اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

شما پست رو کامل خوندی؟

فکنم قبل تر گفتم که مداری بسیار ساده و کار بردی که با اکثر ترانزیستور های و ماسفت های منفی خیلی زیبا کار میکنه همین مدار زیر هست که خیلی ساختش ساده هست- قطعات زیادی نمی خواد-با اکثر ترانزیستور های قابلامه ای و دارلینگتون و... کار میکنه- با کمی تاغیر میشه قدرت خروجی رو کنترل کرد - مصرف مدار بخاطر استفاده از ترانزیستور و نه ماسفت انقدر ها نیست و با کمترین تغذیه حتی3 ولت کار میکنه- 100% عملی هست و کم خرج دنگ و فنگ خواصتی هم نداره و..

شماتیک مدار و قطهات مورد نیاز :

در مدار فلیبک بالا با یک مقاومت 270 اهم 1وات و یک مقاومت 240 اهم 5وات و یک ترانزیستور قابلامه ای 2n3055و تغذیه 3 تا 12 ولت بخوبی کار میکنه

برای اولین تجربه ساخت بهترین مدار هست

نقشه 2 که همین مدار هست با تغییر جزئی"خازن" برای تقویت مدار و تغییر ظرفیت مقاومتها مدار قویتر شده

چوک های ولتاژ تلوزیون مینی گیر بیارین که ابعاد کوچیکی داره

"چند نمونه از این نوع چوک رو که در تصویرپایین در جمع چوکهای دیگه که دورش با خط قرمز علامت گذاشته شده میبینید"

دوسیم پیچ اولیه رو روی فریت کناری بپیچید و خروجی رو به یک خازن ولتاژ بالا بدید
    http://upload.tehran98.com/upme/uploads/1cab78c540e498274.jpg

توی ویدئوی" شوکر وطنی "که پارسال خودم پلود کردم از همین مدار با کمی تاغیر استفاده کردم
    ترانزیستور هم از:
    ترانزیستور مرغوب sk 2sd2495 استفاده شده البته 2-3 تا باطری لیتیومی موبایل گذاشته بودم
    ویدئو در "شوکر وطنی" پارات هست

بادم رفت این رو بگم که برای کنترل جرقه با گذاشتن یک ولوم قبل وصل شدن سیم به پایه بیس ترانزیستور میتونید قدرت مدار رو براحتی کم یا زیاد خاموش روشن و کنترل کنید

0101010110 گرامی
    سوالتون که راجب "برق گرفتگی احتمالی در صورت تماس فیزیکی با شخصی که زیر حمله الکتریکی هست" باید عرض کنم نگرانیتون بی مورد هست اکسر الکتریسیته بین همون منطقه دو پراپ خروجی اعمال میشه برای همینم هست که سوختگی و آثار شوکر توی کل بدن نیست و فقط همونجاییه که پراپ ها اتصال ایجاد کرده البته خوب ولتاژ انقدر بالاست که یه پالس الکتریکی توی کل بدن پخش میشه در تیزر های معمولی اگر روی پوست طرف رطوبت داشته باشه بهتر عصر میگذاره اگر پراپ ها پرتاب شونده باشند یا سوزنی باشند که زیر پوست نفوذ کنند آثار و قدرت باز دارندگی شوکر و ناتوانی و ضعف در عضلات شخص خیلی خیلی نمایان تر میشه " هرچقدر هم طرف عضلانی تر باشه بیشتر نمود میکنه یهش"

استفاده کننده های شوکر اکثراشوکر رو از سینه به پایین میزنند مثلا رونها چرا؟ شوکر رو از سر و قلب که خیلی حساس هستند به این شوک و موجب صدمات جبران ناپذیر میتونه بشه کمی محافظت بشه خلاصه که کسی به دنبال ساخت مدار برای استفاده روی کسی نباشه این شوکر های دست ساز آزمایشاتی که میبایست روشون انجام نشده که بخواد قدرتش طبقه بندی بشه و احتمالاتائیدیه حمل داده بشه صلا فکر نمیکنم توی ایران این کار شدنی باشه ولی توی روسیه حمل شوکر تا 3وات بلامانع هست مثل اینکه.
    تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

