اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم پیچی ترانس منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم پیچی ترانس منبع تغذیه سویچینگ

سلام
    پس من امروز برم ei2820 یا ei2418 رو بخرم؟
    حالا با این دو هسته چه جوری سیم پیچی رو انجام بدم
    فرمول ها و نحوه محاسباتش به چه صورته؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
      دوستان لطفا همراهی کنن تا یه تاپیک پر بار داشته باشیم و دیگرون هم استفاده کنن

می بخشید زیاد منم حرفه ای نیستم که دارم اذیتتون می کنم اما دنبال یادگیریم تا دست روی دست گذاشتن
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

یکی بیاد از 0 تا 100 دشو بگه :cry: ، هرجا میرم نصف و نیمه یه چیزایی گفتن ، اما آخرش جمع بندی نشده :read:

دیدگاه

من اخیرا انواع توپولوژی هارو (نه برای مدار خاصی) فقط برای اینکه باهاشون اشنا بشم ، کار کردم . فقط خواستم لااقل 1 بار با همشون کار کرده باشم .چون تا حالا اکثرا 2-3 تا توپولو بغل کرده بودم ! :-? البته بازم همشونو کار نکردم . این فوروارد هم با تمام قوا رد کردم . :NO: نمیدونم چرا اصلا باهاش حال نمیکنم .از قیافش (شماتیک) کلی حرارت اتلافی و مصرف زیاد و دردسر میباره !! البت در موردش اطلاعات ندارم و زیاد هم تمایل ندارم /نمیدونم چرا ،حس بدی بهم میده X_X

فقط یه سوال : دوستان و اساتید که از این توپولوژی.. در مدارتان استفاده کردید ؛ نظرتون در موردش چیه ؟
          / لطفا یه مقایسه کلی با 2 مثال بین این و یک توپولوژی دلخواه بزنید . ؟نکته از چیزی که برای شما مهم و مطرح بوده ،معایب یا محاسن فرق نداره .

دیدگاه

سلام
            اگر توجه کرده باشین بعضی از جاها در توانهای پایین که اکثر می یان از فلای بک استفاده می کنن ارجحیت فوروارد به جای فلای بک دلایل زیر هست
            1-پاسخ سریع فرکانسی
            2-پهنای باند بیشتر
            3-تولیدی EMI کمتر
            4-تثبت بهتر و راحتتر

اما مشکلاتی که داره
            1-هزینه بالاتر برای سلف پاور
            2-هزینه و مشکل بیشتر در طراحی ترانس ذخیره سازی

دوست من hi voltage یه سوال ازتون داشتم
            عبارت B2 به چه معناست؟تکنولوژی خاصی هست یا روشی
            چون دیدم روی آمپلیفایر ساخته شدتون این عبارت رو نوشتین و همچنین اسم یکی از کاربران همین سایت هم B2 هست مخفف کلمه ای هست یا از کارخونه های سازنده قدیمی ادوات قدرت؟

دیدگاه

عبارت B2 به چه معناست؟
              بهتره به جای این سوالا بری سر درسو مشقت تا نشه حکایت الکترونیک 1 و بایاسینگ ترانزیستور
              مخفف کلمه ای هست یا از کارخونه های سازنده قدیمی ادوات قدرت؟
              شاید, شایدم نه,شایدم بهتره دربارش صحبت نکنیدهم شما هم های ولتاژ (انقدر به این اسم من گیر ندید)

دیدگاه

چشم :nerd:
                موفق باشین :cry2:

دیدگاه

سلام
                  دوستان کسی نحوه دیتاشیت خوندن هسته های منابع سویچینگ و همچنین دیتاشیت هر هسته رو از مجا بدونم می دونه؟
                  یا حداقل بگین از کجا می شه دیتاشیت تک تکشون رو به صورت کامل گرفت چون بعضی از هسته ها انگاری دیتاشیت ندارن تو گوگل سرچ کردم

