آقا سلام عرض شد.من پیغام رو فرستادم.اما من یک چیزی فهمیدم این بود که مشکل ما دقیقا سر برق ضبط نیست مشکل این هست که وقتی ما خروجی صدا رو ازضبط میگریم وبه ورودی آمپیلی می دیم این مشکل پیش میادوقتی که فیش هارو وصل نکردیم وبرق آمپیلی رو هم از باتری ماشین بگیریم هیچ مشکلی نداره اما وقتی که فیش رو به ورودی آمپیلی وصل میکنیم این مشکل پیش میاد حالا به نظرتون راه حل این مشکل چیست؟؟؟
آقا سلام عرض شد.من پیغام رو فرستادم.اما من یک چیزی فهمیدم این بود که مشکل ما دقیقا سر برق ضبط نیست مشکل این هست که وقتی ما خروجی صدا رو ازضبط میگریم وبه ورودی آمپیلی می دیم این مشکل پیش میادوقتی که فیش هارو وصل نکردیم وبرق آمپیلی رو هم از باتری ماشین بگیریم هیچ مشکلی نداره اما وقتی که فیش رو به ورودی آمپیلی وصل میکنیم این مشکل پیش میاد حالا به نظرتون راه حل این مشکل چیست؟؟؟
همه ی اینهااثرات سوئیچینگه که رفع اینهام بازکارسلفه منتهاچه مقدار الله اعلم.
آقا سلام عرض شد من الان بایک ترانسی که نمیدونم اصلا چی بود خروجی ضبط رو زدم به ورودی اولیه ترانس واز خروجی ترانس زدم به ورودی یکی از آمپیلی ها وقتی که روشن کردم هیچ خش خش وخر خر نبود فقط تنها مشکل این بود که ماکزیمم صدا به آمپیلی انتقال نمیافت.من با این ، کارکوپلینگ رو انجام دادم حالا اگه زحمتی نیست یک ترانس که فکر می کنم یک به یک باید باشه رو که بتونه ماکزیمم صدا رو به آمپیلی بده به من معرفی کنید تا این مشکل هم به امید خدا حل بشه.باتشکر.
آقا سلام عرض شد من الان بایک ترانسی که نمیدونم اصلا چی بود خروجی ضبط رو زدم به ورودی اولیه ترانس واز خروجی ترانس زدم به ورودی یکی از آمپیلی ها وقتی که روشن کردم هیچ خش خش وخر خر نبود فقط تنها مشکل این بود که ماکزیمم صدا به آمپیلی انتقال نمیافت.من با این ، کارکوپلینگ رو انجام دادم حالا اگه زحمتی نیست یک ترانس که فکر می کنم یک به یک باید باشه رو که بتونه ماکزیمم صدا رو به آمپیلی بده به من معرفی کنید تا این مشکل هم به امید خدا حل بشه.باتشکر.
ببخشید چنر روز نبودم
مشکلی که میگید احتمالا به دلیل عدم تطابق امپدانس ورودی امپ و خروجیه پخش هستش.
در این باره باید از اساتید کمک بگیرید.
سلفی که گفتم اساسش همینه ولی همین سلفی که عکس گزاشتین نیست
چون سیمی که تو این سلف استفاده شده جریان مورد نیاز رو نمیتونه عبور بده
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سلام بله من تست کردم وخازن 2200uf انداختم و ورودی ریموت رو هم یک بار به باتری ماشین وصل کردم یه بار هم به ورودی برق مثبت ماشین
پس چرامال بنده که ولتازووصل می کنم ماسفتهابه شدت گرم می شن وتوخروجی هم ولتازی نیست اینم بگم که خازن های 4700رو330انداختم همینطوراون یکی خازن رو1000پی سی بی هم درسته می تونه ازخازناباشه؟
من قصد دارم این مدار رو که شما معرفی کردید بسازم منظورم اون 200 واته هست چند تا سوال دارم
1) احتمالا" بشه بجای باتری ماشین از پاور کامپیوتر برای داشتن ولتاژ 12 ولت استفاده کرد درسته ؟؟ شما خودتون تست کردید ؟؟ چون من می خوام آمپلی فایرم رو تو منزل استفاده کنم.
2) تو مدار یکسری مقاومت هست که مقدارشون مثلا" 1.07 اهم هست شما این مقدار رو چی گذاشتین ؟؟
3) آیسی مصرفی همون sg3525 هست ؟؟؟
4) همچنین تو مدار یک سری قطعه هست به نام atlatma . اینها چی هستن ؟؟؟
5) اونجایی که نوشته remote به کجا باید وصل بشه ؟؟
با تشکر
من قصد دارم این مدار رو که شما معرفی کردید بسازم منظورم اون 200 واته هست چند تا سوال دارم
1) احتمالا" بشه بجای باتری ماشین از پاور کامپیوتر برای داشتن ولتاژ 12 ولت استفاده کرد درسته ؟؟ شما خودتون تست کردید ؟؟ چون من می خوام آمپلی فایرم رو تو منزل استفاده کنم.
2) تو مدار یکسری مقاومت هست که مقدارشون مثلا" 1.07 اهم هست شما این مقدار رو چی گذاشتین ؟؟
3) آیسی مصرفی همون sg3525 هست ؟؟؟
4) همچنین تو مدار یک سری قطعه هست به نام atlatma . اینها چی هستن ؟؟؟
5) اونجایی که نوشته remote به کجا باید وصل بشه ؟؟
با تشکر
دیدگاه