پیچیدن سیم روی فریت اشتباه رایجی هست چون باعث افت بسیار زیاد فرکانس میشه و خیلی تاثیرداره
      شما همینو با استفاده از پایه های اولیه ترانس بسازید اونوقت به کیفیت واقعی و راندمان بالاش پی میبرید

الان شما میتونید در مورد ترانس دومی بیشتر توضیح بدید و اینکه چجوری میشه به خروجی وصلش کرد؟ (با فاصله هوایی؟)
      سوال دیگه اینکه این ترانس میشه ب ورودیش بیشتر از 2 کیلو داد چون من به خروجی شوکرم که خازن 2کیلویی وصل میکنم بلافاصله میترکه!(فاصله الکترودها حدودcm1.5)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شیثم
        پیچیدن سیم روی فریت اشتباه رایجی هست چون باعث افت بسیار زیاد فرکانس میشه و خیلی تاثیرداره
        شما همینو با استفاده از پایه های اولیه ترانس بسازید اونوقت به کیفیت واقعی و راندمان بالاش پی میبرید

الان شما میتونید در مورد ترانس دومی بیشتر توضیح بدید و اینکه چجوری میشه به خروجی وصلش کرد؟ (با فاصله هوایی؟)
        سوال دیگه اینکه این ترانس میشه ب ورودیش بیشتر از 2 کیلو داد چون من به خروجی شوکرم که خازن 2کیلویی وصل میکنم بلافاصله میترکه!(فاصله الکترودها حدودcm1.5)
        باسلام
        راستش مین نگرفتم اینجای صحبتتون رو " همینو با استفاده از پایه های اولیه ترانس بسازید اونوقت به کیفیت واقعی و راندمان بالاش پی میبرید"
        اگر منظورتون از ترانس چوک های ولتاژ TVهست خوب مثلم هست که وقتی سیم های اولیه برعکس و جابه جا وصل بشه کار کرد ترانس افت زیادی داره یا اصلا کار نمیکنه چرا؟ بخاطر استفاده چند دیود یکسو ساز که داخل چوک گذاشته شده

شما پست رو کامل با دقت حتی چند بار بخونید مطلب رو متوجه میشید
        این پست ثمره حدود3 سال تحقیق منه شده بک مطلب ترجمه شده رو چندین بار خوندم تا قهمیدم اشکال کار کجاست و روال کار چیه حتی با دیدن عکس یا ویدئو هم میتونید کلی چیز متوجه شید البته البته مثلم هست که تا اقدام به ساخت نکنید و وارد کار نشید و به مشکلات بر نخورید و تجربه کسب نکنید نمیتونید خیلی از مطالب رو متوجه بشید
        شاید یه تصویری یا فیلم مدار یک شوکر که پارسال دیدنش بی معنی بوده براتون و چیز خواصی متوجه نمیشدید العان خیلی با معنی باشه براتون

راجب ترانس پالس بالاتر "ترانس پالس دسته دوم" عرض کردم که
        ما در این ترانس وقتی اول ثانویه رو میپیچیم روی هسته بعد عابق میکنیم و اولیه رو میپیچیم با دوبار تست مدار و جا به جا کردن دو سر سیمی که به اولیه وصله میتونیم از کار کرد مدار و قدرت کارش بفهمیم که آیا مدار درسته و دارهکار میکنه یا مشکلی هست که اگر اونجور که باید کار نکرد ترانس فقط کافیه اولیه که پیچیدیم رو باز و جهت پیچشش رو بلعکس کنیم
        و دیگه کل سیم پیچ به فنا نمیره

این مطلبی که عرض کردم برای چوک یک شوکر نیز صدق میکنه

---------------------------------------------
        ترانس پالس بسته به عایق بندی شما براحتی میتونه ولتاژ چند هزار ولت رو در اولیه تحمل کنه
        من با خازن100نانو 3 کیلو و اسپارک گپ 3 هزار ولتی زیمنس ولتاژ رو به ترانسفورمر پالس بدون مشکل اعمال کردم
        هرچقدر ولتاژ خازن بیشتر باشه فرکانس بالاتر مییره

