اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

نوشته اصلی توسط amirhosein 98
    سلام اقا وحید من منظورم همون مدار فلیبک بود که شما در موردش برام توضیح دادید و گفتید که از چه ترانزیستوری استفاده کنم بهتر است من امروز رفتم امجد و ترانسیزتور 2sd2495 رو خریدم و خازن 01. هم خریدم و خازن 10kv ترو با خازن 12kv عوض کردم و میخام مدار و شروع به بستن کنم فقت اگه میشه تو مدار اهم feedbak واهم pri رو بهم بگید که ببینم چقدر هست
    سلام اگر ترانزیستور رو تهیه فرمودید دقت بفرمائید از همون برند مرغوب باشه "قیمت؟ کدوم فروشگاه پ.خ"
    من از چوک های ولتاژ تلوزیون مینی استفاده کردم شما از چه ترانسی میخواهی استفاده کنی ؟
    ظرفیت خازن پلی استر از چند نانو تا چند ده نانو میتونه باشه که باید ببینی بهترین جواب رو کدوم خازن میده
    تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام اقا وحید ترانسیستوررو از مغازه سعید خریدم 1000 تومن همه جارو گشتم هیجا به جز سعید نداشت که مرغوب بگیرم سعیدم فقط همین 1000 تومنیرو داشت که روشم مارک s k رو زده بود حالا نمیدونم مرغوب یا نه

من ترانسو از زیرزمین امجد مغازه عرفان ی دونه خریم 8000 تومن که قدرت خوبی هم داره ورودی ترانسه پنج تا پایه داشت سیم پیچ اولیشو وا کردم که بر اثاث مدار سیم پیچ اولیرو روش بپیچم چند دور باسه feedbak و چند دور واسه pri با چه سیمی بپیچم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

سلام اقا وحید ترانسیستوررو از مغازه سعید خریدم 1000 تومن همه جارو گشتم هیجا به جز سعید نداشت که مرغوب بگیرم سعیدم فقط همین 1000 تومنیرو داشت که روشم مارک s k رو زده بود حالا نمیدونم مرغوب یا نه

من ترانسو از زیرزمین امجد مغازه عرفان ی دونه خریم 8000 تومن که قدرت خوبی هم داره ورودی ترانسه پنج تا پایه داشت سیم پیچ اولیشو وا کردم که بر اثاث مدار سیم پیچ اولیرو روش بپیچم چند دور باسه feedbak و چند دور واسه pri با چه سیمی بپیچم

شما ترانس 1 به 1200 تحیه فرمودید
        اولیه رو باز کنید"ثمت 5پایه سیم ضخیمتر"
        بعد با سیم 0.5 و سیم 0.6اولیه رو میپیچید
        بهتره ترانستون رو خوب عایق کنید مثلا با رزین یا دست کم لاک سیم لاکی بزن و بگذار خوب خشک بشه

ترانستون ولتاژ خوبی تامین میکنه در خروجی ولی جریان آنچنانی نداره که برای تیزر های قدرت متوسط دسته اول خوبه

دیدگاه

چند دور بپیچم

دیدگاه

خروجی ترانسرو با مولتی متر اهم زدم 1426 اهم بود

دیدگاه

سلام شما میدونید سیم لاکی نازک از کجا باید بگیرم یا تو وسیله ای هست که بتونم سیم شو واز کنم میتونم سیم ترانس تلویزیون رو وا کنم چون هسته فریت گردم خریدم میخام دور اون بپیچم

دیدگاه

اقا وحید مدارو درست کردم ولی کار نکرد ترانسیستور داغ میشد ولی وقتی قطب هارو برعکس میزدم کمی صدا میداد فک کنم همون طور که شما گفتید این ترانسه اصلا قدرت نداره

دیدگاه

با سلام
                  آقا وحید من مدار ZVSآ‌ رو ساختم در حالت عادی 0.6 امپر میکشه و در حالتی که خروجیش ارک میزنه 7 امپر تو 20 ولت فقط خیلی خازن 0.68 میکرو فاراد (680 نانو فاراد) گرم میشه من 400 ولت پلی استر خریدم ولی خیلی گرم میشه چی کار کنم میترسم بترکه ؟ کلا تو 30 ثانیه مثل اتو میشه چی کار کنم ؟
                  در ضمن برا عایق کاری اون ترانس تیزر از پارافین استفاده میکنم اگه مدار تموم شه عکساشو قرار میدم تو سایت مرسی پارافینم رفتم از داروخانه خریدم فقط مایع هست که مشکلی نیست کلا سیم پیچو داخل قاب میزارم .
                  سپاس
                  یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                  http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
                  تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام شما از چه ترانسی استفاده میکنید

دیدگاه

سلام شما از چه ترانسی استفاده میکنید
                      سلام من از ترانس هایولتاژ تلوزیون های رنگی استفاده کردم البته تو هر دو نوعش ازمایش کردم مینی و از اون بزرگا خوب جواب داد مداد ZVS عالی هست فقط به جای IRFP250 از فت IRFP260 استفاده کردم که قویتره .
                      البته اگه منظورتون اون ترانس تیزره اونو خودم پیچیدم چون سیمم پیدا نکردم 0.1 یا 0.09 میلیمتر کلا یه ترانسو باز کردم واز سیمش استفاده کردم سیم اولیش که نازک بود 0.09 میلیمتر بود با میکرومتر اندازه گرفتم.
                      سپاس
                      یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
                      تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                        اقای وحید ترانس تیزر پیچشش تموم شد البته یه بار پیچیده بودم سوخت حالا با سیم 0.09 پیچیدم و میرم سراغ قسمتهای دیگه مدار .

