اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم پیچی ترانس منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم پیچی ترانس منبع تغذیه سویچینگ

حالا گپ رو باید چه جوری ایجاد کنیم؟چه چیزی باید بین فریتها قرار بدیم؟
    اول بگو گپ رو می خوای چکار؟

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام و ممنونم که دنبال بحث رو می گیرین
      می خوام تمامی قسمت ها و روش هسته پیچی رو به خوبی یادبگیریم یه رفرنس خارجی خوندم گفت برای ضمانت و بالابردن ضریب اطمینان می یان تعداد دور رو زیاد و گپی قرار می دن بابت همین خواستم بدونم گپ چیه و چه جوری می شه به وجودش آورد.
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

می خوام تمامی قسمت ها و روش هسته پیچی رو به خوبی یادبگیریم یه رفرنس خارجی خوندم گفت برای ضمانت و بالابردن ضریب اطمینان می یان تعداد دور رو زیاد و گپی قرار می دن بابت همین خواستم بدونم گپ چیه و چه جوری می شه به وجودش آورد.
        گپ تنها در منابع تغذیه فلاک بک و بوست و pfc کاربرد داره و در منابع فوروارد 99 درصد کاربرد نداره.
        شما که داشتی فوروارد کار میکردی؟
        چی شد سرو کارت با گپ افتاد؟

دیدگاه

سلام
          با چندین نفر از افراد بلاد کفر :icon_razz: که صحبت کردم گفتن برای این توان می تونم از flyback استفاده کنم و برای شروع مناسبترین گزینه هست(سادگی بیشتری داره و EMI و RFI در این گونه از پاور ها اگر توان بیش از 150 ولت شد دیگه اون موقع دیگه کیفیت نداره ).بابت همین هم یه طور تغییر روند دادم و اکثر رفرنسها رو گذاشتم بر مبنای flyback خدا رو شکر تا اینجا طراحی مدار اکثر قسمتهاش خوب جواب می ده و تنها مونده ساخت ترانس و انجام عمل سویچینگ.چندین تا مقاله در مورد smps ها که خوندم که گفتن برای بالابردن اطمینان می یان از گپ استفاده می کنن منم موندم که گپ فاصله بین سیم ها هست یا فاصله ای که بین سیم لایه اول و دوم شکل می گیره که دوست خوبمون هم B2 روشن کردن گپ یعنی چی.حالا می خوام نحوه محاسبه تعداد دور اولیه ثانویه ، انتخاب هسته رو انجام بدم.
          برای خرید هسته هم که امروز رفتم مغازه دار که خودش دست زیادی داخل الکترونیک داشت گفت هسته
          e25/19
          داخل پاورهای قدیمی کامپیوتر تا نزدیک 200 وات توان می ده چه جوری برای کار تو مناسبت نیست منم که تازه کار موندم چی جواب بدم گفتم آقا یه هسته بزرگتر بهم بده که گفت تموم کرده.

حالا آقا برای این مشخصات طراحی یه فلای بک با توان خروجی 50 ولت و ولتاژ ثانویه 15 و جریان تقریبا 3 آمپر نحوه محاسبه دور اولیه و ثانویه ، ضخامت سیم به چه صورت هست و هسته رو چه جوری می تونم انتخاب کنم؟

ممنونم
          هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

من خودم خیلی کم با فلاک بک کار کردم ولی خوب یه چیزایی می دونم بعضی هاش من دراوردیه از امشب در خدمتم
            ولی بعد نگی فوروارد چون من خیلی گرفتارم.

دیدگاه

سلام
              نمیدونم این تاپیک ها رو خوندید یا نه! ولی بهتره کامل بخونیدشون! تو یکی از اینا در پستهای اقای ahmadmn به طور کامل گپ و محاسباتش و ... رو توضیح داده!
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=28241.0
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32231.0