یه شماتیکی از مدار قطعات و ترجیها تصویر یا فیلمی بگذارید تا بهتون بگم مشکل چیه و کجاست

عرض کردم مدار رو برای اولین تست در حد عقل ظرفیت روشن کنید و تست کنید
        فاصله پراپ هاتون رو کمتر کنید ولتاژ تغذیه هم کمتر کنید خازن رو میتونی دوتا سری کنار هم بگذاری

دیدگاه

وحیدجان عزیزم من قصد جسارت نداشتم و میدونم که زیاد زحمت کشیدی
          اتفاقا منم یه همچین مدتی (حدود چهار5سال) باHVبازی کردم
          و مدارات زیادی امتحان کردم مثل همون اسیلاتوری ها با فت و حتی یادمه 4 تا 2n باهم موازی کردم و برای جریان کشی بالا از باتری ماشین استفاده کردم
          حتی یه پروژه هم در مورد کویل با همین سیستم زدم کویل MSD که متسفانه تووی دور موتور های بالا زیاد جالب نبود
          اما این مدار آخری که شما گفتی و من رووش تاکید کردم بخاطر این بود که نتیجه چشم گیری با توجه به تعداد کم قطعات و کوچکیش ازش گرفتم
          اون جهت سیم پیچ رو هم که فرمودید رو بنده در جریانم و اونقدم دیگه پرت نیستم :icon_razz:
          ولی منظورم این بود که اگه بجای پیچیدن سیم روی فریت ترانسTV یا همون چوک که فرمودید ما بیایم از پایه های خود چوک استفاده کنیم تاثیر خیلی خیلی زیادی داره مخصوصا سیم پیچ فیبدکش

حالا سرتو درد نیارم
          ولی من مدار شو درست کردم و تووی جعبه هم قرار دادم و خیلی هم خوب و بدون مشکل کار میکنه و ازش راضی هم هستم و خوشبختانه جریان کمی هم با توجه به خروجیش مصرف میکنه
          و به نسبت به بازاری ها هم حتی میشه گفت قوی تره
          من فقط خواستم با توجه به غریزه ی زیاده خواهی انسان فقط تقویتش کنم و تووی چند سایت خارجی هم در مورد همون ترانس پالس دیده بودم ک اثیر زیادی داره
          حالا سعی میکنم باز بیوفتم توو خطش و سر فرصت یه ترانس درست و آزمایش کنم
          اینم واس ماس :
          http://uupload.ir/files/5ih3_photo2501.jpg
          http://uupload.ir/files/utm_photo2502.jpg
          http://uupload.ir/files/dye2_photo2507.jpg
          http://uupload.ir/files/1ld7_photo2508.jpg

چراغ قوه هم جلوش گذاشتم :biggrin:
          تهش هم یه سوکت گذاشتم واسه شارژ
          خاستید از تووشم عکس بذارم

در کل چون جمو جوره زیاد فضای خالی ندارم وگر نه یه marx برا تقویتش میزاشتم
          ولی فک کنم همون پالس جاشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شیثم
            وحیدجان عزیزم من قصد جسارت نداشتم و میدونم که زیاد زحمت کشیدی
            اتفاقا منم یه همچین مدتی (حدود چهار5سال) باHVبازی کردم
            و مدارات زیادی امتحان کردم مثل همون اسیلاتوری ها با فت و حتی یادمه 4 تا 2n باهم موازی کردم و برای جریان کشی بالا از باتری ماشین استفاده کردم
            حتی یه پروژه هم در مورد کویل با همین سیستم زدم کویل MSD که متسفانه تووی دور موتور های بالا زیاد جالب نبود
            اما این مدار آخری که شما گفتی و من رووش تاکید کردم بخاطر این بود که نتیجه چشم گیری با توجه به تعداد کم قطعات و کوچکیش ازش گرفتم
            اون جهت سیم پیچ رو هم که فرمودید رو بنده در جریانم و اونقدم دیگه پرت نیستم :icon_razz:
            ولی منظورم این بود که اگه بجای پیچیدن سیم روی فریت ترانسTV یا همون چوک که فرمودید ما بیایم از پایه های خود چوک استفاده کنیم تاثیر خیلی خیلی زیادی داره مخصوصا سیم پیچ فیبدکش

