اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک به روش جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش الکترونیک به روش جدید

سلام دوستان.امیدوارم همتون سلامت باشین.
    بنده قصدم از ایجاد این تاپیک این بود که الکترونیک رو به روش عملی اموزش بدین.واز دوستانی که تو این امر هستند خواهش میکنم همکاری کنن.زکات علم اموزش ان به دیگرانه.
    مثلا من هر بار یک عکس میزارم و روی قطعاتش بحث میکنیم اینجوری هم کاره ما راه می لفته هم بچه هایی که مثله من [دوست دارن الکترونیکو یاد بگیرن خیلی شمرده به این علم وارد میشن.lمثلادر عکس زیر2تا ایسی 555 داریم اما من میخوام بدوم چرا مثلا ترانزیستور های که بهش وصله چیکار میکنه یا اون خازن ها چه عملی انجام میدن چرا در 2 شکل نحوه قطعات فرق داره

پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید

سلام
    فکر عالی ایه
    حتی واسه افراد کارکشته و حرفه ه ای هم مفیده

دیدگاه

سلام

بنده هم موافقم ، واقعا مفید خواهد بود و در حد دانشِ اندکم در این راه کمک میکنم .

تشکر .

دیدگاه

بسیار حرکت خوبی . خدا قوت
        [img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]
        وبسایت ختم صلوات
        http://www.salavaty.com/

دیدگاه

سلام دوست عزیز عالیه فقط ادامه بدید
          به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

سلام.
            تشویق خوبه! اما جواب دوستمون رو دادن از اون خوبتره!! :mrgreen:
            از هر چه بگذریم، احوال شما چطوره جنابstarmoml ؟ شرمنده که یه خرده سرم شلوغه! :redface:

تفاوت این دوتا مدار توی تفاوت کاربرد 555 هست.پیشنهاد میکنم دنبال کتاب مدارهای عملی با 555 بگردین.(معادل انگلیسی و فارسی) اونوقت راحت تر متوجه تفاوتشون میشین.
            مورد بعدی کاربرد قطعات توی مدارات:
            بهتره به قضیه اینطور نگاه کنیم،تحلیل دقیق اینکه چرا توی فلان مدار،فلان مقاومت،فلان جا قرار گرفته:
            بستگی به اون مدار داره، اگه مدار ساده ای باشه، با ریز جزئیات میشه اون رو تحلیل کرد، اما اگه مدار بزرگی باشه هر کسی حوصله و وقتش رو نداره که بیاد تا
            هم فیهاخالدون اون مدار رو براتون تحلیل کنه و بذاره.علاوه بر اون، همچین تحلیلی هم عموما نیاز نمیشه،مگر در شرایط خاص. جدای از اینها، تحلیل بلوک دیاگرامی راحت تر هست تا تحلیل ریز به ریز.
            مثلا توی فلان مدار،555 نقش اوسیلاتور رو داره.این شد بلوک دیاگرام.حالا اینکه چرا فلان مقاومت 4.7 کیلو اهم هست، اون شد جزئیات!
            پس پیشنهاد میکنم به این موارد توجه کنین و بعد عکسی رو قرار بدین تا اون کسی که تاپیک رو میبینه، به خودش زحمت بده و یه کلمه تایپ کنه مثلا مقاومت فلان نقش فیدبک منفی رو داره و...
            موفق باشین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ
              سلام.
              تشویق خوبه! اما جواب دوستمون رو دادن از اون خوبتره!! :mrgreen:
              از هر چه بگذریم، احوال شما چطوره جنابstarmoml ؟ شرمنده که یه خرده سرم شلوغه! :redface:

تفاوت این دوتا مدار توی تفاوت کاربرد 555 هست.پیشنهاد میکنم دنبال کتاب مدارهای عملی با 555 بگردین.(معادل انگلیسی و فارسی) اونوقت راحت تر متوجه تفاوتشون میشین.
              مورد بعدی کاربرد قطعات توی مدارات:
              بهتره به قضیه اینطور نگاه کنیم،تحلیل دقیق اینکه چرا توی فلان مدار،فلان مقاومت،فلان جا قرار گرفته:
              بستگی به اون مدار داره، اگه مدار ساده ای باشه، با ریز جزئیات میشه اون رو تحلیل کرد، اما اگه مدار بزرگی باشه هر کسی حوصله و وقتش رو نداره که بیاد تا
              هم فیهاخالدون اون مدار رو براتون تحلیل کنه و بذاره.علاوه بر اون، همچین تحلیلی هم عموما نیاز نمیشه،مگر در شرایط خاص. جدای از اینها، تحلیل بلوک دیاگرامی راحت تر هست تا تحلیل ریز به ریز.
              مثلا توی فلان مدار،555 نقش اوسیلاتور رو داره.این شد بلوک دیاگرام.حالا اینکه چرا فلان مقاومت 4.7 کیلو اهم هست، اون شد جزئیات!
              پس پیشنهاد میکنم به این موارد توجه کنین و بعد عکسی رو قرار بدین تا اون کسی که تاپیک رو میبینه، به خودش زحمت بده و یه کلمه تایپ کنه مثلا مقاومت فلان نقش فیدبک منفی رو داره و...
              موفق باشین.
              بزن دست قشنگه رو واسه مهندس شاهرخ گل :applause:

دیدگاه

به به حاج اقا شاهرخ :mrgreen:
                خوب در مدار بالا 555 یک اسیلاتور موجه
                اما کتابی که شما گفتین
                http://www.techno-electro.com/136-%D...DB%8C-555.html
                حالا در شکل شما ترانزیستور میبینی اونا واسه چیه؟

دیدگاه

BC177 = یه طبقه تقویت اولیه
                  BD140 = طبقه ی دوم تقویت - یه خرده توان بالا (به ترانزیستور هایR11-R12 نگاه کنین کنارش توشته 1W که مشخصه جریان نسبتا زیادی ازشون رد میشه)
                  اون یکی ترانزیستور هم که خوب نیفتاده!
                  اما اینطور میتونم تحلیل کنم که این دو طبقه برای درایور اون ترانزیستوره هست که ناقص افتاده عکسش!
                  کسی تحلیل دقیقتر و بهتری میتونه ارائه بده؟

دیدگاه

سلام در کل دوست ما پیشنهادش با اینجور اموزش خیلی خیلی عالی هست و پور محتوا و پور مخاطب هستی ولی عذر می خوام دارم اینو میگم بعضی از دوستان حالا از هر لحاظ اختلال میدازن در این اینجا یا پاس میدن سر کتاب یا میگن خیلی سادست و خلی ساده هم توضیع میدن میرن
                    اینجور اگه نباشه اموزش خوبی میشه :smile:
                    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

ممنون شاهرخ جان حالا اینجا یه سوال پیش میاد ما اگه بخوایم بجای bc177 از Tip42 استفاده کنیم چه اتفاقی میافته.جون در pdf که همه ترانزیستورو معرفی کرده هرئو از یک خانواده هستند:
                      BC177A SI-P 50V 0.1A 0.3W 130MHz
                      TIP42C SI-P 140V 6A 65W
                      اینطوری مدار ایا بهینه تر و قویتر میشه یا نه مشکلی پیش میاد.

دیدگاه

من خودم خیلی اینجور آموزش رو دوست دارم
                        اما میدونید چرا وقتی یه همچین تاپیک هایی زده میشه اینقدر استقبال میشه؟
                        چون با اینکه ما خیلی دوست داریم بدونیم مدارات چطور کار می کنه اما اصلا به طرز کارکرد مدارات محاسبات مدار طراحی مدارات توجه نمی کنیم(حداقل مرجع ساده و روانی در این رابطه ندیدم
                        کتبی هم که در این رابطه هسنتد خیلی سطح بالا هستند و بسیار نا مفهوم
                        قفسه کتابمون پر شده از کتاب مدار آماده(مجموعه مدار برای جوانان بخت آور و پروژه هایی با avr و مدارات ساده دیجیتال و....) :NO:
                        باید یه فکر اساسی کرد

دیدگاه

چون با اینکه ما خیلی دوست داریم بدونیم مدارات چطور کار می کنه اما اصلا به طرز کارکرد مدارات محاسبات مدار طراحی مدارات توجه نمی کنیم(حداقل مرجع ساده و روانی در این رابطه ندیدم). کتبی هم که در این رابطه هسنتد خیلی سطح بالا هستند و بسیار نا مفهوم. قفسه کتابمون پر شده از کتاب مدار آماده
                          1: نمونه مدار.نمونه مدار.نمونه مدار
                          2: تحلیل.تحلیل.تحلیل
                          3: تجربه.تجربه.تجربه
                          4: طراحی.طراحی.طراحی
                          1: مدار خوان ---> 2: مدار دان ---> 3: مدار ساز ---> 4: طراح

نکته بعد: زبان، زبان، زبان!
                          انقدر مطالب با بیان زیبا در اینترنت هست که خدا میدونه
                          همین کارایی که ماها میکنیم
                          افراد دیگه هم انجام میدن. کافیه بریم جستجو کنیم ...

پ.ن: با قوت ادامه بدید تاپیک رو تاثیر بسیار زیادی در آموزش داره ...
                          خدا قوت
                          1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                          2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                          3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
                            1: نمونه مدار.نمونه مدار.نمونه مدار
                            2: تحلیل.تحلیل.تحلیل
                            3: تجربه.تجربه.تجربه
                            4: طراحی.طراحی.طراحی
                            1: مدار خوان ---> 2: مدار دان ---> 3: مدار ساز ---> 4: طراح

نکته بعد: زبان، زبان، زبان!
                            انقدر مطالب با بیان زیبا در اینترنت هست که خدا میدونه
                            همین کارایی که ماها میکنیم
                            افراد دیگه هم انجام میدن. کافیه بریم جستجو کنیم ...

پ.ن: با قوت ادامه بدید تاپیک رو تاثیر بسیار زیادی در آموزش داره ...
                            خدا قوت
                            سلام دوستم من الان تمام مشکل دوستان همین زبان هستش بعدشم به نظر من با کار زیاد هیچ فقط به تحلیل مدار نمیرسی با کار زیاد می تونه مدار های زیادی درست کنه و تست کنه یک تجربه های زیاد بدست بیار و بتونه مدار طراحی کنه بدون نقص ولی با جم کردن و تریکب چندا تا مداری درست میکنه
                            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

به نظر من هم کار خوبی هستش.
                              فقط امیدوارم ادامه پیدا کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X