یه سوال دیگه
                  گپ هوایی در حین ترانس پیچی یعنی چی؟
                  ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                    چشم :nerd:
                    موفق باشین :cry2:
                    افرین اگه همینطوری بچه خوبی باشی بهت میگم گپ یعنی چی :icon_razz:
                    گپ یعنی شکاف.کدوم شکاف؟ همون شکافی که تو پایه های هسته ایجاد میکنن.برای چی؟برای اینکه وقتی هسته رو تو ربع اول منحنی BH به کار میگیریم خیلی راحت ممکنه اشباع بشه.پس رلوکتانس هوا رو داخل فریت میکنیم که به این راحتی این اتفاق نیفته.

دیدگاه

سلام و ممنونم

منظورتون از پایه های هسته چی هست؟
                      تو پایه های هسته ایجاد میکنن.
                      همون پین های خروجی که سیم بهشون لحیم می شه؟ اگر همین هست و فاصله دو تا سیم پیچ یکی در امد اون موقع باید چی کار کرد

اما فکر کنم منظورتون چیز دیگه ای هست چون این پینها ربطی به نمودار هیسترزیس BH نداره که...

دیدگاه

همون پین های خروجی که سیم بهشون لحیم می شه؟
                        :eek:
                        از درس ماشین چیزی یادت مونده؟فکر نکنم
                        بیخیال منظورم اینه

دو یو اندر استند؟

دیدگاه

سلام
                          متاسفانه ماشین یک رو اصلا سر کلاس نبودم و خدا رو شکر ماشین دو رو بلدم
                          اما همه مشکلم همین ماشین یک شده که داخل موتورها هم می لنگم

آقا یه سوال یعنی اگر gap هوایی هر چیزی به دست امد باید این فاصله رو ایجاد کنیم؟دقیق هم که نمی شه حالا پس باید بینشون چیزی قرار بدیم؟
                          اینجوری که gap به وجود می یاد مگه تلفات هم بیشتر نمی شه؟ دلیلش چی هست؟

دیدگاه

آقا یه سوال یعنی اگر gap هوایی هر چیزی به دست امد باید این فاصله رو ایجاد کنیم؟دقیق هم که نمی شه حالا پس باید بینشون چیزی قرار بدیم؟
                            در مورد این قسمت جملت ، بله باید حتما ایجاد کنیم . {نظر شخصی:} با این جملت موافقم ،دقتی توش نیست / محاسبه کردنش بی معنیه .من که همینجوری یه فاصله میذارم / اول و اخر با زمانی که میذاریم ،کار مدارمون به بازار که نمیکشه .و در نهایت بازم عقب تر از ... دیگه هستیم . واس چی این همه دقت که از پس خیلی ها بر نمیاد و بعد از همه محاسبه ها وساخت مدار ،تازه مدارشون کار نمیکنه . (اصلا کل مدار از پایه مشکل داره ) به نظر من اول باید بدون محاسبه ریز و فقط یه روش و فرمول کلی کوچیک مبادرت به ساخت کنیم وبعد در صورت احساس نیاز به جزیات و تمام فرمول ها پرداخته..
                            خدایی خیلیا ، با یه حیجان شروع .با فرمول ها کلنجار وبعد از مدتی خسته و..
                            البته با این جمله هم موافقم که ( اگه در سطح معلومات طرف نیست وفقط سنگ بزگ برداشته ، باید بی خیال بشه ) منظور اینکه برای بار اول مثلا دیگه تو محاسبه خازن پل دیود، حساسیت به خرج ندیم .یه چیز بذاریم ،اول ببینیم کار میکنه . کار ما هست ؟! یا ..

دیدگاه

حالا چی شده گیر دادین به گپ این همه با هم گپ میزنید سیر نشدین. :biggrin:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
                                حالا گپ رو باید چه جوری ایجاد کنیم؟چه چیزی باید بین فریتها قرار بدیم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X