حالا سرتو درد نیارم
            ولی من مدار شو درست کردم و تووی جعبه هم قرار دادم و خیلی هم خوب و بدون مشکل کار میکنه و ازش راضی هم هستم و خوشبختانه جریان کمی هم با توجه به خروجیش مصرف میکنه
            و به نسبت به بازاری ها هم حتی میشه گفت قوی تره
            من فقط خواستم با توجه به غریزه ی زیاده خواهی انسان فقط تقویتش کنم و تووی چند سایت خارجی هم در مورد همون ترانس پالس دیده بودم ک اثیر زیادی داره
            حالا سعی میکنم باز بیوفتم توو خطش و سر فرصت یه ترانس درست و آزمایش کنم
            اینم واس ماس :
            http://uupload.ir/files/5ih3_photo2501.jpg
            http://uupload.ir/files/utm_photo2502.jpg
            http://uupload.ir/files/dye2_photo2507.jpg
            http://uupload.ir/files/1ld7_photo2508.jpg

چراغ قوه هم جلوش گذاشتم :biggrin:
            تهش هم یه سوکت گذاشتم واسه شارژ
            خاستید از تووشم عکس بذارم

در کل چون جمو جوره زیاد فضای خالی ندارم وگر نه یه marx برا تقویتش میزاشتم
            ولی فک کنم همون پالس جاشه
            خواهش میکنم میثم ببخشید شیثم جان کمی گیج شدم درستش رو بگو لطفا گفتم شاید همون غلط تایپی و املایی هست شما درستش رو بفرمائید

تصویر شوکری که ارائه دادید رو دیدم موفق شدید تبریک

تصویر از داخل قاب و ویدئو تست کارکرد رو بگذارید

در ویدئو قدرت جریان آرک خروجی رو با لامپ 220ولت رشته ای و یک تکه کاغذ یا دستمال کاغذی تست کنید و پلود بفرمائید
            مدار ساخت شوکر زیاد هست در حدود 30-40تا گرداوری کردم ولی برای گیج نشدن دوستان نگذاشتم

شما راجب تقویت خروجی مدار راهنمائی خواصتی ولی مدارمورد بحث رو ارائه ندادی گفتید از دو ترانزیستور استفاده شده و خیلی مختصر هست احتمال 90% مدار مورد استفاده شما zsh هست

بادیدن کلیپهای روسی سطح توقع من یکم بالارفته که به کمتر از اون راضی نمیشم البته مثلما قطعه مناسب و ارجینال هم خیلی اهمیت داره

من توی کلیپی خارجییی افزاینده مارکس 4 برابر کننده ولتاژ خروجی دیدم که داخل رزین خوابونده شده بود انقدر تمیز در آورده بود که در حدود یک قوطی کبریت و شاید حتی کوچکتراز قوطی کبریت شده بود"بستگی به استفاده قطعه ومناسب داره"
            در هر صورت متاسفانه اینجوری بیش از این نمیشه راهنمائی کرذ.

دیدگاه

سلام اقا شیثم میشهبگی از کدوم مدار اقا وحید استفاده کردید
              قندیل!
              تندیس قطره هاییست
              که تسلیم جاذبه زمین نشدند
              تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

سلام مهندس لطف میکنید تفاوت اساسی نوع اول و نوع تیزری که فرمودید رو بگید ؟من متوجه نشدم
                و اینکه اگه امکان داره یه فیلم از پیچیدن ترانس بذارید من تا بحال خودم نپیچیدم و نه دیدم متوجه نشدم کلا این ترانس ها ثانویه اولیه اش چطور شد چندتا ترانس شد خیلی مطالب واسه من که خوندم جسته گرخته بود در مورد ترانس البته از نظر من ها که تازه کارم جسارت نشه.اگه لطف کنید یه مقدار قابل فهم تر وضعیت ترانس ها رو بگید ممنون میشم.تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asmira
                  سلام مهندس لطف میکنید تفاوت اساسی نوع اول و نوع تیزری که فرمودید رو بگید ؟من متوجه نشدم
                  و اینکه اگه امکان داره یه فیلم از پیچیدن ترانس بذارید من تا بحال خودم نپیچیدم و نه دیدم متوجه نشدم کلا این ترانس ها ثانویه اولیه اش چطور شد چندتا ترانس شد خیلی مطالب واسه من که خوندم جسته گرخته بود در مورد ترانس البته از نظر من ها که تازه کارم جسارت نشه.اگه لطف کنید یه مقدار قابل فهم تر وضعیت ترانس ها رو بگید ممنون میشم.تشکر
                  خواهش میکنم دوست گرامی و محترم
                  خوب قبل تر عرض کردم

