اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط مهتاب89
    بابا یکی جواب منو بده دیگه از کجا بدونم پیزوم سوخته یا نه؟ راجع به سلفام یه توضیح بدین برا نیم و صد اماده بذارم مشکل نداره؟
    اگه حال و حوصله داری با این تست کن :
    http://www.iran-eng.com/showthread.p...مگاهرتز

اگه نه ، نیگا کن ظاهرا سالم باشه و سطحش ترک نداشته باشه و نشکسته باشه و سیم هاش کنده نشده باشه ، به احتمال زیاد سالمه

اما سلف ها , بله آماده میتونید بزارید
    100uH رو آماده بخرید ولی 0.5uH خودتون بپیچید .
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلف 0.5uH : تعداد 15 دور سیم 0.8mm روی هسته هوا به قطر 6mm .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهتاب89
        بابا یکی جواب منو بده دیگه از کجا بدونم پیزوم سوخته یا نه؟ راجع به سلفام یه توضیح بدین برا نیم و صد اماده بذارم مشکل نداره؟ :angry:
        اهمتر بزن سرش اهم داد سالمه
        با همه چی ساختم
        تا همه چی ساختم
        http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
          اهمتر بزن سرش اهم داد سالمه
          تو مدار میشه فهمید . با اهم متر مثل مدار بازه

دیدگاه

سلام یکی به من بگه چه ترانزیستوری استفاده کنم که داغ نشه و زود نسوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shirouei
              سلام یکی به من بگه چه ترانزیستوری استفاده کنم که داغ نشه و زود نسوزه ؟؟؟؟؟؟؟؟
              چشم میگیم چرا میزنی ؟

واسه امتحان یه ترانزیستوری پیدا کن که خیلی قوی باشه اینه همین 2sd1047 یا هر چیز دیگه ولی این خوب جواب داده ولی وقتی خواستی یه مدار حرفه ای بسازی میتونی از ترانزیستور های ضعیف تر هم استفاده کنی
              حداقل مشخصاتت باید به این صورت باشه اگه از ولتاژ 48 با یه پیزو استفاده میکنی که حتما هم باید یه پیزو تو هر مدار باشه

فرکانس کاری حداقل 3
              ولتاژ کاری 60 70 ولت
              توان 80 100 وات
              جریان 2 آمپر

ولی اگه بخوای این مدلی بری هیچ نقصی نباید داشته باشه مدارت ( پایداری حرارتی و ........)

موفق باشی

قیمت فک کنم 1000 پیدا شه یا کمتر ولی 2sd1047 2500 هست
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان،میخواستم ببینم این مداری که برای راه اندازی پیزوی بخار سرد استفاده میشه دقیقا فرکانس 1.6-1.7 مگاهرتز رو تولید می کنه؟
                یعنی اگه پیزویی با فرکانس رزونانس مثلا 40 کیلو هرتز بهش وصل بشه کار نمی کنه؟ oo:
                یا با اتصال هر نوع پیزویی میتونه فرکانس رزونانس مخصوص اونو تولید کنه؟!! oo:
                اگر فرکانسش مشخصه و مقدار خاصیه با تغییر کدوم المانها میشه فرکانس رو تغییر داد؟!! oo:
                ممنون از پاسختون :biggrin:
                گریزانم از این مردم که با من
                به ظاهر همدم و یکرنگ هستند
                ولی در باطن از فرط حقارت
                به دامانم دوصد پیرایه بستند

دیدگاه

با سلام و تشکر از کلیه دوستان من از ترانزیستورهای bu406 و 2s 1047 استفاده کردم یک هیت سینک قویم روش نصب کردم اما بازهم داغ میشه به نحوی که دستو میسوزونه تو مدل تحاریشو که دیدم از bu 407 استفاده کرده بود اما هیتسینکش یه جورایی با آب دستگاه در ارتباطه فکر کنم ایده خوبیه کسی پیشنهادی برای ترانزیستور داره؟؟؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shirouei
                    کسی پیشنهادی برای ترانزیستور داره؟؟؟؟؟؟ oo:
                    از یه هیت سینک بزرگ استفاده کن و یه فن کوچیک بهش وصل کن .

