اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
    سلام اگه میشه یک مدار zvs رو با نقشه و قطعات بزارید.... اگه میشه پر قدرت باشه..
    سلام
    اون تغیراتی که توضیح دادم رو انجام دادین ؟ نتیجش چی شد ؟

تو این سایت زیر کاملا توضیح داده :
    http://www.instructables.com/id/ZVS-Driver/?ALLSTEPS
    اگه بازم مشکل داشتید تو ساختن این مدار بگید اون قسمتو که مشکل دارید کلا توضیح بدم فقط به جای ماسفت irfp250n شما از همون irfp260n استفاده کنید هم میشه قویترم میشه .
    سپاس
    یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
    http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
    تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

دوستان کسی اطلاعاتی راجب هسته ای که داخل های ولتاژتلویزیون هستش نداره منظورم همونیه که دوتکه هستش وبه هم سوارمیشن شبیه هسته های فریتم هستن خواستم بدونم میشه ازش توسویچینگ dc to dcازش استفاده کرد؟
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        دوستان کسی اطلاعاتی راجب هسته ای که داخل های ولتاژتلویزیون هستش نداره منظورم همونیه که دوتکه هستش وبه هم سوارمیشن شبیه هسته های فریتم هستن خواستم بدونم میشه ازش توسویچینگ dc to dcازش استفاده کرد؟
        نمی دونم میشه واسهDc to Dcاستفاده کرد یانه ولی بله دوتیکس و به هم سوار میشن جنسش هم فریته ....چون با فرکانس بالا کار می کنه اگه توی اون مدار دی سی تو دی سی فرکانست بالاست میشه استفاده کرد از هستش....
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام.دوستان ببخشید سوالی دارم که مربوط به این تاپیک نیس.
          میشه یه راهنمایی در مورد سیم پیچ کوره القایی راهنمایی کنید همراه با مدار
          باسپاس
          Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
            سلام.دوستان ببخشید سوالی دارم که مربوط به این تاپیک نیس.
            میشه یه راهنمایی در مورد سیم پیچ کوره القایی راهنمایی کنید همراه با مدار
            باسپاس
            سلام
            دوست عزیز ببخشید وقت نکردم تو اون یکی قسمت انجمن به سوال شما پاسخ بدم ولی در اولین فرصت جواب میدم
            خوب برید این قسمت انجمن که جناب آقای جبریلی توضیح دادن : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26749.0
            و این دو تا سایتم خوبه اولی برا مدار و توضیحاتشه دومین ساشتم توضیحات کلی داده بدون مدار :

http://www.rmcybernetics.com/project...ion-heater.htm

http://www.richieburnett.co.uk/indheat.html
            سپاس
            یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
            تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
              سلام
              دوست عزیز ببخشید وقت نکردم تو اون یکی قسمت انجمن به سوال شما پاسخ بدم ولی در اولین فرصت جواب میدم
              خوب برید این قسمت انجمن که جناب آقای جبریلی توضیح دادن : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26749.0
              و این دو تا سایتم خوبه اولی برا مدار و توضیحاتشه دومین ساشتم توضیحات کلی داده بدون مدار :

http://www.rmcybernetics.com/project...ion-heater.htm

http://www.richieburnett.co.uk/indheat.html
              سپاس
              واقعا ممنون
              Just God

دیدگاه

ساخت منبع تغذیه ی 20k

سلام دوستان

من دانشجوی فوتونیک هستم برای پروژم نیاز به یک منبع ولتاژ بالا حدود 20k دارم
                از روی یک مانیتور 14 اینچ قدیمی LG یک ترانس باز کردم ، FBT
                روی سیم HV نوشته 40kv
                دانش الکترونیکم در حد 9 واحد دانشگاه و یکم کار کردن با میکرو ها و روباتیکه
                کمی فرم های ایرانی و خارجی را جستجو کردم ، یک سری با سیم پیچی درست کرده بودند ، برخی یک مدار بسته بودند و برخی به وسیله ی مدار لامپ کم مصرف راه اندازی کرده بودند

دوستان لطفا راهنمایی فرمایید ، که از کدام روش و به چه صورت این کار ممکن است .
                همچنین این منبع تغذیه با چه فرکانسی کار خواهد کرد ؟

با تشکر فراوان

دیدگاه

پاسخ : ساخت منبع تغذیه ی 20k

نوشته اصلی توسط rismaan
                  سلام دوستان

من دانشجوی فوتونیک هستم برای پروژم نیاز به یک منبع ولتاژ بالا حدود 20k دارم
                  از روی یک مانیتور 14 اینچ قدیمی LG یک ترانس باز کردم ، FBT
                  روی سیم HV نوشته 40kv
                  دانش الکترونیکم در حد 9 واحد دانشگاه و یکم کار کردن با میکرو ها و روباتیکه
                  کمی فرم های ایرانی و خارجی را جستجو کردم ، یک سری با سیم پیچی درست کرده بودند ، برخی یک مدار بسته بودند و برخی به وسیله ی مدار لامپ کم مصرف راه اندازی کرده بودند