شوکر دسته اول :
                  نوسان ترانزیستور بعد تقویت توسط ترانس "های ولتاژ" و بعد تقویت توسط خازن های ظرفیت پایین و ولتاژ بالا رو و دیود های ولتاژ بالا رو داریم داریم"افزاینده 2-3-4 برابر کننده ولتاژ"

در شوکر های دسته دوم:

نوسان ترانزیستور بعد تقویت توسط ترانس "های ولتاژ" و بعد یکسو سازی توسط دیود فست یا الترافست و تقویت توسط خازن پرقدرت و ولتاژ بالاروداریم که بعد شارژ کامل خازن توسط اسپارک گپ انرژی الکتریکی به ترانس دوم داده میشه و چند دا برابر تقویت میشه و در خروجی ظاهر میشه

در ساخت شوکر های خانگی پیچیدن ترانس های ولتاژ و مخصوصا ترانس فور مر پالس 90% کار هست
                  شما اگر میخوایی تحقیق و تجربه کنید باید دست بکار ساخت بشید راجب ترانس فور مر پالس هم همه چیز گفته شده با تصاویر گویا بعد هم بیشتر میگم خدمتتون ولی همینجا هم عرض میکنم خیلی از مدار های قدرتمند چند ده واتی و یکسری چیزهارو نمیشه در انجمن گفت و در اختیار گذاشت چون نتیجه بیش از حد قدرتمند و خطرناک هست همینجوری با همین اطلاعات 100% اطلاعات ساخت رو گفتم و 80% از مطالبی که در گرفتن حد اکثر توان خروجی باید در نظر گرفته بشه گفتم دست بکار ساخت بشید نتیجه عالی میتونید بگیرید شما هم از پیام خصوصی پیگیر باشید من خواستتون رو تا جایی که بتونم اجابت میکنم

اگر میشه دوستان مطالب رو چند بار بخونند تا متوجه بشن جایی هم که سوال دارند بپرسند اگر تونستم راهنمایی میکنم.

دیدگاه

سلام دوستان اگر امکان داره یه فیلم از مراحل پیچیدن ترانس بزارید .ممنون

دیدگاه

تصاویری ازبرخی هسته های فریت مورد استفاده در ساخت تیزر :

دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم هیچ کس نبوده که همچین اطلا عاتی که ثمره چند سال زمان و چند صد هزار تومان هزینه بوده رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار همه بگذاره

من کسی رو ندیدم در روم های فارسی که از مدار " شوکر 100% دست پیچ نه ترانس های تجاری"دسته دوم که ساختش هم اصلا ساده نیست نتیجه قابل قبولی گرفته باشه
                        دست کم تا این تاریخ که این مطالب و تصاویر و فیلمها و آموزشها رو گذاشتم نبوده و من ندیدم
                        یکسری از دوستان صحبت هایی داشتند که ترانس پالس ساختند و بعد روشن کردن مدار نشتی داشته و در آخر سوخته ترانس که حتی از همین هم فیلم یا تصویری ندیدیم گرچه جوینده یابنده هست با تلاش و پشتکار میشه به نتیجه رسید
                        بگذریم که احیانا بعضی از دوستان کمی کم لطفی داشتند شاید با نام کار بری واقعی هم مطلب و سوال یا اظهار نظر که در پست نوشتند ندادند و رو راست نبودند اینجا یک جور حرف زدند ولی در پیام خصوصی انتظار کمک و راهنمائی داشتند "خوب دست کم آدم اگر انتظار کمکی هم داره صادق یاشه"

