اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط ghaderi007
    هرچی میگردم پیدا نمیکنم
    سلام دوستان چن تا سوال داشتم
    1-ایا با افزایش فرکانس ولتاژ خروجی بالا میره؟
    2-ایا فرکانس رو بالای 1مگا هرتز بالا ببریم در خروجی ترانس جریان و ولتاژ افزایش پیدامیکنه؟
    3-چه عواملی در افزایش خروجی ترانس موثر هس؟
    4چه عواملی باعص افزایش جریان خروجی میشه؟
    5-ایا در نوع هسته مثلا فریت یا اهنی محدودیت فرکانس دارن؟
    درضمن از همه دوستان راهنمایی میخوام یه سایتی معرفی کنن توش هم دیود های های ولتاژ و هم خازن های های ولتاز و انواع هسته و قرقره در اندازه های مختلف(از جمله پات کور) و سیم های مسی مخصوص های ولتاژ یا حداقل سیم مسی مرغوب رو بفروشه.باسپاس
    Just God

دیدگاه

سلام دوستان چن تا سوال داشتم
      1-ایا با افزایش فرکانس ولتاژ خروجی بالا میره؟
      2-ایا فرکانس رو بالای 1مگا هرتز بالا ببریم در خروجی ترانس جریان و ولتاژ افزایش پیدامیکنه؟
      3-چه عواملی در افزایش خروجی ترانس موثر هس؟
      4چه عواملی باعص افزایش جریان خروجی میشه؟
      5-ایا در نوع هسته مثلا فریت یا اهنی محدودیت فرکانس دارن؟
      درضمن از همه دوستان راهنمایی میخوام یه سایتی معرفی کنن توش هم دیود های های ولتاژ و هم خازن های های ولتاز و انواع هسته و قرقره در اندازه های مختلف(از جمله پات کور) و سیم های مسی مخصوص های ولتاژ یا حداقل سیم مسی مرغوب رو بفروشه.باسپاس
      1-نه
      2-نه
      3-تعداد دور اولیه کمتر تعداد دور ثانویه بیشتر. ولتاژ ورودی ترانس بیشتر و ...
      4. زخیم تر بودن سیم. استفاده از ترانس و اسیلاتور قوی تر،
      5- دارن ولی دلیلشو نمیدونم معمولا واسه تراس های مگاهرتزی از فریت اهنی استفاده نمیکنن.
      6. نمیدونم :nice:
      اینم لینک تایپک
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=100037.0
      صفحه 2 برید،
      موفق باشید.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
        چرا نخوره
        ولی فقط یک جرقه تو خروجی داریم و این ادامه پیدا نمیکنه .
        من تست کردم...اصلا خروجی نداره...میشه راهنمایی کنید؟؟
        چوکش روهم از تلوزون سیاه وسفید قدیمیا بازش کردم...
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوستان دیه ناامید دارم میشم.فک کنم تا الان 70تاای سی555سوزوندم اونم به دلیل نامعلوم.
          Just God

دیدگاه

دوستان دیه ناامید دارم میشم.فک کنم تا الان 70تاای سی555سوزوندم اونم به دلیل نامعلوم.
            بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟70تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: خیلیه هاااااا
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
              بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟70تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: خیلیه هاااااا
              ارع میخوام برم سراغ ماسفت و ای سی4047 واسه نوسانسازی
              Just God

دیدگاه

منم قبلا میسوزوندم ولی 2 تا کار بکن دیگه نمیسوزه
                این ایسی 555 به قطب هاش تغذیش حساسه جابجا زدی فاتحش خوندست پس حتما یه دیود بزار.
                پایه 4 و 8 رو مستقیم به + وصل نکن یه مقاومت کم برای لود مثلا 150 اهم بزار.
                پایه هارو هم چک کن.
                چجوری 70 تا سوزوندی؟ من تاحالا 70 تا ایسی یجا ندیدم :nice:

دیدگاه

مهندس اون مدار رو من ساختم کار نکرد چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مدار کوچیه منظورمه ها
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

