اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش الکترونیک به روش جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش الکترونیک به روش جدید

دوستان رو ایده بنده هم یه کم فکر کنید.

در این انجمن افراد از همه تیپی وجود داره از استاد و کارشناس تا مبتدی.

بنده هم به افراد تحصیل کرده حق میدم که صحبت درباره بعضی چیزا خسته کنندس براشون ولی به بزرگی خودشون تحمل کنن. :-?

بیاین از یک پری آمپلی فایر شروع کنیم که هم ساده هست و هم جامع که در پهلوی این مدار هم با تطبیق آمپدانس و طرز کار یک ترانزیستور هم خیلی چیزای دیگه صحبت کنیم. :nice:

نظرتون چیه؟
    آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdity

بنده هم به افراد تحصیل کرده حق میدم که صحبت درباره بعضی چیزا خسته کنندس براشون ولی به بزرگی خودشون تحمل کنن. :-?

بیاین از یک پری آمپلی فایر شروع کنیم که هم ساده هست و هم جامع که در پهلوی این مدار هم با تطبیق آمپدانس و طرز کار یک ترانزیستور هم خیلی چیزای دیگه صحبت کنیم. :nice:

نظرتون چیه؟
      اقا مهدی کارت واقعا عالی هست .. و خیلی خوب جواب میده اون ایده کلاس عشایریت هم عالی بود ..
      به نظر من هر کدوم از درس ها و اموزش ها رو اگه در یک تایپیک جداگانه زده بشه عالی هست بعد توی تایتل اون تایپک هم سطحش نوشته بشه ! مثلا "مبتدی" یا "حرفه ای" یا .... چون اگه همه این اموزش ها در یک تایپیک نوشته بشه باعث میشه صفحات زیاد و خسته کننده بشه و خیلی از اموزش ها گم بشن در بین صفحات بسیار یک تایپیک و ارجاعش هم از گوگل خیلی کم میشه ....و اینکه در مورد اون پروژه خاص که هر کس قرار میده میشه مستقل صحبت کرد در همون تایپیک ...

دیدگاه

به نظر من این درسای مدار و الکترونیکو خوندن بیشتر تو همین طراحی مدار به کارت میاد. پس بیاین مدار طراحی کنیم ولی همون اول نزیم سروقت ساخت فرستنده یک کیلو وات :biggrin:
        در مرحله اول چند تا مدار ساده مثل همون پری ،بیسیم ساده یا مداراتی ساده با555 یا UM66 و از این چیزا رو شروع به طراحی کنین ... :read:
        یا علی دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdity

نظرتون چیه؟
          سلام
          دوست عزیز شما راست می گید اما باید اول بدونیم مثلا تو ترانزیستور ولتاز وجریان ومقاومت چطوری محاسبه می شه تو عمل یا چه کار هایی می شه با این ترانزیستور انجام داد بعد بریم سراغ طراحی (ترانزیستورو من مثال زدم هر قطعه ی دیگه هم همین طوره)
          امید وارم منظورمو متوجه بشین این کار الان بهتره که همین جوری شروع کنیم بعد بریم سراغ طراحی
          به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
            سلام
            دوست عزیز شما راست می گید اما باید اول بدونیم مثلا تو ترانزیستور ولتاز وجریان ومقاومت چطوری محاسبه می شه تو عمل یا چه کار هایی می شه با این ترانزیستور انجام داد بعد بریم سراغ طراحی (ترانزیستورو من مثال زدم هر قطعه ی دیگه هم همین طوره)
            امید وارم منظورمو متوجه بشین این کار الان بهتره که همین جوری شروع کنیم بعد بریم سراغ طراحی
            خوبه :applause:
            طراحی در کنار محاسبات در واقع این یک موضوع روانشناختی است.
            اصل کار محاسبات است فرع اون یک طراجی که اون محاسبات درش به کار رفته. در واقع فرد اون محاسبات رو در قالب اون مدار یاد می گیره و براش یک موضوع تئوری (خشن) به طور عینی ثابت میشه
            نوشته اصلی توسط mehdity
            توصیه من به مبتدیان اینه که از نرم افزار های شبیه سازی پا به پای این مطالب استفاده کنن و با تغییر المان ها و مقادیر انها مطالب را عمقی بفهمد و هر جا سوالی داشتند بپرسند.
            مثلا به جای مقاومت ها از پتانسیومتر اکتیو و به جای خازن ها از واریابل اکتیو استفاده کنن،تغییر بدن و نتیجه رو ببینن. :agree:
            .
            من هم میگم اول قصد کنید یه مدار طراحی کنید . بعد به کم کم بگید برای طراحی این قسمتش، این اصول لازمه و شروع به توضیح اصول کنید.
            ضمنا (لطفا)اساتید زودتر دست به کار شن و با هر روشی که بهتره شروع کنن و پیوسته جلو ببرن که عمرا داره میگذره :rolleyes:

دیدگاه

سلام به همتون

میگم ایده هاتون خوبه ولی خب چرا دست به کار نمیشید؟

من از اول شروع کردم شما هر مطلب آموزشی ای که دارید ارائه بدید.