دوستانی که کار با مدارهای های ولتاژ و شوکر رو بازی میدونند باید عرض کنم درسته که کار با های ولتاژ جزابه ولی اصلا نمیشه به بازی و شوخی گرفت موارد امنیتی رو باید لحاظ کرد دست کم مدارایی که من باشون سروکار دارم برای یازی نیستند
                        وقتی مدار انقدر قدرت و توان خروجی داره که لامپ 220 ولت رو روشن کنه و کاغذ رو آتیش بزنه پس میتونه خطرناک باشه و ایجاد سوختگی شدید کنه یا خطراتی بیش از اینها

بگذریم که از کسانی که به اسم و عناوین مختلف درخواست ساخت و کمک داشتند که میتونم بگم 99% هم صادق نبودند تو گفته هاشون
                        که همینجا هم میگم من شوکر و تیزر حتی با پرداخت چند صد هزارتومان برای کسی نمیسازم و راهنمائی ها و آموزش های من هم همین هست که در انجمن برای همه میگذارم و احتمالش خیلی کمه که در پیام خصوصی بیش از این مطالب و آموزش ها به کسی راهنمائی خصوصی داشته باشم "مگر موارد خواص ویا ساخت تجاری شوکر "

من برای ساخت شوکر و مدارای های ولتاژ و رسیدن به نتیجه ایکه باید هزینه زیاد کردم وقت هم زیاد گذاشتم تصاویر فقط بخشی از هزینه هارو نشون میده انقدر ترانزیستور >های ولتاژ< تلوزیونی-ترانزیستور قابلامهای-ماسفت -پاور ماسفت و آی بی جی تی خریدم که بخوام عکس دسته جمعی ازشون بگیرم یک متر در یک متر کیپ تا کیپ پر میشند شاید 40-50تا ماسفت و ترانزیستور بوده که توی این دوسال بیش از حد فشار آوردم وسوزوندم بگذریم از هزینه های دیگه

با همین مطالب و آموزش ها میتونید از کلی هزینه و وقت و تحقیق بیمورد جلوگیری کنید و به نتیجه ای ایده آل برسید دست بکار ساخت بشید
                        با همین توضیحات ساخت رو شروع کنید باور کنید همه چیز گفته شده سوالی هم داشتید صادقانه بپرسید اگر دانشش رو داشتم راهنمائی میکنم

دیدگاه

اقا وحید مدار خودتون رو در اختیارمون قرار نمیدید؟؟ :nerd: :nerd:
                          قندیل!
                          تندیس قطره هاییست
                          که تسلیم جاذبه زمین نشدند
                          تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

میشه لطف کنید در مورد ترانس مدار نمونه اول بیشتر توضیح بفرمائید.

دیدگاه

maziar1996:
                              اقا وحید مدار خودتون رو در اختیارمون قرار نمیدید؟؟ :nerd: :nerd:
                              -------------
                              پاسخ:

خوب شما که ماشالله ماشالله 5تا 5تا پیام خصوصی دارید و پیگیر هستید

میخوام شما و سایر دوستان گرامی عرض کنم 50% مدارهایی که دراین تایپیک برای شما گذاشتم رو اگر دست بکار ساخت بشید میتونید قدرتی حتی بیش از قدرتی که من در کلیپی که خروجی ترانس دست پیچ من سیم لاکی نیم رو ذوب میکنه بگیرید"دست بکار ساخت بشید کمک بامن"

شما در پیام خصوصی گفتید چند نمونه شوکر ساختید و تیزر باقابلیت پرتاب الکترود هم داشتید چطوره که شما عکس کلیپ با کیفیت قابل قبول بگذارید تا بهره ببریم و احیانا اونجاهایی که گفتید مشکل خردید رو اگر شد راهنمائی بشید

مداره من هم همین مدار هایی هست که براتون گذاشتم من طراح الکترونیک نیستم همین مدارها رو با صرف وقت ساختم و شاید کمی تغییرات اعمال کردم که نتیجه بهتری گرفتم "با تحقیق و آزمون و خطا"