منم قبلا میسوزوندم ولی 2 تا کار بکن دیگه نمیسوزه
                    این ایسی 555 به قطب هاش تغذیش حساسه جابجا زدی فاتحش خوندست پس حتما یه دیود بزار.
                    پایه 4 و 8 رو مستقیم به + وصل نکن یه مقاومت کم برای لود مثلا 150 اهم بزار.
                    پایه هارو هم چک کن.
                    چجوری 70 تا سوزوندی؟ من تاحالا 70 تا ایسی یجا ندیدم :nice:
                    مشکل این نیس بعضی موقع اتصالی میشد با های ولتاژ میدید ای سی دود میکرد
                    Just God

دیدگاه

مشکل این نیس بعضی موقع اتصالی میشد با های ولتاژ میدید ای سی دود میکرد
                      چطووووو :question: چجوری به هایولتاژ وصل میشد.
                      درضمن اگه مشکلت با اینه 4047 که همین میشه.
                      من از سیم های تلفن که 3 نخ سیمه استفاده کردم. بعضی وقتا که خروجی ترانس استفاده نمیشه از طریق اون سیم اضافی به ماسفت ارک میزنه ولی نمیسوزه.

دیدگاه

چطووووو :question: چجوری به هایولتاژ وصل میشد.
                        درضمن اگه مشکلت با اینه 4047 که همین میشه.
                        من از سیم های تلفن که 3 نخ سیمه استفاده کردم. بعضی وقتا که خروجی ترانس استفاده نمیشه از طریق اون سیم اضافی به ماسفت ارک میزنه ولی نمیسوزه.
                        نع به خط تغذیه ارک میزنه یا فک کنم ترانس ای سی رو میسوزونه.دقیق نمیدونم.ولی اعصابم خراب شد تو این ترانس پیچیدن
                        Just God

دیدگاه

نع به خط تغذیه ارک میزنه یا فک کنم ترانس ای سی رو میسوزونه.دقیق نمیدونم.ولی اعصابم خراب شد تو این ترانس پیچیدن
                          یه عکس بزار ببینم چکار کردی
                          سیم های خروجی ترانست نزدیک مدار و .... نزار کلا جدا بزارش.
                          2-چجوری به ایسی ارک میزنه با چی؟ اخه هایولتاژ کنارش نیس،
                          به احتمال زیاد یجایی اتصال کردی چون من بالای ایسی هم ارک زدم هیچیش نشد،

دیدگاه

یه عکس بزار ببینم چکار کردی
                            سیم های خروجی ترانست نزدیک مدار و .... نزار کلا جدا بزارش.
                            2-چجوری به ایسی ارک میزنه با چی؟ اخه هایولتاژ کنارش نیس،
                            به احتمال زیاد یجایی اتصال کردی چون من بالای ایسی هم ارک زدم هیچیش نشد،
                            مشکل نمیدونم دقیقا از کجاس الان فک میکنم از های ولتاژ تلوزیون هس چون خودم که ترانس پیچیدم و چن تا ترانس کاهنده و افزاینده گزاشتم درس کار میکنه.ولی نمیدونم چرا این مدار رو های ولتاژ وصل میکنم بعد چن دقیقه کار کر ای سی خراب میشه و یه سوال چرا مصرف این مدار زیاده من با ترانس های ولتاژ و این مدار رو نتونستم با دوتا باتری کتابی راهش بندازم
                            Just God

دیدگاه

مشکل نمیدونم دقیقا از کجاس الان فک میکنم از های ولتاژ تلوزیون هس چون خودم که ترانس پیچیدم و چن تا ترانس کاهنده و افزاینده گزاشتم درس کار میکنه.ولی نمیدونم چرا این مدار رو های ولتاژ وصل میکنم بعد چن دقیقه کار کر ای سی خراب میشه و یه سوال چرا مصرف این مدار زیاده من با ترانس های ولتاژ و این مدار رو نتونستم با دوتا باتری کتابی راهش بندازم
                              خب شوکر که نیس مصرفش زیاده باتری هارو موازی کن درس میشه،9 ولت کافیه فقط باید جریانش بره بالا
                              این باتری 9 ولتا لامصب جریان ندارن که 300 میلی امپر به زور میدن.

دیدگاه

خب شوکر که نیس مصرفش زیاده باتری هارو موازی کن درس میشه،9 ولت کافیه فقط باید جریانش بره بالا
                                این باتری 9 ولتا لامصب جریان ندارن که 300 میلی امپر به زور میدن.
                                دوتا9ولت رو سری کردم و موازی کردم باز کار نکرد
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X