دیدگاه

اگه کسی جواب سوال منو میدونه ممنون میشم یه توضیحی بده! :redface: :icon_razz:
                      ولی در باطن از فرط حقارت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Farshidabsalan
                        با سلام خدمت دوستان،میخواستم ببینم این مداری که برای راه اندازی پیزوی بخار سرد استفاده میشه دقیقا فرکانس 1.6-1.7 مگاهرتز رو تولید می کنه؟
                        یعنی اگه پیزویی با فرکانس رزونانس مثلا 40 کیلو هرتز بهش وصل بشه کار نمی کنه؟ oo:
                        یا با اتصال هر نوع پیزویی میتونه فرکانس رزونانس مخصوص اونو تولید کنه؟!! oo:
                        اگر فرکانسش مشخصه و مقدار خاصیه با تغییر کدوم المانها میشه فرکانس رو تغییر داد؟!! oo:
                        ممنون از پاسختون :biggrin:
                        بله دقیقا 1.5 تا 2 مگا هست . به بنظرم نمیشه از 40 کیلو استفاده کرد

و هر پیزویی هم نمیشه باید واسه بخار سرد باشه تو بازار معروفه

تو این مدار خود پیزو 1.6 مگا هرتز رو تولید میکنه حله ؟ فک کنم یه نکته مبهمی باشه این .

چون از نوسان ساز خاصی استفاده نشده پس برای تولید فرکانس 1.6 باید پیزو 1.6 بزاریم ..

به نظرم شاید بشه پیزو بخار سرد مثلا یه فرکانس دیگه 6 5 یا هر چی استفاده کرد . اصلا دقیق معلوم نیست این پیزو چه فرمانسی تولید میکنه دیتا شیتی که نداره .
                        با همه چی ساختم
                        تا همه چی ساختم

دیدگاه

بله کاملا درسته که برای تبخیر آب از پیزوی 1.6Mhz استفاده میشه و هر پیزویی با هر فرکانسی برای کار خاصی هست.
                          مثلا 20Khzتا160Khz برای تمیزکاریه یا 4Hz مربوط به دستگاه سنگ شکن کلیه هست و... .
                          اما سوال من اینه که اگر ایم مدار نوسانگر فرکانس رزونانس این پیزو رو تشخیص میده و بطور طبیعی با اون کار می کنه برای چی نباید فرکانس مثلا 120Khz رو تولید بکنه oo:!!
                          این نوسان سازهایی که تو این تاپیک هست که بچه ها روش کار کردن خیلی شبیه نوسان سازهای Pierce هست که از خود کریستال برای ایجاد ورودی استفاده میکنند. میخواستم ببینم کسی میدونه که نوسانگر از این نوع میتونه با یه ساختار خاص فرکانس پیزوهای مختلف رو بفهمه و ایجاد کنه؟ oo:
                          یا برای فرکانسهای دیگه باید المانهاش (سلف و خازن و...) تغییر بکنه؟ اگه اینجوری هست چطور طراحی میشه برای هر فرکانس؟
                          اینم اسیلاتور پیرس
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Pierce_oscillator
                          ولی در باطن از فرط حقارت

دیدگاه

تو این مدار پیزو نوسان میکنه و با یک ترانزیستور که نقش بافر واینورتر داره تا نوسان پایدار بمونه تقریبا موازی شده .مجموع سلف و خازن ها هم فیلتر کننده فرکانس رزونانس و کوپل کننده خروجی به ورودی هستن وبه صورت مدار رزونانس موازی بسته شدن
                            پس مقدارشون مستلزم همدیگه هستن و با تغییر در سلف یا خازن باعث ازکار افتادن مدار میشه .وتنها گداشتن پیزو با فرکانس دیگه در این مدار هم کار نمیکنه

دیدگاه

سلام جناب هایولتاژ - آخرین باری که از شما سوال پرسیدم در تاپیک 7000 ولت بود :biggrin:
                              من اول با پیزو بوق سعی میکردم بسازم که در نهایت تقریبا جواب هم گرفتم
                              منظورتون بازره؟

دیدگاه

سلام اقای اروین شما مدارتونو روی برد برد ساختین؟راستی من نتونستم ترانزیستور 2sd1074رو پیدا کنم :cry:یه ترانزیستور مشابه معرفی کنید من مدار اولی اقای های ولتاژو ساختم جواب نداد به نظرتون کدوم مدار منو زودتر به جواب میرسونه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X