--------------------------------------------------------------------------

مقداری هزینه برای شروع ساخت که من در حد ایده آل رو میگم "موارد مورد نیاز برای ساخت تیزرهم دسته اول هم دسته دوم"
                              باطری لیتیومی "30-40تومان"
                              شارژر باطری لیتیومی" 12 الی30ت"
                              ترانزیستور ماسفت مرغوب و قطعاتی مثل آیسی- سیم مناسب -خازن الکترولیت -مقاومت و فیبر مدار"10-15"
                              اگر ابزاری مثل هویه سیم و روغن لحیم اهمتر ابزار مهمی مثل سیم چین دمباریک و... ندارید تهیه کنید
                              "100-200ت " لوازم جانبی مثل خط کش یا کولیس قلع کش و ... تهیه بشه مواقعی بکار میاد
                              خریدن سیم لاکی 200 گرم مثلا"18ت"
                              چسب نواری دوقولو رزین و اسید و فعال کننده " 20ت"
                              بالشتک و هسته فریت مناسب نو از جنس مرغوب" 10-20ت"
                              خرید دیود های مناسب اگر بهترین قطعات رو بخرید مثلا 5 عدد دبود از 20 تا 40ت میتونه بشه البته قیمت بازار دونهای17000ت هست
                              دیود های های ولتاژ ارزون تر هم دیدم مثلا دونه ای2ت
                              قطعات خواص نظامی رو عرض میکنم که نتیجه اعجاب انگیزی میشه گرفت
                              خرید خازن های مناسب " خازن های ژاپنی برای شوکر دسته دوم دونه ای10 الی15 ت بهترین نوع"
                              خازن های یک نانو نظامی دونه ای 12 هزار تومان برای دوبرابر یا سه یا چهار برابر کننده ولتاژ مارکس عالی هستند
                              اسپارک گپ مناسب دونه ای 3ت
                              مقاومت های مناسب در گرون ترین حالت دونه ای 3-2ت

کلی وقت پشتکار و علاقه هم نیازه و حوصله
                              اگر کار با اسیلسکوپ هم بلد باشید و در دسترس داشته باشید میتونه کلی کمک کنه
                              شاید چیزی هم از قلم افتاده باشه و بازگو نشده باشه

دیدگاه

دوستان گرامی درست هست که ساخت تیزر جذابیت زیادی داره انقدر جذاب هست که خیلی دوستان متوصل به هر ابزار و بهانه ای بشن برای رسیدن به نتیجه قبل تر هم عرض کردم دست کم اگر آدم انتظار کمک داره صادق باشه - عجول نباشید دیر آمدید زود هم میخوایید برید دو گانه حرف زدن "در پیام خصوصی و در انجمن" زیاد جالب نیست هر کی یه نخود صداقت و معرفت رو کرد یه خروار رو میکنم براش

آقا مازیار شما هم کمی عجول هستید مثل بیشتر دوستان دیگه / با بحث ساخت و فروش تعدادی شوکر از جانب شما واقعیت کمی سرد شدم من میخواستم کمکتون کنم در پیام خصوصی پیگیر بودید و گفتید مداری پیشنهاد کنم برای ساخت ولی وقتی وارد انجمن شدم دیدم از سر عجول بودنتون مثل اینکه منصرف شدید ...

بگذریم من در صفحه اول عرض کردم دوستان لطفا از بحث خارج نشید و بحث تجاری نکنید واقعیت دوستانی بودند که برای فروش قطعات پست زدند در همین انجمن بخاطر اینکه بحث تبلیغات و تجارت نباشه و مشکل و شبحه ای برای پست بوجود نیاد و از مسیر دوستان منحرف نشند درخواست حذف فرستادم براشون و اون دوست گرامی هم حذف رو انجام دادند
                                ناراحت شدند و گله داشتند از پست های شما "در صفحه یک" و گفتند که مطالب شما تبلیغاتی بوده
                                خوب درست هم میگفتند
                                برای جلوگیری از اجحاف در حق بقیه دوستان و خارج نشدن از موضوع شما هم لطفا رعایت بفرمائید

اکثر این قطعات و لواظم در دسترس هست دوستان یک مدار رو انتخاب و شروع به ساخت کنید اگر مشکلی در تهیه قطعه داشتید بفرمائید راهنمائی میشید
                                ---------------------------------------------------------------