دیدگاه

برای خرید هسته هم که امروز رفتم مغازه دار که خودش دست زیادی داخل الکترونیک داشت گفت هسته
                e25/19
                داخل پاورهای قدیمی کامپیوتر تا نزدیک 200 وات توان می ده چه جوری برای کار تو مناسبت نیست منم که تازه کار موندم چی جواب بدم گفتم آقا یه هسته بزرگتر بهم بده که گفت تموم کرده.
                اونی که تو پاورهای قدیمی استفاده شده EI2820s توان مجازش در تمام موج 90 وات در 50khz که در فلای بک 30 وات بهت میده1/3 تمام موج.
                خوب دقت کن اینارو جای دیگه بهت نمیگن.از اون پاورها من 120وات کشیدم منهدم شد اگر روش نوشته 200 وات منظور کارگرد در پیک که حدود چند ثانیه است.
                حالا آقا برای این مشخصات طراحی یه فلای بک با توان خروجی 50 ولت و ولتاژ ثانویه 15 و جریان تقریبا 3 آمپر نحوه محاسبه دور اولیه و ثانویه ، ضخامت سیم به چه صورت هست و هسته رو چه جوری می تونم انتخاب کنم؟
                ولتاژ ورودی Min -Max -Nom مشخص کن.
                زیاد هم عجله نکن .

دیدگاه

سلام
                  دوست من Ghasede del از اینکه اشتباهاتم رو تصحیح و راهنماییم می کنیم کمال تشکر رو دارم.
                  آقا من ولتاژ رو رگوله کردم و فیلتر کردم و در خروجی 310 ولت در تا ساعت 17 و بعد از اون تا ساعت 12 تقریبا 315 ولت رو دارم .حالا اگر بخوام مثل اکثر توضیحاتی که تا اینجا مطالعه داشت پیشنهادم این هست که فرض اکثر کتابها مینیومم 290 و ماکزیمم 360 ولت هست رو در نظر بگیریم.

دیدگاه

دوست من Ghasede del از اینکه اشتباهاتم رو تصحیح و راهنماییم می کنیم کمال تشکر رو دارم.
                    آقا من ولتاژ رو رگوله کردم و فیلتر کردم و در خروجی 310 ولت در تا ساعت 17 و بعد از اون تا ساعت 12 تقریبا 315 ولت رو دارم .حالا اگر بخوام مثل اکثر توضیحاتی که تا اینجا مطالعه داشت پیشنهادم این هست که فرض اکثر کتابها مینیومم 290 و ماکزیمم 360 ولت هست رو در نظر بگیریم.
                    توی تمام منابع غیر از اونایی که Pfc اکتیو دارن در محاسبات
                    تغییرات ولتاژ ورودی باید در نظر گرفته بشه چو ن غیر از تغییرات شبکه ما ریپل ورودی هم داریم.
                    خب فرقی نمیکنه ما با همین مقادیر محاسبه میکنیم.

دیدگاه

ابتدا

ولتاژ متوسط رو بدست بیار
                      یعنی ولتاژمینیمم و ماکزیمم ورودی رو در فرمول قرار بده.

دیدگاه

بعد
                        N1/N2 نسبت اولیه به ثانویه رو بدست بیار
                        Uf افت ولتاژ دیود خروجی است

دیدگاه

حالا اندوکتانس اولیه رو بدست بیار
                          F بر حسب هرتز
                          بقیه هم مشخصه اینارو حل کن تا بقیه.

دیدگاه

سلام
                            خیلی ممنونم کمکم می کنین
                            مقدار میانگین:

مقدار N1/N2

مقدار Lpri
                            [img]http://latex.codecogs.com/gif.latex?Lpri=\frac{Uin(avg)^{2}*10^{6}}{8*(Uout+ Vf)*Iout*f}=\frac{105625*1000000}{8*(15.7)3*40000} =\frac{105625000000}{15072000}=7008.02[/img]

آقا مقدار اندکتانس عجیب نیست؟ بر حسب هانری هست یا میکروهانری؟

دیدگاه

بر حسب میکرو هانری پس شد 7 میلی هانری دیدی کاری نداشت

دیدگاه

حالا سعی میکنم کم کم پستها رو ویرایش کنم براشون توضیح بزارم . در فرمول Uin_nom ولتاژ نامی ورودی قرار داره ومیتونه هر مقداری بین
                                بین ماکزیمم و مینیمم ورودی باشه و در اون مقدار ما می تونیم جریان متوسط پریمر رو بدست بیاریم حالا چرا جریان متوسط چون جریان پریمر
                                دارای یک شیب خطی است که مقادیر مینیمم وماکزیمم و متوسط داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X