دیدگاه

به نظرم اقا مصطفی خیلی عالی توضیح دادن اقا مصطفی اگه لطف کنید بگید نحوه خواندن دیتا شیت چطوریه عالی میشه.اخه من نگاه کردم سر در نیاوردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط starmoml
                  به نظرم اقا مصطفی خیلی عالی توضیح دادن اقا مصطفی اگه لطف کنید بگید نحوه خواندن دیتا شیت چطوریه عالی میشه.اخه من نگاه کردم سر در نیاوردم

خب این از دیتاشیت ، حالا بقیش :

ترانزیستور BJT مثبت (PNP) :

توی این مدل ترانزیستور وقتی ولتاژ امیتر 0.6 بیشتر از بیس بشه ترانزیستور روشن خواهد شد ...

محاسبه مقاومت بایاس هم مثل همون NPN انجام میشه ولی مسیر جریان معکوسه.

پا نوشت : این مطالب رو گفتم تا توی تحلیل مدارها ، بچه های مبتدی هم پا به پای بقیه بیان.

دیدگاه

پستاتون مفید وعالیه آقا مصطفی
                    بنده هم تابع جمع هستم. :job:

دیدگاه

ایولا اقا مصطفی :wow:

دیدگاه

سلام در این دیتا شیت بیشترین ولتاژی که این اپ امپ قبول میکنه و میشه بهش اعمال کنید
                        http://www.ti.com/lit/ds/symlink/ne5534.pdf

دیدگاه

سلام :sad: :sad: دوستان ما واقعا شرمنده هستم که دارم این حرف میزنم ولی دوستان هماهنگ نیستن بعضی های یک بار از جاده به بزرگی کوه می خوان رد شن بعضی اوقات از جاده به بارکی مو می خوان رد شن باید بگم این نیست یکم دوستان استاد ها به گذشته خودشون روجو کنن ببین با چه روشی یاد گرفتن یا چطوری یا از چه مطالب های اسانی شروع کردن یا چه جور اموزش واسه خودشون سخت بوده به ما نگن یا چه نوع اموزشی براشون خنده دار بود و اسان اون هم نگن ان اموزشی که قابل فهم بود و اسان راحت از همون روش یا گرفتن به ما از همان راه و روش و یا کتاب یا فیلم یاد بدن ممنونم میشم :agree:
                          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

من هنوز سر حرفم هستم

برای شروع از پایه باید اول کتاب های دایره المعارف و مرجع را مطالعه کنید و بعد در مورد مباحث خاص و مدارهای پر کاربرد صحبت کنیم
                            ضمناً اونایی که واقعاً ضعیف هستند فیلم های آقای کی نژاد رو دانلود کنند و ببینند
                            ببینید با پشت کامپیوتر نشستن نمیشه یاد گزفت و باید حتما برد بورد را جلوت بذاری و مدارهارو ببندی و ببینی چه اتفاقایی میوفته
                            یه کار دیگه هم میشه انجام داد، اینکه تیم آنالوگ تشکیل بدیم که صد البته جای بحث داره
                            Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                            // - - - - - - - - - -
                            برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                            // - - - - - - - - - -
                            اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                            // - - - - - - - - - -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                              من هنوز سر حرفم هستم

برای شروع از پایه باید اول کتاب های دایره المعارف و مرجع را مطالعه کنید و بعد در مورد مباحث خاص و مدارهای پر کاربرد صحبت کنیم
                              ضمناً اونایی که واقعاً ضعیف هستند فیلم های آقای کی نژاد رو دانلود کنند و ببینند
                              ببینید با پشت کامپیوتر نشستن نمیشه یاد گزفت و باید حتما برد بورد را جلوت بذاری و مدارهارو ببندی و ببینی چه اتفاقایی میوفته
                              یه کار دیگه هم میشه انجام داد، اینکه تیم آنالوگ تشکیل بدیم که صد البته جای بحث داره
                              سلام دوست عزیز این کتال دایره معارفی که شما میفرماید فارسیش هست یا نه کتاب معادل هم نیست که دوستان و بند بگیرم مطالعه کنیم
                              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                                پیشنهاد :

بیایید از روی کتاب دایره المعارف شروع کنیم که افراد مبتدی هم راه بیوفتند

از این لینک دریافت کنید و نظرتونو بفرمایید تا روندی که طی میکنیم روی اصول باشه

http://dl.booktolearn.com/ebooks/Engineering/Electrical/9781449333898_Encyclopedia_of_Electronic_Component s_Volume_1.rar
                                سلام پسورد این فایل چیه؟ جالبه یعنی هیچ کسی دانلود نکرده اینو :eek: این همه پست زده شده بعد این پست ولی هیچ کسی سوالی در این مورد نکرده :eek:
                                I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X