سپاس
                        تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
                          با سلام
                          آقا وحید من مدار ZVSآ‌ رو ساختم در حالت عادی 0.6 امپر میکشه و در حالتی که خروجیش ارک میزنه 7 امپر تو 20 ولت فقط خیلی خازن 0.68 میکرو فاراد (680 نانو فاراد) گرم میشه من 400 ولت پلی استر خریدم ولی خیلی گرم میشه چی کار کنم میترسم بترکه ؟ کلا تو 30 ثانیه مثل اتو میشه چی کار کنم ؟
                          در ضمن برا عایق کاری اون ترانس تیزر از پارافین استفاده میکنم اگه مدار تموم شه عکساشو قرار میدم تو سایت مرسی پارافینم رفتم از داروخانه خریدم فقط مایع هست که مشکلی نیست کلا سیم پیچو داخل قاب میزارم .
                          سپاس
                          سلام

داغ شدن خازن تا حدی بلا مانع هست حالا نمی گم مثلا 150 درجه-نترس اگر خیلی نگرانی داخل پلاستیک بگذار خازن رو تا از ترکش هاش تاحدی محافظت بشی :biggrin:
                          خازنهارو دوتایی با هم باید سری کنی
                          ولتاژش اگر1000ولت هم باشه به خوبی کار میکنه
                          مصرف مدارت اینجور که گفتی 154 واته حدودا
                          با خازنهای مختلف 2تا دوتا سری تست کن ببین بهترین جواب رو چه ظرفیتی از خازن میده

پارافین زیاد داریم با مصارف مختلف حتی پارافین خوراکی برای مصارف دامپزشکی

پارافینی که مناسب هست رو در تصویر های ترانسفور مر پالس میبینید "فکنم صفحه دوم" که ترجمش میشود پارافین پزشکی
                          پارافین نباید در هوای محیط مایه باشه بلکه باید جامد باشه که با حرارت کمی مایع بشه و در قالب ریخته بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
                            با سلام
                            سپاس
                            سلام

داغ شدن خازن تا حدی بلا مانع هست حالا نمی گم مثلا 150 درجه-نترس اگر خیلی نگرانی داخل پلاستیک بگذار خازن رو تا از ترکش هاش تاحدی محافظت بشی :biggrin:
                            خازنهارو دوتایی با هم باید سری کنی
                            ولتاژش اگر1000ولت هم باشه به خوبی کار میکنه
                            مصرف مدارت اینجور که گفتی 154 واته حدودا
                            با خازنهای مختلف 2تا دوتا سری تست کن ببین بهترین جواب رو چه ظرفیتی از خازن میده

پارافین زیاد داریم با مصارف مختلف حتی پارافین خوراکی برای مصارف دامپزشکی

پارافینی که مناسب هست رو در تصویر ترانسفور مر پالس میبینید "فکنم صفحه دوم" که ترجمش میشود پارافین پزشکی
                            پارافین نباید در هوای محیط مایه باشه بلکه باید جامد باشه که با حرارت کمی مایع بشه و در قالب ریخته بشه

دیدگاه

سلام شما میدونید سیم لاکی نازک از کجا باید بگیرم یا تو وسیله ای هست که بتونم سیم شو واز کنم میتونم سیم ترانس تلویزیون رو وا کنم چون هسته فریت گردم خریدم میخام دور اون بپیچم
                              سیم لاکی مناسب برای مصارف های ولتاژ رو اگر اشتباه نگم یکی میگفت زیر زمین پاساز عباسی مثل اینکه داره

شما میتونید از ترانس پیچیهای ترانس ماکروویو هم عایق تهیه کنید هم سیم

ولی ایده عال ترین سیم سیمی تا 0.1نمره هست با روکش پلی استر

اگر گیر نیووردید سیم 0.08 دوبلاک از جنس مرغوب فکنم خونه پورش کیلوئی60 بدند شما 100گرم بگیری کلی مدار میتونی باهاش درست کنی

اگر ترانس 12ولت یا زیر 12ولت داشتی میتونی از ثانویش استفاده کنی
                              هر سیم نازکی که در دسترس باشه میتونه تست بشه فقط عایق روی سیم نباید ریخته باشه یا زخمی باشه چون بین طبقات باعث نشتی میشه
                              میتونید لاک سیم لاکی تعیه کنید و بعد پیچیدن هر صبقه یک لایه لاک بکشید روش و بگذارید توی آفتاب خوب خشک بشه

دیدگاه

برای تقویت خروجی چند راه دارید

از هسته و بالشتک مرغوب و مناسب استفاده کنید
                                از سیم لاکی اولیه و ثانویه مناسب و مرغوب استفاده کنید
                                ترانس رو بصورت حرفه ای بپیچید و عایق کنید تا حد اکثر خروجی رو بگیرید
                                از دیود مرغوب یکسو ساز استفاده کنید قدرت مدار میتونه تا دو برابر بشه" فست و الترا فست"
                                از داغ شدن ماسفت ها جلو گیری کنید "رادیاتور"
                                تغذیه مدار رو تقویت کنید"هم از ولت هم جریان" مدار هایی با ولتاژ 7.2 ولت رو من تا 12 ولت لیتیومی هم اعمال کردم "ممتد نه فقد 2ثانیه دو ثانیه" و مدار خیلی عالی کار کرده
                                خازن ولتاژ پایین الکترولیت در ورودی مدار بگذارید
                                و.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X