اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط sina8
    شاید خازن ها کارایی شون رو از دست میدن به دلیل ولتاژ زیاد :-??
    شاید جنسشون خوب نیست کم کم عایقشون ازبین میره ظرفیتشون کم میشه و خراب میشن
    این یه قسمت رو درست متوجه نشدم یعنی سیم باردار تو هوا ازاده ؟ سیم زمین نزدیکش نیست ؟
    یاد پدیده کرونا افتادم ولی واقعا انقدر ولتاژ زیاده که کرونا رخ میده ؟!
    یه حدس دیگه هم هست همین خازن هایی که گفتید شاید دارن تو خودشون جرقه میزنن این خازن های ولتاژ بالا هم با ولتاژی که من بهش رسیدم دی الکتریکشون از بین نمیره فقط جرقه میزنن و تیک تیک میکنن

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
      یه توضیح راجع به کرونا بدید چون واژه برام آشناس.
      نوشته اصلی توسط m4hd1r
      یه حدس دیگه هم هست همین خازن هایی که گفتید شاید دارن تو خودشون جرقه میزنن این خازن های ولتاژ بالا هم با ولتاژی که من بهش رسیدم دی الکتریکشون از بین نمیره فقط جرقه میزنن و تیک تیک میکنن
      منم فکر میکنم از داخل خود خازنا باشه پس به همین دلیل خراب میشه.
      نوشته اصلی توسط sina8
      شاید خازن ها کارایی شون رو از دست میدن به دلیل ولتاژ زیاد :-??
      شاید جنسشون خوب نیست کم کم عایقشون ازبین میره ظرفیتشون کم میشه و خراب میشن
      خازن ها از داخل لامپ های کم مصرفند و یه جوری دست دو هستن
      نوشته اصلی توسط sina8
      این یه قسمت رو درست متوجه نشدم یعنی سیم باردار تو هوا ازاده ؟ سیم زمین نزدیکش نیست ؟
      نه بابا اون جوریا هم نیس :biggrin: صفحه ای با سیم های یک در میان منفی و مثبت (ولتاژ بالا) با فاصله مشخص که در حالت عادی به خاطر فاصله زیاد جرقه نداره.مگس یا هر رسانا نسبی که از بین دو سیم این HV رد بشه با ارک ذغال میشه .همین.
      آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m4hd1r
        جنس خازن ها خوب نبودن و از حالت عایق خارج میشن,شما خازتون چند ولت بود???

دیدگاه

در مداری که درست کردم دو تا خازن 100 نانو 400 ولت با هم سری کردم که میشه 50 نانو 800 ولت و ولتاژ هر واحد چیزی حدود 620 ولته که کمتر از ولتاژ سری خازن ها میشه.

دیدگاه

کرونا یعنی ولتاژ اون فلز انقدر بالا میره که بدون این که به زمین وصل شه تو هوا خودشو تخلیه میکنه مثل سیم های برق فشار قوی که میگن اگه قدیمی باشن یه صدا هایی ازشون میاد
            http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7
            نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
            جنس خازن ها خوب نبودن و از حالت عایق خارج میشن,شما خازتون چند ولت بود???
            ولتاژش کم بود میدونم، 1600 ولت یا 2500 اگه اشتباه نکنم ، ولی صحبت سره اینه که دی الکتریکشون سالم میموند بعد از تخلیه در حالی که میگن سوراخ میشه و از بین میره

head<=
            ...تشکر خدا...
            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdity
              در مداری که درست کردم دو تا خازن 100 نانو 400 ولت با هم سری کردم که میشه 50 نانو 800 ولت و ولتاژ هر واحد چیزی حدود 620 ولته که کمتر از ولتاژ سری خازن ها میشه.
              خوب من کامپیوتر ندارم نقشه pcb بکشم ولی شاید بتونم کمکی بکنم:
              شما خازن ورودی 220 رو 200 نانو 2 کیلو به بالا در نظر بگیر و خازن های چند برابر کننده رو 10 کیلو ولت 2.2 نانو در نظر بگیر فکر کنم اینطوری خوب بشه در ضمن تمام دیود های 1n4007 رو حذف کن و دیود های 10 کیلو ولت بذار فکر کنم اینطوری خوب بشه.