دوستان لطفا راهنمایی فرمایید ، که از کدام روش و به چه صورت این کار ممکن است .
                  همچنین این منبع تغذیه با چه فرکانسی کار خواهد کرد ؟

با تشکر فراوان
                  سلام
                  به نظر من اگه میخوای هم جریان و هم ولتاژ خروجی زیاد باشه از مدار ZVS که بالا هم گذاشتم استفاده کن و چون میخای ولتاژ خروجی رو بدونی که چند کیلو ولته باید یه کیلو ولت متر بسازی که تو سایت زیر هست :
                  http://www.danyk.cz/vn_metr_en.html
                  در مورد فرکانسشم باید بگم که من اسیلوسکوپ یا فرکانس متر نداشتم باید خودتون بعد ساختن مدار ازمایش کنید فکر کنم در محدوده ی 100 کیلو هرتز باشه در ضمن اگه ترانس های ولتاژ شما مال تلوزیون رنگی باشه چون تو خروجیش یه دیود داره دیگه خروجی به صورت نیم موج دیسی میشه ولی در ترانس های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید فرکانس همونه که تو ورودی هست و مال سیاه سفید قوی تر از رنگیه .
                  سپاس
                  تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

تشکر از پاسخ تان
                    جریان برام مهم نیست فقط ولتاژ و فرکانس اهمیت داره
                    راستش من از نقشه زیاد سر در نمیارم می شه مرحله به مرحله برام توضیح بدید که باید چی کار کنم
                    دور هسته سیم بپیچم یا یا مدار راه انداز بسازم براش ؟

تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
                      سلام به آقای قادری راستش متاسفانه من همین سایت رو میدانم. :cry: :cry:
                      .................................................. ...................................
                      اینم عکس خازن با ظرفیت 3.5n و ولتاژ 25000 ولت

تو یوتیوب سرچ کنید آموزشش هست..
                      مرسی ولی این 25 کیلو ولته؟!
                      فک نکنما
                      اخه 25 کیلو ولت کم کمش از 10 سانتی ارک میزنه این خازن که قطرش رو هم ده سانت نیست! از داخل ارک میزنه به احتمال زیاد.
                      راستی این خازن توی استارت مهتابیا چن کیلو ولته؟ چون ظرفیت خازن خیلی مهم نیس ولتاژش مهمه.
                      تایپک تسلا رو که زدم دیدی ؟ من رفتم بودم خونه دوستم اینو ساخته بود منم یکم شروع کردم به ساختن. ادم کشی بودا
                      دور ثانویس حدود 300 دور بود اگه 2000 دور بپیچیم چی میشه!!
                      کلا با این نوع مدارا میشه منبع تغذیه ای با ولتاژ بینهایت ساخت.
                      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

یکم بچه ها رفتن تو ساخت مدار zvs میگن که با 555 ضعیف در میاد ولی من مدارشو که دیدم یه سری مشکلات داشت که بد نیس بدونید.
                        1- اسیلاتور مدار zvs علمی نیس مبینید که با دو تا ماسفت و خازن میاد موج میسازه که عملی هست اما تلاف انرژی زیاده.
                        2-ترانس مورد استفاده مدار zvs باید 3 سر باشه ولی همین مشکل بزرگیه که ممکنه نتونید از بعضی ترانسا استفاده کنید،
                        3- تنها مزایای zvs این هست که موج دو طرفه میسازه که با ایسی 4047 میشه بهینه ترشو ساخت.
                        پس فک نکنید 555 ضعیفه اگه از 2 ماسف استفاده کنید قوی میشه. چون مدار 555 علمیه .

حسام اینکه رو ترانس تلویزیون داغ میکنه واسه اینه که مقاومت اولیش کم تره.
                        الان همین ترانسی که داری ببین مقاومت اولیش و ثانویش چن اهمه.
                        راستی ترانزیستور بورد تلویزیون که به ترانس های ولتاژش وصل بودو کندم شمارش Ml*2310FX هس نه اون قسمتو با چیزی از بین بردن معلوم نیس.
                        زیرشم نوشته B711. ترانزیستوره از این بزرگاست فاصله پایه هاش از ماسفت و ترانزیستورا مهمولی 2 برابر بیشتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                          یکم بچه ها رفتن تو ساخت مدار zvs میگن که با 555 ضعیف در میاد ولی من مدارشو که دیدم یه سری مشکلات داشت که بد نیس بدونید.
                          1- اسیلاتور مدار zvs علمی نیس مبینید که با دو تا ماسفت و خازن میاد موج میسازه که عملی هست اما تلاف انرژی زیاده.
                          2-ترانس مورد استفاده مدار zvs باید 3 سر باشه ولی همین مشکل بزرگیه که ممکنه نتونید از بعضی ترانسا استفاده کنید،
                          3- تنها مزایای zvs این هست که موج دو طرفه میسازه که با ایسی 4047 میشه بهینه ترشو ساخت.
                          پس فک نکنید 555 ضعیفه اگه از 2 ماسف استفاده کنید قوی میشه. چون مدار 555 علمیه .

