ترانزیستور و....... (مدار تک سلولی) :mrgreen: همشم ترانزیستورش میسوزه پیزوشم که دیتا نداره فقط فرکانسش معلومه اونم اگه درست باشه تو انجمن های خارجی هم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

دیدگاه

قبلا یه ترانزیستور گفتی با بیس سری کنم اونم گزاشتم ولی میدونی چی شد؟ حالا هم ترانزیستور داغ میشه هم اون مقاومت مقاومت 5.6 گزاشتم 5W
                                دیگه دارم ازین مدار نا امید میشم :NO: فقط یکبار ازش جواب گرفتم دیگه کار نکرد فکر کنم طلسم شده
                                اروین دقیق متوجه نشدم
                                ولی درکل پیشنهاد میکنم 1 یک مقاومت 20 کیلو از مثبت به بیس وصل کنید و اهمشو کم نکنید
                                2 یک خازن 47 نانو از بیس بگیرید و با پیزو سری کنید تا مثبت .
                                اینکه میگم اهمشو کم نکنید چون اگه با اهم کمتر بخواد کار نکنه به واسطه روشن موندن و شاید اشباع ترانزیستور مدار داره کار میکنه و این غلطه و باید به نقاط دیگه برای رفع مشکل پرداخت
                                coco شما مدارو رو چی ساختی ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X