از آقا مازیار هم بابت ویدئو تشکر میکنم و امیدوارم که از صحبت های بالا رنجیده خاطر نباشند

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط arm7
                                اون چوک یا ترانسفورمری که شوک رو بوجود میاره تو ایران گیر میاد یا باید خوذمون بسازیم
                                برای ساخت شوکر های دسته اول

همونطور که گفتم قطعه ای به اسم :
                                Boost Step-up Power Module High Voltage Transformer
                                هست که ولتاژ چند هزار ولتی با جریان کم در خروجی ظاهر میکنه
                                در شوکر های"دسته اول" ارزو قیمت چینی این قطعه رو در یک مجتمع پلاستیکی خوابیده شده در عایق "عموما رزین" میبینید که ویدئو تست این قطعه رو آقا مازیار هم لینک دادند در یوتیوب هم چند فیلم هست

چند نکته در مورد این قطعه هست :

محسنات خوب:
                                1-برای افراد مبتدی که دانش و تجربه ساخت شوکر ندارن و دنبال تیزر "دسته اول" در حد متوسط"زیاد قدرتی و خطرناک نباشه" مناسب هست .
                                2- محصول هجم زیادی نداره و مدار داخل خودش جای داده شده
                                3-برای کار ولتاژ زیادی لاظم نداره

چند تا از مشکلات

1- نیاز به تغذیه مناسب "باطری لیتیومی" برای راه اندازی داره .
                                2-نیاز به شارژر مخصوص باطری لیتیومی .
                                3- همونطور که دوستان دیگه هم گفتند مدار حساسی داره اگر فاصله پراپها کمی زیادی زیاد باشه که دو الکترود نتونه دشاژ کنه قطعه میسوزه
                                4-برای استفاده کاربردی نیاز به ساخت یا پیدا کردن یک قاب مناسب دارد که قطعه و سایر اجزا داخلش قرار بگیره.
                                5- جریان خروجی بسیار کم هست" در ایده آل ترین حالت می تونه سوراخ های ریز سوزنی داخل کاغذ نازک ایجاد کنه - قدرت خروجی پایینه"

ادامه....

اضافه شده در تاریخ :
                                داشتم کل تایپیک رو از صفحه یک تا به اینجا نگاه میکردم
                                دیدم انصافا همه چیز رو کامل گفتم :nerd:
                                از "یه سری دوستان که انتظار دارند آدم غذارو براشون بجوه بعد بزاره تو دهنشون "
                                بگذریم باقی دوستان اگر علاقمند به ساخت مدارات مورد نظر من هستند بدونند که وقت و هزینه زیادی می طلبه البته میتونید از تجربیات من بهره ببرید و از خرج های بیمورد جلوگیری کنید حالا که نگاه به هزینه های اینکار میکنم میبینم صرفا جهت علاقه بین500.000 تا 1200.000ت هزینه کردم

راجب قویترین تیزرها "شوکر های دسته دوم" کمی صحبت میکنم >بعد بیشتر<
                                در شوکر های 2ترانسه دسته دوم "مخصوصا دست ساز" ما هم ولتاژ بالا داریم هم جریان نسبتا بالایی دارییم
                                قوی ترین خروجی در شوکر های پر قدرت دسته دوم به رنک سفید نیست بلکه به رنگ
                                زرد آنشین هست و براحتی میتونه کاغذ رو آتیش بزنه" چنین قدرتی بسیار خترناک هست و جدا از خطرات جانی ایجاد سوختگی میکنه"

حتی قویترین تیزرهای دسته دوم در حالت ایده آل درهنگام کار وقتی الکترودهای خروجی روی پوست تماس داشته باشند بخشی از الکتریسیته به بدن شخص منتقل میشه "پوست دارای مقاومت هست و رسانایی 100% نداره " گرچه وقتی خیس باشه یا عرق داشته باشه رسانایی خیلی خیلی بیشتری داره ودر تیزرهای نظامی "تیزرهایی با قابلیت پرتاب الکترود" چون الکترود های خروجی سوزنی به زیر پوسف شلیک میشوند و سپس قولاب میشوند انرزی شوکر 100% به بدن منتقل میشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X