حسام اینکه رو ترانس تلویزیون داغ میکنه واسه اینه که مقاومت اولیش کم تره.
                          الان همین ترانسی که داری ببین مقاومت اولیش و ثانویش چن اهمه.
                          راستی ترانزیستور بورد تلویزیون که به ترانس های ولتاژش وصل بودو کندم شمارش Ml*2310FX هس نه اون قسمتو با چیزی از بین بردن معلوم نیس.
                          زیرشم نوشته B711. ترانزیستوره از این بزرگاست فاصله پایه هاش از ماسفت و ترانزیستورا مهمولی 2 برابر بیشتره.
                          سلام
                          اولا اینو بگم که اگه حرفه من قبول نمیکنید برید از آقا وحید یا آقای نجار زاده بپرسید .
                          حالا اصلا روش ساخت فرکانس مدار ZVS به خازن ربطی نداره در ضمن من مدارو ساختم کاملا عملیه حتی بدون خازنم کار میکنه و از همه مهم تر برا مدار ZVS اصلا ترانس سه سر نمیخاد نمیدونم اینا رو از کجا میگی ولی اصلا این طوری نیست و فرکانس هم اگه با ایسی 4047 بسازید بازم مجبورید پوش پول ببندید و علاوه بر این که مدار شما مزیتی نداره بلکه یه ایسیم اضافه داره مزیتی که مدار ZVS داره همینه که اون ایسیم نداره و اصلا به بازدهش ربطی نداره و فقط و فقط فرکانس مدار شما متغیره همین ، که تو مدار ZVS علاوه بر اینکه فرکانس کاریش از ایسیم بیشتره و این مزیته ، ولی متغیر نیست .
                          و ایسی 555 هم به زور فرکانس 40 کیلو هرتزو میسازه که خیلی کمه و خروجیش یه دونه هست که تو ایسی 4047 برطرف شده ولی بازم به خاطر فرکانس ضعیف در میاد البته برا ایسیم باید یه تغذیه ی جدا داشته باشید ولی برا مدار ZVS مستقیم 60 ولت بدید هییچی نمیشه ولی تو مدار شماهست که دو تا تغذیه میخاد نه مدار ZVS .
                          و خیلی مهم تر از اینا ساده بودن مدار و اینکه تو مدار کم قطعه باشه هم عمرش زیاد میشه هم مقاوم و هم ساختنش ساده و کم هزینه هست و اون های ولتاژ تولیدی که تو خروجی هست رو مدار های الکترونیکی مثل ایسی اثر میزاره و باید تغذیه ی ایسی جدا از تغذیه ماسفتا که میرن به اولیه باشه .
                          سپاس
                          تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                            مرسی ولی این 25 کیلو ولته؟!
                            فک نکنما
                            اخه 25 کیلو ولت کم کمش از 10 سانتی ارک میزنه این خازن که قطرش رو هم ده سانت نیست! از داخل ارک میزنه به احتمال زیاد.
                            راستی این خازن توی استارت مهتابیا چن کیلو ولته؟ چون ظرفیت خازن خیلی مهم نیس ولتاژش مهمه.
                            تایپک تسلا رو که زدم دیدی ؟ من رفتم بودم خونه دوستم اینو ساخته بود منم یکم شروع کردم به ساختن. ادم کشی بودا
                            دور ثانویس حدود 300 دور بود اگه 2000 دور بپیچیم چی میشه!!
                            کلا با این نوع مدارا میشه منبع تغذیه ای با ولتاژ بینهایت ساخت.
                            خب این خازن 25 کیلو ولته لطفا مداری که بتونه 25 کلیو ولت رو تولید کنه بزارید با ترانسش
                            Just God

دیدگاه

سلام

من یه لیزر ساختم نیاز به ساخت منبع تغذیه ی HV 20k و HF دارم براش
                              دانشجوی برق نیستم
                              تا صفحه ی 20 مطالعه کردم ، توی اینترنت هم گشتم
                              دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه ، من اینو بسازم به سر انجام برسونم پروژمو

اینم عکس فلای بک مانیتور 14 اینچ رنگی ال جی هست که دارم

این تصویر را هم توی انجمن دیدم اما قطعات ، تعداد دور سیم پیچ ها ، نقشه ی مدار و میزان ورودی و خروجی برام سوال بود .

با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rismaan
                                سلام

من یه لیزر ساختم نیاز به ساخت منبع تغذیه ی HV 20k و HF دارم براش
                                دانشجوی برق نیستم
                                تا صفحه ی 20 مطالعه کردم ، توی اینترنت هم گشتم
                                دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه ، من اینو بسازم به سر انجام برسونم پروژمو

اینم عکس فلای بک مانیتور 14 اینچ رنگی ال جی هست که دارم

این تصویر را هم توی انجمن دیدم اما قطعات ، تعداد دور سیم پیچ ها ، نقشه ی مدار و میزان ورودی و خروجی برام سوال بود .

با تشکر فراوان
                                با این مدار من تست کردم کار نکرد همین مدارات 555 فک کنم بهتر باشه. مدار اول صفحه اول پایه ها هم با مولتی متر ببین کدوما بوق میزنن رو اونا تست کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X