دیدگاه

‏ سلام
                من بعد از های ولتاز 3 خازن 1250 ولت 4.7 نانو رو با 5 تا دیود 4007 سری کردم یه سرو صدای وحشتناکی راه انداخته بود صداش به خاطر ارکی که از دشارز شدن خازن ها بین 2 تا بایه هر خازن تولید میشه بود ولی بعد از جند ثانیه حدودا 10 ثانیه خازن ها میسوختن به نظر شما از جه خازنی استفادی کنم که نسوزه در ضمن سرعت شارز و دشارز حدود 15 بار در ثانیه بود

دیدگاه

خوب من کامپیوتر ندارم نقشه pcb بکشم
                  خب کامپیوتر نمیخواد و عکس،مدار در حال کارو نشون میده و پراپ های ولتاژ دارن ولتاژ ها رو نسبت به زمین نشون میدن.
                  شما خازن ورودی 220 رو 200 نانو 2 کیلو به بالا در نظر بگیر و خازن های چند برابر کننده رو 10 کیلو ولت 2.2 نانو در نظر بگیر فکر کنم اینطوری خوب بشه در ضمن تمام دیود های 1n4007 رو حذف کن و دیود های 10 کیلو ولت بذار فکر کنم اینطوری خوب بشه.
                  ولتاژ دو سر هر دیود 310 ولته در صورتی که این دیود تا1000 ولت تحمل داره!
                  ولتاژ دو سر خازن اولی 300 ولت و بقیه خازن ها 620 ولته و در هر واحد از دو خازن 100 نانو 400 ولت استفاده کردم که میشه 50n , 800v .
                  برا یه حشره کش صرفه اقتصادی با مدارای خازنیه و با مدارای سیم پیچ القایی به صرفه نیس ولی برا آزمایش کردن و کسب تجربه مثل شما خوبه.

دیدگاه

سلام دوستان
                    ماشالله تاپیک 33 صفحه شده!
                    یک مدت به اینترنت دسترسی نداشتم ولی از این به بعد سعی میکنم که به پیشرفت تاپیک کمک کنم
                    راستی من یک مدت راجع به لامپ پرتو کاتدی تحقیق کردم
                    یکم خطرناکه و حتما باید ایمنی رو رعایت کنید
                    بعد میتونید باهاش هر چیزی بسازید حتی تلویزیون (البته کوچیک)

دیدگاه

ممنونم که این تایپک رو بالا کشیدین :smile:
                      برای پرتو کاتودی خیلی خطرناک هست من شنیدم اگه جنس تیغه ها درست انتخاب نشده باشه اشعه x-ray درست میشه!!!!

دیدگاه

بله
                        همینطور اگه شیشه ای که به عنوان محفظه ی خلا استفاده میشه ضعیف باشه ممکنه که مشکل پیش بیاد

دیدگاه

دوستان من یه مدار می خوام که 12 رو به حدود 800 ولت تبدیل کنه !!

دیدگاه

800 ولت رو اگه بگید برای چه استفاده ای میخواید شاید راحت تر بشه کمکتون کرد چون توان مصرفیتون و در واقع جریانش مهمه

head<=
                            ...تشکر خدا...

دیدگاه

جریانش زیاد مهم نیست در حدود 5ma هم کافیه
                              ولتاژ رو در خازن ها ذخیره می کنم و یک لحظه خالی می کنم

دیدگاه

سلام دوستان
                                شرمنده نمیدونم این موضوع مطرح شده توی 33 صفحه گذشته یا نه.حدود 4 صفحه خوندم خسته شدم.
                                من مداری میخوام که جایگزین ترانس زنون که برای ماشین نصب کردم بشه.فکر کنم لامپ زنون ماشین با 23000 ولت کار میکنه.روی ترانسش که نوشته 23000V
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X